Compleet krankzinnig! Geen geld voor de zorg, maar wél voor salaris van zorgpersoneel Afghanistan

(Door: Wout Willemsen)

Nederland en Duitsland hebben toegezegd om de salarissen te betalen voor onderwijs- en zorgpersoneel van Afghanistan. Taliban-woordvoerder Abdul Qahar Balkhi bedankt de beide overheden via Twitter.

Hoe kríjg je het voor elkaar?! Geld investeren in onderwijs en degelijke salarissen voor leraren is allemaal te moeilijk. En onze eigen ziekenhuizen bereiden zich momenteel voor op ‘code zwart’ omdat de zorgcapaciteit na 1,5 jaar coronacrisis nog steeds niet is uitgebreid. Maar salarissen betalen voor zorg- en onderwijspersoneel in Afghanistan kan gewoon!

Lees verder>>>
(h/t “Bert”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Compleet krankzinnig! Geen geld voor de zorg, maar wél voor salaris van zorgpersoneel Afghanistan

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Harry Willemse zegt:

  Ik roep het nog maar eens: wie heeft de deur van het gekkenhuis opengezet?

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Investeren in de apostolische verlichting van de islamitische onverdraagzaamheid, daar zullen de toekomstige generaties in de westerse wereld nog eeuwen plezier van beleven. Daar plukken we nu de wrange vruchten al van…….

  Geliked door 1 persoon

 4. de barbaar zegt:

  Wat dan?..is toch niet meer dan normaal vandaag de dag?
  Kijk eens objectief naar de samenstelling en figuranten in de tweede slaapkamer….kijk eens objectief….wat een drama…lagere school educatie in de jaren 60…wat een deceptie.
  zorgmedewerkers zijn in vele gevallen ook gewoon nsb,ers….vijanden van het nederlandse volk en zeker geen medici die begaan zijn met hun/het werk om de bevolking te helpen…welnee…..GELD….GELD… angst/angst …. en domheid…pure stompzinnigheid en niet meer capabel om zelfstandig te durven nadenken.
  teringlijers zijn het verworden in de zorg…de normale snappies mijden de zorg als de pest…de huisartsen mijden ze als de pest, de ziekenhuizen idem dito.
  Kortom…de huidige generatie zorgverleners …op alle fronten zijn viezerikken en dienen gemijd te worden als de pest.
  Optiefen….nsb,ers, buig maar verder voor jullie masters en geniet ervan …zolang het nog duurt.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   de barbaar Foute mensen zitten onder elke laag van de bevolking. Kijk om u heen in het dagelijks leven allemaal weer onderdanig met mondmuilen, allemaal onderdanig naar de vaccinatiestraat, allemaal onderdanig testen als er sprake is een neusverkoudheid. Maar dat betekent absoluut niet dat u zorgpersoneel over één kam kunt scheren. Wel kun je een groot vraagteken zetten bij o.a. een groot aantal zorgpersoneel in bejaardenhuizen daar zijn heel veel misstanden en onderdrukking door zorgpersoneel dagelijkse kost. Dat er foute artsen tussen zitten blijkt kijk wat een een aantal doen dagelijks angst in boezemen is nu niet wat een goede arts die de eed van Hippocrates in ere houdt zal doen. Ook ben ik het absoluut niet eens met artsen die vaccinaties die puur experimenteel zijn door de strot blijven duwen en hier propaganda voor maken terwijl er al een flink aantal mensen door vaccinatie zijn overleden of zeer ernstige bijwerkingen hebben. Dat zijn inderdaad foute artsen. Verpleegkundigen zijn een speelbal en worden gebruikt door de elite binnen de zorg. Wat dat betreft kunnen we ook wel grote vraagtekens zetten bij gewelddadig optreden zetten bij de politie die bezeten zijn van macht en meppend op vreedzame demonstranten te keer gaan dat is vergelijkbaar met Gestapo gedrag en verdienen dan ook een flinke afstraffing terug.

   Like

 5. koosv8 zegt:

  Wie van het NEDERLANDSE VOLK zal hier nu voor zijn. Daar graag een peiling van. Ik zeg nee.

  Like

 6. Wappieman zegt:

  Geschift , geschifter , geschiftst .
  Crimineel , crimineler , crimineelst .
  Rutte , Rutter , Ruttest .

  Like

 7. saddy zegt:

  Nieuw lijderschap toch?

  Waarom is iemand hier verbaast over? Als er een mogelijkheid voor islam-bruidje kaag is om geld naar moslims te sluizen dan scoort ze 100%.

  Het meest beproefde concept van haar tegenwoordig: Zelf de boel in de soep laten lopen, dan liegen, dan de leugens afschuiven, dan zogenaamd de boel repareren. Daarmee kun je 2 x geld wegsluizen.

  Like

 8. Joepiedepoepie zegt:

  En dan 5000 boa s?

  Like

  • Julia zegt:

   Joepidepoeie Het is inderdaad treurig 5000 extra NSB BOA’s om mede burgers te gaan controleren op hun ausweis maar daar en tegenover een uitgekleed leger, en duizenden mensen de dupe vanwege uitgestelde behandelingen. Wie stop de krankzinnigen in Den Haag. Nee we zijn weer verontwaardigd dat het gisteravond in Rotterdam flink uit de hand is gelopen (niet goed te praten) maar wel begrijpelijk dat de woede onder de bevolking aanwakkert. Het is uiteraard begonnen met het buitensporig gewelddadig optreden van de politie tegen burgers die vreedzaam demonstreren tegen dit wanbeleid en de buitensporige opgelegde corona maatregelen. Herinner u de beelden waar politie met wapenstukken in het wilde weg meppen op oud of jong, mensen hardhandig tegen de grond werkte en nog eens een paar meppen extra gaven. Dan is het niet zo vreemd dat de agressie groeit. Welke agent schiet in het wilde weg zodat er onnodig gewonden vallen. Kortom de ellende begint nu een feit te worden schuldigen politiek Den Haag men haar wanbeleid en het continu dreigen met lock downs en het invoeren van het walgelijke discriminerende 2G . Dit kan dan ook alleen nog leiden tot meer en meer verzet en agressie. Grapperhaus moet van zijn post wordt gezet deze man is niet capabel om een dergelijke belangrijke functie uit te oefenen. Een dictator die er plezier in heeft eigen burgers te zieken maar de totale macht over de criminalteit kwijt is.

   Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Dit is werkelijk om uit je vel te springen en pure provocatie van die waanzinnige idioten in de open inrichting in Den Haag. Het is een dikke middenvinger naar onze zorgmedewerkers die zwaar onder druk staan en te maken hebben met een enorme uitloop van zorgpersoneel. Deze mensen krijgen er geen cent bij, onze zorg wordt verder gewetenloos en schaamteloos kapot bezuinigd. Dagelijks het gejammer dat de zorg onbetaalbaar wordt en wat doen die doorgeslagen krankzinnige idioten nu (sorry geen andere omschrijving meer te verzinnen) wij gaan salaris zorgpersoneel betalen in Afghanistan. Ondertussen lacht de Taliban zich rot. Ik heb bewondering voor de mensen in de zorg dat zij hun funktie nog naar eer en geweten uitoefenen want je zal er toch echt het bijltje meer neer gooien. Het is een trap in de rug van onze zorgmedewerkers. Nu begrijp ik ook de jaarlijkse zorgpremie verhoging dit is dus een bijdrage aan de top van waanzin. De premiebetaler heeft het nakijken en mag over niet al te lange tijd nog in zijn of haar handen knijpen om behandeld te worden. Wat mij betreft is het tijd nu aangebroken dat miljoenen mensen naar het hoofdkwartier in Den Haag trekken mede om solidair te zijn met onze zorgmedewerkers en de politieke doorgeslagen waanzin te stoppen. De ellende loopt nu echt uit de hand dat zelfs politie op eigen burgers met scherp schieten.

  Like

 10. Alfred Mol zegt:

  Zijn wij nu complotdenkers omdat we vinden dat de NL overheid niet beseft dat NL-ers dit niet kunnen begrijpen. Waarom niet eerst de NL zorg enz op orde en dan pas de hele wereld redden.
  Is dit weer een D66/ GL idee ? NL redt de hele wereld, maar vergeet Nederland….
  Crazy

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

 12. Bob zegt:

  De regering wil zijn 5e colonne fysiek
  hiernaartoe halen.
  Als Nederlander mag je betalen voor goedkope
  inactieve medicatie en uitgewrongen zorg.
  Dat heet filantrophie,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s