Klasse tweet!: Hoe denk je over ongevaccineerden?

Persoonlijk, als iemand die dubbel gevaccineerd is, bewonder ik ze. Zelfs na alle bangmakerij door de overheid en de media, dreigingen hun baan kwijt te raken en uit de samenleving uitgesloten te worden, weigeren ze nog steeds te buigen. Als ik de oorlog in zou moeten, is dat het type mensen dat ik graag achter me zou willen hebben.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “DeLo73“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Klasse tweet!: Hoe denk je over ongevaccineerden?

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  En toch: mensen die zich 2x hebben laten vaccineren, een griepprik hebben gehaald, en straks ook nog een booster nemen vind ik ook moedig vooral als ze gelezen hebben dat niet bekend is wat de gevolgen op de langere termijn kunnen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Donald Duck Parkeerd zegt:

  …als iemand die ze graag achter zich willen hebben, ik wil ze graag voor me hebben, vooral als er mijnen liggen….

  Like

 3. Julia zegt:

  Inderdaad dat zijn de mensen die sterk zijn en zich niet laten onderdrukken door een stel smerige fascisten en strijden voor vrijheid en democratie. Vandaar heb ik alle respect voor de verzetsstrijders en de soldaten die hebben gevochten voor onze vrijheid tijdens WOII. Dat zijn daadkrachtige strijdbare mensen die zich niet zonder meer hebben overgegeven en strijdbaar bleven. Van de andere kant de tijden zijn veranderd en kan men zichzelf afvragen waarom nog een strijd te voeren voor miljoenen mensen die zelf haar vrijheid vrijwillig hebben opgegeven en zich hebben overgeleverd en puur uit eigen egoïsme zich hebben laten vaccineren om een uitje of op vakantie te gaan. Dit soort vaccinatiejunks hebben toch ook niets met haar mede burgers. Helaas de enige echte helden zijn er niet meer en liggen onder de grond. Het is te triest voor woorden dat dit nu massaal wordt genegeerd en dat al die onderdanige schapen zich niet realiseren hoeveel mensen hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid. Nee het is prikken, prikken en de rest kan stikken uiteraard een klein deel binnen onze samenleving daargelaten.

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  Met dat Europees natovolk zou ik niet graag tegenover de vijand willen staan, bang om door eigen peleton in de rug geschoten te worden. Als ik mp was van Nederland stuurde ik direct een paar honderd soldaten naar Polen om hen te helpen. Wat aan de grens gaande is haalt het (achterlijke) nieuws nog niet eens (wel dat de begonia’s uitgebloeid zijn in de plantenbakken)

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  ….Als ik de oorlog in zou moeten, is dat het type mensen dat ik graag achter me zou willen hebben…. Zo iemand was Hannie Schaft, het meisje met het rode haar. Ze vond dat ook zij een bijdrage moest leveren tegen de bezetter in de tweede wereldoorlog. Ze was een beetje aan de bange kant maar dat weerhield haar niet om zich bij een verzetsgroep aan te sluiten en daardoor enkele belangrijke moffen neer te schieten. Uiteindelijk werd het haar dood doordat de mof haar oppakte, in de duinen haar doodschoot en begroef.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   BigLJohn. Dit wil de gemiddelde Nederlander niet zien uit lafheid. De helden onze verzetshelden waar ook mijn schoonvader onder viel verdienen te weinig eer en aandacht. Nee wat zien wij de laatste paar jaar tijdens de herdenking op De Dam uitgestreken gezichten zoals Willem en zijn vrouw (lid van Bilderberg), Halsema een in en in linkse verraadster en nog meer van dit gajes. Mijn zoon die zijn opa helaas niet heeft gekend heeft nimmer een uitnodiging mogen ontvangen. Het is een belediging.

   Like

 6. oudmarinier zegt:

  Ik verklap maar NIET WAT ik zou doen …Maar zeker is dat het SWIFT , SILENT and DEADLY (Snel , Geruisloos en Dodelijk) zal zijn .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s