De heldere kijk van een huisarts

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ben”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op De heldere kijk van een huisarts

 1. saddy zegt:

  Dan ben je opleider en draai je al jaren mee als huisarts en dan nog heb je niet door dat het helemaal niet om het virus gaat.

  Nog nooit van omvolking, onteigening, inflatie, einde grondrechten, einde eerlijke verkiezingen, social credits enz enz gehoord zeker.
  Geen woord over oversterfte, geen woord over bijwerkingen, geen woord over totale onwerkzaamheid proefprikken.

  Het stikt in nederland van compleet inhoudsloze en realiteitszin-missende meelopers, in die zin past dit sneeuwvlokje goed als opleider in het vumc. Maar voor het grote geheel zijn dit gevaarlijke stoorzenders.

  Like

 2. Niek zegt:

  Ben blij dat hij het zegt en dat zeg ik zelf ook al sinds het begin van deze
  pandemie, als je het al zo kunt noemen?
  Mensen met een universitaire of academische graad kunnen zelfs
  niet eens meer logisch nadenken waarmee de vraag zich opdringt
  of zij dat diploma wel waard zijn of uit hun functie ontheven moeten
  worden om de staat der Nederlanden te redden van imbecielen.
  Dr Mengelen was arts en deed slechte dingen door te experimenteren
  op Joodse mensen en daar gevoelsmatig geen last van had.
  Dat wil niet zeggen dat hij een slechte arts was en zijn 2 hele verschillende
  zaken, een slecht mens zou een betere bewoording zijn.
  We gaan de verplegers ontslaan om de zorg te ontlasten?
  Cafe’s sluiten om de besmettingen tegen te gaan waar ongevaccineerde
  niet mogen komen?
  90% is gevaccineerd en toch ontploffen de cijfers? Tuurlijk
  De beslissingen die worden genomen wereldwijd getuigen van een
  gigantisch falen van de leiders en ontpoppen zich tot tirannen.
  Je zou bijna gaan denken dat er iets anders achter zit.
  Ik zie alleen maar slechtheid en gruwel maar ook de menselijke maat
  waar men de mond van vol heeft maar niet toepast.
  Die zelfde lui staan op 5 mei weer op de Dam?
  Woorden roepende…. nooit meer!
  Ik raad iedereen aan een spiegel mee te brengen om ze te confronteren.

  Like

 3. Jan zegt:

  ‘We hebben een grote fout gemaakt’ – COVID-vaccin Spike-eiwit reist van injectieplaats, kan orgaanschade veroorzaken

  Onderzoek verkregen door een groep wetenschappers toont aan dat het spike-eiwit van het COVID-vaccin zich van de injectieplaats kan verplaatsen en zich kan ophopen in organen en weefsels, waaronder de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren en in “vrij hoge concentraties” in de eierstokken.

  COVID-vaccinonderzoekers gingen er eerder van uit dat mRNA COVID-vaccins zich zouden gedragen als traditionele vaccins. Het spike-eiwit van het vaccin – verantwoordelijk voor infectie en de ernstigste symptomen – zou meestal op de injectieplaats bij de schouderspier of lokale lymfeklieren blijven. Maar nieuw onderzoek verkregen door een groep wetenschappers spreekt die theorie tegen, zei een Canadese kankervaccinonderzoeker vorige week.

  “We hebben een grote fout gemaakt. We beseften het tot nu toe niet’, zegt Byram Bridle, viroloog, immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, Ontario. “We dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwit-antigeen was, we wisten absoluut niet dat het spike-eiwit zelf een toxine was en een pathogeen eiwit was. Dus door mensen te vaccineren, spuiten we hen onbedoeld een gif in hun lichaam.”

  Bridle die vorig jaar een subsidie ​​van $ 230.000 ontving van de Canadese regering voor onderzoek naar de ontwikkeling van COVID- vaccins, zei dat hij en een groep internationale wetenschappers een verzoek om informatie hadden ingediend bij de Japanse regelgevende instantie om toegang te krijgen tot Pfizer’s ” bio-distributiestudie “. Bio-distributiestudies worden gebruikt om te bepalen waar een geïnjecteerde verbinding zich in het lichaam verplaatst en in welke weefsels of organen het zich ophoopt.

  “Het is de eerste keer dat wetenschappers kunnen zien waar deze messenger RNA [mRNA]-vaccins na vaccinatie heen gaan”, zei Bridle in een interview met Alex Pierson, waar hij de gegevens voor het eerst publiceerde. “Is het een veilige veronderstelling dat het in de schouderspier blijft? Het korte antwoord is: absoluut niet en dat is heel verontrustend.”

  De Sars-CoV-2 heeft een spike-eiwit op het oppervlak. Dat spike-eiwit zorgt ervoor dat het ons lichaam kan infecteren, legde Bridle uit. “Daarom gebruiken we het spike-eiwit in onze vaccins,” zei Bridle. “De vaccins die we gebruiken, krijgen de cellen in ons lichaam om dat eiwit te maken. Als we een immuunrespons tegen dat eiwit kunnen opbouwen, kunnen we in theorie voorkomen dat dit virus het lichaam infecteert. Dat is de theorie achter het vaccin.”

  Uit studie blijkt dat de ernstige hartproblemen, de problemen met het cardiovasculaire systeem, de bloedingen en stollingen allen betrekking hebben op COVID-19”, voegde hij eraan toe. “Bij het doen van dat onderzoek en wat ontdekt is door de wetenschappelijke gemeenschap, is het spike-eiwit op zichzelf bijna volledig verantwoordelijk voor de schade aan het cardiovasculaire systeem, als het in het lichaam in omloop komt.” Wanneer het gezuiverde spike-eiwit in het bloed van proefdieren wordt geïnjecteerd, ervaren ze schade aan het cardiovasculaire systeem en kan het eiwit de bloed-hersenbarrière passeren en schade aan de hersenen veroorzaken, legt Bridle uit.

  De studie verkregen door Bridle toont aan dat het COVID-spike-eiwit in het bloed terecht komt waar het enkele dagen na de vaccinatie circuleert en zich vervolgens ophoopt in organen en weefsels, waaronder de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren en in “vrij hoge concentraties” in de eierstokken.

  “We weten al heel lang dat het spike-eiwit een pathogeen eiwit is, zei Bridle. “Het is een gif. Het kan schade aanrichten in ons lichaam als het in het lichaam circuleert.” Een groot aantal onderzoeken heeft aangetoond dat de ernstigste effecten van SARS-CoV-2, het virus dat COVID veroorzaakt, zoals bloedstolling en bloedingen, te wijten zijn aan de effecten van het spike-eiwit van het virus zelf.
  Een recent onderzoek toonde aan dat ontvangers van het Moderna- vaccin nog dezelfde dag detecteerbare niveaus van spike-eiwit hadden. Een “subeenheid” -eiwit genaamd S1, onderdeel van het spike-eiwit, werd ook gedetecteerd.

  In een studie gepubliceerd in Nature Neuroscience toonde aan dat proefdieren die met gezuiverd spike-eiwit in hun bloedbaan werden geïnjecteerd cardiovasculaire problemen krijgen. Het spike-eiwit passeerde ook de bloed-hersenbarrière en veroorzaakte schade aan de hersenen. Volgens Bridle was het een grove fout om te denken dat het spike-eiwit niet in de bloedsomloop terecht zou komen. Het spike-eiwit is dus bijna volledig verantwoordelijk voor de schade aan het cardiovasculaire systeem, als het in de bloedbaan terecht komt.

  Eenmaal in omloop kan het spike-eiwit zich hechten aan specifieke ACE2-receptoren die zich op bloedplaatjes bevinden en de cellen die bloedvaten bekleden. “Als dat gebeurt, kan het twee dingen doen. Het kan ofwel bloedplaatjes doen klonteren, en dat kan leiden tot stolling – dat is precies waarom we stollingsstoornissen hebben gezien die verband houden met deze vaccins. Het kan ook leiden tot bloedingen”, voegde hij eraan toe. Zowel stolling als bloeding zijn geassocieerd met vaccin-geïnduceerde trombotische trombocytopenie (VITT). Bridle zei ook dat het spike-eiwit in omloop recentelijk gemelde hartproblemen bij gevaccineerde tieners zou verklaren .

  Stephanie Seneff, senior onderzoekswetenschapper aan het Massachusetts Institute of Technology, zei dat het nu duidelijk is dat de inhoud van het vaccin wordt afgegeven aan de milt en de klieren, inclusief de eierstokken en de bijnieren en uiteindelijk de bloedbaan bereikt waar het systemische schade veroorzaakt.
  “ACE2-receptoren komen veel voor in het hart en de hersenen”, voegde ze eraan toe. “En dit is hoe het spike-eiwit cardiovasculaire en cognitieve problemen veroorzaakt.” Dr. J. Patrick Whelan, een kinderreumatoloog, waarschuwde de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) in december dat mRNA-vaccins microvasculaire schade kunnen veroorzaken aan de hersenen, het hart, de lever en de nieren op manieren die niet zijn beoordeeld in veiligheidsonderzoeken.

  In een openbare inzending probeerde Whelan de FDA te waarschuwen voor het potentieel voor vaccins die zijn ontworpen om immuniteit te creëren tegen het SARS-CoV-2-spike-eiwit maar in plaats daarvan letsel veroorzaakt. Whelan was bezorgd dat de mRNA-vaccintechnologie die door Pfizer en Moderna wordt gebruikt “het potentieel heeft om microvasculaire schade (ontsteking en kleine bloedstolsels genaamd microtrombi) te veroorzaken in de hersenen, het hart, de lever en de nieren op manieren die niet werden beoordeeld in de veiligheidsonderzoeken.”
  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-spike-protein-travels-from-injection-site-organ-damage/

  Like

 4. Jan zegt:

  VAERS COVID-vaccingegevens laten een toename zien in meldingen van ernstige verwondingen, aangezien men begonnen is met het injecteren van 5-jarigen.

  VAERS-gegevens die vandaag door de CDC (Centers for Disease Control and Prevention) zijn vrijgegeven, omvatten in totaal 875.653 meldingen van bijwerkingen van alle leeftijdsgroepen na COVID-vaccins, waaronder 18.461 doden en 135.400 ernstige verwondingen tussen 14 december 2020 en 5 november 2021.


  De Amerikaanse VAERS-gegevens van deze week, van 14 december 2020 tot 5 november 2021, voor alle leeftijdsgroepen samen, laten zien:

  19% van de sterfgevallen was gerelateerd aan hartaandoeningen.
  54% van degenen die stierven waren man, 42% was vrouw en de overige overlijdensmeldingen vermeldden het geslacht van de overledene niet.
  De gemiddelde leeftijd van overlijden was 72,7.
  Op 5 november meldden 4.260 zwangere vrouwen bijwerkingen met betrekking tot COVID-vaccins, waaronder 1.337 meldingen van een miskraam of vroeggeboorte.
  Van de 3.123 gemelde gevallen van Bell’s Palsy werd 51% toegeschreven aan Pfizer-vaccinaties, 41% aan Moderna en 8% aan J&J.
  723 meldingen van Guillain-Barré-syndroom (GBS), waarbij 41% van de gevallen werd toegeschreven aan Pfizer, 30% aan Moderna en 28% aan J&J.
  2.093 meldingen van anafylaxie waarbij de reactie levensbedreigend was, behandeling vereiste of de dood tot gevolg had.
  10.857 meldingen van bloedstollingsstoornissen. Daarvan werden 4.790 meldingen toegeschreven aan Pfizer, 3.864 meldingen aan Moderna en 2.149 meldingen aan J&J.
  3.071 gevallen van myocarditis en pericarditis met 1.922 gevallen toegeschreven aan Pfizer, 1.016 gevallen aan Moderna en 123 gevallen aan J&J’s COVID-vaccin.
  zie ook: https://childrenshealthdefense.org/defender/shelby-allen-teen-guillain-barre-covid-vaccine/

  Taiwan stopt tijdelijk met tweede dosis Pfizer vanwege zorgen over myocarditis
  ….
  Meer landen beperken Moderna-vaccin vanwege meldingen van myocarditis

  De Franse volksgezondheidsautoriteit heeft aanbevolen dat mensen onder de 30 jaar het COVID-vaccin van Pfizer krijgen in plaats van Moderna, vanwege een groter risico op hartproblemen bij jonge volwassenen, meldde Reuters.
  ….
  (De criminelen blijven doorgaan)
  Pfizer vraagt FDA om derde boosterdosis goed te keuren voor alle mensen van 18 jaar en ouder

  https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-cdc-covid-vaccine-data-injuries-5-year-olds/

  Like

 5. Bert zegt:

  Fleur Agema wil iedereen boven de 60 onmiddellijk boosteren.
  Een andere optie is er niet. Anders wordt het nog veel erger.

  Like

 6. Jan zegt:

  Waarom Ivermectine superieur is aan de antivirus pil van Pfizer

  zie ook: https://childrenshealthdefense.org/defender/jimmy-dore-john-campbell-ivermectin-pfizer-covid-antiviral-pill/

  Een studie van de Royal Society of Chemistry concludeerde dat Ivermectine de “katalytische activiteit” blokkeert die ervoor zorgt dat COVID zich repliceert.

  Een artikel in Nature toonde aan dat van de 13 geteste medicijnen alleen ivermectine de virale replicatie van SARS-CoV-2 met meer dan 80% blokkeerde.

  Een studie van The Royal Society of Chemistry laat zien dat alleen Ivermectine van de tientallen medicijnen waarmee de onderzoekers experimenteerden, de “hoogste score” had als het gaat om het tegenhouden van virale replicatie van SARS-CoV-2. Het artikel toonde met name aan dat Remdesivir, dat momenteel is gepatenteerd en goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, de laagste score had van alle verbindingen en juist dit ‘medicijn’ werd geprezen door de nu zwaar onder vuur liggende Fauci
  https://childrenshealthdefense.org/defender/jimmy-dore-john-campbell-ivermectin-pfizer-covid-antiviral-pill/

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  De criminele activiteiten van Google

  YouTube heeft het account van senator Ron Johnson (R-Wis.) voor een week geschorst vanwege een video van een paneldiscussie over COVID-vaccins. Het panel bestond uit artsen, wetenschappers en mensen die gewond waren geraakt door de vaccins.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/youtube-censors-sen-ron-johnson-covid-vaccine-safety/

  Like

 8. Jan zegt:

  De criminele activiteiten van Fauci

  “The Real Anthony Fauci” informeert lezers over hoe Fauci, Gates en hun medewerkers:

  Verzon een waslijst van wereldwijde pandemieën waaronder vogelgriep (2005), varkensgriep (2009) en Zika (2015-2016), om nieuwe vaccins te verkopen, hun farmaceutische partners te verrijken en de macht van technocraten op het gebied van de volksgezondheid te vergroten en Gates’ entourage van internationale agentschappen.

  Gebruikte “gain-of-function”-experimenten om pandemische superbacteriën te kweken in slordig gebouwde, slecht gereguleerde laboratoria in Wuhan, China en elders, onder omstandigheden die vrijwel zeker de ontsnapping van geïnfecteerde microben garandeerden, in samenwerking met het Pentagon, het Chinese leger en een louche kliek van oplichters van biowapens.

  Heeft een reeks vooruitziende voorspellingen gedaan over de dreigende COVID-19-pandemie – bijna tot op de dag van vandaag. Hun nauwkeurige waarzeggerij wekte verder ontzag voor een kruiperige, goedgelovige en wetenschappelijk ongeletterde media die Gates en Fauci als religieuze godheden behandelen, hen isoleert van openbare kritiek en hun twijfelaars belastert als ketters en ‘complottheoretici’.
  De mainstream media die Fauci verafgoden hebben de samenzwering van Fauci in het Wuhan-lab verdoezeld om de oorsprong van COVID te verdoezelen.

  In samenwerking met technocraten van de overheid, militaire en inlichtingenplanners en gezondheidsfunctionarissen uit de VS, Europa en China om geavanceerde pandemische “simulaties” en “Germ Games” op te zetten. Oefeningen als deze, aangemoedigd door de Global Preparedness Monitoring Board, legden de basis voor het opleggen van wereldwijd totalitarisme, inclusief verplichte mondmaskers, lockdowns, massapropaganda en censuur, met als uiteindelijk doel de verplichte vaccinatie van 7 miljard mensen.

  In elk van hun ‘simulaties’ worden psychologische oorlogsvoeringstechnieken beoefend om chaos te creëren, angst aan te wakkeren, economieën te vernietigen, het publieke moreel te vernietigen en individuele zelfexpressie te vernietigen – en vervolgens autocratisch bestuur op te leggen.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/robert-f-kennedy-jr-the-real-anthony-fauci-bookstores/

  Geliked door 1 persoon

 9. Wappieman zegt:

  Geef deze man de Nobelprijs voor het gezonde
  verstand !
  TOËEEEEEEEET !
  Rutte , Jonkie , letten jullie even op ?

  Like

 10. Jan zegt:

  Van Meijeren: “Zet uw oogkleppen eens af”

  Jankertje Westerveld in actie en vod Paternotte doet weer interessant met mobieltje.
  Iedere keer gaat die nul af en zit nota bene ook nog eens achteraf dom te lachen om zijn eigen achterlijkheid.

  Volt-zuurstang gaat potje schelden. Wat een totale nul (en wat loopt dat paard elegant ) en waarom grijpt de voorzitter niet in (retorische vraag), o nee, die helpt dat Volt-kreng nog eens. Over onpartijdigheid gesproken

  Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  Ja maar dan hebben ze in Den Haag geen belangrijke dingen meer te doen zoals op de Cover komen van een glamourblad. Heeft Kuipers en Gommers helemaal geen aandacht meer en wordr de aandacht weer gevestigd op alle andere enorme problemen die dit kabinet heeft veroorzaakt. Het virus moet dus gevaarlijk blijven en dat is het ook voor zwakke mensen. Dus vaccineren die zwakke hap en virus rond laten gaan. Ja en meer doden accepteren zoals ieder jaar met de griep ook al is deze griep iets steviger. Maar ja we zijn fucked met die zwakzinnigen in Den Haag.

  Like

 12. Jan zegt:

  Hoe akelig (zelf)censuur eruitziet

  Wat er gebeurt als de Wetenschappelijk Directeur Global Development – Oncology van AstraZeneca, Didier Meulendijks, zijn professionele opinie geeft over 2G en over vaccinatie van gezonde mensen en jongeren.
  ….
  https://stefannoordhoek.medium.com/hoe-akelig-zelf-censuur-eruit-ziet-f1b78b35e24c

  Like

 13. Gezond verstand, maar daar word niet meer naar geluisterd, dus deze man is een roepende in de woestijn. . Hij zal weg gezet worden als Wappie en idioot. We zijn wereld wijd allang in een psychose terecht gekomen. Het gaat steeds meer lijken op “Salem”. En toch was er toen slechts 1 persoon voor nodig om deze hysterie en psychose, die zich over het land verspreide, te stoppen. Waar is die ene persoon die ons nu uit deze gekte zal redden? Het zal niet Biden zijn en toch vrees ik dat het vanaf die kant ( USA ) zal moeten komen. Gebeurd dat niet, vrees ik dat er gelijk Salem, doden zullen vallen. Niet alleen door de overmatige en gevaarlijke spuiten, maar ook doordat niet gevaccineerde opgesloten, uitgehongerd en omgebracht gaan worden.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Linda.Wat dacht u ervan dat de nederlanders zelf de mouwen opstropen om te gaan vechten.En niet gaan zitten wachten dat andere mensen de rotzooi voor ons opknappen net als in de 2e wereldoorlog.Vrijheid is niet gratis,wie slaapt in een democratie wordt wakker in een dictatuur (deze quote is niet van mij.

   Like

 14. Kanaloa01 zegt:

  Gelukkig zijn er ook integere huisartsen. Ben wel benieuwd hoe lang deze arts zijn functie nog uit kan oefenen want voor dit soort integere artsen weet de Overheid wel een oplossing: ONTSLAG.
  Het is opmerkelijk hoe in mijn geval in de diverse ziekenhuizen die ik helaas moet bezoeken de artsen hameren op vaccineren zonder het te onderbouwen, behalve dan dat het mij zal beschermen. Zo is er een professor arts die mij al 20 jaar behandelt die hamert op vaccineren, terwijl een collega professor arts in datzelfde ziekenhuis(UMC) het ten stelligste ontraadt terwijl ze het ook onderbouwt waarom niet te vaccineren.

  Geliked door 1 persoon

 15. koddebeier zegt:

  Tja mooi vertelt maar waar vind je politici met hersens en die niet omgekocht zijn door WEF/WHO
  zeker niet bij de oude kartelpartijen, echter zolang de Nederlander te stom is om zijn stemgedrag
  aan te passen blijven we met deze oude corrupte meuk zitten !!
  Gebruik je hersens als je gaat stemmen !!

  Like

 16. Don Todo zegt:

  Honderd jaar geen ‘virus’ meer in epidemische omvang gehad en nu opeens op het moment dat o.a. acteurs als Bill Gates, die optreedt voor de cabal, (de cabal kan dat niet doen met het oog op zichzelf en daarmee hun plannen openlijk bekend maken), in alle ernst domweg hij en zijn consorten iedereen wil laten geloven dat er een ‘killervirus’ binnen 2 jaar zomaar eventjes ernstig kon toeslaan, die het zelfs presteert om de haverklap te muteren in korte tijd tot een zogenaamde reeks aan ‘killervirussen en dat nota bene doen nadat ‘virussen’ honderd jaar sinds de zogenaamde ‘Rockefellers Spaanse griep’, enigzins hebben liggen rusten en slapen en dan uitgerekend en precies nu gevaarlijk toeslaan, werkelijk???…

  Alleen zwakzinnigen geloven in sience fiction verhalen van virussen die plotsklaps toeslaan en dat op het moment wanneer de cabal, de onderdrukkers, de moordenaars daar een groot belang bij hebben!

  Virussen hebben geen momentum, die zijn altijd aanwezig en niet alleen dan wanneer het de heersers zo uitkomt…Alleen als virussen, die niet bestaan, kennen met een momentum uit de kast worden gehaald als de heersers het nodig achten. Een virusspook met aangewakkerde angst kunnen inzetten wanneer dat nodig is.
  .
  Virussen, net als killervirussen, zijn een eeuwenoude hoax, net zoals heersers, de onderdrukkers, ons zouden willen redden met een experimenteel goedje, ook een grote hoax.

  Wie zich met de kennis van nu doodsimpel laat injecteren met toxisch afval is stapel krankjorum en verdient misschien niet anders dan opgeruimd te worden.

  De komende tijd zullen we moeten leren begrijpen en accepteren dat wat nu gebeurt van een profetische, satanische, grote orde is en we afscheid zullen gaan of zelfs moeten nemen van miljoenen zielen die niet willen ontwaken en geen verzet plegen tegen de monsterlijke praktijken van de mafioso satanisten. Geliefden, vrienden, familie en zelfs je gifbesmette kinderen zijn blind en zullen daarom helaas verdwijnen van het aardse bestaan.

  Niet killervirussen, maar killerinjecties, met alle bijkomende schade o.a. door wegvallen van miljoenen mensen, zijn de oorzaak van een aaneenschakeling en kettingreactie van dramatische gebeurtenissen wat iedereen zal raken en de mensheid verder zal doen reduceren.

  Geliked door 1 persoon

 17. Klaas zegt:

  Like

 18. Jan zegt:

  Attje Uilskuiken van de PvdA-facisten wil coronatoegangsbewijzen voor ‘niet-essentiële detailhandel en niet-essentiële dienstverlening op publieke plaatsen’

  Geen steun, exit Uilskuiken die merkt dat zij geen steun krijgt, komt terug met muilkorf op om vervolgens weer op haar mobieltje te hameren

  Duidelijk is dat die totaal gestoorde PvdA de gehele middenstand de nek wil omdraaien en iedereen aan het staatsinfuus wil

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Sjoerdsma (wij hebben te maken met een pandemie van ongekende proporties en een wereldwijde ziekte*) valt uit zijn rol en begint te tieren tegen Van Houwelingen die echter gewoon antwoord op zijn vraag wil
  * klopt, die heet marxisme

  Tuttebol vindt het er niet fraaier op worden. Ja, trut, dat komt omdat je niet ingrijpt als iemand als Sjoerdsma weigert antwoord te geven maar weer over Joden begint (hé, dat deden zij toch nooit?)
  Van Houwelingen mag niets meer zeggen maar Sjoerdsma mag doorgaan met natrappen en liegen.
  Waardeloze voorzitster; eikel Van Dijk aan de microfoon. Wat een puinzooi veroorzaakt die voorzitster. Zij had gewoon moeten zeggen dat het niet is toegestaan dat Van Houwelingen zich zou hebben moeten te verantwoorden voor uitspraken die door een ander zijn gedaan (in dit geval zelfs niet eens zijn gedaan). Dan was die hele commotie er niet geweest.

  Sjoerdsma vreest nu voor zijn leven. Om je te bescheuren. Dat betekent dat met je baantje en partij wordt afgerekend, lulletje. Man, man, dit zijn weer de linkse idioten van de periode Fortuyn.

  Geliked door 1 persoon

 20. johannes zegt:

  Gezien de mensen waar ik mee spreek lijkt het alsof ze weigeren de nuchtere kijk aan te nemen en in een roes van angst en onzekerheid zitten en zich daar ”veilig” of ”vertrouwd” bij voelen , alsof het een soort eng iets is die ze nog wel “de baas” kunnen of zo.Met name mensen die al weinig grip op hun leven hadden lijkt het of juist zij t hardst terug vechten en steun te zoeken bij hen die de angst er wel weer in rammen of actief houden.Een soort van “vriendschap” op basis van angst en haat naar zij die anders denken of beweren, of iets in de trand van :ik hoor nu bij een grote groep en mijn angst wordt serieus genomen en dat wil ik nooit meer kwijt, leve het virus. Zo ziek maar toch…..

  Like

 21. Bert zegt:

  Hoe tegenstrijdig wil je het hebben.
  Fleur Agema vind eigenlijk dat al die gif prikken niet zo goed werken.
  Maar laten we toch maar wel doen, dat geeft de ouderen tenminste een veilig gevoel.
  BEN IK NOU GEK AAN HET WORDEN ??????

  In debat met Thierry Baudet (FVD) liet Fleur Agema (PVV) vandaag weten dat de werking van de coronavaccins haar tegenvalt. “Die vaccins zijn niet heel erg goed,” zei ze. Maar, voegde ze toe, ze wil er wel voor zorgen dat met name ouderen die bang zijn voor corona zo snel mogelijk een boostershot kunnen krijgen, opdat ze zich in ieder geval veilig kunnen voelen.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/fleur-agema-pvv-die-vaccins-zijn-niet-heel-erg-goed/

  Like

 22. Jan zegt:

  Geliked door 1 persoon

 23. Jan zegt:

  Tromethamine: medicijn tegen hartaanvallen dat in het geniep is toegevoegd aan de COVID-vaccins van Pfizer voor kinderen
  https://www.infowars.com/posts/tromethamine-heart-attack-drug-secretly-added-to-pfizer-childrens-covid-vaccines/

  Is juist, is toegevoegd

  Tromethamine, neveneffecten
  Cardiovasculair
  Frequentie niet gerapporteerd: Chemische flebitis (aderontsteking, chemische irritatie van de vaatwand), vasospasmen (Vasospasmen ontstaan wanneer bloedvaten samentrekken of vernauwen. Vasospasmen zijn vaak een reactie op kou of emotionele stress. Bij sommige mensen kan het ernstig zijn en pijn veroorzaken)
  De symptomen of kenmerken van aderontsteking zijn als volgt:
  Roodheid, gezwollen, gevoeligheid
  Zwelling
  Warme huidplek
  Brandend gevoel
  Pus in / rondom insteekopening
  Koorts
  Ongemak of het niet kunnen gebruiken van betreffende ledemaat
  Plaatselijke pijn
  Harde onderhuidse streng of knobbel
  Bindweefselvorming
  Vorming van kleine, plaatselijke bloedstolsels (= tromboflebitis)

  dermatologisch
  Frequentie niet gerapporteerd: Extravasatie weefselbeschadiging en vervelling
  Een extravasatie is het onbedoeld buiten het bloedvat lopen van een intraveneus bedoeld geneesmiddel. Extra- vasaties kunnen het omliggende weefsel beschadigen en soms leiden tot blijvend functieverlies of de noodzaak van amputatie.

  endocrien
  Frequentie niet gerapporteerd: Voorbijgaande depressie van bloedglucose

  lever
  Frequentie niet gerapporteerd: Hepatocellulaire necrose=leverkanker

  lokaal
  Frequentie niet gerapporteerd: infectie op de injectieplaats, veneuze trombose of flebitis (aderontsteking) vanaf de injectieplaats extravasatie
  Als vloeistof via een bloedvat moet worden toegediend en buiten het bloedvat in de huid terechtkomt, heet dat extravasatie.

  metabolisch
  Frequentie niet gerapporteerd: Hypervolemie
  Bij patiënten met hypervolemie is overmatig veel vocht in het bloed aanwezig. Het lichaam heeft voldoende vocht nodig om goed te functioneren, maar hoewel het lichaam voldoende vocht nodig heeft om gezond te blijven, is een overmatige hoeveelheid vocht gevaarlijk daar dit een onbalans veroorzaakt in het lichaam.

  Ander
  Frequentie niet gerapporteerd: koortsreactie

  Ademhaling
  Frequentie niet gerapporteerd: Ademhalingsdepressie
  is een verminderde ademhaling, zowel in diepte als frequentie, die wordt veroorzaakt door onderdrukking van de ademhaling. Een ademdepressie kan zowel acuut als geleidelijk optreden.
  Bij ademhalingsfalen de ademhalingssnelheid lager dan normaal. Hierdoor ontstaat een laag zuurstofniveau en een hoog kooldioxidegehalte in het bloed. Deze toestand komt tot stand door onder andere diverse aandoeningen met schade aan zenuwen en spieren, longaandoeningen, een beroerte en een infectie. Een snelle en ondiepe ademhaling, verwardheid en slaperigheid zijn slechts enkele kenmerken van deze aandoening. Zonder behandeling ontstaan levensbedreigende complicaties, waaronder een coma en de dood.

  Inderdaad, niks aan de hand, dus spuiten maar

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s