VIDEO – Coronapolitiek: Psychologische oorlogsvoering. Niet opgeven a.u.b.! (NL-ondertiteling)

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ben”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO – Coronapolitiek: Psychologische oorlogsvoering. Niet opgeven a.u.b.! (NL-ondertiteling)

 1. R Thomasson zegt:

  Nieuws over vaccinatie slachtoffers wereldwijd https://thecovidworld.com/page/3/

  Geliked door 1 persoon

 2. Bert zegt:

  Ik heb de helft bekijken en beluisterd (gelezen) maar hoor niet echt iets nieuws wat we nog niet wisten.
  Het is allang bekend dat er gedrag deskundige zijn ingehuurd hoe ze dit nou het beste konden verkopen en wat het meest effect had.
  En helaas, zo zitten de meeste mensen nou eenmaal in mekaar waar ze het ook over heeft.
  Ouderen kunnen al knap vervelend in regeltjes gezeik.
  Maar vergeet vooral de jongeren niet die hier net zo hard in mee gaan.
  En die zijn zeer fanatiek.

  Like

 3. Bas zegt:

  Fascistisch….
  Oud-VVD Senator en ‘Medisch Ethica’ Heleen Depuis zegt: ‘Tijd van vriendelijke maatregelen tegen ongevaccineerden is voorbij’….

  Like

  • oudmarinier zegt:

   Deze mevr. Helene Dupuis , raaskalt en lult uit haar nek. Drastische maatregelen TEGEN de ongevaccineerden die de rest van de samenleving in “gijzeling” houden , omdat ze ZELF onderzoek hebben gedaan NAAR het zgn “Covid-virus” (wat overigens NIET bestaat) en naar de bijwerkingen/neven-effecten , en dat deze mensen zich dus NIET vrijwillig een zelfmoord spuitje laten zetten ??? Deze mevrouw Dupuis , verdient de STROP / VUURPELOTON /GUILLOTINE . De gevaccineerden , verspreiden de verschillende “varianten van Sars-Cov2 virus” , nogmaals Covid-19 virus BESTAAT NIET !!!

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ oudmarinier op 16-11-2021 om 03.50 u.
    Dupuis, Dupuis ? Leeft dat fossiel nog steeds dan ?
    Ik heb óóit gelezen dat op háár de “pil van Drion” zou zijn getest en dat die test was geslaagd ! Ik zal ’t wel verkeerd gelezen hebben, daar kan ik niks aan doen, Rutte heeft hetzelfde met z’n “herinneringen”, die herinnert hij zich ook verkeerd.

    Geliked door 1 persoon

 4. boorzalf zegt:

  Als aansluiting op de video,
  https://www.kla.tv/Media-nl/20261

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  COVID-19 pandemie verhoogt risico op angststoornissen en dus hart-en vaatziekten, aldus een studie

  TORONTO — Een aanzienlijk aantal patiënten meldt symptomen van depressie die tijdens de pandemie verergerden, waardoor ze een hoger risico liepen op hartaandoeningen, zo blijkt uit een nieuwe studie.

  De studie, uitgevoerd door onderzoekers van Intermountain Healthcare in Salt Lake City, omvatte 4.633 patiënten die zowel voor als tijdens de COVID-19-pandemie een depressiescreening hadden voltooid.

  Bijna 40 procent van de patiënten zei dat ze gedurende het eerste jaar van de pandemie nieuwe of aanhoudende symptomen van depressie ervoeren.

  Wetenschappelijk bewijs toont een sterk verband tussen depressie en hartaandoeningen. Volgens de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie zullen patiënten die gedurende lange perioden depressie, angst en stress ervaren, waarschijnlijk een verhoging van de hartslag en bloeddruk, een verminderde bloedtoevoer naar het hart en hogere cortisolspiegels ervaren. Uiteindelijk kunnen deze fysiologische effecten resulteren in een ophoping van calcium in de slagaders en leiden tot hartaandoeningen.

  Hart-en vaatziekten wordt beschouwd als een van de belangrijkste doodsoorzaken bij mannen en vrouwen in Canada.

  “We weten dat [depressie] een sterke risicofactor is voor hart- en vaatziekten; en als mensen door de pandemie depressiever worden, zouden we over een paar jaar een hogere incidentie van hart- en vaatziekten kunnen zien’, zei May in het persbericht.
  https://tinyurl.com/kuv8u945

  Like

 6. Jan zegt:

  Slachtoffer van moord stuurt waarschuwing in overlijdensbericht: ‘Laat je niet vaccineren tenzij je klaar bent om te lijden en te sterven’

  Een 56-jarige man uit Californië is tien weken na het ontvangen van de experimentele Moderna-mRNA-injectie dood.

  Een 56-jarige ingenieur uit Californië, Mike Granata, wilde aanvankelijk niet de experimentele mRNA-injectie krijgen. Hij was doodsbang dat hij zou sterven. Maar op aandringen van zijn arts werd hij uiteindelijk gestoken.

  Op 17 augustus ontving Mike het Moderna-vaccin en drie dagen later werd hij ziek. Hij ontwikkelde het multisysteemontstekingssyndroom en multisysteemfalen . Helaas konden medische professionals hem na tien weken van ondraaglijke pijn niet redden.

  Eindeloze marteling
  “ Mijn spieren verdwenen alsof ze uit elkaar wilden vallen. Ik lag enkele weken op de IC en stak gedurende die weken tot 24 keer per dag met naalden, terwijl ik tegelijkertijd (continu) 6 of 7 IV’s kreeg. Het was een constante marteling die ik niet kan beschrijven’, schreef hij in zijn overlijdensadvertentie.

  “Ik werd niet langer behandeld als een mens met gevoelens en een leven. Ik was niets meer dan een covid-vaccin-menselijke cavia, en de artsen waren enthousiast om deel te nemen aan mijn fascinerende ontwikkeling naar de dood. Als je meer wilt weten, vraag het dan aan mijn vrouw. Ik wou dat ik me nooit had laten vaccineren. Als je niet gevaccineerd bent, doe het dan niet tenzij je bereid bent te lijden en te sterven”, vervolgt hij.

  Geloften om de waarheid aan het licht te brengen
  “Veel verpleegkundigen en niet-verplegend personeel smeekten mij en mijn vrouw om de waarheid over de Covid-19-vaccins naar buiten te brengen, omdat de waarheid over sterfgevallen als gevolg van het vaccin verborgen werd in de medische wereld. Ik heb beloofd dat ik de boodschap naar buiten zou brengen”, schrijft Mike, die op 1 november 2021 is overleden.
  https://rairfoundation.com/murder-victim-sends-warning-in-obituary-dont-get-vaccinated-unless-youre-ready-to-suffer-and-die/

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Vragen van Van Meijeren en weer een grote bek van Attje Uilskuiken die de regels niet kent

  Kuipers geeft geluid: “kwek, kwek, kwek………………………

  Het woord booster kan ik niet meer aanhoren

  Like

  • karton zegt:

   @ Jan op 15-11-2021 om 19.50 u.
   Van die Attje (Uils)Kuiken zullen we niet veel last meer ondervinden; ik hoorde n.l. gisteravond dat álle kuikens in Nederland geruimd moeten worden; ik ga ervan uit dat deze vrouw (?) daarbij hoort.
   En zo NIET…………..dan tóch maar ruimen !!!!

   Like

 8. Jan zegt:

  En maar doorgaan met belazeren, nu weer Van Dissel die komt aankakken met oude cijfers. Denkt dat hij de Kamer kan belazeren

  Like

 9. Bas zegt:

  Janny
  Dit beeld raak ik ook maar niet kwijt,
  deze vreselijke man met een warme kop koffie in z’n hand, die kindjes nat uit het zwembad naar buiten stuurde, omdat de ouders niet gevaccineerd zijn.

  https://pbs.twimg.com/media/FEQ9jxvX0AU9hfU?format=jpg&name=medium

  Like

 10. Bas zegt:

  Like

 11. oudmarinier zegt:

  @karton , 16 november 2021 om 11:21 . Ik ken dat hele wijf niet…nooit van gehoord …, Maar aangezien ze senator is/was , en dan zulke uitspraken durven doen , vind ik best ARROGANT. Alleen al daarvoor verdient ze wat ik eerder heb geschreven . Wat mij betreft , mag de keuze ook nog uitgebreid worden met KIELHALEN (vanaf een onderzeeer onder water) en VIERENDELEN.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s