VERSTANDSVERBIJSTERING…

Volgzame Nederlanders – 1940

(Door: “Driek”)

Misschien, heel misschien doet een felle bliksemschicht de argeloze Nederlander ontwaken uit zijn diepe comateuze slaap. Want de gretigheid waarmee die volgzame burger zich laat injecteren om een horeca-etablissement en anderszins te mogen bezoeken, grenst aan een mateloos slaafs gedrag. Edoch, lezer, wij worden bestuurd door vijanden van het Nederlandse volk, Haagse knevelaars, die hun misdadig gedrag hebben nagebootst van de NSB, die het uitschot vertegenwoordigde van het Nederlandse volk.

De ogen en oren van de Nederlandse burgerij blijven gesloten voor het gevaar dat steeds dreigender naderbij komt. Een kleine minderheid in Den Haag doorziet de leugens, doch de meerderheid der regering, D66, VVD, GroenLinks, Volt, PvdA, Den Haan, CU en CDA lijken voorstander van een volkomen slaafsheid van de burger. Goedschiks of kwaadschiks, alles wijst erop dat voor kwaadschiks is gekozen. De Nederlander laat zich door Hugo de Jonge en zijn kornuit Mark Rutte makkelijk wat op de mouw spelden.

Die goedgelovige Nederlander denkt dat een vervolging van burgers, zoals die plaatsvond gedurende de Duitse bezetting, zich nimmermeer zal herhalen. Een herhaling van die gruwelijkheden is echter wel degelijk mogelijk, omdat de burger zich alles laat aanleunen door een duivelse regering die heult met de Nieuwe Wereldorde. Maar, lezer, ongemerkt – zoals ik hier eerder heb geschreven – gaat het ‘stap voor stap’ en zit de Nederlander straks in een fuik waaruit ontsnappen onmogelijk is.

Een korte terugblik in de geschiedenis, waaruit blijkt dat de Nederlander zich makkelijk laat manipuleren, blijkt uit het feit dat op 29 mei 1940 de Oostenrijker Arthur Seyss-Inquart (1892-1946) als Rijkscommissaris werd geïnstalleerd in de Ridderzaal te Den Haag. Hij gaf het Nederlandse volk de stellige verzekering dat zijn hart niet door vijandschap werd beheerst. Hij beloofde dat hij de gerechtelijke macht en het Nederlands bestuur zoveel mogelijk ongemoeid zou laten. Hij verzekerde dat het tot nu toe geldende Nederlandse recht van kracht bleef.

De Nederlanders waren opgelucht, men toog weer aan de arbeid. De door de Joodse burgers zo gevreesde pogroms bleven uit. Welnu, lezer, die Haagse demissionaire regering onder leiding van Mark Rutte gedraagt zich zoals Arthur Seyss-Inquart in 1940 die het Nederlandse volk rust en orde beloofde. Wederom leeft de goedgelovige burger, dankzij zijn gehoorzaamheid, binnen afzienbare tijd onder de gesel van angst en onderdrukking. Ik acht een burgeroorlog niet uitgesloten.

Ik wens U allen nog veel hoop en een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2021. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VERSTANDSVERBIJSTERING…

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  En de eerste nsb ers zijn al opgestaan en grepen naar de telefoon om een kinderfeestje en ee ’n bbq te melden zodat de overtreders opgepakt konden worden

  Geliked door 3 people

 2. Frauke zegt:

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich omdat mensen er voor kiezen om dom te blijven. Waarom toch het slaafse volgen van leugenaars als Rutte en de Jonge. Intelligentie is ver te zoeken bij veel Nederlanders. Dat alles geldt niet voor Polen en Hongaren, zij weten maar al te goed wat het betekent om onderdrukt te worden. En daar gaat ie weer beste mensen. Rutte c.s. zijn bezig aan nieuwe wetgeving aangaande een QR code voor alle niet essentiele winkels, bouwmarkten, kappers en de werkplek. De kamer is nu verdeeld, net zoals vorige keer, maar zullen volgende week allemaal voor stemmen !

  Geliked door 2 people

 4. Knalkopje1 zegt:

  ‘Experts’ willen ons jarenlang blijven knechten. Zie:
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/experts-vragen-kabinet-om-visie-ook-komende-jaren-zijn-maatregelen-nodig/ar-AAQQdhE?ocid=msedgntp
  Nu.nl is vurig voorstander van opsluiting en knechting. Nu.nl heeft altijd geprobeerd ons zo bang mogelijk te maken.

  Like

 5. Bas zegt:

  Radio 1
  @radio1be
  “Het vaccin werkt niet goed tegen transmissie. Dus heeft het geen zin of je als zorgpersoneel nu gevaccineerd bent of niet. ” Diederik Gommers Voorzitter Nederlandse Intensivisten, vindt verplichte vaccinatie geen goed idee. #dwv

  Like

 6. Bas zegt:

  WTF!!!

  Totaal contactverbod tussen gevaccineerde en niet- gevaccineerde personen mogelijk volgende stap in Oostenrijk…

  https://pbs.twimg.com/media/FEd2PPcXEAc6_x9?format=jpg&name=medium

  Like

 7. Kees zegt:

  Helemaal mee eens. Kijk ook hier maar: https://stichtingvaccinvrij.nl/de-plannen-voor-een-directe-reset-van-de-centrale-banken-van-de-g7-deel-3/
  Kijk ook vooral naar de video over Australië!

  Like

 8. Hovawart zegt:

  De meest-besmettelijke en overdraagbare symptomen van de Carola-pandemie zijn Angst, Haat en Wreedheid, het zijn zelfs bijverschijnselen die door politici gecultiveerd worden als remedie, terwijl we zoveel meer profijt kunnen hebben van Empathie, Vriendelijkheid en Medelijden.
  Heb een beetje compassie met elkaar, in deze moeilijke periode, en laat je niet opnaaien door de Carola-massahysterie, door farizeeërs die hun “Fifteen Minutes of Shame” niet zullen ontlopen.

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Bas zegt:

  Data van pfizer nog 55 jaar geheim….

  https://www.lnnmedia.nl/corona/fda-vraagt-55-jaar-de-tijd-om-vaccindata-publiekelijk-vrij-te-geven/

  FDA vraagt 55 jaar de tijd om vaccindata publiekelijk vrij te geven

  Op 15 november heeft de FDA in Amerika aan een rechter gevraagd of de organisatie 50 jaar de tijd mag krijgen om de documenten die gepaard gaan met de goedkeuring van het Pfizer vaccin openbaar te maken. Het Pfizer-BioNTech merk van de experimentele gentherapie, ligt onder vuur door een groep die zich bezig houd met openbaarheid van informatie genaamd; Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT).

  De PHMPT groep bestaat uit artsen en wetenschappers, waaronder Harvey Risch, een professor in epidemiologie aan de Yale universiteit voor publieke gezondheid. De groep heeft een rechtszaak aangespannen nadat de FDA weigerde om documenten die gepaard gingen met de goedkeuring van het Pfizer “vaccin” vrij te geven

  Like

 11. Bas zegt:

  Marocs zijn de ‘nieuwe joden’ volgens deze pipo….dát kan en mag allemaal op de npo

  Like

 12. Bas zegt:

  Thierry Baudet

  Verslag uit Oostenrijk.
  Al die brave geprikten opgelucht en blij dat de ongehoorzamen in hun huizen opgesloten zijn en zo gestraft worden.
  Een stapje verder zal vast ook geen probleem zijn.
  Zo gevaarlijk wat overheden aan het doen zijn

  Like

 13. Bob zegt:

  Driek wat je beschrijft is al eens gebeurt.
  Zelfs de Joodse Raad (Joden die hielpen
  andere Joden naar de gaskamers te sturen)
  heeft zich alweer geformeerd en willen
  Thierrie gaan aanklagen.
  Zoals toen lopen ze met het gezag mee
  om de de in hun ogen minderwaardigen
  weg te werken.

  Like

 14. Bob zegt:

  Maurits Dekker werd in 30er jaren veroordeeld omdat
  hij Duitsland een bevriende zou hebben beledigd.
  Ok nu wil men de waarheid bestraffen.

  Like

 15. Bob zegt:

  Maurits Dekker schrijver en journalist werd
  in de 30er tot 100 gld boete veroordeeld omdat
  hij een bevriende natie Duitsland zou hebben beledigd.
  Achter af was zijn visie juist.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s