VIDEO Pepijn van Houwelingen (FvD)

Drie concrete moties en een mooi cadeautje voor Sjoerd. Pepijn van Houwelingen komt niet met lege handen en al helemaal niet met lege woorden: wat er nu in Letland gebeurt is een VERKRACHTING van de democratie. Ongevaccineerde parlementsleden stemrecht ontnemen is ontoelaatbaar.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Pepijn van Houwelingen (FvD)

 1. Hovawart zegt:

  De corruptie van de macht, het Totalitarisme als een Socialistische Utopie……..
  De Pays-Bah bestuurd door pedagogen ,..iedereen die naar het toilet wil, steek eerst z’n vinger op…..1 vinger voor een kleine boodschap, 2 vingers voor een grote boodschap.

  Like

 2. BosscheBol zegt:

  Parlementsleden die zich niet laten vaccineren mogen niet meer meedoen.
  Parlementsleden die niet beleefd met 2 woorden spreken mogen niet meer meedoen.

  Ik verlang naar de tijd dat de guillotines elke dag vrolijk snorden, de tijd dat die corrupte adel hun koppen kwijtraakten. Die “adel” die zichzelf en elkaar prezen en complimenten gaven en van wie niemand die er niet bij hoorde iets te zeggen mocht hebben. En je kon zó zien wie er bij hoorden aan hun kleding en hun maniertjes en hun deftige woorden.
  De tegenwoordige “elite” en hun lakeien noemen zichzelf “democraat”. Als ze onder elkaar zijn, zijn ze beleefd en gevat en aardig met hun ironische glimlachjes, en ze kunnen ontzettend goed zichzelf en elkaar pijpen. En ze zijn net zo corrupt als de 18de eeuwse adel.

  Tribunaal en guillotine graag.

  Geliked door 2 people

 3. Andre zegt:

  Prachtig, politiek kan dus ook leuk zijn en wat kijkt ie zuur.

  Like

 4. Jan zegt:

  Update: D66 en D66 sturen ernstige brief aan bestuur Tweede Kamer

  Wilders: “Oproepen tot tribunalen voor politici die land kapot maken is terecht en geen bedreiging”
  https://www.geenstijl.nl/5162141/wilders-oproepen-tot-tribunalen-voor-politici-die-land-kapot-maken-is-terecht-en-geen-bedreiging/#more

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  De machteloosheid van een Duivel66. Helaas de waarheid is hard maar een goed politici kan dit aan en heeft brede schouders. Maar ja door het voorgestelde nieuwe leiderschap zijn het aardige trieste watjes. Het is bekend dat links de waarheid niet wil of kan horen en absoluut geen tegenspraak duld of terecht op hun vingers worden gewezen want dan voelen zij zich bedreigd. Hij is persoonlijk niet bedreigd maar het is bekend dat dat linkse gajes nimmer goed luistert zelfs naar het volk niet. Duivels66 zijn degenen die het referendum hebben afgeschaft en de democratie over boord hebben gegooid.

  Like

 6. karton zegt:

  Pepijn van Houwelingen ? Ik wist eigenlijk niet wie of wat hij is; maar sinds z’n laatste optreden in de Kamer naar SJoerdje S. mag ik hem wel !
  Maak ze af met je woorden, Pepijn ! Maar wél waardig aub., dat vragen nl. Quat Quag en de 1/2 Marokkaanse Vera Bergkamp. Dat dat zootje zélf niks anders doet dan demoniseren van degenen die het niet met hen eens zijn, wordt ff vergeten.
  Het woord “waardig” te moeten aanhoren, komende uit de mond van Quag, doet toch wel erg lachwekkend aan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Geert Wilders
  @geertwilderspvv
  Wat een enorm slecht idee. Niet doen zo’n debat met Rutte over “omgangsvormen”. Te belachelijk voor woorden. If you can’t stand the heat, get out of the kitchen. Bovendien: de vrijheid van Kamerleden is niet onderhandelbaar en Rutte een hele grote leugenaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s