Gevaccineerden net zo besmettelijk als ongevaccineerden

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Een Brits onderzoek maakt begrijpelijk waarom de aanname dat een hoge vaccinatiegraad de verbreiding van corona zou verhinderen op een verdraaide waarneming van de realiteit berust. De onderzoekers hebben van 13 september 2020 tot 15 september 2021 in totaal 602 contactpersonen van 471 Britse corona-zieken onderzocht en daarbij 8000 monsters van de bovenste luchtwegen beoordeeld. De daaruit voortkomende resultaten over de besmettelijkheid van gevaccineerden vat de “Morgenpost” in één duidelijke zin samen: “De bewezen viruslast was van tijd tot tijd net zo hoog als bij ongevaccineerden.”

Angela Merkel beweert daarentegen nog steeds keihard:

Een vaccinatie beschermt niet alleen u, maar ook altijd iemand in uw nabijheid, die voor u belangrijk is, van wie u houdt.”

Deze zin wordt door het Britse onderzoek nu duidelijk weerlegd. Hij wordt door Merkel-gelovigen (misschien wel samenzweringstheoretici?) desondanks nog steeds op internet verbreid.

Olangs nog schreef de “Spiegel” onder verwijzing naar het minister van Gezondheid Jens Spahn:

Na de corona-besluiten van de staat en de deelstaten heeft minister van Gezondheid Jens Spahn alle gevaccineerden hoop gegeven op een ontspannen herfst en winter. ´Voor drie van de vier volwassenen, die zich hebben laten vaccineren, zal er geen nieuwe lockdown komen´, zei de CDU-poiticus in een ARD-´Extra´ dinsdagavond.”

Dat was de officiële versie over het thema corona op 11 augustus 2021, dus nog maar negen weken geleden. Naar aanleiding van zulke toezeggingen hebben miljoenen Duitsers zich in augustus en september laten vaccineren, alleen maar om nu in te moeten zien dat ze door incompetente politici verkeerd geïnformeerd en door de massamedia misleid zijn.

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

45 reacties op Gevaccineerden net zo besmettelijk als ongevaccineerden

 1. Jan zegt:

  Uit de mond van de uitvinder van de PCR test. De test geeft NIET aan of je ziek of zelfs maar besmet bent en om de test te gebruiken als er geen klachten zijn is absoluut af te raden

  Maar professor Mark Goebbels heeft er niets mee te maken want die weet het beter en gaat door met het verwoesten van mensenlevens en de gehele maatschappij

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Daarom is het hanteren van het 2G-systeem ook zo oneerlijk. Want wie worden daar buiten de samenleving geplaatst? De niet-gevaccineerden, die helemaal niet besmet hoeven te zijn, maar wel als een gevaar voor de volksgezondheid worden gezien. Dat juist door de vaccinaties het immuunsysteem bij de gevaccineerden wordt geactiveerd, zodat juist zij besmettelijk worden, daar gaat men aan voorbij. Een schijnveiligheid dus. De niet-gevaccineerden zouden er wel eens stukken beter voor kunnen staan qua gezondheid, en dus weerbaarheid tegen besmettingen.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Cathja,
   in Nederland, en in de hele westerse wereld trouwens, geldt het principe “onschuldig totdat je schuld is bewezen.”

   Behalve als het gaat om corona. Dan ben je schuldig, totdat je SS’ers in de gelegenheid hebt gesteld om je onschuld vast te stellen. En ze begrijpen niet, of ze willen het niet begrijpen, hoezeer dit in strijd is met alle wettelijke en grondwettelijke regels. Maar als de Volkspartij voor Vrijheid en DEMOCRATIE, het Christen DEMOCRATISCH Appel en DEMOCRATEN66 het doen mag het.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 3. Jan zegt:

  Onbetrouwbare PCR-testen in twijfel trekken is nauwelijks triviaal

  We stellen de deelname van de ‘Gezondheidsafdelingen’ van Scott en Rock Island Counties zeer op prijs. Ik ben het niet eens met dr. Katz verwijst naar onze vragen over cyclusdrempels bij PCR-testen als “triviaal”.

  Deze precieze controverse wint snel aan bekendheid en urgentie. (Voor antwoorden op alle elf vragen die we hebben gesteld, zie “Dr. Katz beantwoordt 11 COVID-19-vragen.”)

  PCR-tests (Polymerase Chain Reaction) zijn opmerkelijke dingen. Uitvinder Kary Mullis (1944-2019) won in 1993 de Nobelprijs voor de Vrede vanwege zijn verstrekkende impact op de wereld van virologie, microbiologie en nog veel meer. De PCR-test kan bijna alles microbieel detecteren, hoe klein ook, maar kan niet bepalen hoeveel van de microbe er is. Daarin ligt de kern van de controverse die inherent is aan het diagnosticeren van COVID-19-gevallen met behulp van PCR-tests.

  PCR-tests detecteren virale fragmenten uit neus- of keelmonsters met behulp van cyclusdrempels (amplificatie). Als virale fragmenten worden gevonden bij lagere drempels (1-30), betekent dat dat er waarschijnlijk veel van het virus aanwezig is omdat het snel werd gevonden. Maar als cyclusdrempels meer dan 30 keer doorlopen wordt, betekent dit dat de virale fragmenten zo klein zijn dat ze onmogelijk te detecteren zijn. In plaats daarvan wordt een microbieel stukje dood virus of nucleotide gedetecteerd dat gemakkelijk aangezien wordt voor het virusfragment, zoals uitgelegd door Dr. Fauci tijdens een interview met This Week In Virology, juli 2020. (Zie Fauci’s observaties in vraag #1 van “Dr. Katz Beantwoordt 11 COVID-19-vragen. “)

  Juist omdat PCR-tests puur kwalitatief (en niet kwantitatief) zijn, is deze moleculaire testtechnologie tot nu toe universeel afgewezen als voorlopige diagnostische hulpmiddelen voor infectie en ziekte. Het is voorspelbaar dat als gevolg van het overheersende gebruik van PCR bij de diagnose van COVID-19, een toenemend aantal medische en wetenschappelijke professionals zich ongemakkelijk voelt omdat 70-90 procent van de positieve PCR-testresultaten, gegenereerd met behulp van 35 of hogere cyclusdrempels, “vals-positieven” zijn, waardoor aanvullende testen voor definitieve casusbevestigingen nodig zijn.

  Fout-positieve resultaten komen vaak voor bij PCR-testen en komen vaker voor naarmate de cyclusdrempels toenemen. Omdat er zo weinig kweken worden gedaan, waarbij dezelfde virusfragmenten worden gebruikt uit de monsters die positief testten, om actieve SARS-CoV-2 te verifiëren, laat staan ​​genoeg te verifiëren om de ziekte COVID-19 te veroorzaken, is PCR-testen voor diagnose grotendeels niet overtuigend, dus nauwelijks triviaal. De New York Times onderstreepte de beperkingen van PCR om wijdverbreide risico’s met betrekking tot infectie en/of ziekte tijdens uitbraken, epidemieën of pandemische gebeurtenissen in augustus 2020 effectief te beoordelen. [RCReader.com/y/pcr1]

  Ten minste, in de geest van precisie, moeten positieve tests bij hoge cyclusdrempels als negatief worden beschouwd, tenzij er ander tegenstrijdig bewijs aanwezig is, zoals symptomen. Dit geldt met name voor SARS-CoV-2 omdat de overgrote meerderheid van de mensen die positief testen op een mogelijk fragment van het SARS2-virus, asymptomatisch is. Toch worden alle positieve testresultaten automatisch gediagnosticeerd als een bevestigd geval van COVID-19.

  Als PCR-testen consequent resulteren in significant grote aantallen vals-positieven voor asymptomatische mensen en vaak een verkeerde diagnose stellen van COVID-gevallen, waarom wordt de PCR-test dan nog steeds gebruikt als het belangrijkste diagnostische hulpmiddel? Nogmaals, in de geest van precisie, waarom niet het cyclusdrempelbereik verlagen en standaardiseren om fout-positieven te verminderen voor een nauwkeurigere, verantwoorde diagnose? [RCReader.com/y/pcr4]

  Het is van cruciaal belang om valse positieven te elimineren, omdat mensen geen infectie doorgeven die ze niet hebben. Geen enkele biotechnologie tot nu toe kan de aanwezige hoeveelheid actief virus of zijn betekenisvolle correlatie met overdraagbaarheid definitief bewijzen. Het veronderstellen van infectie en overdraagbaarheid bij asymptomatische mensen op basis van niet-overtuigende testen veroorzaakt door een contactgeval, is zowel wetenschappelijk als medisch onredelijk….
  ….
  De onbetrouwbaarheid van PCR-testen als diagnostisch hulpmiddel is zo goed gedocumenteerd in de onderzoeksgemeenschap voor infectieziekten dat het verbijsterend is waarom Emergency Use Authorization (EUA) voor PCR-tests, met problematische hogere cyclusdrempelbereiken van 35-45, werd goedgekeurd door de FDA en vervolgens door de CDC aangenomen als de enige vereiste voor een positieve bevestiging van SARS-CoV-2-infectie en automatisch bevestigd geval van de ziekte COVID-19.
  In het artikel van The Lancet “Covid-19 begrijpen: wat betekent virale RNA-belasting werkelijk?”, schrijven de auteurs: “Het onvermogen om onderscheid te maken tussen infectieuze en niet-infectieuze (dode of antilichaam-geneutraliseerde) virussen blijft een belangrijke beperking van nucleïnezuur detectie.” [RCReader.com/y/pcr5]

  Artsen, wetenschappers, onderzoekers en eerstelijnsgezondheidszorgaanbieders verzetten zich nu resoluut tegen het onverklaarbare overdreven verhaal, verdedigd door de reguliere media en sociale media, dat COVID-19 een dodelijke ziekteverwekker is die de mensheid bedreigt.

  Valse positieven verklaren in grote mate waarom het sterftecijfer van COVID-19 oneindig klein is in vergelijking met de astronomische stijging van het aantal gevallen. Als veel minder mensen daadwerkelijk besmet, niet ziek of besmettelijk zijn, zou een lager sterftecijfer deze realiteit weerspiegelen. En dat doet het ook. [RCReader.com/y/pcr15]

  Negenennegentig procent van de mensen overleeft COVID-19, 80 procent is vermoedelijk asymptomatisch en weet niet dat ze het hebben, terwijl slechts 10 procent milde symptomen voelt. Van de overige 10 procent die ernstigere symptomen ervaren, herstellen de meesten volledig met slechts één procent bezwijken, grotendeels met onderliggende aandoeningen die al levensbedreigend waren.

  Voorstanders van buitensporige maatregelen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen, beweren dat COVID patiënten in gevaar brengt door hun ziekten te verergeren en vroegtijdige sterfgevallen te veroorzaken. Daarom wordt COVID-19 op gepaste wijze verklaard en geregistreerd als doodsoorzaak. Helaas zijn dergelijke verklaringen speculatief en niet verifieerbaar zonder aanvullende klinische/epidemiologische beoordeling, verdere bevestigende tests en/of autopsies die bevestigen dat COVID-19 de primaire doodsoorzaak was.

  https://www.rcreader.com/commentary/questioning-unreliable-pcr-testing-is-hardly-trivial

  Lees ook (in het Nederlands):
  Over false-positives bij PCR en wat dat betekent indien er ten onrechte te vaak wordt getest zonder triplo monster. Wiskunde A statistiek lesje, en mijn pleidooi voor NIVEL opschaling.
  https://food4innovations.blog/2020/08/27/over-false-positives-bij-pcr-en-wat-dat-betekent-indien-er-ten-onrechte-te-vaak-wordt-getest-zonder-triplo-monster-wiskunde-a-statistiek-lesje-en-mijn-pleidooi-voor-nivel-opschaling/

  Snotneus? Denk Rhino, niet COVID nu. Maar waarom deden we het ook al weer? Waarom paniek over positieve PCR niet tot aanvullend beleid mag leiden!
  https://food4innovations.blog/2020/08/13/snotneus-denk-rhino-niet-covid-nu-maar-waarom-deden-we-het-ook-al-weer-waarom-paniek-over-positieve-pcr-niet-tot-aanvullend-beleid-mag-leiden/

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Fascisme

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Tientallen miljoenen mensen zijn ineens niet meer gevaccineerd. Met een druk op de knop zijn ze ineens weer untermenschen. Hoe grappig is dat 🙂

  De minister van misdaad heeft zojuist aangekondigd dat “we ons concept van volledig gevaccineerd zullen moeten aanpassen”.

  Like

 7. Bas zegt:

  telegraaf.nl
  LIVE | België gaat ongevaccineerd zorgpersoneel ontslaan
  Ondanks de hoge vaccinatiegraad heeft het kabinet opnieuw extra coronamaatregelen aangekondigd die afgelopen weekend zijn ingegaan. Het coronatoegangsbewijs moet op meer plekken worden getoond, de…

  Like

 8. Julia zegt:

  Knettergek en doorgeslagen zijn de misdadigers tegen de menselijkheid. In België is nu het zorgpersoneel de sigaar tot 1 april de gelegenheid zich verplicht te laten vaccineren of ontslag maar wel met WW uitkering. Nou ik zou zeggen blijf baas over eigen lichaam en pak die uitkering dan maar. Vooral personeel in de zorg treffen en naar huis sturen overal als wij het moeten geloven komen zij zorgpersoneel te kort en overige sectoren ook hier in Nederland met een enorm personeelstekort. Vooral zo doorgaan dan ligt het land inclusief de zorg geheel op zijn gat. Grote multinationals SHELL verlaat Nederland evenals Unilever dit al heeft gedaan en pakken hun biezen vertrekken dus naar Engeland (weet U nog Rutte die beweerde dat Engeland een gevaar liep door het uittreden van de EU en dat veel bedrijven zich in Nederland zouden vestigen) de zoveelste desastreuze blunder dus. Dividendbelasting niet afschaffen voor bedrijven met een enorme werkgelegenheid vooral doen maar wel miljarden steken in de bodemloze put van binnenstromende profiteurs die een zware druk op onze samenleving leggen en geen enkele toegevoegde waarde hebben voor maatschappelijke bijdrage dan alleen levenslange uitkeringen). Hoppa daar gaat weer eens 100 miljoen voor flexwoningen om de profiteurs te huisvesten. Dit land is totaal ziek, geen woningen, ondermaatse zorg, ondermaats onderwijs, torenhoge prijzen en nu straks naar ook niet essentiële winkels gewapend met legitimatiebewijs en het QR ausweis. Nou succes ik ben in ieder geval niet van plan om als Nederlandse Staatsburger mijn legitimatiebewijs te tonen voor het kopen van een jurkje o.i.d. wat mij betreft kan het MKB ook failliet als zij hieraan meewerken. Zeer zeker laat ik geen gif in mijn lijf spuiten omdat die smerige NAZI De Jonge dit wil waar haalt hij de gore moed vandaan ik hoop dat we binnenkort geen last meer hebben van dit stuk onheil alsmede Rutte en trawanten. De problemen en de chaos rijst binnen ons land de pan uit, dagelijkse messteken en schietpartijen, berovingen niet van de lucht, drugsgebruik niet meer in de hand en de criminelen hebben vrij spel. De machteloosheid van deze waardeloze overheid is de totale ontwrichting van onze samenleving, tweedeling haat en nijd. Wat mij betreft mag er nu daadwerkelijk een keiharde oorlog uitbreken zij hebben alle grenzen overschreden, mensenlevens tellen niet meer, democratie vermoord en waardoor door eigen falen door een aantal ziekenhuizen te sluiten (het plan overigens ligt er al nog meer ziekenhuizen op slot te gooien ondanks de bevolkingsgroei en vergrijzing), destijds duizenden zorgmedewerkers de straat op gestuurd en elke vorm van zorg zoals ook ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg, is door de smeerlap Rutte totaal kapot bezuinigd en nog is er zowel door führer De Jonge als Rutte geen donder aan gedaan om de zorg op te krikken. Nee wat flikt dit NAZI regime we verplichten iedereen tot het laten injecteren van een experimenteel vaccin. Wat mij betreft verdienen ze een enkeltje naar de hel. Ik ben er zelf helemaal klaar mee en vindt het een schande voor onze democratie.

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Julia zegt:

  De eerste beelden uit de operettenrepubliek Oostenrijk Papiere Biete. Schnell. De droom van führer De Jonge binnenkort ook in Nederland nog gezellig samen winkelen? https://vk.com/reuropa?w=wall567158048_18248%2Fall Dit is dus het nieuwe normaal. Willen wij dit en gaan wij hierin mee nou als dit het geval is dan zijn een massa mensen toch stekende blind. Vergeet niet dat alle maatregelen blijvend zullen zijn en nimmer meer worden teruggedraaid. We zijn beland in een complete oorlog namelijk WOIII die van kwaad tot erger zal worden nog even staan kampen uit de grond op om alle onderdanen die niet gehoorzamen aan het NAZI regime af te zonderen. Geen grens gaat dat elitaire tuig nog te ver..Kijk o.a. naar Australië. En dan is assistent führer Grapperhaus nog beledigd als dit regime wordt vergeleken met WOII.

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  Tijd om massaal Bezwaar te maken tegen de beslissing van de Overheid. https://www.rijksoverheid.nl/documenten/brochures/2015/04/14/bezwaar-en-beroep-tegen-een-beslissing-van-de-overheid?fbclid=IwAR2HH_smDzCx6tjFISKycHnPD2CXOi8r38av5VB28aim8R7ZMlIQIg1gwb4
  De tweedeling die nu vanaf vrijdag a.s. wordt veroorzaakt door het uitsluiten van mede burgers c.q. te verplichten tot een experimenteel vaccin dat tot op heden geen enkel bewijs heeft geleverd dat het überhaupt werkt is schending van de grondwet en de Neurenberg code . Een demissionair kabinet dat de ene Wet na de andere Wet invoert moet niet mogelijk zijn zij zijn demissionair.

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Like

  • Jan zegt:

   Van de NOS hoor je niets over de situatie in Polen aan de grens met Wit-Rusland, niets over de plunderingen door zwarten van winkels, niets over de oppositie in de Kamer (af en toe wordt ’s middags iets op tv uitgezonden, maar dat ziet het gros niet), over de geschifte Biden hoor je niets. Nederland zit op het niveau van de voormalige DDR, geen verschil.

   Like

 13. Jan zegt:

  Het begint … Elites bespreken het herdefiniëren van “Booster” omdat ze niet zeker weten hoeveel “Booster” -prikken van de bevolking zullen worden geëist
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/begins-elites-discuss-redefining-booster-since-not-sure-many-booster-shots-will-demanded-population/

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Uitgelekt in België, Het marketingplan voor covid…..met angstporno!

  Covid advies GEMS (Van Ranst, Vlieghe, Van Gucht, Molenberghs & Co)

  De mensen, via de media, bewust nog véél méér angst aanjagen!
  Deze propaganda begint juridisch op crimineel gedrag te lijken.
  @VTMNIEUWS

  Het draaiboek:
  https://pbs.twimg.com/media/FEPljCFXwAQqWuj?format=jpg&name=900×900

  Reacties:
  Nummer 7: Lees: huur crisisactuers in en zend angstporno uit op televisie en publiceer fake-verhalen op uw website met dezelfde angstporno.

  De methode van Von Ranzig. Ook toegepast bij de Mexicaanse griep

  Heel serieus. Als dit soort cynische volksmennerij tactieken geen reden is tot ontslag, dan weet ik het niet meer.

  Het is ook crimineel gedrag! Dit is een regelrechte Georganiseerde misdaad tegen de mensheid wereldwijd en gesponsord door oa. Het WEF en WHO

  Waarom is dat trouwens in het Engels geschreven? Trouwens, kijkend naar de stuctuur van de zinnen etc is die zo goed als zeker geschreven door Van Ranst.

  Een opgezette show. Mensen gek maken. Mensen controleren. Minder vrijheid.

  Deze teksten maken duidelijk dat The Build Back Better opgedrongen worden via “experten & wetenschappers”, gevolgd door politiek en media.

  punt 8 is zo mogelijk nog erger, studies negeren dat mensen die de ziekte doormaken beter beschermd zijn. Ronduit crimineel! dit zijn geen virologen maar zotten tegen wie de maatschappij moet beschermd worden.

  Ik ben hier echt niet goed van. 30 jaar in de internationale businesswereld. Ik herken dit, dit zou kunnen geschreven zijn door de marketing consultant van Pfizer of J&J: “what to do to promote continued sales of our vaccines ?” Lees dit en laat dit bezinken ..

  Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  Thierry spreekt de waarheid en daarom wordt hij gedemoniseerd!

  Geliked door 1 persoon

 16. Fran zegt:

  Niet de prik, maar de psychiater is hard nodig in dit land.

  Geliked door 1 persoon

 17. Rensk. zegt:

  Een ander onderzoek van het CDC zegt hetzelfde met die kanttekening dat de virusload van gevaccinneerden de eerste week net zo hoog is als bij niet gevaccineerden, maar bij gevaccineerden na een week lager is. Echter dat onderzoek is al van een tijdje terug, dus kan best zijn dat het door afnemende werking van het vaccin nu helemaal gelijk is. Belgie gaat zorgpersoneel ontslaan als ze zich niet laten prikken om de patienten te beschermen. Een giller als Rutte dat ook weer gaat kopieeren. Tekort aan zorgpersoneel hebben en dus lopen patienten gevaar door een zorginfarct en vervolgens zorgpersoneel ontslaan om de patienten te beschermen. En dan nog zullen mensen de Overheid ten volle geloven, want dat voelt zo cosy en veilig. De geschiedenis bekeken zal 95 procent weer keurig in de rij staan voor de volgende prikken, want de Overheid is zeer begaan met hun veiligheid en ze krijgen weer een stukje vrijheid terug in ruil voor de prik. Tot de volgende prik om diezelfde voorrechten weer te kunnen behalen. Men doet maar. Is geen kruid tegen gewassen tegen de massa.

  Like

  • Bert zegt:

   Het CDC schaft de nu gebruikte test aan het eind van dit jaar af.
   Maar waar ze dan weer mee gaan aankomen als test?
   Er bestaat geen test voor iets wat je niet kan bewijzen.
   Dus wat zoekt die nieuwe test dan die ze in januari gaan gebruiken.

   Like

 18. BosscheBol zegt:

  Al die brave mensen die zich hebben laten vaccineren (2x) komen er nu achter dat het weinig geholpen heeft want alwéer maatregelen. Dus komt het handig uit dat er schuldigen aan te wijzen zijn: de ongevaccineerden.
  Maar het is voor het grootste deel flauwekul: corona komt de overheid héél erg goed uit en mag daarom nog een hele tijd blijven.
  Het begon ermee dat er een enorme geldstroom op gang kwam van Noord- naar Zuid-Europa.
  Het baar-geld is alweer een stap verder naar zijn afschaffing.
  Met die QR pas ligt nu alles klaar om een controlemaatschappij in te richten naar Chinees model.
  Intussen gaan massa-immigratie en plaatsing van windmolens op hoge snelheid verder.

  Like

 19. Hovawart zegt:

  Het Coronaraadsel laat zich nog niet verslaan, zeker nu er weer een leger aan ouderen een jaarlijkse griepprik hebben gekregen…..(benieuwd of daar ook strenge maatregelen voor gaan gelden).
  Dat de gezondheidszorg daar gelukkig geen onderscheid in maakt blijkt uit het stijgende R-cijfer …ondanks het absurde aantal dubbel- en triple-revaccineerden.
  Maak ik een weging tussen het aantal opgenomen patiënten en de uren van onzinnig politiek gekonkel, kom ik enkel tot de conclusie dat we verworden zijn tot een hopeloze en verloren maatschappij, gedreven door een megalomaan openbaar bestuur…en een dom volk.

  Like

 20. Hovawart zegt:

  Miljarden uit(ge)geven aan nutteloze vaccins, je moet het maar durven……en blijven verdedigen.

  Geliked door 1 persoon

 21. Bob zegt:

  Elke ditatuur geeft foute informatie.
  De EU dictatuur wordt geeft steeds
  valsere informatie en de biorobots
  zijn zo geprogrameerd dat het Befhel
  blindelings opvolgen.
  Daarom worden de weigeraars valselijk
  beschuldigd om ook hen hun vrijheid te
  ontnemen.

  Like

 22. koddebeier zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1762592670/live-55-procent-nederlanders-steunt-2-g-aanpak
  ’55 procent Nederlanders steunt 2G-aanpak’
  Dat zal kloppen want in 1940-1945 hadden ook heel veel foute Nederlanders.
  Eng achterbaks volkje !

  Geliked door 1 persoon

 23. koddebeier zegt:

  Het zal is weer niet verdwenen zijn !!!

  Geliked door 1 persoon

 24. Bas zegt:

  Thierry Baudet
  100% vaccinatie is de natte droom van Hugo & Mark. Dan is de epidemie voorbij, NOT! Check Gibraltar, de meest gevaccineerde regio ter wereld (100% dubbel gevaccineerd, 40% booster), heeft nu kerst afgelast om “exponentiële” stijging besmettingen

  express.co.uk
  Gibraltar cancels Christmas celebrations amid Covid spike
  GIBRALTAR has cancelled official Christmas celebrations, amid an “exponential” rise in Covid-19 cases.

  Like

 25. Bas zegt:

  Ehhh….wat zegt hij daar?

  Like

 26. Hovawart zegt:

  2G of 3G-wetten,……geen tijdelijke maatregelen maar wettelijke bepalingen en strafrechtelijke vervolging……de grondwetten kunnen in de papierversnipperaar.. onze regering liegt of het gedrukt staat…….in de Schwab-bijbel.
  De wet aanpassen om de vrijheid te beteugelen, waar stopt deze waanzin…..

  Like

 27. Bas zegt:

  Wachtrij voor de opleiding tot verpleegkundige…oh nee foutje…cliniclown.

  https://pbs.twimg.com/media/FCTi4SDWYAUcLeD?format=jpg&name=900×900

  Like

 28. Hovawart zegt:

  Dat er een mogelijke vaccinatieplicht (dwang) komt, zelfs wettelijk vereist, ondanks bezwaren vanwege geloofsovertuigingen, is naar onzes inziens een ongelofelijke maatregel, ik geloof mijn oren niet, wonen wij nog wel in de Pays-Bah?

  Like

 29. r zegt:

  En probeert Nederland Belgische verpleegsters te lokken met hoog salaris. Moet ik denken aan die halve zolen in de Tweede Kamer die m smeerden toen er een motie kwam voor salarisverhoging verpleegsters. Moeten dan wel verpleegsters zijn die de prik in hun bast hebben. Sprak van de week eeen die in een ziekenhuis werkt. Veel syriers onder coronapatienten Vraag me af of die zwangeren ook een migratieachtergrond hebben. Vergeten te vragen.
  Huizen worden geregeld voor de migranten. En de IC bedden zijn geregeld voor de migranten. De autochtonen, die op operaties wachten zijn muisstil. En dat gaat ze niet meer helpen. Grote bek moet je hebben met de maatschappij, die eraan zit te komen. Maar al die wachtenden wachten keurig netjes af. En nog durven ze het amper voor de buis te zeggen. Deze vrouw verteld het mij, maar nogal voorzichtig merkte ik. Wat ik begrijp.

  Geliked door 1 persoon

 30. Jan zegt:

  Leugens, halve waarheden en verkeerde informatie gebruikt om de Covid-prik te verkopen
  Steve McCann

  Het Amerikaanse landschap is bezaaid met zoveel lopende en vooraf ontworpen crises, evenals de nooit eindigende leugens en onwettigheden van de Biden-regering, dat het voor de gemiddelde Amerikaan bijna onmogelijk is om alle facetten van het Covid-19-moeras bij te houden. Aangezien de propaganda-tak van de Democratische partij, de zogenaamde “mainstream media” de goedgekeurde discussiepunten van de regering opnieuw uitbraakt, is hier een update.

  De werkzaamheid van de vaccins

  Eenmaal in functie beweerden Joe Biden en zijn regering openlijk en luidruchtig dat als mensen eenmaal zijn gevaccineerd, ze niet vatbaarder zouden zijn voor Covid-19. In dezelfde periode prezen de media, de CDC en de farmaceutische bedrijven de vaccins aan als bijna 100% effectief in het voorkomen van Covid-19-infecties. Die uitspraken waren het belangrijkste element dat zo velen overtuigde om het vaccin te krijgen, aangezien ze aannamen dat het een permanent preventief middel was toen ze eenmaal waren gevaccineerd.

  Hoe gaat het na 11 maanden wereldwijde massale vaccinaties? Een blik op de landen met het hoogste percentage van hun totale bevolking dat volledig is gevaccineerd, onthult:

  Singapore, met 85% van de gevaccineerde bevolking, heeft een nieuw hoogtepunt bereikt in zowel covid-infecties als sterfgevallen als gevolg van covid-19.

  IJsland met een vaccinatiegraad van 77% heeft de lockdowns en sociale afstand opnieuw ingesteld, aangezien het aantal gevallen en sterfgevallen nieuwe pieken bereikt.

  Ierland, dat een volledig gevaccineerd percentage van 76% heeft behaald, heeft een verrassend en nieuw record gekend in covid-gevallen en sterfgevallen, dus worden de lockdowns opnieuw ingesteld op lokaal niveau.

  Nederland (74% vaccinatiegraad) heeft tijdens de pandemie ook een dramatische stijging van het aantal nieuwe gevallen en sterfgevallen ervaren. Ook stelt de regering lockdowns en andere maatregelen opnieuw in.

  In de Verenigde Staten heeft Vermont met het hoogste niveau van volledig gevaccineerde van de vijftig staten (72%) een record bereikt in nieuwe gevallen van Covid-19.

  Opgemerkt moet worden dat het overwicht van de toename van het aantal gevallen en sterfgevallen in deze landen zich onder hun gevaccineerde bevolking bevond. Dus, niet alleen de doeltreffendheid van de vaccins, maar ook de dwaasheid van het opleggen van vaccinmandaten, logenstraffen.

  De veiligheid van de vaccins

  In het voorjaar van dit jaar verklaarde Jill Biden namens de administratie ondubbelzinnig: “Het vaccin is veilig en effectief, en het redt levens.” Een bericht na de verkiezingen dat Anthony Fauci, de CDC en de farmaceutische bedrijven sinds november 2020 aan het prezen waren. Hoe veilig zijn de vaccins?

  Onlangs hebben zes Europese landen het gebruik van het Moderna-vaccin voor de jongere bevolking (30 jaar en jonger) opgeschort of beëindigd. Meldingen van hartproblemen zoals myocarditis en pericarditis bij een buitengewoon hoog percentage van deze leeftijdsgroep waren aanleiding tot deze actie.

  Taiwan heeft het Pfizer-vaccin voor jongere mensen stopgezet en stelt dat volgens statistieken uit Amerika het risico dat jongeren myocarditis krijgen na een tweede dosis van de vaccins tien keer hoger is dan na de eerste dosis.

  In de hele Verenigde Staten doet zich een vreemd fenomeen voor in de ziekenhuizen van het land. Spoedeisende hulp is overspoeld, niet met mensen met Covid, maar met patiënten die lijden aan aandoeningen van de luchtwegen, bloedstolsels en hartaandoeningen. Symptomen die volgens Dr. Robert Malone de meest voorkomende en ondergerapporteerde ernstige bijwerkingen van de vaccins.

  Per dr. Peter McCullough, een wereldberoemde cardioloog en epidemioloog, zei dat het aantal gevallen van hartontsteking in 4 maanden tijd met 5000% is toegenomen, vooral bij jonge mannen. In juni 2021 rapporteerde de CDC 200 gevallen van myocarditis; in oktober waren 10.304 gevallen gemeld en misschien waren er nog meer niet-gemelde gevallen bijna zo hoog.

  Overtollige sterfgevallen voornamelijk als gevolg van ademhalings-, auto-immuun- en hartproblemen (niet als gevolg van covid) zijn 20-50% hoger voor de zomer en herfst van 2021 in vergelijking met het vijfjarig gemiddelde in dezelfde kalenderperiode voor die landen met een hoog percentage van de bevolking gevaccineerd tegen Covid-19. Een toeval?

  Toch blijven het Biden-regime en hun mede-samenzweerders in de farmaceutische bedrijven niet alleen aandringen op vaccinmandaten, maar ook op vaccinatie van kinderen vanaf vijf jaar.

  Natuurlijke immuniteit versus vaccinimmuniteit

  De CDC, de FDA en de Biden-regering hebben de afgelopen elf maanden onvermurwbaar beweerd dat de immuniteit die door de vaccins wordt veroorzaakt, superieur is aan de natuurlijke immuniteit die is veroorzaakt door eerdere infecties met Covid-19. Echter:

  De CDC is gedwongen toe te geven dat ze zelfs geen enkel geval hebben geregistreerd van een niet-gevaccineerd natuurlijk immuun individu dat Covid-19 op een ander individu overdraagt. In tegenstelling tot talloze gevallen waarin volledig gevaccineerde mensen het virus op andere mensen overdragen, wat dus de superioriteit van natuurlijke immuniteit bevestigt.

  Een recent onderzoek, gepubliceerd door de CDC, waarin wordt beweerd dat de immuniteit door vaccins superieur is, is door talloze artsen, epidemiologen en andere experts als een schijnvertoning aan de kaak gesteld. Alex Berenson schreef: “Het CDC-onderzoek is zinloos gebrabbel dat nooit zou zijn gepubliceerd als het bureau niet onder enorme politieke druk zou staan ​​om mensen te laten vaccineren.

  Er zijn 128 gedocumenteerde en peer-reviewed onderzoeken geweest die de superioriteit van natuurlijke immuniteit bevestigen, in tegenstelling tot een zeer gebrekkig niet-peer-reviewed CDC-onderzoek.

  Als er enige twijfel bestaat dat de aanhoudende uitbuiting van de Covid-19-pandemie is versneld door politieke en financiële overwegingen, zou de aandrang dat vaccins een grotere bescherming bieden dan natuurlijke immuniteit elke vraag moeten wegnemen.

  Veroorzaken de Covid-vaccins varianten?

  De CDC beweert op haar website: “Covid-vaccins creëren of veroorzaken geen varianten van het virus dat Covid-19 veroorzaakt.” Is dat waar?

  Wetenschappers van aanzien, artsen en Nobelprijswinnaars van over de hele wereld hebben beoordeeld en gewaarschuwd dat massale vaccinatie varianten zal opleveren van wat lekkende mRNA Covid-19-vaccins zijn. Bronwyn MacInnes, de wereldberoemde genomicist, beweerde in april 2021 dat massale vaccinaties vrijwel zeker de opkomst van nieuwe en zorgwekkende varianten zullen stimuleren. Professor Luc Montagnier, een Nobelprijswinnaar, heeft dezelfde bewering gedaan als Dr. Robert Malone.

  Een nieuwe covid-variant die in een aantal sterk gevaccineerde Europese landen is geïdentificeerd, wekt bezorgdheid bij gezondheidswerkers omdat er veranderingen in het coronavirus-spike-eiwit zijn die nog nooit eerder zijn gezien.

  Nog een fout van de CDC, of niet willen weten over de aard van mRNA-vaccins of een opzettelijke poging om vaccins aan de man te brengen?

  Het goedkeuringsproces voor de vaccins

  Nadat de FDA Emergency Use Authorizations had afgegeven voor de verschillende Covid-19-vaccins, werd het publiek gerustgesteld door Dr. Fauci en anderen in de medische bureaucratie van de overheid dat er volledige transparantie was en dat de farmaceutische bedrijven geen kortere wegen namen.

  Een onderaannemer in Amerika van Pfizer die aan het Covid-19-vaccin werkt, is door een bedrijfsleider beschuldigd van bezuinigingen, gesjoemel met gegevens en patiënten in gevaar brengen omdat ze onder enorme druk stonden om resultaten te boeken.

  Met welke andere gegevens is gesjoemeld tijdens de proeven en de daaropvolgende uitrol door de farmaceutische bedrijven en de FDA?

  De tweejarige Covid-19-pandemie vanaf het begin in een laboratorium in Wuhan tot de communistische Chinese poging om het virus te verdoezelen en opzettelijk te laten verspreiden over de hele wereld, tot de absurde economische en maatschappelijke lockdowns over de hele planeet, tot nu de onophoudelijke drumbeat van verplichte vaccinaties met een onbewezen vaccin dat de ziekte niet voorkomt, zal de geschiedenis ingaan als misschien wel de meest belachelijke periode in de geschiedenis van de mensheid. En de Verenigde Staten, met de onbekwame en fascistische regering van Biden, lopen hierin voorop.
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/11/lies_halftruths_and_misinformation_used_to_sell_the_covid_jab.html

  Like

 31. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Er wordt hardnekkig beweerd minder besmettelijk. Maja, wie moet je nu nog geloven?

  Like

 32. Hovawart zegt:

  Als men een verplichte vaccinatie eist voor zorgmedewerkers lopen de ziekenhuisbezettingen leeg.
  (daarom zijn er voor de ziekenhuizen enkel de basismaatregelen geldig)….koekkoek!.

  Like

 33. Jan zegt:

  De niet-gevaccineerde: een lastige controlegroep in een sinister sociaal experiment
  William Sullivan

  Toen de experts niet wisten of de nieuwe vaccins zelfs “effectief zouden zijn in het voorkomen van symptomatische COVID-19-infecties”, drongen de regering, de media, bedrijven en de intelligentsia van de volksgezondheid de Amerikanen nog steeds meedogenloos de injecties op terwijl ze ook beweerden dat ze 90 procent effectief waren. Dr. Anthony Fauci ging er openlijk van uit dat “echt 75 tot 85 procent van de bevolking gevaccineerd diende te worden om groepsimmuniteit te bereiken.”

  Al die informatie is te vinden in een enkel artikel van december 2020. Vandaag hebben we Dr. Fauci’s ooit veronderstelde goede vaccinatiepercentages (althans bij volwassenen) bereikt, dankzij een propagandacampagne die echter verzuimde potentiële risico’s bekend te maken, maar wel voordelen promootte die echter onmogelijk te bereiken zijn gebleken.

  Er was nooit enig aantoonbaar bewijs dat de vaccins effectief zouden zijn in het afwenden van COVID-infecties. Nu weten we echter wat toen nog onbekend was, ook al drongen ze erop aan dat vier op de vijf Amerikanen dienden te worden gevaccineerd, en dat is dat de vaccins helemaal niet effectief zijn in het voorkomen van symptomatische COVID-19-infecties.

  Dat is juist. Of je nu wel of niet het vaccin neemt je kunt nog steeds symptomatische infecties oplopen en een risico zijn voor anderen.

  Hoe groot de kans is dat u naar het ziekenhuis gaat en/of overlijdt aan een infectie, hangt nog sterk af van uw leeftijd en gezondheidseisen. Als je ouder bent of ongezond bent, is de kans groter dat je sterft aan een COVID-infectie, zelfs als je bent gevaccineerd. Als u jonger en gezond bent, is het zeer onwaarschijnlijk dat u in het ziekenhuis wordt opgenomen of sterft, al dan niet gevaccineerd.

  Dit zijn allemaal onmiskenbare feiten. En dus, zomaar, zijn we de cirkel rond waar we begonnen, toen Dr. David Katz vertelde ons allemaal in de New York Times op 20 maart 2020 (voordat duidelijk was geworden dat de media samenzweerden om meningen of bewijzen te verbergen die in strijd zijn met de status quo van de volksgezondheid), dat we het allerbeste kunnen doen om ouderen en degenen die vatbaar zijn voor schade door infectie, terwijl de rest van ons gewoon doorgaat met hun dagelijkse bezigheden en werkzaamheden om zo een natuurlijke manier groepsimmuniteit te krijgen.

  Het werkte voor Zweden. Huidige waarnemingen suggereren dat het voor Florida heeft gewerkt. Desalniettemin zijn de overheid, media, bedrijven en volksgezondheidsfunctionarissen niet geïnteresseerd in het eerlijk informeren van het publiek over risico’s en voordelen, of om individuen weloverwogen beslissingen te laten nemen. Nee, ze zijn geïnteresseerd in het promoten van de knuppel van de macht van de federale overheid om te eisen dat de een op de vijf die het vaccin nog moet krijgen, wordt gevaccineerd om de pandemie te beëindigen.

  Laten we even de tijd nemen om twee zeer eenvoudige feiten te beoordelen.

  Ten eerste is de overgrote meerderheid van degenen die nog moeten worden gevaccineerd jonge en gezonde mensen, en die in de eerste plaats zeer vaak weinig risico lopen op schade door COVID.

  Ten tweede, aangezien vier op de vijf Amerikaanse volwassenen “volledig gevaccineerd” zijn, neemt de geloofwaardigheid van het verhaal over uitbraken van COVID die alleen afkomstig zijn van de een op de vijf die niet gevaccineerd is snel af, zelfs onder de meest goedgelovige van Fauci’s kudde .

  Er schuilt een duidelijk gevaar in het toestaan ​​van het voortbestaan ​​van die ongehoorzame een op de vijf die de door de staat goedgekeurde richtlijnen heeft geschonden. Ze zijn het BEWIJS van de feilbaarheid van de ‘intelligentsia’ van de overheid op het gebied van gezondheid.

  Stel je voor, als je wilt, een hypothetisch scenario in de niet zo verre toekomst. Het is januari 2022. Ziekenhuizen zijn overvol, ondanks aanzienlijke vaccinatiepercentages voor volwassenen van ongeveer 80 procent. Maar vreemd genoeg zijn ziekenhuisopnames met name onder de gevaccineerde, niet de jonge en gezonde niet-gevaccineerde die ervoor kozen, op basis van hun logische inschatting van persoonlijk risico, om geen nieuw vaccin te krijgen dat met spoed op de markt werd gebracht en dat de regering maar al te graag leek te willen. kracht in hun lichaam.

  Stel je voor dat we gemakkelijk zouden kunnen vaststellen dat een groot aantal niet-gevaccineerde personen helemaal niet in het ziekenhuis zijn opgenomen en dat de meeste van de in het ziekenhuis opgenomen mensen in feite oudere en ongezondere gevaccineerde mensen zijn die sowieso meer vatbaar waren voor schade door COVID.

  Wat zou dat betekenen? Zou het betekenen dat vaccinatie mensen niet zo veilig maakte als ze waren beloofd door de overheid, de media, bedrijven of de intelligentsia van de volksgezondheid?

  Tenminste, dat zou het betekenen. En op dit moment moeten we beseffen dat wat nu gebeurt niets anders is dan schadebeperking door onze politieke onbenullen en treiteraars die wanhopig zijn om het bewijs van hun leugens aan het Amerikaanse volk te verbergen.

  Tenminste, dat zou het betekenen. En op dit moment moeten we niet denken dat wat er gebeurt iets anders is dan schadebeperking door de politieke pestkoppen die wanhopig pogen om het bewijs van hun leugens voor het Amerikaanse volk te verbergen. Als de regering-Biden dichter bij 95 procent van de Amerikanen kan komen om koste wat kost te worden gevaccineerd, zelfs ten koste van een uitvoerend edict dat in strijd is met elk fundamenteel principe dat de grondwet moet beschermen, is dat het voor hen waard.

  De “niet-gevaccineerden” zijn nu het doelwit van de regering omdat ze een ongecontroleerde minderheid vertegenwoordigen die de schuld kan krijgen van de kwalen van de samenleving. Maar het belangrijkste is dat er nu een wanhopige druk is om deze laatste eenvijfde van de Amerikaanse volwassenen te vaccineren. De niet-gevaccineerden zijn een lastige controlegroep om af te zetten tegen de variabele van de gevaccineerde bevolking – vooral omdat elke eerlijke beoordeling van dit sociale experiment dat we het afgelopen jaar hebben ondernomen, duidelijk de hypothese van de regering zou ondermijnen die ooit werd gepresenteerd over de werkzaamheid van de vaccins.
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/11/the_unvaccinated_an_inconvenient_control_group_in_a_sinister_social_experiment.html

  Is ook op Nederland van toepassing met zijn charlatans en non-valeurs in Kamer en voormalig cabaret

  Like

 34. Julia zegt:

  Het is een puur smerig verdienmodel voor de Big Pharma en de aandeelhouders. https://www.dekrantenkoppen.be/index.php/detail/1695898/Producenten-van-coronavaccins-verdienen-1000-dollar-per-seconde.html Zoals een weldenkend weet geld is macht en dat mag mensenlevens kosten. Ik vermoed dat ook De Jonge en zijn mede trawanten er een flink centje aan bij verdienen. Eens komt de dag dat deze deksel van de stinkende beerput zich opent.

  Like

 35. ronjaspers zegt:

  De zogenaamde politici die met de corona vaccinazi genocide meewerken zijn niet incompetent maar kwaadaardig,ze hebben hun ziel aan de duivel verkocht.

  Geliked door 1 persoon

 36. Jan zegt:

  De tien stadia van genocide komen een beetje te dicht bij huis
  JB Shurk

  Terwijl we wachten om te zien wat onze commie-fascistische heersende klasse de volgende keer voor ons van plan is, is dit misschien een goed moment om Gregory H. Stanton’s “Ten Stages of Genocide” eruit te halen als een nuttige herinnering om bij te houden hoe de zaken “vorderen”.
  Stanton, een academicus en de oprichter van Genocide Watch, heeft een ontnuchterende lijst opgesteld van rode vlag-acties die regeringen de afgelopen eeuw hebben ondernomen op weg naar het plegen van massamoord. Laten wij een kijken of een van hen een belletje doet rinkelen gelet op hoe zogenaamd ‘vrije’ regeringen zich tegenwoordig gedragen.

  (1) Classificatie: regeringen beginnen mensen te verdelen in ‘wij’ versus ‘zij’.

  Hillary Clinton noemt Trump-kiezers “betreurenswaardig”. Barack Obama kleineert vrijheidsgezinde Amerikanen als racisten en wrevelig volk die ‘zich vastklampen aan wapens of religie’. Joe Biden zegt dat Amerika wordt geplaagd door ‘blanke suprematie’. De voorzitter van de Joint Chiefs, Mark Milley, vindt dat het leger de ‘witte razernij’ moet aanpakken. Procureur-generaal Garland denkt dat ouders die bezwaar hebben tegen overheidsscholen die hun kinderen indoctrineren met racistisch marxisme en hypergeseksualiseerde leerplannen, ‘binnenlandse terroristen’ zijn. Oproerkraaiers en plunderaars van Black Lives Matter en Antifa worden geprezen als helden op het gebied van burgerrechten, terwijl Trump-kiezers die protesteren voor verkiezingsintegriteit worden bestempeld als ‘opstandelingen’, opgejaagd door de regime-handhavers bij de FBI en achter de tralies gezet worden en geen eerlijk proces krijgen.

  Degenen die bezwaar maken tegen de totalitaire plannen van regeringen om honderden biljoenen dollars uit te geven en de controle over vrije markten over te nemen om het weer te bestrijden, worden belachelijk gemaakt als ‘klimaatontkenners’.

  Degenen die geloven dat de autoritaire reacties van regeringen op het China-virus schadelijker zijn voor het welzijn van de mensheid dan het virus zelf, worden gedemoniseerd als “egoïstische”, “onwetende reactionairen” en “antiwetenschappelijke” schurken. En nu, zelfs na te hebben ontkend dat ze ooit “vaccinpaspoorten” zouden invoeren als vereisten voor reizen buiten het land, zijn regeringen in feite hun naties aan het omvormen tot (“papieren a.u.b.”) politiestaten.

  (2) Symbolisering: regeringen beginnen “onreine” mensen te dwingen symbolische kledingstukken te dragen, zodat ze zich duidelijk onderscheiden van alle anderen.

  Mensen dwingen zich te onderwerpen aan experimentele injecties met onbekende gezondheidsrisico’s is verboden door langdurige internationale verdragen die zijn ontworpen om misdaden tegen de menselijkheid te voorkomen. Dat heeft de meeste westerse regeringen er zeker niet van weerhouden om ethiek en wetgeving naar de prullenbak te verwijzen om een ​​medische behandeling in te voeren voordat iemand de gevolgen op de lange termijn weet. Hoe zit het met die bedrijven en regeringsleiders die nog niet helemaal klaar zijn om toe te geven dat ze op een lijn zitten met Josef Mengele in naam van de ‘wetenschap’? Ze hebben een gemakkelijke oplossing: degenen die weigeren zich te laten “vaccineren” moeten gezichtsmaskers dragen totdat ze dat wel doen, zelfs al hebben talloze onderzoeken aangetoond dat gewone stoffen maskers bijna niets doen om de verspreiding van ziekten te voorkomen. Bovendien hebben talloze onderzoeken aangetoond dat de “gevaccineerd” nog steeds een virale lading kan hebben die gelijk is aan of groter is dan degenen die experimentele behandeling hebben geweigerd.

  Zoals met alles wat regeringen hebben gedaan om deze “gezondheidsnood” te gebruiken voor hun eigen autoritaire “Great Reset” -doelen, heeft het masker niets te maken met gezondheid. Het is echter een effectief symbool dat door regeringen wordt aangedrongen om publiekelijk degenen te verbannen die weigeren te gehoorzamen. En in die rechtsgebieden die al zijn teruggegaan naar universele maskering, ongeacht de status van “vaccinatie”, maken degenen die weigeren het “maskertheater” te spelen het voor regeringen makkelijker om de pijlen op hen te richten en hen te isoleren.

  (3) Discriminatie: regeringen gebruiken wetten en culturele macht om bepaalde mensen burgerrechten te ontzeggen.

  Wil je je baan behouden? Neem de prik! Wilt u binnen dineren, sportevenementen of een kerkdienst bijwonen? Neem de prik! Wat is dat, zegt u? U hebt veel gedetailleerde medische bezwaren tegen het gedwongen worden uzelf en uw dierbaren te laten injecteren met een experimenteel “vaccin” wanneer het risico op overlijden door het China-virus voor redelijk gezonde mensen – vooral jonge mensen – buitengewoon laag is? Sorry, dat is “verkeerde informatie” die de staat niet tolereert, en Facebook, Twitter en Google moeten uw “privileges” voor de vrijheid van meningsuiting intrekken totdat u tot bezinning komt. We hopen dat deze heropvoeding nuttig is geweest!

  (4) Ontmenselijking: regeringen ontkennen op subtiele wijze de menselijkheid van gediscrimineerde groepen door ze te vergelijken met dieren, ongedierte, insecten of ziekten.

  Vreemd genoeg duiken er zelfs na de meest uitgebreide wereldwijde “vaccinatie”-campagne in de menselijke geschiedenis nog steeds “doorbraakgevallen” op (en vaak in de meest “gevaccineerde” delen van de wereld). Joe Biden en CDC-directeur Walensky weten wie ze de zondebok moeten noemen voor deze hachelijke situatie: geef de “niet-gevaccineerde” de schuld van de “gevaccineerde” die de ziekte oplopen. Logica doet er niet toe als het echte motief van de medische maffiosi is om het falen van de overheid op de rug van de onschuldigen te stapelen. Vervolg de “niet-ingeënte” voor moord! “We kunnen niet wachten tot ze allemaal dood zijn!” schreeuwen meelevende Hollywood “humanitairen”. “MAGA-mensen zijn een ziekte”, zeggen Jennifer Rubin, David Plouffe en menig andere.
  Een onlangs overleden cardioloog (wat vreemd!), na zijn derde COVID-prik, vatte deze ontmenselijking het beste samen door voor zijn onverwachte dood trots te verkondigen dat hij geen traan zou laten op de begrafenissen van de ‘egoïstische’ niet-gevaccineerde. Dat bleek te kloppen.

  (5) Organisatie: de staatsbureaucratie begint actief moordplannen voor ongewenste personen te ontwerpen.

  Alleen omdat democraten altijd beloven de guillotines te voorschijn te halen om MAGA “sukkels” te liquideren, betekent dat niet dat de regering van Amerika plannen om er aan mee te werken. Aan de andere kant echter, nu de IRS, DOJ en Intelligence Community allemaal actieve takken zijn van de Democratische Partij, helpen ze niet bepaald, of wel? Vraag het maar aan tiener Kyle Rittenhouse (schoot iemand neer uit zelfverdediging die hem, KR, wilde vermoorden).

  (6) Polarisatie: Propaganda wordt gebruikt om de verschillen tussen “wij” en “zij” te versterken en interacties tussen groepen zijn beperkt.

  De meest zelfgenoegzame “progressieve” regeringen in het Westen juichen zichzelf routinematig toe voor hun vermogen om transgenders, niet-blanke raciale groepen en antiwesterse jihadisten te belonen, terwijl ze actief werken aan het zuiveren van traditionalisten; conservatieven; vrijheidsgezinde mensen; en hetero, blanke, niet-marxistische mannen in machtsposities. Elke toespraak die niet door de overheid is goedgekeurd, is nu ‘haatdragende taal’. Iedereen die tegen raciaal marxisme is, wordt belasterd als een ‘racist’. De “gevaccineerden” worden aangemoedigd om de “niet-gevaccineerden” te mijden. Er wordt niet gesproken over “eenheid” wanneer door de overheid gevoede verdeeldheid nuttig is.

  (7) Voorbereiding: De slachtoffers van toekomstige massamoorden worden geïdentificeerd, gescheiden en gedwongen om onderscheidende symbolen te dragen.

  U dacht toch niet dat het Biden-regime informatie verzamelde over wapenbezitters om de misdaad te bestrijden? U dacht toch niet dat het voor hun eigen bestwil was om het postkantoor te gebruiken om de sociale media-accounts van Amerikanen te bespioneren? Waarom zijn de Democraten er zo op gepind om de snuffelbevoegdheden van de IRS uit te breiden naar de betaalrekening van elke Amerikaan? De de overheid van Amerika is druk bezig met het maken van een lijst om te zien of je je gedraagt (volgens hun normen).

  (8) Vervolging: regeringen beginnen leden van slachtoffergroepen in speciale kampen te dwingen.

  Als de pogingen van Australië of Canada om interneringskampen te bouwen voor de ‘niet-gevaccineerden’ buitenlands nieuws lijken, zouden de pogingen van de staat Washington om hetzelfde te doen misschien de interesse van de Amerikanen moeten wekken. Hoe maak je eigenlijk onderscheid tussen quarantaine, internering en concentratiekampen?

  (9) Uitroeiing: Het bloedbad begint, en regeringsactoren rechtvaardigen hun massamoord als een noodzakelijke “uitroeiing” van niet-mensen die het verdienen om gedood te worden.

  (10) Ontkenning: De gehersenspoelde plegers van genocide ontkennen dat ze misdaden hebben begaan en geven hun slachtoffers de schuld van hun eigen moorden.

  Alleen een stel socialisten, communisten en fascisten die de afgelopen eeuw al meer dan honderd miljoen mensen hebben vermoord zonder hun bloeddorst te stillen, kunnen doorgaan met moorden zonder nadenken of wroeging. Bovendien is alles wat ze doen met ‘de beste bedoelingen’ en voor ‘het grotere goed’.

  Hoeveel van deze tien etappes zijn er al geweest? Minstens vijf of zes, toch? Als er bij jou in de buurt geen alarmbellen gaan rinkelen, dan is dit het moment om met alles wat je hebt op de bel te drukken.
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/11/the_ten_stages_of_genocide_are_hitting_a_little_too_close_to_home.html

  Geliked door 1 persoon

 37. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s