Marine Le Pen zoekt het samengaan met Orbán: gezamenlijk voor het herstel van de soevereiniteit

Marine Le Pen en Viktor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

Nieuws van het toekomstige euro-rechts: Marine Le Pen, de voorzitster van het Franse Rassemblement National (voormalig Front National) heeft de Hongaarse minister-president Viktor Orbán in een brief ondersteuning toegezegd en verklaard dat zij zich voor “een Europa inzet dat niet in oppositie tot de lidstaten opgebouwd wordt, maar door vrije samenwerking sterker wordt”.

Al tijdens haar bezoek onlangs in Boedapest had Marine Le Pen “erkend dat Hongarije nooit compromissen is aangegaan en het nooit opgegeven heeft zijn oude identiteit te beschermen”.

De rechtse Franse politica bedankte Orbán voor de “substantiële en constructieve gesprekken over de toekomst van Europa en de positie en de betekenis van de lidstaten, die het blok vormen”. Ze ondersteunde nadrukkelijk Orbán´s “verzet tegen de dreigingen, aanwijzingen en chantage van de Europese Unie”.

Letterlijk: “Ik ben er meer dan ooit van overtuigd dat de patriottische en soevereine krachten zich moeten verenigen in de strijd voor het herstel en de waarborging van de staatssoevereiniteit in Europa.”

De nieuwste gebeurtenissen zoals de ondertekening van een charta tussen de beide politieke partijen zouden stappen in de goede richting zijn “en onze visie van een Europa versterken, dat niet in oppositie tot de lidstaten wordt opgebouwd, maar haar door een vrij gekozen en op consensus gebaseerde politiek versterkt”, zei Le Pen.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Marine Le Pen zoekt het samengaan met Orbán: gezamenlijk voor het herstel van de soevereiniteit

 1. Julia zegt:

  Zo moeten Nederlandse politici die tegen dit fascistisch systeem zijn en voor de democratie opkomen de handen bij ineen slaan zoals FvD, PVV. DENK, De Boerenburger Partij om een sterke partij te vormen met als doel de fascistische partijen zoals VVD, D66, CDA en CU een flinke nekslag te geven.

  Like

  • Bert zegt:

   Dat DENK het totaal niet eens is met dit prik circus is echt niet omdat ze het zo goed voor hebben met ons als Nederlander en onze vrijheid willen beschermen.
   Maar vanwege de eigen achterban die er geen zin in heb.
   Als de achterban fanatieke gif prikkers waren geweest dan waren ze het met de VVD en de rest eens geweest.
   En de PVV vind ook dat er meer op gif prikken moet worden ingezet.
   Die boerenburger partij blijft daar een beetje in het midden mee staan.
   Alleen het FvD is overal fel tegen.

   Like

  • karton zegt:

   @ Julia op 14-11-2021 om 17.37 u.
   Ik ben het BIJNA helemaal net u eens !
   Echter, ik vertrouw dat DENK-spul voor geen meter, net zoals ik élke islamiet wantrouw !
   Één islamiet in een straat met NL’ers zal nog wel goed gaan, maar één NL’er in een straat met verder alleen maar islamieten………… ?
   @ Julia………..nóóit aan beginnen !!

   Like

   • Julia zegt:

    karton Wat dan moet ik in fascisten geloven zoals Rutte en de rest van dit gewetenloze demissionaire bak ellende die er op uit zijn de totale bevolking te onderdrukken en nog het lef hebben naar andere landen te wijzen. Laten we wel wezen ik blijf zeggen onder elk koren zit kaf. Alleen Nederland maakt zo een vreselijke fatale fout dat zij het zijn die alles ongecontroleerd binnen laten. Hoe kan het zo zijn dat als men is uitgeprocedeerd je hier kunt blijven rondhangen zelfs nog opvang krijgt. Wie zijn de grootste lafaards die Christelijke gewetenloze fascisten zoals Rutte, De Jonge, Grapperhaus en noem de rest van die linkse landverraders maar op. Helaas heb ik mij meer dan 45 jaar ingezet en mee betaald aan alles wat is er over gebleven helemaal niets nog even dan hebben wij geen zorg meer. Welk spul kun je überhaupt nog vertrouwen. Een straat vol Nederlandse verraders dat schuilt onder de meerderheid van eigen volk zie het hoge aantal mensen dat is gevaccineerd en het er mee eens zijn dat ongevaccineerden worden uitgesloten. Kortom vergeet niet verraad zit in vele Nederlandse genen 1 op de 3 Nederlanders waren fout tijdens WOII. Nogmaals ik heb veel gereisd en heb ook goede ervaringen met o.a. Islamieten maar het is en blijft een kwestie van goede mensenkennis. Eén ding vertrouw absoluut niet de vele leugens van Rutte, De Jonge en zijn smerige mede trawanten zij staan in dienst van Klaus Schwab en een mensenleven voor dit gajes is niets waard. Zij hebben zo een smerige psychologische oorlog verklaard aan het volk dus je kunt beter een openlijke gewapende strijd hebben dan weet je wie de echte vijanden zijn.

    Like

   • Bert zegt:

    Als er een mossel in je straat woont, dan is de buurt al naar de kloten.

    Like

   • Bert zegt:

    Julia, soms warme gevoelens over gehouden van die islamieten?
    Nachten als in sprookjes van 1000 in 1 nachten.

    Like

  • Harry zegt:

   Nou lijkt “denk” me wel een heel slechte bondgenoot !
   Die willen onze regeringsvormen alleen maar vervangen door de islamitische .
   Als dat zou lukken is het met de democratie meteen ook totaal gedáán !
   Nee , die moet je er écht niet bij hebben !
   Je ziet toch hoe rottig ons land geworden is , qua menselijkheid en hoe de criminaliteit gestegen is !
   Dictators in spé .
   En nu hebben ze het nog geeneens voor het zeggen !

   Like

   • Julia zegt:

    Harry Welke democratie die is reeds vermoord door o.a. D66. Wat noemt u nog democratie, demonstranten die vreedzaam demonstreren maar met buitensporig geweld in elkaar worden gemept, verplicht vaccineren of anders worden buiten gesloten, corrupte verkiezingen en een demissionair zooitje dat bepaalt met wie zij wel of niet willen regeren en kiezers totaal buiten spel worden gezet, burgers tot op het bot worden uitgekleed, burgers die zich blauw betalen aan zorgpremie en er helemaal niets meer voor terug krijgen, burgers die dagelijks worden bedreigd door führer |De Jonge dat als wij niet gehoorzamen hij de boel lock down gooit met alle desastreuze gevolgen van dien? Is dit democratie? Wat is de angst voor de Islam mijn angst is de huidige Haagse politiek die er alles aan doen om heel Nederland kapot te maken en volk te onderdrukken.

    Like

 2. Bas zegt:

  Amy Mek
  Een standbeeld van een naakte vrouw in Montereau, Frankrijk, was bedekt om moslims niet te beledigen die naar de naburige moskee gingen.

  Herinner me er nog eens aan welke islamitische landen christelijke vluchtelingen opnemen, kerken voor ze bouwen en alles verwijderen dat Jezus beledigt?

  https://pbs.twimg.com/media/FD-zgtmVgAMy9Ga?format=jpg&name=900×900

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s