Duidelijker wordt het niet! (2)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bert”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

43 reacties op Duidelijker wordt het niet! (2)

 1. Bert zegt:

  Je doet het ook voor een ander.
  Maar eigenlijk bedoelen ze daarmee de farmaceutische industrie.
  En niet je medemens. Alsof andere zomaar iets voor een ander zou over hebben.
  Als dat zo was dan waren er ook geen daklozen en arme mensen of voedselbanken.
  Die industrie, die zijn je dankbaar voor dat je wilde helpen.

  Geliked door 6 people

  • Ton Ruygrok zegt:

   Bert.., top opgemerkt..!

   Like

  • Bert zegt:

   Met je doet het voor een ander, hebben ze misbruik gemaakt van je geweten.
   Zou jij kunnen leven als je weet dat de dood van je ouders jou schuld is?
   Ja, dat hakt er dan wel wel in bij de meeste.
   Daar krijg je wel mee om.

   Like

  • Claudia Millenaar zegt:

   Sterker nog, je moet zelfs nog maar afwachten of de ander, de boel niet besodemietert en bedriegt. Ik vermoed dat er aardig wat mensen zullen zijn, die kunnen vertellen voor hoeveel ze het schip in zijn gegaan, door de ander…

   Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Je moet altijd goed oppassen wie je helpt.
    Anders wordt je er mee gepakt met al jou vriendelijkheid en blijven ze aan de gang.
    Het heeft mij nooit geld gekost, daar let ik wel op.
    Maar ik let wel beter op wie ik help dan voorheen.
    Voordat je het weet staat het op marktplaats waarmee je ze dacht een dienst te bewijzen.
    Als ze het door hebben dat jij niet zo moeilijk bent, is er altijd wel iemand die er misbruik van maakt.

    Like

 2. Jan zegt:

  Een aantal jaren terug kregen enorm veel mensen toch griep omdat de griepprik niet werkte en de media gaf die inderdaad toe. Nu echter het nepvaccin niet blijkt te werken aangezien de geprikten massaal ziek worden wordt beweerd dat dit de schuld is van ongevaccineerden, ofwel mensen die simpelweg niet ziek worden omdat zij al afweerstoffen hebben opgebouwd of gewoonweg niet gevoelig zijn voor het virus (tijdens de pestepidemie waren er ook mensen die gezond bleven).

  Kortom, dit geeft al aan dat de demissionaire terroristen in de Kamer en hun bendeleider Rutte een dubbele agenda hebben

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Ondergetekende is antivaxueel. Geen covidprik gehad, maar ook nog nooit een griepprik gehad.
   Statistisch gezien is de kans uitgesloten dat ik nog nooit in aanraking ben geweest met iemand die het virus onder de leden had. Toch ben ik in die bijna twee jaar niet ziek geworden. Nou denk ik, dat Hugo de Jonge daar best een uitleg voor heeft. Dat heeft-ie namelijk overal voor. Hij lult land en zand en zee aan elkaar. Terwijl hij noch van land, noch van zand, noch van zee verstand heeft. Van corona ook niet, natuurlijk. Ik houd het erop dat mijn eigen afweersysteem goed genoeg is om me van covid te vrijwaren. Ook van influenza trouwens. Ik zit nu nog maar met één probleem: wie vrijwaart me van de regering?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 3. Lis zegt:

  Het is gewoon te vinden voor iemand die een beetje op internet kan zoeken. https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2020/03/30/spoedregeling-klinische-proeven-ter-bestrijding-van-covid-19
  en ook: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-54619.html

  Mensen die roepen dat het een vaccin is en geen gentherapie zijn te dom, te lui, te bang of weet ik wat om dit zelf uit te zoeken. Het STAAT er gewoon.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Of geen van dit alles. Maar gewoon een rotsvast vertrouwen in de mensen. Bij de overheid en media werken mensen, die zijn toch wel te vertrouwen en waarom niet? Het is de tijd van de jaren 60 waarin iedereen zich toch netjes gedroeg?, dat hun tijd was. En vooral netjes praten deden ze toen.

   Like

 4. LUCIA zegt:

  Ooit eerder meegemaakt dat je voor een vaccinatie moest tekenen??? Of dat al dan niet accepteren ervan, sociale (en in de toekomst mogelijk economische)uitsluiting betekende.

  We moeten ons nu organiseren voor een aparte parallelle maatschappij, naast/buiten de gewone en… wellicht in een ander land. Wachten op uitsluiting en mogelijk interneringskampen, waar ze nu al mee bezig zijn in andere landen, dan zijn we echt te laat .

  Dit is geen tijd om te reageren maar om te anticiperen. Laten we Nederland aan de zombies en de horde neo-gelukszoekers overlaten, het is hard maar niet anders!!!

  Voor je land vechten heeft alleen maar zin als het overgrote deel daar achter staat, zo niet dan ben je de zoveelste don Quichotte en er zijn genoeg windmolens, geen gebrek aan in Nederland.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  En mede door een liegende en bedriegende regering/politiek en media zijn de makke schapen massaal in het experiment getrapt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  https://rairfoundation.com/exposed-2018-eu-already-planned-vaccination-certificates-monitoring-vaccine-status-combating-hesitancy/

  EXPOSED: 2018 EU reeds geplande vaccinatiecertificaten, controle van de vaccinstatus, bestrijding van aarzeling

  Meer dan een jaar voor de pandemie was de globalistische Europese Unie strategieën aan het ontwikkelen voor het ontwikkelen van een geavanceerde database voor het volgen van immunisatie, vaccinpaspoorten en het preventief wegnemen van ‘vaccinativiteit’.

  Het document, gedateerd 26 april 2018, beschrijft de uitdagingen waarmee hun toekomstige vaccinatieprogramma’s te maken zullen krijgen, van wantrouwen, angst voor bijwerkingen van vaccins, “het verminderen van de terughoudendheid van vaccins” tot “desinformatie”-campagnes. De EU pakt zelfs problemen aan die zich kunnen voordoen tijdens de pre-licentiefase van het “innovatieve” vaccin. Dit globalistische document uit 2018 volgde de oproep van de voormalige voorzitter van de Europese Unie, Jean-Claude Juncker, tot actie, in zijn State of the Union-toespraak van 2017, “voor alle lidstaten om nationale vaccinatie-inspanningen te ondersteunen.”

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Voeg toe; op scholen en ziekenhuizen hielden ze twee jaar voor de tijd vergaderingen over de uitvoerende protocollen en wisten ze dat die gingen komen in de praktijk. En wisten zij al dat op de hogeschool bijv.een gehele lockdown zou komen en hoe ze dat gingen organiseren. Op mijn studie hoordde ik dat een leraar zeggen in 2017 tegen mij en een paar leerlingen. Ze mochten er ook niet over praten dat werd van ze verwacht, een besloten samenkomst zeg maar. Het was dus een publiekelijk geheim. Een geheim in de zin dat niemand er over praatte. En waarom niet, omdat ze te hard werkten en nergens meer bij stilstonden, met eigen overleven, werken schoonmaken organiseren huis bezig?

   Like

 7. Don Todo zegt:

  Een ‘experimentele’ stof (toxische afval) onder dwang injecteren in 17 miljoen Nederlanders, je moet het maar durven, je moet het gore lef maar hebben om dit als overheid en bestuurders te doen en dat zonder enige scrupules. Daar hadden m.i. de meest smerige en gehate nazi’s in 33-45 het lef nog niet voor. Om die reden kun je de huidige kaliber leiders ook niet langer vergelijken met de misdadigers van toen. De nazi’s en hun NSB kapo’s (te vergelijken met de huidige politiediensten) van toen, met hun meest vreselijke praktijken vergeleken bij de psychopaten van nu, waren feitelijk nog maar padvindertjes. En voor je denkt met je gezalfde geestjes van niet, wacht geduldig af zolang dat nog kan, want wat morgen of over een jaar is zal de meningen drastisch doen veranderen en laten de machthebbers steeds meer de ware satanische gezichten zien. you ain’t seen nothing yet…Het gaat hier voor de heersers uiteindelijk om hun hachje, het alles of niets, de totale macht of voor altijd opgeruimd worden.

  Het is een grotere schande dan die er ooit was en viezer dan welke tijd ook hoe miljoenen Vernederlanders, de grootste schlemielen en goedgelovige achterlijkheden van deze tijd, het huidige experimentele beleid blijven verdedigen en ze gekaapte mainstream berichten papagaaien en het klootjesvolk blijven schermen met fake en gemanipuleerde, bijna religeuze, cijfers over positief getesten en zogenaamd hoge en oplopende aantallen patiënten in ziekenhuizen van de nieuwe grootgraaiers. Bijna zou je wensen dat dit soort achterlijkheden zich laat injecteren en het ingespoten middel dat doet waar het voor is gemaakt.

  Het is nu afwachten wanneer ergens de bom barst, in ieder geval spelen de psychopaten en grootgraaiers met vuur door met drijfjachten te jagen op gezonde en niet experimenteel afgespoten personen. Een grote climax ligt op de loer.

  Wie zich laat afspuiten is is in mijn ogen zwaar gestoord, maar zo komen we wel af van de zwaar gestoorden. Het zelfreinigende vermogen? Luguber.

  Geliked door 2 people

 8. Htskday zegt:

  Goed luisteren en hou je vast!

  New World Order Conference in 2015!

  Degenen onder jullie die nog steeds geloven dat dit een complottheorie is of degenen die geloven dat dit onze toekomst is. Wat we op dit moment zien met digitale groene certificaten wereldwijd, is dat de One World-regering hun macht toont.

  New world order has begun https://t.co/4KDsTMvLZ5
  ( https://twitter.com/Gerard39delaney/status/1460187646102278145?s=03)

  Geliked door 1 persoon

  • Htskday zegt:

   Heeft u goed geluisterd??

   De wereldpopulatie moet worden teruggebracht van 7.9 miljard naar 1 miljard door middel van uitmoorden van een groot deel van de bevolking, en voorkomen dat er kinderen geboren worden!!!

   Bent u al gevaccineerd?

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Htskday.Ik waarschuw mensen hier al ongeveer 14 jaar voor,de satanische globalistische elite willen de aarde voor zichzelf alleen.Ze zijn nu met die dodelijke corona vaccinazi,s (met vertraging,killswitch) bezig om 90% van de wereldbevolking uit te moorden,de overige 10% dient als slaven.Welkom in de NWO (great reset)

   Like

   • Htskday zegt:

    @ronjaspers,

    Ja, ik weet het, maar het wil maar niet tot de mensen doordringen.
    Als je zulke dingen zegt word je gewoon voor gek verklaard.

    De naïviteit van het gros van de mensen is echt ongelooflijk.
    Veel mensen dénken wakker te zijn, maar lopen gewoon nog als zombies te slaapwandelen.
    Zij hebben de klok horen luiden, dat is alvast iets,.. maar waar de klepel hangt??
    Of is het voor deze “wakkeren” ook een beetje te pittig om de harde realiteit onder ogen te zien? (Stiekem toch een beetje wegkijken?)

    We zitten gvd midden in de 3e wereldoorlog! Miljarden mensen worden vermoord dmv een prikje..
    Men ziet dat niet, wil het niet zien, zijn Oost-Indisch doof, of denken dat het allemaal wel mee valt.

    Om moe van te worden.

    Geliked door 2 people

 9. pepo Copyright zegt:

  Het ” vaccin” lag in 1990 al klaar op de plank.

  Trump blijkt nu ook door de mand te vallen met het promoten van de spuit.
  Hij heeft in zijn presidentschap alle papieren ondertekend vóór een goedkeuring om de mensheid met genetische manipulatie te doen veranderen.
  Zie video op 10 minuten.

  https://m.beforeitsnews.com/alternative/2021/11/explosive-dr-david-martin-who-they-are-the-names-and-faces-of-the-people-who-are-killing-humanity-video-3761634.html

  Geliked door 2 people

 10. leo1 zegt:

  Advertentie: 2021

  Gezonde jonge man, 37 jaar,
  ongevaccineerd, zoekt onderduik adres.

  Geliked door 3 people

 11. Bart zegt:

  Off topic, maar wel belangrijk: Klaus Schwab gearresteerd!

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  huisarts:
  Het coronapaspoort en de qr-code zijn wetenschappelijk onzinnig

  https://pbs.twimg.com/media/FC7AubVWUAI6GDG?format=jpg&name=large

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 14. Klaas zegt:

  Like

 15. saddy zegt:

  Er is geen vaccin. Er kunnen dus ook geen gevaccineerden zijn.
  Er zijn alleen heel veel blanke mensen die grof betalen om proefpersoon te zijn.

  Of andersom: Ongevaccineerden willen misschien best een vaccin, maar dan moet er wel een vaccin zijn.
  En omdat sars-cov-2 nergens geisoleerd is kun je geen vaccin maken.
  Sars-cov-2 bestaat alleen in de computer. Eigenlijk zou het dus voldoende moeten zijn om een digitaal vaccin te maken en dat op je telefoontje te downloaden.

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Zo gaat het met de dwang, uitsluiting en het helemaal murw maken van ongevaccineerden.

  ‘Tijdens het prikken kon ik alleen maar huilen…’

  https://pbs.twimg.com/media/FEOC9oKXsAAD8W6?format=jpg&name=large

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Allemaal dezelfde tekst, dezelfde druk en dwang…

  Geliked door 1 persoon

 18. Lot zegt:

  Hoe vertel ik het aan mijn familie, dat covid niet een vaccinatie is, en dat covid nog nooit onder een microscoop is aangetoond. Zij geloven alleen de mainstream media. En zeggen nee dat is niet waar, covid bestaat niet? Tuurlijk is dat wel zo.
  Iemand ideeen over hoe anderen te overtuigen? Heeft iemand een document dat overtuigend is?

  Like

  • Tineke zegt:

   Nou Lot,mijn zus had de eerste twee prikken en ik heb haar van alles op en doorgestuurd en ja hoor ze was om.Ze was er he le maal klaar mee. Ook geen griepprik meer niks!
   Zaterdag gaat ze haar griepprik halen met de buren en ze gaat OOK voor de booster.
   Ik vroeg vanwaar deze ommezwaai ineens?
   Antwoord: Ach,ik heb die eerste twee toch ook al!
   Ik verspil mijn energie er niet meer aan.

   Geliked door 3 people

   • Lot zegt:

    Ja zo gaat het bij mijn ouders ook die nogal oud zijn. Ze geloven het eerst wat je opstuurt en dan denk je het komt aan. Maar door de kranten en nos vallen ze zo weer de andere kant op een half jaar later. En ze zeggen wie zegt dat dat waar is (alternatieve media) en wie zijn die doktoren. Hoezo is het nieuws niet correct. Die geloven wat de overheid zegt. Ook heb ik stukken opgestuurd en filmpjes. Ook zitten veel ouderen al in de mallemolen van griepprikken, ook ik heb een oproep gehad destijds van de voormalige huisarts. Er werd aan hen gevraagd of ze ze ook willen in 2020 want hij moest ze inkopen.
    Het is niet best dat de nieuwe griepprik nu ook gentherapie heeft en geen dood griepvirus meer.
    En hoezo bestaat covid niet en is het nog nooit onder een microscoop aangetoond zeggen ze. Dat vinden ze mal en dat bestaat niet. Ze kunnen niet voorstellen dat intelligente mensen dit maar niet op een rij willen zetten en de overheid dit spel speelt. En wie is Forum voor Democratie en dat zij dat zeggen. Dat heb ik nog nooit gehoord.
    En als mensen ontslagen zouden worden, kan FvD dat dan niet overnemen om bewijs naar buiten te brengen.
    Corona is volgens mij gewoon de griep die ieder jaar blijft muteren, daarom hielpen de griepprikken ook niet en werden ze toch ziek.
    Ook de georgian stones laten zien dat er maar 500 miljoen mensen mogen blijven leven. En dan is het antwoord van die oude, om de oorlog heen geboren generatie, als dat zo is. Wie zal het zeggen. Nee ik wil niet dood. Maar als dat zo is ja.
    Ik heb ze nog de olympische spelen laten zien van Londen. 2012?. En de show van Madonna van olympische spelen in een ander jaar 2019? Ik vraag mij of ze alles wel bekijken.
    Ook films over statines en ander medicatie die niet doen wat het zegt. En juist de aderen kapot maakt. Wie zijn die doktoren? Wie zijn die mensen.

    Geliked door 2 people

 19. Lot zegt:

  En de alternatieve media of artsen geloven zij niet. Je weet natuurlijk ook niet wie deze mensen zijn en of het wel echte doktoren zijn uit amerika. Zij geloven de overheid, de krant en de media.

  Like

  • Bert zegt:

   Vergeet het verder dan maar, gaat je niet lukken.
   Alles is dan verder wappie gelul, niet waar of vervalst.
   Het maakt dan verder weinig uit waar je mee aan komt.
   Zolang het afwijkt van het officiële standpunt is het bij voorbaat onzin.
   Ik begin er niet meer aan, ook niet op internet.

   Geliked door 1 persoon

 20. Riche zegt:

  Ik las dat in België al wil overleggen over vaccinatieplicht! Dus zelfs hersteld van C is nietmeer genoeg. Prikken, prikken en maar prikken tot aan de foetus toe.
  Wat men er niet bijzegt is dat het niet prik is, ook geen 2, maar 3,4,5… Dus de gevaccineerde van vandaag is de ongevaccineerde van morgen tenzij men trouw blijft boosteren. Hopelijk maakt die gedachte mensen wakker dat dit totaal niet met gezondheid te maken heeft.

  Geliked door 1 persoon

 21. Bob zegt:

  We worden verkeerd voorgelicht omdat
  het een vaccin wordt genoemd.
  Foute verkoop is fraude,
  Fraude dient bestraft te worden.
  Als justitie hier niets tegen doet wil dat
  zeggen dat justitie mede verantwoordelijk
  is en er geen recht bestaat in NL.

  Like

 22. BigLJohn zegt:

  Onze huisarts begint ook al raar te doen. Welke huisarts momenteel niet. Als het aan hem lag had ik al twee Corona spuiten gehad met in het kielzog de boosterspuit. Nu lag er weer een brief op de mat voor de griepspuit en (vanwege mijn leeftijd) een aparte pneumokokken spuit. Dat is in slechts EEN jaar tijd al een uitnodiging voor 5 spuiten. Hij denkt zeker dat ik een chocoladebol (Moorkop) ben die volgespoten moet worden. Hij heeft zijn roeping gemist, hij had banketbakker moeten worden. Bovendien schijnt in die griepspuit ook geen antivirus meer te zitten maar net als bij de Corona spuit GEN technologie. De laatste spuit die ik kreeg was op de lagere school alwaar ik in de nacht hallucinaties van kreeg. Een slap excuus van onze toenmalige huisarts; ze zullen hem wel in de ader ingespoten hebben, verkeerd ingespoten. Ook al zo’n banketbakker. Sinds de lagere school weiger ik iedere spuit, en ik nam de juiste beslissing !

  Geliked door 2 people

  • Bert zegt:

   Vertel het ‘m eens of hij denkt dat jij een moorkop bent waar je van alles in spuit.
   En waarom hij geen banketbakker is geworden met zo’n instelling.

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Bert; die doktoren hebben ze niet meer op een rijtje zitten. In Duitsland zouden ze zeggen; Du hast einen Vogel im Kopf. Daarmee word bedoeld; je bent niet goed lekker in je hoofd.
    Deze uitdrukking heb ik ooit gehoord van een uit Duitsland afkomstige vrouw die bij mijn vader als werkster actief was. Deze vrouw was van oorsprong een spionne van Nazi Duitsland van net voor de oorlog, maar verkoos ervoor niet mee te doen en hier te blijven. Alhier was ze getrouwd met een Nederlandse man. Een tweede spionne die wij kenden deed alzo.

    Like

  • Lot zegt:

   Ja in mijn jeugd kreeg na een reeks vaccinaties, het is er nooit één, ook een soort aura om mijn bovenlichaam. Net als je heel erg ziek bent kun je dat ook wel krijgen bij hele hoge koorts.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s