Duidelijker wordt het niet! (1)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bert”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Duidelijker wordt het niet! (1)

 1. Ton Ruygrok zegt:

  Ja, zal zo zijn maar de Dictator Tovenaars van deze wereld hebben anders besloten en het merendeel van de mensheid behekst …, en wat een klein anders denkend deel der Mensheid er van vindt doet er helemaal niet toe .., gehoorzamen en meelopen zul je..!
  Ton Ruygrok

  Geliked door 1 persoon

 2. LUCIA zegt:

  Zeer duidelijk maar het Crimi-Kabinet luistert alleen naar u-vraagt-wij-draaien-wetenschappers, aangezien dat ook precies de service is die zij leveren, aan hun opdrachtgevers… en voor de goede orde…dat zouden wij moeten zijn maar er is een partij die beter betaald dan wij, het is dat of chantage!!!

  Like

 3. Wappieman zegt:

  TOEEEEEEEEEEET !
  Hallo Mark en Hugo , letten jullie even op aub ?

  ( dat is die voetbaltoeter uit een vorige comment )

  Like

 4. Cathja zegt:

  Onbegrijpelijk dat uitgerekend met déze test wordt getest. Hoeveel procent ‘besmettingen’ zou het in positieve zin kunnen schelen als de tests betrouwbaar en zuiver zouden zijn? Ik weet zeker dat we dan nooit in een lockdown terecht waren gekomen. Met de aantallen besmettingen kan gemakkelijk gemanipuleerd worden, en daardoor worden grote aantallen mensen slachtoffer van dit coronabeleid in de breedste zin van het woord. Economieën worden gesloopt, ondernemers staat het water tot aan de lippen, en nog veel meer ellende is over ons heen gekomen, en dat alles door FOUT testmateriaal!

  Hugo de Jonge en Mark Rutte, hebben jullie nog steeds geen last van jullie geweten? Voor zover jullie een geweten hebben…..

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Met de PCR test van Kary Mullis kun je geen vrije infectie virussen opsporen. Maar wat kan je ermee ? Een virus wat nooit aangetoond werd en dus in feite niet bestaat maar die van de politiek wel zogenaamde steeds gevaarlijker varianten kreeg. De politiek die onze grondrechten afpakt via een alsmaar verlengde noodwet, rechters die daar in mee gaan, de politie onschuldigen bespuit met pepperspray, laat bijten door de diensthond en het ziekenhuis in knuppelt, maar BLM’ers met rust laat. Dit alles bij elkaar heet DICTATUUR, en wie weet hoelang we daarmee opgezadeld zitten en hoeveel erger het nog gaat worden !

  Geliked door 2 people

 6. ronjaspers zegt:

  Met die waardeloze PCR tests wordt bij onwetende mensen het DNA afgenomen en in een databank opgeslagen.Tevens wordt bij deze neptest een broos kraakbeen dat je hersenen beschermt beschadigd.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s