GAAN WIJ NAAR DE SLACHTBANK?

Joodse burgers melden zich voor transport – 1942

(Door: “Driek”)

Nu de horeca en tal van andere bedrijven ernstig worden getroffen door de strenge maatregelen van overheidswege, is het meer dan bedroevend dat deze bedrijven zich voor het merendeel hebben laten intimideren door controlerende Boa’s. Beter ware geweest hier niet aan mee te werken, want hun clientèle wordt nu gedwongen zich met een pas te legitimeren. De vrijheid die wij in Nederland hebben genoten, is totaal verdwenen. Het lijkt alsof wij wederom leven onder een dictatoriale bezettingsmacht.

De Joodse burger werd tijdens de Duitse bezetting gedwongen een gele ster op zijn kleding te dragen waarop het woord Jood duidelijk zichtbaar was. De rechtgeaarde Nederlander vond dat verschrikkelijk en had diep medelijden. Maar de Nederlander, Jood of niet-Jood, wordt nu door geüniformeerde lieden bij het betreden van een horeca-etablissement of anderszins gedwongen zich te legitimeren en een toegangspas te tonen. Het is werkelijk om misselijk van te worden.

Dr. J. Koopmans, theoloog, (1905-1945) schreef in 1940 de brochure ‘Bijna te laat’. In zijn brochure schrijft Koopmans: “Wij moeten de dingen niet mooier voorstellen dan zij zijn. Wij doen het beste om maar toe te geven: wij hebben één slag verloren. Het gaat erom, dat het Nederlandse volk zich in deze tijd goed houdt; dat het blijkt geeft van een geweten te hebben; dat het niet bereid is het hele verschil tussen goed en kwaad te laten verdonkeremanen door het eentonige gepraat over het nieuwe Europa en historische perspectieven, die er thans voor Nederland heten te worden geopend. Wanneer onze ´intrede in de geschiedenis´ gekocht moet worden tegen de prijs van een goed geweten, dan is het duizend maal beter dat wij uit de ´Geschiedenis´ verdwijnen dan dat wij ons geweten verkopen”.

Welnu, lezer, ruim tachtig jaar geleden zijn deze woorden neergeschreven, desondanks zijn de woorden van dr. Koopmans heden ten dage weer van toepassing. Wij dienen wederom de machthebbers te gehoorzamen. En het allerergste is toch wel dat zelfs onze lichamelijke integriteit niets meer voor dat gespuis betekent. Het Nederlandse volk is er in ruim tachtig jaar niet op vooruit gegaan.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2021. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op GAAN WIJ NAAR DE SLACHTBANK?

 1. Wappieman zegt:

  Driekske , voordat ik naar de slachtbank ga , heb ik
  er minstens EEN zelf geslacht .

  Geliked door 4 people

  • Jan zegt:

   Die gehersenspoelde BOA’s lopen in het winkelcentrum bij mij met z’n zessen of zelfs meer, dus dan is dit de enige oplossing

   (hij was mijn grote voorbeeld)

   Geliked door 2 people

  • Lis zegt:

   Wappieman, u zult niet de eerste zijn die dit zegt en doet. Ik herinner me een verhaal van een jonge Joodse vrouw die op een station, tijdens één van de transporten, het pistool van een SS-er greep, er twee omlegde, voordat ze zichzelf door het hoofd schoot. Er zullen meer mensen hetzelfde zeggen als u, daar ben ik van overtuigd.

   Geliked door 1 persoon

 2. de barbaar zegt:

  Er is niets gezegend aan…..men moet nu eens en voor al de wapens oppakken en het kwaad onze wereld uitgooien.
  Gewoon met de riek, de bijl, het jachtgeweer, de dolk de hooivork, de knuppel, het botte mes….
  geen god,…geen geloof , gewoon het recht van de vrije mensen.
  Ophangen, kop eraf, opensnijden..bedenk het maar…maar er moet iets gebeuren, zoniet….neem afscheid van alles wat je dierbaar is/was….

  Geliked door 6 people

 3. Joepiedepoepie zegt:

  Vind idioot dat joodse instanties bezwaar maken tegen vergelijking met corona?
  Terwijl heriñeringen over de holocast tig keer plaatsvinden?
  Beetje hypocriet?

  Geliked door 2 people

 4. saddy zegt:

  Als je door hebt dat je al jaren onteigend wordt door steeds hogere belastingen, nul procent rente, je pensioenfonds die verplicht waardeloze EU bonds gekocht heeft en een hele hoge echte inflatie dan is er maar 1 conclusie mogelijk:

  Je ligt al minstens een decennium op de slachtbank.

  Geliked door 6 people

 5. Hovawart zegt:

  De Nederlandse middenstand in de bijstand, de industrie op de fles en de land- en tuinbouw. uitgekocht, de horeca gesloten, enkel lange rijen voor de staatssupermarkten voor de dagelijkse kant-en-klaarmaaltijden…en de ambtenarij en gezagsdragers behouden hun baantjes.

  Geliked door 1 persoon

 6. Frauke zegt:

  Geen enkele politicus heeft er sinds 27 januari over gesproken, en niet zonder reden. Ze willen dat mensen vergeten dat het niet verplicht is en zich “vrijwillig” laten vaccineren.
  https://institut-trivium.org/verbot-von-zwangsimpfung/

  Geliked door 3 people

  • Qvic zegt:

   Dat klopt, er wordt met veel geraffineerde propaganda gesuggereerd dat je geen andere keus hebt en door telkens (ongrondwettelijke) maatregelen eerst met harde hand in te voeren in de wintermaanden, om vervolgens weer in de zomermaanden iets losser/vrijer te laten. Om vervolgens weer in de wintermaanden steeds strengere maatregelen door te kunnen voeren. Dit is een beproefde CIA oorlogsvoering. Net als die mondkapjes zorgt voor gedragsverandering die zo jou makkelijker onderdanig maken. Ook deze methode is ongrondwettelijk. De media verzorgen dat het narratief constant herhaald wordt op hun kanalen, zodat vele zijn geloven dat die leugen steeds meer als de enige waarheid zal zijn. Deze methode was een beproefde methode uit de 2e wereld oorlog bij de nazi Duitsland. Net zo wat nu in Oostenrijk dat ze het gaan verplichten voor iedereen, maar moeten nog wel de wetten e.d. eraan aanpassen. Ook hiermee wordt weer gesuggereerd dat je geen keus hebt. Niemand staat boven de grondwetten, ook politici niet. Wat gemakshalve bewust vergeten wordt. Zolang de bevolking gehoorzaamd, wordt het van kwaad tot erger. Het gebruikelijke salami techniek, van stukje bij beetje totdat er geen weg meer terug is. Door telkens te beloven dat het maar tijdelijk is en dat tijdelijk steeds verder oprekken totdat er niets meer is.

   Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  Dan heeft een burger toch niets meer te verliezen dus dan is het zeer zeker de moeite waard om een aantal machtswellustelingen mee te voeren naar de slachtbank. Het is nu toch echt te ver gegaan dat wij zelf niets meer hebben te vertellen over eigen lichaam en zich verplicht met gif moeten laten vaccineren omdat de politieke gewetenloze smeerlappen ons dit opleggen. Dan zijn de top van de waanzin in Den Haag nog op hun tenen getrapt als mensen het huidige fascisme vergelijken met WOII. Laat zij dan eerst maar eens het verschil uitleggen. Alles wordt bewust kapot gemaakt in opdracht van het WEF kleine zelfstandige ondernemingen moeten de nek worden omgedraaid, vele banen dienen te vervallen, prijsverhogingen worden dagelijks door onze strot geduwd, gezondheidszorg mag je van geluk spreken als je überhaupt hiervoor nog in aanmerking komt. Kortom de bedoeling is het volk klein te krijgen en zo de massa onder de duim te houden en afhankelijk te maken van de Staat. Nog even zullen er nog heel veel mensen voorzien worden van voedselbonnen die besteed zullen moeten worden van wat de Staat voorschrijft. Het gaat om een ziekelijke machtswellust en geld waar de rijken van zullen profiteren en het klootjesvolk in soberheid mag leven. Kei en keihard verzet is nu noodzaak anders is het te laat. Stop het fascisme.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Dr Zev Zelenko en Dr Mike Yeadon hebben een bericht voor u: “de coronaspuit is 172 keer dodelijker voor kinderen dan COVID-19

  Like

 9. fredjohan zegt:

  Als je in 1944 op hongertocht ging en terug kwam met wat groente, melk en aardappels, stonden aan de rand van de stad Nederlandse Landwachten je op te wachten om alles in beslag te nemen.
  Waarom moet ik bij het begrip BOA daar toch altijd aan denken?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s