VIDEO: Iedereen die het vaccin krijgt, vernietigt het eigen immuunsysteem (NL-ondertiteling)

(Door: “CommonSenseTV”)

Lees het artikel en bekijk de video HIER!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: Iedereen die het vaccin krijgt, vernietigt het eigen immuunsysteem (NL-ondertiteling)

 1. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/maurice-de-hond-2g-zwartste-pagina-geschiedenis/

  Column Maurice de Hond: 2G-systeem doet denken aan de zwartste pagina van onze geschiedenis

  Ik heb me in april/mei laten vaccineren, dus voor de activiteiten die ik zou willen doen betekent de 2G-regeling voor mij t.a.v. de activiteiten die ik nu doe feitelijk geen belemmering.

  Maar in werkelijkheid is die het wel. Want ik weet maar al te goed wat het uitsluiten van een bepaald deel van de bevolking betekent bij het mogen doen van bepaalde activiteiten op basis van de verhalen van mijn ouders uit de zwartste bladzijde van onze geschiedenis. Die mochten op een gegeven moment ook bepaalde plekken niet meer bezoeken waar ze vaak kwamen. En wat hen daarbij het meeste trof was dat degenen, die deze plekken nog wel mochten bezoeken, dat gewoon bleven doen. Die het blijkbaar niets deed om op plekken te komen, waar hun buurtgenoten, stadsgenoten, landgenoten niet meer mochten komen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  De kwakzalver

  Dr. Fauci geeft toe dat vaccins niet werkten zoals geadverteerd en dat gevaccineerden nu in groot gevaar verkeren doorbraakinfecties op te lopen
  https://www.yahoo.com/lifestyle/dr-fauci-just-issued-urgent-201846228.html

  podcast

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Tja spijt komt na de zonde en medelijden heb ik niet met al die onderdanige vaccin junks. Men mag hopen dat lapzwans en prikpooier De Jonge de ziekenhuis capaciteit gaat op krikken voor al degenen die over niet al te lange tijd met bijwerkingen in bed nodig hebben.

  Like

  • Meneer de Uil zegt:

   Hulp-Hugo’tje van Markus “Fuhrer” Rutte steekt liever geld en energie in eindeloze reclame-spots op radio, tv, bushokjes, etc. om de laatste 2 miljoen over de streep te trekken om een niet werkend eiwit goedje te laten inspuiten. Alsmede het opleiden van BOA’s op het NSB Instituut. Nee hoor, personeel proberen te triggeren en de capaciteit omhoog gooien, forget it. Na 20 maanden is het kwartje nog niet gevallen. Hugo’tje zijn hersentjes zijn zo aangetast door het coke snuiven. Heb totaal geen medelij met de gevaccineerde. Laat ze lekker creperen. Straks verbaasd zijn dat er allerlei bijwerkingen komen. Hoezo naïef?

   Like

 4. BigLJohn zegt:

  Dat effect van die gifspuit.op het vernietigen van het immuunsysteem wist ik al veel langer. Maar het doet nog veel meer. Mannen en vrouwen worden onvruchtbaar, anderen krijgen allelei ernstige ziekten en weer anderen gaan dood. Ook de jeugd wil men massaal vaccineren zodat die ook onvruchtbaar worden. Geheel in lijn met de doelstellingen van the NWO en volgens de uitspraken van Bill Gates; de wereldbevolking flink laten inkrimpen zodat er een kleine wereldbevolking overblijft die makkelijk te bespelen en te controleren valt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s