Als we nu de kop in het zand blijven steken, gaan we op weg naar de Derde Wereldoorlog of naar eeuwige slavernij

(Door: “Balkanske priče”)

In de Tweede Wereldoorlog liet de superrijke satanische elite (Hitler was de trekpop van deze rijke elite) duidelijk zien wat ze met de mensheid wilde, namelijk ons allemaal in concentratiekampen stoppen. Er vindt momenteel een hernieuwde poging om een ​​nazi-wereldorde te vestigen plaats en, net zoals vroeger, worden er weer kampen gebouwd en wordt er opnieuw een groep mensen (ongevaccineerden) vervolgd en geterroriseerd, net als de Joden in de Tweede Wereldoorlog. In deze kampen (concentratie kampen met andere woorden) worden eerst overtreders van coronamaatregelen gezet, maar degenen die de nieuwe nazi wereldorde niet accepteren, zullen hier later hier  terechtkomen. Alleen dwazen kunnen nog steeds niet zien dat corona-patiënten die zich naar verluidt niet aan de maatregelen houden, niet in kampen met twee rijen prikkeldraad moeten worden geplaatst, maar in zorginstellingen. De eerste keer dat ik hoorde van een quarantainekamp was de draconische maatregel die de premier van Nieuw-Zeeland nam met het oprichten van een quarantainekamp. Daarna hoorde ik dat er een in Australië en Duitsland was, en nu krijgen we een dergelijke “opvang” ook in Nederland. En veel mensen weten niet dat er over de hele wereld in het geheim kampen worden gemaakt. FEMA-kampen werden al lang geleden gebouwd en wachten op de eerste gevangenen…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Als we nu de kop in het zand blijven steken, gaan we op weg naar de Derde Wereldoorlog of naar eeuwige slavernij

 1. lone zegt:

  https://www.bitchute.com/video/8K6tgbchEUZ2/
  4 mns
  erg de moeite
  do – not – consent !

  Like

 2. Andre zegt:

  NZ minister president die het startschot gaf is Jacinda Arden recht uit de school van young world leaders Klaus Schwab. Hitler begon als een politiek partijtje, viel wonderbaarlijk omhoog en mocht de kampen bouwen en controleren. Elk kamp had een functie in het systeem maar de bedrijven aangestuurd door Rockefeller vanuit New York konden personeel (lees slaven) huren bij de nazi’s voor 3 tot 4 mark per dag. Werden ze ziek of te slap dan wilden de bedrijven er geen geld meer voor betalen en moesten ze naar Auschwitz 2 Birkenau en in mindere mate Auschwitz 1 waar alles werd vernietigd op alle mogelijke manieren. In NL hebben we nu een demissionair kabinet met Rutte, de Jonge en Grapperhaus en het partij kartel in dienst van de grootbedrijven aangestuurd door dezelfde bankmannetjes. De Jonge heeft contracten getekend met o.a. Pfizer in het geheim en deze worden betaald met belastinggeld en uit de ziektekosten pot. Gezondheid of en welzijn maakt deze zelfde nazi’s geen reet uit.

  welkom in de 4e revolutie van Klaus Schwab.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De aristocratie heeft zo nu en dan een forse tik op de neus nodig in de vorm van een kleine rebellie,
  als een noodzakelijk medicijn (vaccin) als garantie voor een gezonde overheid……..Nexit Nu!

  Like

 4. Jan zegt:

  Niet iedereen is zo gek als de paus

  Aartsbisschop Carlo Maria Viganò roept gelovige mensen op om zich te verenigen in een wereldwijde anti-globalistische alliantie om de mensheid te bevrijden van het totalitaire regime (VIDEO)
  Oproep tot een anti-globalistische alliantie

  Twee jaar nu zijn we getuige van een wereldwijde staatsgreep, waarbij een financiële en ideologische elite erin is geslaagd de controle over een deel van nationale regeringen, openbare en particuliere instellingen, de media, de rechterlijke macht, politici en religieuze leiders te grijpen. Al deze zijn, zonder onderscheid, tot slaaf gemaakt van deze nieuwe meesters die hun handlangers macht, geld en sociale bevestiging geven. Grondrechten, die tot gisteren als onschendbaar werden voorgesteld, zijn met voeten getreden in de naam van een noodsituatie: vandaag een noodsituatie op het gebied van gezondheid, morgen een ecologische noodsituatie en daarna een internetnoodsituatie

  Deze globale staatsgreep ontneemt burgers elke mogelijkheid zich te verdedigen, aangezien de wetgevende, uitvoerende en rechterlijke macht medeplichtig zijn aan de schending van de wet, justitie en het doel waarvoor ze bestaan. Het is een wereldwijde staatsgreep omdat deze criminele aanval op burgers zich uitbreidt tot de hele wereld, met zeer zeldzame uitzonderingen. Het is een wereldoorlog, waar wij allemaal de vijanden zijn, zelfs degenen die onbewust de betekenis van wat er gaat gebeuren nog niet hebben begrepen. Het is een oorlog die niet met wapens wordt gevoerd, maar met onwettige regels, slecht economisch beleid en onduldbare beperkingen van natuurlijke rechten.

  Supranationale organisaties, grotendeels gefinancierd door de samenzweerders van deze staatsgreep, bemoeien zich met de regering van individuele naties en met de levens, relaties en gezondheid van miljarden mensen. Ze doen het zeker voor geld, maar nog meer om de macht te centraliseren en zo een planetaire dictatuur te vestigen. Het is de Grote Reset van het World Economic Forum, de Agenda 2030 van de Verenigde Naties. Het is het plan van de Nieuwe Wereld Orde, waarin een Universele Republiek iedereen tot slaaf maakt en een Religie van de Mensheid het Geloof in Christus opzegt.

  In het licht van deze wereldwijde staatsgreep is het noodzakelijk om een internationale anti-globalistische alliantie te vormen, die al diegenen verzamelt die zich willen verzetten tegen de dictatuur, die niet van plan zijn slaven te worden van een gezichtsloze macht, die niet bereid zijn hun eigen identiteit, hun eigen individualiteit, hun eigen religieuze geloof op te geven. Als de aanval wereldwijd is, moet de verdediging ook wereldwijd zijn.

  Ik roep heersers, politieke en religieuze leiders, intellectuelen en alle mensen van goede wil op, hen uit te nodigen zich te verenigen in een Alliantie die een antiglobalistisch manifest lanceert, waarbij ik punt voor punt de fouten en afwijkingen van de dystopie van de Nieuwe Wereldorde zal aantonen en concrete alternatieven zal voorstellen voor een politiek programma geïnspireerd door het algemeen welzijn, de morele principes van het christendom, traditionele waarden, de bescherming van het leven en het natuurlijke gezin, de bescherming van bedrijven en werk, de bevordering van onderwijs en onderzoek en respect voor de schepping.

  Deze anti-globalistische alliantie zal de naties moeten samenbrengen die van plan zijn te ontsnappen aan het helse juk van tirannie en die opkomen voor hun eigen soevereiniteit, die overeenkomsten willen sluiten in wederzijdse samenwerking met naties en volkeren die hun principes delen en het gemeenschappelijke verlangen naar vrijheid, gerechtigheid en goedheid delen. Het zal de misdaden van de elite aan de kaak moeten stellen, de verantwoordelijken moeten identificeren, ze voor internationale tribunalen moeten aanklagen en hun buitensporige macht en schadelijke invloed moeten beperken. Het zal de actie van de lobby’s moeten voorkomen, vooral door te strijden tegen de corruptie van staatsfunctionarissen en degenen die in de informatie-industrie werken, en door het kapitaal te bevriezen dat wordt gebruikt om de sociale orde te destabiliseren

  In landen waar regeringen ondergeschikt zijn aan de elite, zullen ze populaire verzetsbewegingen en comités voor nationale bevrijding kunnen oprichten, inclusief vertegenwoordigers van alle sectoren van de samenleving die een radicale hervorming van de politiek voorstellen, geïnspireerd door het algemeen welzijn en fel gekant tegen de neo- malthusiaans project van de globalistische agenda

  Ik nodig iedereen uit die de traditionele christelijke samenleving wil verdedigen om zo snel mogelijk samen te komen in een internationaal forum, waarin vertegenwoordigers van verschillende landen samenkomen om een serieus, concreet en duidelijk voorstel te doen. Ik doe een beroep op politieke leiders en heersers die geven om het welzijn van hun burgers, die afzien van de oude systemen van politieke partijen en de logica die wordt opgelegd door een systeem dat verslaafd is aan macht en geld. Ik roep de christelijke naties bij elkaar, van oost tot west, en nodig de staatshoofden en de gezonde krachten van instellingen, economie, arbeid, universiteiten, gezondheidszorg en informatie uit om deel te nemen aan een gemeenschappelijk project, waarbij de oude systemen worden ontwricht en de vijandelijkheden die door de vijanden van de mensheid in stand worden gehouden in naam van verdeel en heers. We accepteren de regels van onze tegenstander niet, omdat ze juist zijn gemaakt om te worden verladat we reageren en een effectieve en scherpe oppositie organiseren.

  Ik roep naties en hun burgers op om zich te verenigen onder het kruis van onze Heer Jezus Christus, de enige Koning en Verlosser, de Vredevorst. In hoc signovinces (In dit teken zal u overwinnen)

  Laten we deze Anti-Globalistische Alliantie oprichten, laten we haar een eenvoudig en duidelijk programma geven, en laten we de mensheid bevrijden van een totalitair regime dat de verschrikkingen van de ergste dictaturen aller tijden in zich verenigt. Als we blijven uitstellen, als we de dreiging die over ons allemaal opdoemt niet begrijpen, als we niet reageren door ons te organiseren in een krachtig en moedig verzet, zal dit helse regime dat zich overal vestigt niet kunnen worden gestopt.

  En moge de Almachtige God ons bijstaan ​​en beschermen
  https://rumble.com/vpelhb-breaking-exclusive-archbishop-vigano-appeals-for-a-worldwide-anti-globalist.html
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/huge-exclusive-archbishop-carlo-maria-vigano-calls-people-faith-unite-worldwide-anti-globalist-alliance-free-humanity-totalitarian-regime-video/

  Geliked door 1 persoon

 5. Bob zegt:

  De soldaten die in WOII vielen stierven
  niet voor het vaderland maar voor
  Krupp,Siemens,IG Farben, Philips,
  Fort en nog vele andere multinationals.
  Wie kregen na de oorlog zonder moeite
  hun bezittingen terug de multinationals.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  The Austrian police hunt for the unvaccinated. Look in the attics — that’s where the Jews hid.

  meer nazis

  De bruine tijden herleven (o jé, dat mag ik niet zeggen)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s