VIDEO (must see!): Wetenschappers met een kritische blik op de corona-crisis

Vooraanstaande wetenschappers en artsen bekijken de Coronacrisis op een nuchtere en kritische manier. Hoe ernstig is de huidige situatie en hoe dodelijk zijn mutaties? Is er nog wel een gezonde, wetenschappelijke discussie mogelijk? Hoe zit het met angst, censuur en de rol van de media?

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO (must see!): Wetenschappers met een kritische blik op de corona-crisis

 1. Bas zegt:

  “De uiteindelijke conclusie die men uit dit alles moet trekken, volgens Wolff, is dat de democratie zoals we die kenden stilzwijgend is opgeheven”

  https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/

  Blootgesteld: Klaus Schwab’s school voor Covid-dictators, plan voor ‘great reset’ (video’s)

  Econoom Ernst Wolff is van mening dat een verborgen alliantie van politieke en bedrijfsleiders de pandemie uitbuit met als doel nationale economieën te laten crashen en een wereldwijde digitale valuta te introduceren.

  Hoe komt het dat meer dan 190 regeringen van over de hele wereld de COVID-19-pandemie uiteindelijk op bijna precies dezelfde manier hebben aangepakt, waarbij lockdowns, maskermandaten en vaccinatiekaarten nu overal gemeengoed zijn? Het antwoord ligt misschien in de Young Global Leaders-school, die werd opgericht en beheerd door Klaus Schwab van het World Economic Forum, en waar veel van de huidige prominente politieke en zakelijke leiders doorheen zijn gegaan op hun weg naar de top.

  De Duitse econoom, journalist en auteur Ernst Wolff heeft enkele feiten onthuld over Schwabs ‘Young Global Leaders’-school die relevant zijn voor het begrijpen van de wereldgebeurtenissen tijdens de pandemie in een video van de podcast van het Duitse Corona-comité. Hoewel Wolff vooral bekend staat als criticus van het globalistische financiële systeem, heeft hij zich de laatste tijd geconcentreerd op het aan het licht brengen van wat hij ziet als de verborgen agenda achter de anti-covid-maatregelen die over de hele wereld worden genomen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Van kwaad tot erger….

  Oostenrijk,
  De lockdown voor ongevaccineerden waarschijnlijk nog te weinig,
  Een derde prik voor allen al na vier maanden…

  https://pbs.twimg.com/media/FEJFAZ1XoAATeDP?format=jpg&name=900×900

  Like

  • Bas zegt:

   https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/belangrijke-mededeling-scientist-director-van-astrazeneca-2g-is-moreel-verwerpelijk-en-niet-wetenschappelijk/

   Belangrijke mededeling ‘Scientist Director’ van AstraZeneca: ‘2G is moreel verwerpelijk én niet-wetenschappelijk’

   De Scientist Director Global Development Oncology bij AstraZeneca heeft zich met passie uitgesproken tegen het 2G-systeem dat Hugo de Jonge en Mark Rutte willen opzetten. Want, stelt hij, het “is niet alleen moreel verwerpelijk, maar ook vrijwel niet wetenschappelijk te onderbouwen.” Zo, daar kunnen De Jonge en Rutte het mee doen.

   “De groep QR-loze Nederlanders bestaat voor een groot deel uit gezonde jonge mensen (inclusief kinderen) wiens risico op ziekenhuisopname klein is, evenals een groot aantal mensen die Covid-19 al doorgemaakt hebben (maar geen positieve test kunnen laten zien),” gaat Meulendijks verder. “Het buiten de maatschappij sluiten van deze mensen op basis van vaccinatiestatus is niet ethisch te verantwoorden en leidt tot sociale en maatschappelijke schade die niet te overzien is.”

   Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  ABC’s vaxx pin-up Aboriginal dood zes dagen na Covid-opname

  Een 65-jarige Wakka Wakka stamoudste is dood nadat hij geloofde dat hij het juiste deed voor zijn gemeenschap door het ABC televisie toe te staan zijn vaccinatieprik te promoten om andere slimmere Aboriginals te verleiden een prik te krijgen. De vaccinatiemaniakken van het ABC zonden de promotieclip van de arme Cherbourg-oudste maar niet uit nadat bekend was dat hij aan de prik was gestorven.

  Volgens de Australian Broadcasting Corporation (ABC) ontving de heer Bevan Costello, in zijn gemeenschap bekend als oom Bevan Costello, zijn tweede Pfizer-mRNA-injectie op of rond 9 september tijdens een lokaal pop-upevenement. Hij vertelde ABC dat veel van zijn mede-Waka Wakka-stamleden aarzelden om de injecties te ontvangen vanwege “het verkeerd begrijpen van de informatie, meestal op sociale media.”
  …..
  https://cairnsnews.org/2021/11/04/abcs-vaxx-pin-up-aborigine-dead-six-days-after-covid-shot/?shared=email&msg=fail

  An Australian nurse tells Australian media that hospitals are full of ‘vaccinated people
  [https://youtu.be/ZRaPljlV83Q]

  Like

 4. Lilith zegt:

  de eigenlijke reden voor deze opgelegde gekte is het lang geleden bekookstoofde plannetje van het WEF om een one-world- government te impementeren. de linkse meute rent er al jaren achteraan. “in 2030 you own nothing and you will be happy” zegt de slavenmeester. De schaapjes blijven vertrouwen op hun regering….

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  Ik zou jullie allemaal de video van viroloog Dr. Leonard Horowitz te zien. Kijk en huiver. De agenda loopt al veel langer dan wij ooit hadden gedacht, en b) al de nieuwe ziekten zoals AIDS, Ebola, Sars enz. zijn de creaties van dezelfde monsters. Niets is toeval. https://www.youtube.com/watch?v=7zLvY3rEz0Q

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  De ongevaccineerde zijn vogelvrij verklaard.
  Wanneer wordt er weer op mij geschoten met
  scherpe munitie omdat wij ons niet aan de
  regerings regels houden maar ons zelf willen
  zijn.

  Like

 7. scherpschutter1943 zegt:

  dictators laten zich niet adviseren door deskundigen, zonde van de moeite. Rutte en de jonge weten het zelf allemaal veel beter. Beter voor zichzelf dan, dat wel natuurlijk

  Like

 8. Bas zegt:

  Ondertussen, arme jeugd!
  Kwart van de studenten denkt soms dat ze beter dood kunnen zijn….

  https://pbs.twimg.com/media/FD_Lp2YXIA4De89?format=png&name=small

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s