Volksvijand VVD!

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Volksvijand VVD!

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Ja, en dan.
  de VVD wil met alle geweld meer meer meer opvreters binnen halen en daar staat dan tegenover dat je ze wel moet laten zien dat er goed voor ze gezorgd gaar worden.
  Dat zo iets ten koste gaat van de eigen bevolking doet er dan verder niet toe want dat zijn net schapen.
  Zorg dat die hun Schultenbrau hebben en wat niks zeggende programma’s op hun kijkbuis zodat ze stil blijven.
  En alles bleef zoals het was.

  Geliked door 1 persoon

  • apollonia652014 zegt:

   Het cabal kabinet is al aardig bezig om ruimte te maken voor deze opvreten door de gifspuit maar te blijven propaganda, door ons strot te duwen. Het lukt ze aardig zo. De ouderen eerst want dat zijn in hun ogen de “nutteloze eters” Omvolking en genocide op de eigen bevolking.

   Like

 2. Frits zegt:

  Tsja. Anti-NL tot op het bot. Islamlovers bij uitstek. Democratie, grondwet, Hypotagres: nooit van gehoord. Is Neurenberg al voorbereid op de lading volksverraders die gaat komen??

  Like

 3. Julia zegt:

  Ja onze gepensioneerde Ankie Broekers Knol hebben ze voor het karretje gespannen om te bedelen bij gemeenten voor meer opvangplaatsen in opdracht van een Zweedse D66 trol Ollengren de zogenoemde demissionaire minister D66 trut Binnenlandse zaken. Ik mag er wel dan vanuit gaan dat douche kabines niet standaard worden opgeleverd bij de flex woningen want mevrouw vindt dat er minder gedoucht moet worden vanwege het klimaat. Dus gewoon een houten hok buiten voor algemeen gebruik voor hooguit 2 minuten douchen. Wat is dit land politiek verrot. Het is toch niet meer te bevatten eigen burgers die om welke reden dan ook dakloos zijn geraakt mogen van geluk spreken als zij überhaupt nog in aanmerking komen voor een opvangplaats. Je zou ze toch werkelijk daar in Den Haag de nek omdraaien. Wat een smerig stel volksverlakkers. Alle Nederlanders zouden uit protest de komende blauwe envelop moeten verscheuren met de eis zolang ons belastinggeld niet beter wordt besteed betalen we geen cent meer.

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  VVD wat een stel mislukte intellectuelen zo lossen we het woningprobleem op. Ha, ha, ha hoe wil je dit verkopen we halen er steeds meer binnen dus stellen we flex woningen ter beschikking met als gevolg dat nog een groot aantal woningzoekenden onder aan de wachtlijst staan. Wat is er dan opgelost stel mislukkelingen????? Bouw ligt nagenoeg stil vanwege het nieuwe waanzinnige stikstofregelingen. Wat lossen we dan op graag even uitleg. Het blijkt nu ook dat de vaccinaties toch heel veel hersenschade toebrengt als gedacht het wordt met de dag maffer binnen dit ondergaande schip.

  Like

  • karton zegt:

   @ Julia op 15-11-2021 om 22.03 u.
   Dat de vaccinaties heel veel hersenschade toebrengen waag ik te betwijfelen !
   Immers, vér voordat er sprake was van het Covid-19 virus , dus toen er überhaupt nog geen sprake was van vaccinaties, tóén al bleek dat o.a. Quasimodo Rutte veel hersenschade had opgelopen, mogelijk bij z’n geboorte laten vallen, of krachtig heen-en-weer geschud omdat het kereltje tóén al niet wilde luisteren.
   Het meest waarschijnlijk acht ik, dat z’n ouders de nageboorte hebben aangekleed en ’t “kind” hebben weg gesmeten.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Mark Rutte laat niet voor niets onze grenzen wagenwijd open staan. Hoe meer van dat buitenlandse spul hier neerstrijkt, hoe groter de chaos wordt in de niet beschikbare, maar afgedwongen noodopvangruimten, hoe liever hem dat is.
  Opdracht van Klaus Schwab om het hier flink uit de hand te laten lopen, want als de chaos compleet is kunnen ze de macht beter grijpen!

  Geliked door 2 people

 6. Pingback: De VVD staatsvijand? | voorzieners

 7. pepo Copyright zegt:

  Ik kun je op een briefje geven dat we binnen 1 jaar van huizen te kort naar een huizen overschot gaan.

  En daar is geen huis extra voor gebouwd.
  Alleen gezond verstand gebruikt.

  Like

 8. Wappieman zegt:

  Kalergi-plan mensen .
  Omvolken , weg met ons .
  Het is 100 jaar geleden al bekonkeld , alleen zat die
  Hitler even in de weg …………

  Like

 9. Eppo zegt:

  Schoenmaker voormalig Burgemeester van Gouda ook VVD haalt Ze met tienduizenden binnen als COA voorzitter .
  Die pestzooi die Hij heeft achtergelaten in Gouda is natuurlijk voor een Ander ,dat zal die ook wel met de rest van zijn zooi voor Nederstan doen .

  Like

 10. karton zegt:

  Misschien een “oplossing” !?
  Zodra een nieuwe woning gereed is om verhuurd te gaan worden……….KRAKEN door NL-jongelui.
  In Amsterdam doen 10-tallen illegale negers dit al geruime tijd zónder dat er iemand iets aan doet !
  Als in Amsterdam zo’n KRAAK-ACTIE begint zou tegelijkertijd in Den Haag een grote demonstratie moeten plaatsvinden van 1000-den anti-prik-demonstranten, in Rotterdam óók 100-den woningen op dat moment óók gekraakt moeten worden terwijl in Ter Apel de pleuris uitbreekt door een opstand van de plaatselijke inwoners zónder “vluchtelingen”, als dan óók nog eens in zuid Limburg oude mijnschachten instorten én in Friesland échte Zwarte Pieten landen, ja dan………..hebben we een minimale kans dat Quasimodo zich op z´n kop zal gaan krabbelen, Grapperhuis zich achter de gebreide broek van z´n nieuw/verworven echtgenote zal gaan verschuilen, Qut Quag gas geeft op haar bezemsteel en trol Ollonkreng verdwijnt in de Zweedse Tròllebösche.
  Dat Vette Varken uit Utrecht rijgen we intussen aan ’t spit.

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Karton dacht jij dat,,, als NL JONGEREN die huizen gaan kraken staat de zelfde dag een ME klaar om ze met grof geweld die huizen uit te slaan.
   Maar dat zwarte schorem ja kijk daar durven ze niets want dan heet het DISCRIMINAZIE.

   Like

   • vangie1206j zegt:

    ME peloton.

    Like

   • karton zegt:

    @ vangie1206j. op 18-11-2021 om 05.49 u.
    Als er bijv. in Groningen 4 woningen gekraakt zouden gaan worden, ja inderdaad, die jongeren worden eruit gemept, tenzij ze zwart of “vluchteling” zijn.
    Maar ik weet zeker, dat als bijv. tegelijkertijd met een grote kraakactie in Groningen, er óók zo’n actie zou plaatsvinden in Leeuwarden, Drachten (oh nee, niet Drachten, daar zit n.l. een “politie-opledingschool”), dan maar Heerenveen, Appingedam, Emmen, Dwingeloo, Hoogeveen, Heerlen, Nijmegen, Arnhem enz. enz. in 10-tallen plaatsen tegelijk dus zo’n actie, dat de “overheid ME-pelotons tekort zou komen om in te grijpen. Maar , dat weet u ook wel @ vangie enz. , het linkse gepeupel zal elkaar altijd steunen terwijl de goedwillenden ter rechterzijde zich steeds opsplitsen in diverse partijen omdat de één het nog beter weet dan de andere, indien “rechts” zich óóit zou verenigen tot één partij dan kan men een vuist maken, nu (nog) niet.
    Zie hoe ’t ging/gaat bij FvD, de ene ruzie na de andere, waarom denkt u, heeft de PVV geen leden ? Zij zouden elkaar de tent uitvechten ! Jammer, héél jammer !!!!!
    (hetzelfde doet zich voor bij “burgerlijke ongehoorzaamheid”, zoals ik wel vaker gezegd heb : indien ik op straat zou worden aangesproken door een BOA + stofdoek op d’r kop of een keppeltje, dan versta ik hen plots niet dan maar mee naar ’t bureau voor max. 6 uren + tolk-kosten voor de overheid. Indien iedereen dit zou doen was die gekkigheid van stofdoekjes enz. snel genezen, maar ik weet zeker dat de meesten heel braaf van hun fietsje stappen en zullen zeggen : “jazeker agent, natuurlijk agent, zal ’t nóóit meer doen agent, dag agent”.
    Ik zou zeggen: “Nou ik kan je niet verstaan agent, haal d’r maar een tolk bij !”
    Als iedereen dit zou doen werd dat Vette Varken uit Utrecht ook een beetje “rustiger”.

    Like

 11. Bas zegt:

  Like

 12. Bas zegt:

  Ondertussen, kick out zwarte piet
  in Volendam durft Sinterklaas niet te komen….dus komt Thierry!

  Like

 13. Harry zegt:

  De koeien moeten worden geslacht om plaats te maken voor uitkeringsparasieten .
  Hoeveel CO2 stoten die wel niet uit na gezinshereniging ?
  Ik zie 1000 keer liever koeien en grasland dan die zwarte en islamitische krengen .
  Ben nog nooit door een koe lastiggevallen .

  Werken we dáárvoor , voor niksnutten die helemaal niks kunnen ?
  We zouden het collectief moeten verdommen !
  Ik vraag me af waar die VVD-ers mee geënt zijn , met een Down-virus ?
  Er komt geen zinnig liberaal voorstel of besluit uit voort .
  Langs de zijlijn staat er iemand nog wel eens wat te toeteren over grenzen bewaken , maar de volgende dag is dat verhaal alweer verdampt .

  Geliked door 1 persoon

 14. Wappieman zegt:

  @karton
  Karton , bedoel je dat vet wijf dat in 2016 nog – samen
  met aboutaleb , rutte en ons koningske- op de
  Bilderbergconferentie in Dresden was , die Dijksma ?
  Je vraagt je af wat die ” socialisten ” toch doen bij de
  groten der aarde , bij het grootkapitaal !
  Wat zijn het toch een stel doortrapte smerige
  volksverlakkers he ?
  Heb je die bescheiden arbeiderswoningkjes van
  zo’n van Dam en die Limbo wel eens gezien ?
  En dat lult maar over nivelleren en gelijkheid ,
  GATVERDEGATVERDAMME , SPUUG , KOTS , ROCHEL ,
  JAKKIEBAH !

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Wappieman op 16-11-2021 om 22.38 u. Inderdaad W’man, die vetklep bedoel ik. De PvdA’er van Dam woont in trieste plaggenhut op een landgoed op de Veluwe, deze smeerlap zorgde dat 10-tallen werknemers in de WW kwamen door uitermate valse en laaghartige beschuldigingen van deze gore figuur. Van die Limbo-figuur weet ik niks, of bedoelt u die van Reij ? Een beruchte Limburgse oplichter/corrupte “bestuurder” ?

   Like

 15. Torsten Himmelstoss zegt:

  Statushouders.??
  Ammehoela!
  Het zijn mosliminfiltranten.

  Like

 16. Verwardeman zegt:

  @karton
  Karton , ik bedoel die Timmermans , die volgevreten
  Limbo .
  Heeft ook een kast van een huis , van onze belasting
  centen , de linkse parasiet !
  Maar reken maar dat hij er geen asielparasieten in
  heeft opgenomen .
  Soort kent soort !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s