FOTOSHOPPER . . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op FOTOSHOPPER . . .

 1. saddy zegt:

  Heee, de eerste echte foto van cojona.

  Er ligt al anderhalf jaar ruim een miljoen klaar voor de eerste persoon die sars cov 2 in het echt kan laten zien, dus mijn felicitaties alvast aan de fotograaf.

  Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Hans M zegt:

  Deze jankerd/droeftoeter begrijpt de definitie van het woord bedreiging niet. Ze begrijpen bij DDR666 wel meer niet zoals het woord democratie. Dan vraag je er toch om om voor een tribunaal gesleept te worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bert zegt:

  Ja, als u het mij vraagt worden Thierry Baudet, Guido van Meijeren en Wybren van Haga pas geloofwaardig als ze hun eed aan de koning afzweren; ontslag nemen uit de tweede kamer (waar ook zijzelf een acteursrol vervullen) en oproepen tot het direct stoppen van de regering gevolgd door direct democratische verkiezingen. Daarnaast zouden zij niet moeten oproepen tot demonstreren, maar moeten oproepen tot het direct plat leggen van het gehele land door middel van staking (of door ziekmelding). Onmiddellijk en wel nu!

  Alle wetten worden getekend door de koning. Die koning zegt regeringsfunctionarissen en parlementsleden aan te mogen stellen bij de gratie Gods, maar is de feitelijke ondertekenaar (en dus uitvaardiger) van alle wetten. Politici zitten er slechts tussen om het volk de illusie van keuze te geven. Zij zijn slechts uitvoerders voor datgene wat de koning (die de feitelijke macht heeft) wil. Die koning zit weer in de Maltezer ridderorde van faraonische bloedlijnen en voert het internationaal script uit. Het World Economic Forum is de publieke spreekbuis van dat script.

  Willen we deze oorlog tegen het volk stoppen, dan moeten we nu beginnen die valse autoriteit af te wijzen. De koning zegt namelijk de wetten te mogen tekenen bij de gratie Gods. In elke wet vindt u dan ook de volgende tekst:
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/echte-actie-in-een-fascistisch-tijdperk-de-beuk-erin/

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Wat een in en in trieste zielige onbenullen zitten er binnen de partij van (D)uivels66.Zij begrijpen er helemaal niets van wat inhoudelijk democratie betekent zij zijn juist de aanstichters van het vermoorden van onze democratie. Maar ja als je tijdens debatten zo een slappe vaatdoek Vera Bergkamp uiteraard (D)uivels66 zit dan kun je ook niets anders verwachten. Weer zo een nietszeggend geval uit de Haagse D66 vrienden kruiwagen waar het vrouwenquotum hoogtij viert maar er niets van terecht brengen en op totaal verkeerde posten zitten.

  Like

 6. Henry zegt:

  Wat een idioot. Is die bang voor het tribinaal? Als die niets verkeerd gedaan heeft, waarom.maken ze hier dan zo’n probleem van?

  Like

 7. Wappieman zegt:

  PRINS CORONAVAL 🤮🤮🤮

  Like

 8. Bob zegt:

  De waarheid verdraaien deed de NSB ook.
  Thierrie liet dewaarheid zien.
  Deze waarheid heb ik in derealiteit gezien.

  Like

 9. Jan zegt:

  Heeft op Twitter wel tot reacties geleid

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s