Ik geprikt? Dan jij ook!

(Door: “Frans Brassens”)

De wijs geachte en recht sprekende Salomo uit het Bijbelverhaal had eens twee vrouwen voor zich. Beiden hadden een kind gekregen, maar een ervan was dood gegaan. Beiden ook beweerden dat het nog levende kind van haar was. Dat werd betwist. Salomo moest oordelen. Het werd een korte zitting. Salomo stelde voor het nog levende kind in tweeën te hakken en elke vrouw de helft toe te kennen. Er kwamen twee reacties. De ene vrouw reageerde met ‘Doe dat dan maar’. De andere vrouw zei: ‘Nee, nee, geef het dan maar aan haar’. Salomo wist genoeg.

Zo is het ook een beetje met gevaccineerden en ongevaccineerden, al gaat de vergelijking niet helemaal op. Ongevaccineerden betreuren best vaak dat de wél gevaccineerden zulke risico’s lopen dat zelfs hun leven er mee gemoeid kan zijn. Wat al bewezen is door de vaccinatiedoden en die welke allerlei kwalen opliepen.

Maar veel gevaccineerden zien het liefst dat ook wie zich niet wil laten injecteren dat toch maar laten doen. Ze trekken als het ware de ‘andersdenkenden’ graag binnen hun groep. ‘Allemaal hetzelfde risico’, dat zit er bewust of onbewust achter. Maar ze zijn zelf toch beschermd? En ze kunnen toch zelfs méér prikken krijgen ter bescherming? Waarom dan die dwangmatige haatuitingen tegen mensen die vertrouwen op hun persoonlijke immuunsysteem, terwijl ze ook weten dat bijna 99% bij een eventuele (maar dan échte) ‘besmetting’ overleeft?

‘Ik niet, dan jij ook niet’ was het bij Salomo. Tegenover ‘Dan maar mijn kind bij een ander’. ‘Ik in gevaar, dan ook jij’, zeggen in wezen nu veel gevaccineerden. Tegenover wat ongevaccineerden stellen: ‘Mensen, wat heb je jezelf toch onnodig in gevaar gebracht.´

Door:
Frans Brassens”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Ik geprikt? Dan jij ook!

 1. Bert zegt:

  Ik betreur totaal niet dat ze zoveel risico lopen. Ze waren gewaarschuwd.
  Ik gun het ze eigenlijk wel omdat ze toch zo stront eigenwijs waren.
  En wie niet wil luisteren, die moet het dan maar voelen, meemaken.
  En mij een beetje voor wappie, leugenaar of weet ik veel wat uitmaken.
  Opsluiten moesten ze ons, afvoeren naar kampen.
  Sterf dan ook de moord maar.
  En dan nog medelijden verwachten ook? Tyf toch op zielenpoten met je gif prik.

  Geliked door 3 people

  • Bert zegt:

   Ik ben het trouwens wel vaker tegen gekomen dat we ook een beetje medelijden moeten hebben met al die mensen die lijden door die gif prik.
   En dan blijken het 99 van 100x gelovigen mensen te zijn. Toeval?
   Leren ze dat daar zo?
   Om iedereen maar zielig te vinden, wat ze je ook toe wensen en hoe erg het ook is.

   Like

 2. Anneke zegt:

  2 G komt eraan geweldig ik wil helemaal geen contact met die besmettingsbronnen die gefaxt zijn. In Engeland lees ik dat er meer gefaxte doodgaan aan corona of de bijwerkingen dan niet gefaxte.
  Dat gaat hier ook gebeuren, ik laat mij geen Gen troep inspuiten we zullen op termijn wel zien hoe de weegschaal uitslaat. In 22 maanden nog steeds corona vrij! Laat de gefaxte maar lekker feesten ik trek een lange neus!

  Geliked door 5 people

 3. Jan zegt:

  Steeds meer jongeren sterven door de farmaceutische coctails aan hartaanvallen. Om hiervan af te leiden wordt nu de schuld gegeven aan het roken van hash

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  En het is niet gevaarlijk, echt niet, maar Taiwan stopt er voorlopig mee, vertrouwt het niet, jeugd krijgt ‘zomaar’ hartaanvallen

  Taiwan halts 2nd-dose BioNTech vaccinations for ages 12-17 amid concerns of myocarditis
  CECC says approval of COVID vaccines for children under 12 will not be considered until 2nd dose issue settled
  https://www.taiwannews.com.tw/en/news/4340862

  Geliked door 1 persoon

 5. saddy zegt:

  Moderna heeft ( of had) aan het begin van de hoax op de beginpagina van haar site staan:

  WE RESET YOUR DNA

  Duidelijker kan niet.

  15 -20 Jaar geleden had je in amerika de ophef of het wel ethisch correct was om ter dood veroordeelden en levenslangen de mogelijkheid te bieden om mee te doen met DNA-experimenten. Nu betaalt 80 % van de blanken er zelfs voor om met dit experiment mee te mogen doen. Omdat ze dan heel tijdelijk 0,8% minder kans op een griep-periode door een verkoudheidsvirus hebben.

  Stapelkrankjorum

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s