Situatie aan de EU-buitengrens escaleert: Aanval van agressieve migranten op grensovergang Kuźnica


(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds vanochtend proberen honderden agressieve en gewelddadige migranten, bewapend met stenen, boomstammen, ijzeren stangen en rookgranaten, de Poolse grensovergang Kuźnica te bestormen. Poolse grenstroepen, politieagenten en soldaten verdedigen de grens met verbindende granaten, waterkanonnen en steeds meer nieuwe prikkeldraadbarrières.

Gisteren waarschuwde de Poolse grensbewaking voor een bestorming van de grens, die door Wit-Rusland wordt voorbereid.

Update: Bij de aanval vandaag door buitenlanders op de Poolse grens raakte een grensbewaker van de post Kuźnica zwaargewond, deelde de Poolse grensbewaking op Twitter mee.

Bron:
politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op Situatie aan de EU-buitengrens escaleert: Aanval van agressieve migranten op grensovergang Kuźnica

 1. vangie1206j zegt:

  En dat geweldadige schorem worden dan asielzoekers of vluchtelingen genoemd oa. beest Merkel en rat Rutte.
  Tegen dat schorem zijn alle middelen geoorloofd.
  ALLE MIDDELEN.

  Geliked door 6 people

  • Jules Vismale zegt:

   Laat dat SCUM (uitschot) wat mij betreft maar in de vrieskou een kozakkendans uitvoeren om warm te worden opdat zij Europa nooit en te nimmer zullen inkomen!

   Like

  • Alex Delarge zegt:

   Napalm dus.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   vangie1206j. Je kunt dus stellen het politieke schorem zoals Rutte, Hoekstra en Kaag heten ze van harte welkom. Zij willen volgens het gevonden stuk in de trein!!!! meer binnen halen. Wat mij betreft mag de Poolse grenswacht met scherp gaan schieten. Wat zielige vluchtelingen toch het blijkt dus uitschot dat aan de grens staat en de EU willen binnen dringen. Dan de NPO beelden met dat schorem dat wil binnen dringen zetten hun huilende kindertjes en vrouwen in om medelijden te wekken. Uiteindelijk de hoofdschuldige van alle ellende huizen in Brussel met volle support van Rutte.

   Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Hopelijk zijn de Polen nu wél zeer succesvol in ‘t verdedigen van hun landsgrens tegen dat buitenlandse schorem , járen geleden ging ‘t mis tegen de nazi’s.

  Geliked door 4 people

 3. Bas zegt:

  Like

 4. Claudia Millenaar zegt:

  En… dat moeten wij hier in Europa binnenlaten? Dit is geen migratie, dit is een invasie.

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/355885982/migranten-gooien-granaten-naar-poolse-militairen-bij-grens-wit-rusland

  Migranten gooien granaten naar Poolse militairen bij grens Wit-Rusland’

  WARSCHAU – Poolse veiligheidstroepen hebben waterkanonnen en traangas ingezet tegen migranten die verblijven in het grensgebied met Wit-Rusland. Volgens het ministerie van Defensie in Warschau, dat beelden vrijgaf van de confrontatie bij de plaats Kuznica, gooiden migranten met stenen en probeerden ze prikkeldraad te verwijderen in hun poging de Europese Unie te bereiken.

  Ook zou er volgens Polen door migranten gegooid worden met stungranaten, die een felle knal en flits geven maar niet dodelijk zijn. Ze worden vaak gebruikt bij politie-invallen om verdachten te desoriënteren. Volgens het Poolse ministerie van Defensie hebben de migranten de granaten gekregen van Wit-Russische diensten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  De Polen zitten in een lastig parket .
  Eigenlijk zouden ze met scherp moeten schieten , maar dan komen die achterlijken uit Wit Rusland mogelijk in actie met groot materieel .
  Voorlopig moeten ze het doen met waterkanonnen .
  Het asieltuig gaat dan in ieder geval een frisse nacht tegemoet .

  Wél opvallend dat je hier in Nederland nog geen twintig man bij elkaar krijgt om actie te nemen , maar dat het asieltuig wel met honderden , of duizenden tegelijk de strijd aanbindt .
  Waar is ónze strijdlust ?

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Strijdlust krijg je als je goede wapens hebt. En in Nederland kun je in de gevangenis komen als je het met tuingereedschap doet. Dus moet je het stiekum doen. goed kunnen wegvluchten, vals kenteken, of in het donker etc. Zij doen het ook achterbaks, en dus moeten wij het achterbaks doen tegen de vijand incl de lokale leiders in ons land.

   Like

  • Lot zegt:

   Geef mij een geweer. Een redelijk verzoek. Onze vijanden wordt altijd wapens gegeven. De Arabieren hier hebben wapen pistolen, handgranaten, en geweren zelfs schouderraketten. Deze werden ook gegeven aan de slaven aan de oostgrens. Aan de Xhosa en Zoeloe om mijn volk af te maken. Aan de Maori om de eerste bewoners die Europeaan waren, een 150.000 stuks 150 jaar geleden uit de moorden op 5 na. Allemaal gegeven door de slavische romaanse Engelsen ofwel nepjoden. En wij kregen soms wapens van de Duitsers. Ook een volk dat flink is uitgemoord door deze Engelsen. De grote oorlog in de 1500s. Germanen tegen slaven/romanen. Waarbij wij te aardig waren en daardoor vaker vermoord en in de rug gestoken werden. Gemiddeld 50% toen vermoord, en 70% etnische germanen uitgemoord. Je moet het lef maar hebben de beste intelligentste mensen uit te moorden. En vervolgens te vervangen met nietsnutten uit noord afrika die eten maar niets presteren.
   Een groot raadsel voor mij.
   Zeker is dat dat slavisch marx en einstein volk, graag de nieuwe europeaan wilden zijn. Alle uitvindingen claimden, terwijl niets van hen was en marx een kopie van pythagoras was. En daarvoor moest het echte europese volk verdwijnen. Terwijl wij hadden toegestemd in een amalgamatie met dat volk 3000 of 1500 jaar geleden, werd het een uitmoording.
   Daarom geloof ik dat verhaal van de depopulatie ook niet. Van de georgian guidestones. Dat moorden is meegenomen, minder van de ander en meer voor jezelf, en de meesten overleven en dat wordt kassa, voor alle ziektekosten en medicijnen die verkocht kunnen worden.
   In Africa zijn veel vaccinaties geweest en de bevolking is helemaal niet geimplodeerd, maar juist het tegenovergestelde.
   Degene wint, die de meeste kinderen maakt en het meest agressief is. Zo werkt dat biologisch. De ander verdwijnt.

   Like

  • vangie1206j zegt:

   Harry met scherp schieten zodra ze 1 voet op Pools grondgebied gezet hebben of als ze die hekken vernielen.

   Geliked door 3 people

 7. Jan zegt:

  Meanwhile at the Polish border. Blowing cigarette smoke into childrens faces to make them cry. Absolutely disgusting propaganda manufactured for foreign media to showcase to the world how “awful and inhuman” the Poles are for defending their borders.

  video
  Nog een opname die lijkt op het “voorbereiden” van kinderen op propaganda-activiteiten.
  Foto’s van huilende kinderen worden gebruikt om Polen extra onder druk te zetten.

  Geliked door 3 people

 8. Jan zegt:

  Dit wil Polen zo houden, Merkel interesseerde zich niet voor het volk

  Geliked door 2 people

 9. Ravian zegt:

  “Poolse grenstroepen, politieagenten en soldaten verdedigen de grens met verbindende granaten, waterkanonnen en steeds meer nieuwe prikkeldraadbarrières.”

  Tactische tip van Ravian; Claymores en M60’s werken veel beter…

  Geliked door 1 persoon

 10. BigLJohn zegt:

  Ik zeg het nog maar eens; het zijn geen asielzoekers maar (uiterst gewelddadige) indringers. De enige oplossing hiertegen is niet de verdediging maar de aanval. Dus niet het waterkanon maar de mitrailleur erop zetten. Gegarandeerd dat ze nooit meer last zullen krijgen van indringers. Immers; zachte heelmeesters maken stinkende wonden !

  Geliked door 1 persoon

 11. Johan zegt:

  Ondertussen zit een deel van die migranten, die zoveel problemen veroorzaken aan de Poolse grens, al hoog en droog in Nederland :
  Vlucht van Syrische broers via Wit-Rusland naar Schinnen :
  https://www.1limburg.nl/vlucht-van-syrische-broers-wit-rusland-naar-schinnen?context=latestarticles

  Die broertjes moeten ze dus onmiddellijk het land uitzetten. Ten eerste behoren ze asiel aan te vragen in het eerste land van de EU, waar ze binnenkomen. Dat is dus in Polen.
  Ten tweede, als je hun verhaal leest, dan begrijp je dat ze anti – Assad zijn. Ze zijn dus pro – IS.
  Nou, fijn is dat voor Nederland, om dat soort moslims hier binnen te halen.
  Twee belangrijke redenen dus om dat soort lui meteen terug te sturen.
  Ten derde is Nederland echt overvol wat betreft “vluchtelingen”. We kunnen er echt niemand meer bij hebben. Dat lees je ook terug in hun verhaal. Ze “klagen” onder andere over de noodopvang in Almere. Ook het eten vinden ze maar niks. (Te weinig en niet naar hun smaak).
  Ten vierde : In Nederland is de afgelopen tien jaar het aantal daklozen verdubbeld. Met name nu het crisis is, loopt het de spuigaten uit. Het gaat nu veelal om mensen die hun baan en vervolgens hun woning zijn kwijtgeraakt. Heel gewone, hardwerkende Nederlanders.Het enige wat er gebeurde, was dat ze pech in hun leven kregen. Omdat ze geen vaste inkomsten meer hebben, kunnen ze maar moeilijk een sociale huurwoning bemachtigen. Hierdoor zijn ze dakloos geworden.
  Die lieden uit Syrië echter krijgen binnen een jaar een vaste woning, waarna de rest van de familie uit dat land mag komen.
  Deze situatie is echt niet meer uit te leggen.
  Vier prangende redenen dus, om deze “broertjes” uit Syrië linea recta het land uit te zetten.
  Waarom moet de beoordeling van zo een asielaanvraag een jaar of langer duren ?

  Overigens : Nederland zou een bataljon soldaten naar Polen moeten sturen om mee te helpen de grens aldaar te bewaken.

  Geliked door 2 people

  • Horatius zegt:

   De VVD en het CDA zijn er een voorstander van om aantal militairen te sturen om de Polen te assisteren bij hun strijd tegen deze zeer ongewenste invasietroepen, zoals Engeland al eerder het voorbeeld gaf aan de andere EU-lidstaten.

   De SP en (wie anders?) GroenLinks pleiten nu echter voor een humane opvang in ons land voor deze migranten gezien hun erbarmelijke omstandigheden.

   Dat zij zelf daarvoor verantwoordelijk zijn en Wit-Rusland een zeer sinistere rol speelt in dit zorgvuldig geregisseerde drama wordt maar gemakshalve buiten beschouwing gelaten.

   Want het gaat hier immers om behoeftige asielzoekers die recht hebben op een Verblijfsvergunning vanwege de Vluchtelingenverdragen en de Mensenrechten.

   Dat ons land overbevolkt is en echt niet zit te wachten op deze zeer agressieve asielzoekers en de opvangcentra al overvol zitten maakt deze linkse ‘volksvertegenwoordigers’ totaal niets uit. Een dergelijk staaltje landverraad en collaboratie met de radicale islam is sinds de Duitse bezetting niet meer vertoond!

   Like

 12. Jan J zegt:

  Opvallend veel mannen , en zeer zeer weinig kinderen die altijd huilen (propaganda!) Zou het om een invasie gaan, zoals Claudia hierboven beweerd heeft? Ik ben overtuigd dat hier een invasie gaande is en een huilend kind een afleidingsmanoeuvre is

  Like

 13. Ben zegt:

  Stop de mosliminvasie van Europa.
  Religieuze fascisten zijn niet welkom
  Laat Europa niet ten onder gaan.

  Like

 14. Bas zegt:

  Alvisepf Illegale immigrant die zijn eigen kinderen en vrouwen gebruikt.

  Hier zien we hoe hij sigarettenrook naar hen blaast om ze aan het huilen te maken en hun ogen te irriteren om te zeggen dat het de Polen waren met traangas.

  Like

 15. Bas zegt:

  Rutte 4: méér migranten….

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/formerende-partijen-pleiten-voor-meer-migratie-in-concept-regeerakkoord~b1fa2dcb/

  Formerende partijen pleiten voor meer migratie in concept-regeerakkoord

  Migratie was hét hoofdpijndossier uit de formatie van 2017, maar ditmaal lijkt het geen splijtzwam te worden. Kabinet Rutte IV gaat naar alle waarschijnlijkheid meer migranten toelaten tot Nederland. Het gaat zowel om meer arbeidsmigranten als om kwetsbare vluchtelingen die Nederland jaarlijks via de Verenigde Naties uitnodigt voor hervestiging.

  Reactie:
  Geert Wilders
  Uit het treindocument blijkt dat VVD en CDA nog méér immigratie willen. De grenzen nog meer open. Nog meer AZC’s en overlast, nog meer woningen voor gelukzoekers, nog meer moskeeën en islam.

  Ze zijn totaal losgezongen van wat de Nederlander echt wil. Die wil zijn land terug.

  Like

 16. Albert zegt:

  Gewoon een paar grote varkensboeren vragen, om hun gierput uit te rijden daar aan de grens…

  Like

 17. ronjaspers zegt:

  Het zijn soldaten van allah,ze worden al sinds 2015 met miljoenen tegelijk europa binnengehaald.Georganiseerd en gefinancierd door de extreem linkse multimiljardair george soros (bilderberger) De reden dat de soldaten van allah worden binnengehaald is simpel,voor een oorlog tegen de europeanen.

  Geliked door 1 persoon

 18. Bob zegt:

  Europa krijgt een koekje van eigen deeg.
  Als Israel zijn onderdanen beschermt wordt
  met de wolven in het bos meegehuild.
  Nu de agressie zo dichtbij komt hoor je niets.
  De MSM zwijgt als het graf.

  Like

 19. Harry zegt:

  Nu ineens gaan er stemmen op in de tweede kamer om Nederlandse militairen naar de Poolse grens te sturen . Natuurlijk zonder duidelijk mandaat , kun je je er later makkelijk onderuit lullen .
  Waarom stuur je ze niet naar de Middellandse zee om het tuig daar te onderscheppen ?
  Of zou het de bedoeling zijn om daar in Polen het importgebroed binnen te laten ?

  We , oh nee , Rutte was ook zo bijdehand om de islamitische troepen in Syrie te helpen , in het geniep ! De smeerlap .
  Wat hebben we daar nu een plezier van he ? Ze kwamen met duizenden ineens hierheen .
  Alsof we al niet genoeg crimineel tuig hier hadden .
  En het is nog rotvolk ook !

  Als een geschiedenisleraar nou zo stom is om de foute geschiedenis te herhalen , dan verdient ie de Johan van Oldenbarnevelt behandeling .
  Maar nu terecht !
  De stomme donder !

  Like

 20. Jan zegt:

  Daar zijn zij weer, de landverraders en volksverraders
  video

  Like

 21. Jan zegt:

  Nog enkele beelden uit Polen
  video

  Ik zou het water vermengen met iets waardoor zij hun darmen uit hun lijf zouden kotsen

  Lukashenko de waterrekening sturen.

  Like

 22. Jan zegt:

  De grens met Wit-Rusland. Agressieve aanval op Poolse diensten. “Het werd geleid door Spetsnaz-soldaten”

  De grootste poging om de Pools-Wit-Russische grens met geweld over te steken, vond plaats rond 21 op woensdag in Dubicze-Cerkiewne.

  De soldaten van het Wit-Russische Spetsnaz leidden gisteren de aanval op migranten in Dubicze Cerkiewne. pic.twitter.com/LC4PkXbWNI
  – Ministerie van Nationale Defensie 🇵🇱 (@MON_GOV_PL) 18 november 2021

  Vanaf het begin van het jaar registreerde de grenswacht meer dan 34 duizend. pogingen om illegaal de Pools-Wit-Russische grens over te steken.

  Vanaf 2 september, als gevolg van de migratiedruk in het grensgebied met Wit-Rusland is op 183 plaatsen in het woiwodschap, in de regio’s Podlasie en Lublin de noodtoestand van kracht. Het werd voor 30 dagen ingevoerd door president Andrzej Duda op verzoek van de Raad van Ministers. De Seym stemde ermee in de noodtoestand met nog eens 60 dagen te verlengen.

  Halverwege volgend jaar wordt aan de grens met Wit-Rusland een stalen hek geplaatst, bedekt met prikkeldraad en en voorzien van elektronische apparaten. De 180 km lange en 5,5 m hoge dam wordt gebouwd in Podlasie. Langs de grens komen zowel bewegingssensoren als dag- en nachtcamera’s. De Bug River is een natuurlijke dam in de regio Lublin.
  https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-11-18/granica-z-bialorusia-agresywny-atak-na-polskie-sluzby-kierowali-nim-zolnierze-specnazu/

  Like

 23. Jan zegt:

  Niet toegeven en zie:

  Wit-Rusland: een groep migranten keert terug naar Irak. Een bijzondere cruise

  Meer dan 400 migranten meldden zich bij de Iraakse autoriteiten en verklaarden zich bereid Wit-Rusland te verlaten, meldden de Wit-Russische media, daarbij verwijzend naar het Iraakse ministerie van Buitenlandse Zaken. 340 mensen hebben zich donderdag aangemeld voor de vlucht, meldt Iraqi Airways. Het Iraakse ministerie heeft een video gepubliceerd waarop mensen wachten in de vertrekhal van de luchthaven van Minsk.

  Staatsmedia publiceren opnames van de luchthaven van Minsk, waar passagiers al op de vlucht wachten. Een vliegtuig van Iraqi Airways is onderweg naar Minsk. Hij zou om 13:45 (11:45 in Polen) naar Irak vliegen – volgens de informatie op de website van de luchthaven in Minsk.

  De Iraakse ambassade in Moskou heeft eerder aangekondigd dat de vlucht gratis zal zijn en dat de vlucht van Minsk naar Bagdad zal vliegen via Erbil, de hoofdstad van Iraaks Koerdistan.

  Volgens het staatspersbureau INA blijft het Iraakse consulaat in Wit-Rusland mensen registreren die willen terugkeren.
  Bagdad heeft vluchten naar Wit-Rusland opgeschort

  Over de organisatie van een vlucht voor migranten, incl. degenen die zich eerder verzamelden op de grens tussen Wit-Rusland en Polen, werden woensdag geïnformeerd door het Iraakse ministerie van Buitenlandse Zaken. Er werd gemeld dat de vlucht was georganiseerd in samenwerking met de Wit-Russische autoriteiten.
  Bagdad kondigde eerder de opschorting van vluchten naar Wit-Rusland aan vanwege de toestroom van een groot aantal migranten via de luchthaven van Minsk.
  https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-bialorus-grupa-migrantow-wraca-do-iraku-specjalny-rejs,nId,5653023?parametr=zobacz_takze

  Ik denk dat die jihadisten het ook koud kregen, vooral in hun natte kleren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s