Geheugensteuntje . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Geheugensteuntje . . .

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Daar maakte ik me midden jaren zestig al sterk voor om alle moslims die als gastarbeider naar Nederland kwamen en na korte tijd gewerkt te hebben massaal in de WAO belandden.

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Ik maak mij absoluut niet druk over de Islam (waar ik zelf ook in andere landen ervaring heb opgedaan over o.a. gastvrijheid dat kun je van heel veel Nederlandse mensen binnen onze samenleving niet zeggen met de mentaliteit Ikke en de rest kan stikken) maar ik maak mij diep zorgen over het meest gevaarlijke en kwaadaardige gezwel dat huist binnen het huidig demissionair kabinet. Laten we gewoon de ogen maar openen niet iedereen onder de Islam is een gevaar uiteindelijk zit onder elk koren kaf een voorbeeld van heel veel kaf zijn Rutte, De Jonge en al hun trawanten die de algehele Nederlandse samenleving om zeep helpen, het fascistisch systeem verder opvoeren door vrijheden te ontnemen, vaccinatieterreur opvoeren en eigen mede burgers buiten de samenleving sluiten.

  Like

 3. Bas zegt:

  De gemeenteraad van Amsterdam heeft gestemd:
  Geen Nederlandse vlag in de raadszaal. Wel hoofddoek bij het BOA-uniform

  Annabel Nanninga.
  Goed, de stemmingen in Uw Hoofdstad:

  Nederlandse vlag in de zaal: ❌
  Hoofddoek bij BOA-uniform:✅ (dank @d66amsterdam)

  Eigenlijk alles wat er gruwelijk mis is met the Cuckoos Nest aan de Amstel in twee stemmingen.

  Like

 4. Bas zegt:

  Gerard de Boer
  De Amsterdamse gemeenteraad ziet niets in de Nederlandse vlag in de raadszaal. Ook Bij1-fractievoorzitter Jazie Veldhuyzen vindt het een gruwel: “Mijn partij ziet liever dat er een banner wordt opgehangen met de tekst Vluchtelingen welkom”.

  telegraaf.nl
  Weinig animo voor Nederlandse vlag in raad Amsterdam
  De Amsterdamse gemeenteraad loopt niet warm voor een Nederlandse vlag in de raadszaal. Toen de Partij van de Ouderen hun motie woensdag toelichtte om de driekleur in de zaal te introduceren, klonk…

  Het gezucht zorgde bij de oppositie voor ergernis. „Verbijsterend”, aldus Wil van Soest. „Pure minachting voor ons nationale symbool en de democratie waaraan ze allemaal hun plekje op het pluche te danken hebben”, zegt Wil van Soest die zich afvraagt wat er mis is met een vlag in het ’huis van de democratie’. Forum-raadslid Van Schijndel opperde gekscherend dan maar een witte vlag op te hangen. Die van de overgave aan ’woke’.

  Like

 5. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s