Van Moskou naar de Wit-Russische/Poolse grens: Migranten uit Mali

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Zelfs migranten, die al in Oost-Europa leven, trekken naar het westen. Zoals deze migranten uit Mali, die $ 2000,- betaalden om vanuit Moskou aan de Wit-Russische/Poolse grens te komen. Hun doel: Frankrijk. In het land van de voormalige koloniale meesters bevindt zich namelijk al een grote Afrikaanse gemeenschap, evenals sociale weldaden. Dan geef je toch graag zoveel geld uit om in het land van je dromen terecht te komen, nietwaar?

(Bron: report24.news)

De video hieronder laat groepen migranten zien in Minsk, die bij elkaar komen en waarschijnlijk wachten op de bus om overgebracht te worden naar de Wit-Russische/Poolse grens:

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Van Moskou naar de Wit-Russische/Poolse grens: Migranten uit Mali

 1. dutchess43 zegt:

  busje komt zó…. busje komt zó…..

  Geliked door 2 people

 2. Horatius zegt:

  Volkomen platzak, van de honger geen ontlasting en slechts met een versleten tandenborstel en wat karige mondvoorraad op zak wachten deze kennismigranten op de bus naar het Beloofde Land: in dit geval Frankrijk.

  Een land met een zeer rijk koloniaal verleden. Dus dit zijn de naweeën hiervan en kunnen er nog wel wat Afrikanen bij. En Mali staat bovendien bekend als een land waar de diverse opleidingen een opmerkelijk hoog niveau hebben bereikt,

  Ingenieurs, drugskoeriers, advocaten, medicijnmannen, metselaars, hosselaars, loodgieters, geldwisselaars, bouwvakkers, ex-kindsoldaten enz. enz. staan garant voor een plek op de arbeidsmarkt en met de integratie zit het ook wel snor want ze spreken accentloos de Franse taal.

  Een integratiecursus is dus niet nodig, wel snel graag een appartement in liefst het hartje van Parijs. Volledig gemeubileerd, met een geriefelijke badkamer, ruime keuken en toilet.

  De verhalen (vermoedelijk verspreid door PVVers) dat deze migranten in de Bijlmermeer hun potje kookten in de woonkamer op de kale vloer moeten we natuurlijk met een korreltje zout nemen.

  Dat ze hier uitsluitend van een uitkering willen leven en wat bij verdienen in het criminele circuit is natuurlijk volkomen laster, dat wijzen de betreffende statistieken wel uit.

  Met die ‘diverse samenleving’ zit het wel goed, en de vergrijzing wordt zodoende ook nog eens bestreden,
  Die Fransen boffen maar weer, kan er echt in dit geval geen herverdeling plaatsvinden?
  Uiteraard op humanitaire gronden.

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  Die zg “vluchtelingen” uit Mali moeten toch ook wel totaal, volkomen krankzinnig zijn om te solliciteren als vluchtelingen; denkt u zich ff in : komen ze uit een héérlijk, warm land, géén cv nodig, en gaan ze in hun zomerse plunje in een donker bos zitten of soms zélfs líggen , bij minus-graden , sneeuw en ijs; en óók nog lopen klagen terwijl ze die narigheid vrijwillig hebben opgezocht, dan ben je écht niet goed bij je hoofd, toch ? (zullen wel weer negers zijn, stom volkje))

  Like

 4. Bas zegt:

  Ondertussen in Rusland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s