VIDEO Thierry Baudet: “Dat is wat ik geloof, uit het diepst van mijn ziel”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO Thierry Baudet: “Dat is wat ik geloof, uit het diepst van mijn ziel”

 1. Bert zegt:

  Ze weigeren te erkennen dat de geschiedenis zich aan het herhalen is.

  Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Ga door Terry, je hebt 100 procent gelijk

  Geliked door 2 people

 3. Bert zegt:

  Ik had dit filmpje voor geen goud willen missen.
  Wat een gelijk heeft Terry. Schitterend hoe het weet te verwoorden.
  Ik was ‘m nog niet tegen gekomen.

  Like

 4. Jan zegt:

  Joden waren in de Middeleeuwen ook de klos. Baudet zou dat ook naar voren kunnen brengen

  De jodenhoed (latijn: pileum cornutum (gehoornde hoed)) was een torenvormig hoofddeksel dat joden tijdens de middeleeuwen droegen in Europa. Het was in gebruik tussen 717 en 1586. In de 11e tot 14e eeuw was de hoed een gebruikelijk onderdeel van de kleding van de Ashkaneze. Tijdens het Vierde Lateraans Concilie onder paus Innocentius III van 1215 werd bepaald dat Joden en moslims verplicht een uiterlijk kenmerk van hun geloof te dragen. Dit werd in veel landen de Jodenhoed of een geel insigne.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Jodenhoed

  De oorsprong van de ‘Jodenhoed’, een illustere voorloper van de Gele Davidster van de nazi’s

  Geliked door 1 persoon

 5. JanJaap zegt:

  Prachtig betoog van Baudet. Hij is ze intellectueel allemaal de baas.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Attje Uilskuiken-Grootbek: “Ik ga over uw woorden”
  Vreselijk weerzinwekkend en asociaal wijf en precies het voorbeeld waarover Baudet het heeft, iemand die niet met (tijdelijke) macht overweg kan.
  Kutwijf bemoeit zich met een dialoog, mag niet, discussie ontspoort weer
  Baudet heeft het over de Frankfurter Schule maar daarover spreken is paarlen voor de zwijnen, niemand van de rooien heeft er iets over gelezen.

  Niemand luistert. Het gaat over uitsluiting van bevolkingsgroepen en niet over uitroeiing, maar rooien plakken graag labeltjes, dus Baudet is een nazi.
  Ik ben er van overtuigend dat alle socialisten gestoord zijn en de nieuwe beulen zijn/worden

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Baudet heeft gelijk. Iedereen die waarschuwt voor de covid-injecties krijgt feitelijk ontslag

  Dokter uit Texas neemt ontslag nadat ziekenhuis haar had geschorst omdat zij de bevolking waarschuwt voor de gevaarlijke covid-coctails en Ivermectine aanbeveelt en dit is volgens de meelopers ‘misleidend en levensgevaarlijk’.

  Dr. Mary Talley Bowden resigned her hospital privileges instead of allowing Houston Methodist Hospital to continue to smear her reputation over vaccine mandates and ivermectin. Read the letter:

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/texas-doctor-resigns-hospital-suspends-investigates-warning-covid-shots-promoting-iverectin/

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Ongevaccineerden zijn enge mensen, aldus de ‘elite’
  video

  Oostenrijk komt in opstand tegen de dictatuur. Politie en leger weigert controles uit te voeren
  https://frenchdailynews.com/politics/3592-austria-rises-up-against-health-dictatorship

  [https://youtu.be/jEMcqQ4SUSA]

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Zie wat in Texas gebeurt. De Gestapo aan de deur

  Home security footage shows a group of individuals from the Houston, Texas Health Department going door-to-door at an apartment complex to ask residents if they’ve been vaccinated.

  Oostenrijk
  Two million Austrians from midnight last night have been locked down by their government. What has happened is deeply sinister.

  Geliked door 1 persoon

 10. pepo Copyright zegt:

  Dat kuiken is te dom om uit haar ogen te kijken 😢

  Like

  • karton zegt:

   @ pepo C. op 18-11-2021 om 00.12 u.
   Weest gerust @ pepo : álle kuikens in NL moeten geruimd worden wegens de vogelgriep; dit Kuiken wegens incompetentie !

   Like

 11. Johan zegt:

  Het lijkt erop alsof er een georkestreerde hetze tegen Thierry Baudet wordt opgezet.
  Vandaag (woensdag 17 nov 2021) in Op1 op televisie NPO1 werd Baudet door de opgetrommelde praatkoppen neergesabeld. Eveneens vandaag stond er een 2 pagina groot artikel in Trouw , waarin Baudet en FvD fel aangevallen werden.
  In het AD van vandaag online, komt dat tweederangs import-verslaggevertje, Ozkan Akjol aan het woord. Hij meent dat er fascisten en complotdenkers in de Tweede Kamer rondlopen. Uiteraard wordt er gehint op Baudet.
  Ziehier een korte sfeer-impressie bij enkele van de grotere media en dat op één dag..
  Het is niet te geloven ! Men is compleet aan het doordraaien. De waarheid mag blijkbaar niet verteld worden.

  Geliked door 1 persoon

 12. Andre zegt:

  Die mevrouw de Vries, geen idee wie dit is laat heel duidelijk zien hoe ze het spel spelen. Mevrouw de voorzitter stuurt aan en probeert samen met mevrouw de Vries Baudet vast te laten lopen. Mevrouw de Vries loopt zelf vast en samen met mevrouw de voorzitter wordt ze door de buurvrouw van de haak gehaald en degene waar het allemaal om draait Hugo de Jonge zit een spelletje te spelen op zn telefoon. manman wat een zooitje.

  Like

 13. Julia zegt:

  Uiteraard werd hem geen gelegenheid gegund zijn woord te doen bij het linkse bolwerk NPO OP1. Niet welkom daar zijn uitsluitend meelopers welkom die geheel achter de vaccinatie dwang staan en het helemaal eens zijn met de gewetenloze WEF trekpoppen Rutte en De Jonge. Kortom een praatprogramma dat bij elk realistisch en weldenkend mens niet bepaald in de smaak valt en geen enkele toegevoegde waarde heeft. Ook die Ab Osterhaus genietend van zijn wijntje is dagelijkse korst om vooral angst in te zaaien en te dreigen met lock downs indien de vaccinatiegraad niet omhoog gaat. Deze man wil je überhaupt toch niet meer aanhoren de grootverdiener aan vaccins met een niet bepaald een vlekkeloos verleden. Het bekijken niet waard. https://www.ad.nl/show/op1-wil-geen-politici-aan-tafel-als-ze-collegas-bedreigen~af421cf4/ Tegenspraak tegen de huidige heersende dictatuur wordt tegenwoordig gezien als bedreiging bij de kleinzielige linkse deugmensjes.

  Like

 14. Bas zegt:

  FDA heeft zojuist geheimhouding Pfizer (Trial) data gevraagd aan federale overheid tot 2076

  Like

 15. karton zegt:

  Vanmorgen, 18-11-2021, een stukje op tv gezien waarin dhr. van Houwelingen (FvD) het a.d. stok kreeg met D666-pipo, Sjoerd Sjoerdsma. Deze Sjoerd stond, zoals gebruikelijk, weer eens totale onzin uit te kramen; waarop dhr. van Houwelingen hem zei dat hij zich “diep moest schamen en dat zijn (Sjoerd’s ) dagen nog zullen aanbreken, voor ’t tribunaal”. Sjoerdsma totaal van streek, snakte naar adem maar werd gered door de gong, in de vorm van de Marokkaanse Vera Bergkamp. Deze “mevrouw” wil nu álle fractievoorzitters rond zich verzamelen i.v.m. de “onwelvoeglijke” taal die in de Kamer gebezigd zou worden. Zij, die Marokkaanse dus, zal hen wel eens ff “moederlijk” toespreken. Is ’t niet geweldig ?
  Ze zou ook de kamerleden kunnen gelasten om eens wat meer “het gewone volk” op te zoeken teneinde te weten te komen wat er in “de grote mensen-wereld” allemaal leeft c.q. Niet leeft !
  Sjoerje voelde zich dor de woorden van dhr. van Houwelingen “ernstig bedreigd” , zo kon hij nog nét uitbrengen. Iemand die áltijd eerlijk en correct z’n werk uitvoert , niet liegt en/of bedriegt, hoeft m.i. géén angst te hebben, óók niet voor een tribunaal; tenzij het personeel van zo’n tribunaal bestaat uit rechters van het huidige D666-kaliber !

  Geliked door 1 persoon

 16. Helena zegt:

  Thierry Baudet is de enige mens in dit gezelschap, een mens met een warm kloppend hart voor de vrijheid, met een passie voor alles wat mooi was in Nederland. De waarschuwing dat we (nog) kunnen leren van de fouten die in het verleden zijn gemaakt en de glijdende schaal waarin we zitten wordt overschreeuwd door de hysterische meute jakhalzen die niets anders willen dan de bevolking kapot maken. Voor de PVV heb ik geen goed woord meer over, Fleur Agema wordt met de dag irritanter ze kan niet aan Thierry’s woorden tippen, niemand in die roedel – ze krijst er op los en draait volledig mee in het promoten van de ‘boosters’ de verhulling van een 3e gif injectie, die net zoals de vorige keren eerst op de ouderen en zwakkeren zal worden toegepast. De gevoerde hetze tegen Thierry en de hele FVD, is zo smerig en doortrapt, alleen mensen met enig moreel besef zien dat nog, maar ‘dankzij’ de volksophitser Akjol die in elke staatspraatgroep welkom is en in het AD mag schrijven wat hij wil wordt er volop ingezet op de herhaling van de geschiedenis!
  En dan te bedenken dat ze deze etter in 2018 werd voorgedragen voor de Pim Fortuyn prijs die hij weigerde omdat er teveel kritiek op kwam, De prijs zou volgens hem verbindend zijn bedoeld, maar alle kritiek van links tot ‘extreem’ rechts leidde volgens hem hierdoor tot polarisatie. Dat vond hij een slechte zaak, de prijs moest in zijn ogen juist verbindend werken. Wàt een hypocriet!

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Marocs zijn ‘de nieuwe joden’ volgens deze pipo….dit kan en mág allemaal bij de npo.

  Like

 18. Bas zegt:

  Dit interview werd niét uitgezonden…

  Like

 19. Bas zegt:

  Thierry Baudet

  Verslag uit Oostenrijk. Al die brave geprikten opgelucht en blij dat de ongehoorzamen in hun huizen opgesloten zijn en zo gestraft worden.
  Een stapje verder zal vast ook geen probleem zijn.
  Zo gevaarlijk wat overheden aan het doen zijn

  Like

 20. Bas zegt:

  Like

 21. Bob zegt:

  Je vraagt je af of de ja-knikkers dat zich
  ons parlement noemt wel weten van voren
  dat ze ook van achteren leven.
  Naar mijn bescheiden mening geeft Thierrie hier
  exact aan waar de schoen wringt bij de komende
  wet.
  Discriminatie. Uitsluitng.Uiteindelijk vernietiging.
  Als de corona zo gevaarlijk is hadden alle
  personen voorzorgs maatregelen moeten nemen.
  Aangezien dat niet gebeurt geloven de ja-knikkers
  zelf dat ze op onzinnige manier bezig zijn.
  Waar ik mij aan erger dat grote antisemieten die
  mij gaan vertellen hoe ik moet reageren op wat mij
  overkomen is.
  Bravo Thierrie.

  Like

 22. Petronella zegt:

  Thierry, onze held.
  De leden in die zaal zijn hun positie niet waardig. Dat zijn geen leiders, maar compleet verblinde kinderen. Doet mij denken aan Lord of the Files.

  Dat zijn dezelfde mensen die in de middeleeuwen hard riepen dat de aarde plat is. Dat zie je toch! Kijk naar buiten dan! Thierry is dan Columbus,…

  Thierry, zet hem op!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s