Meer vuurwerk, Geert!

(Door: H. Numan)

Beste Geert, ik weet niet of jullie mijn stukjes nog lezen. Prof. Hans Jansen las ze graag, en stuurde ze in de factie rond. Maar helaas, die is overleden. Even zo goed een open brief aan u, Geert Wilders. Want er vallen me zo wat zaken op die best zouden kunnen werken. Wanneer doet de PVV het goed? Als u een verbale bom laat vallen. De rest doet niet ter zake. Alleen als de politiek denkt dat ze u de oren kunnen wassen, of wanneer het onmogelijk binnen de Kamer te houden is, komt u in het nieuws. Anders nooit. Dus zorg er voor dat uw woorden niet binnen de Kamer blijven. Ik lees dagelijks PVV-moties die al dan niet afgewezen worden. Ja, jullie doen in de Kamer hard je best. Jammer alleen dat niemand daar iets van merkt. De kopvodden-uitspraak was misschien niet de meest handige, maar het werkte prima. Het zelfde geldt voor minder, minder, minder. Niet alleen de Kamer zat boven in de gordijnen, maar heel links Nederland. Maak daar gebruik van!

 • Turkije bezet al 50 jaar een EU staat

Ja, de tijd vliegt. In 1974 bezette Turkije een deel van Cyprus en verklaarde het later onafhankelijk. Die bezetting gaat door tot op de dag van vandaag, een halve eeuw verder. Stel daar eens wat vragen over. Ik ben er redelijk zeker van er dat er nogal wat nieuwe “Nederlanders” opeens helemaal geen Nederlander blijken te zijn. Een serie vragen die hoe dan ook niet onder de pet te houden is.

 • Delenda tutum regionibus

U weet wat Cato de Oudere in iedere vergadering van de Senaat altijd zei? Hoe ontoepasselijk ook? Delenda Carthago. Elke keer weer. Tot de Senaat er horendol van werd. Doe dat ook, met onderwerpen die de linkse politiek zeer doen. Vergeet Afghaanse tolken. Die komen met duizenden binnen. We hadden daar hooguit 50 tolken in dienst, dat doet niet ter zake. Het zijn zielige mensen, die moeten we ‘dus’ opvangen. Allemaal. Daar tegen reageren is contraproductief. Dan wordt u als de grote boze Wilders weggezet. Bevestigd wat links altijd al over u zegt.

Er komen veel meer “vluchtelingen” uit landen die hoe dan ook veilig zijn. Nigeria, Somalië en Marokko, om er een paar te noemen. Stel daar constant vragen over. Waarom nemen die landen hun eigen mensen niet terug? Waarom moet een Nederlandse minister zo ongeveer geknield spreken met de portier van het ministerie in Marokko? Misschien (ik denk van wel) wist u het niet, maar die handelwijze is een voortzetting van het buitenlandse beleid van de Barbarijse zeeroverstaten, waar Marokko er een van was. Tik dat eens aan. Er zitten meer dan genoeg inwoners van voornoemde zeeroverstaten in de Kamer die dan flauw vallen. Waarom gaan Somaliërs op vakantie in Somalië? Eis dat ze bij vakantie in eigen land daar gelijk moeten blijven. In de Kamer, maar ook en vooral in de media.

 • Wijs op de mazen in de wet

Het is van de zotte dat een volwassen man met een baard beweert dat hij minderjarig is. Nog veel erger is het dat zo’n bedrieger daardoor kostbare en langdurige onderzoeken op kosten van de Nederlandse staat kan afdwingen. Als dat in de wet staat, moet dat veranderd kunnen worden. Wetten worden niet gebeiteld in stenen tafels. Ook niet als die wetten door links aangenomen zijn. Het allerminste is een motie dat zo’n baardige kleuter zijn onderzoek best mag laten doen, maar wel op eigen kosten.

Net zo merkwaardig is het dat een asielzoeker wel een mobiele telefoon bij zich heeft, maar geen paspoort of andere identiteitspapieren. Dat is dus een asieligzoeker. Als u of ik bij de gemeente een visvergunning willen aanvragen moeten we ons kunnen identificeren. Zo niet, dan geen vergunning. Als vissen zo streng gereglementeerd is, waarom dan zoveel coulance voor aantoonbare bedriegers?

 • Afgewezen asielzoekers zijn geen krijgsgevangenen

Veel asielaanvragen moeten worden afgewezen. Wat gebeurt daarna? Ze krijgen een enkeltje grote stad, en zoek het maar uit. Ze zijn dan illegalen. Wat is de definitie van Van Dale? “in strijd met de wet”. Sta er op dat de wet wordt toegepast. Spoor er een paar op, dat moet niet te moeilijk zijn. Stel vragen in de Kamer waarom de heren X, Y, en Z na afwijzing niet uitgewezen zijn. Dat de wet moeilijk te handhaven is, is geen reden. Procedeer tegen de gemeente Amsterdam. Zet ze voor het blok. (Bij voorkeur in het blok om met rotte tomaten bekogeld te kunnen worden. Verbaal, uiteraard.)

 • Geen papieren? Geen probleem

Bijna alle asieltoeristen hebben geen identiteitspapieren. Zonder identiteitsbewijs kom ik de bibliotheek niet eens in. Eis dat alle asielzoekers zonder geldige identiteitspapieren automatisch afgewezen worden. En tevens dat alles wat hen identificeerbaar maakt in de procedure geregistreerd wordt. DNA, vingerafdrukken, retina scan, de hele mikmak. Voor het geval ze onder een andere naam het nog een keer proberen. Niet meewerken moet automatisch tot uitzetting leiden. Ik ben een anti-vingerafdrukkenist. Mijn geloof verbiedt me om mijn vingerafdrukken af te geven. Als ik streng in de leer was, dan had ik nu geen paspoort. Dat soort kulsmoezen vertellen ze maar aan de belastingdienst. In hun zand van herkomst.

 • Er wonen heel veel Nederlanders buiten Europa

Wist u dat er iets van 30.000 Nederlanders in Thailand wonen? Op dit moment worden die gruwelijk geschoffeerd. Lijken wel bejaarden – en dat zijn de meesten ook. Zonder opgave van reden worden bankrekeningen afgesloten. “Vanwege de veiligheid en witwassen” zeggen die banken. Alsof dat niet gemakkelijk te controleren is. Een Kaap Verdiaan die een jaar of wat in Nederland gewerkt heeft, heeft tot z’n dood een Nederlandse ziektekosten verzekering. Geboren en getogen Nederlanders kunnen in het buitenland verrotten, zonder verzekering. Moeten ze zelf maar regelen. Die mensen hebben allemaal stemrecht!

 • Klittensnijden moet niet mogen

Je hoorde met de regelmaat van de klok dat vrouwenbesnijdenis ook in Nederland plaatsvond. Tegenwoordig niet meer. Omdat het politiek taboe is, en zo vaak gebeurt. Spoor een paar gevallen op, en start een rechtszaak tegen de arts, of waarschijnlijker de sjamaan, die de mishandeling pleegde. Kortom, meer vuurwerk. Vergeet een coalitie. Rutte regeert veel liever als demissionair premier dan in een legitiem kabinet. De rest wil sowieso niet samenwerken. Dat GL, de SP en de 66 Dhimmies dat niet willen, is bekend genoeg. De ondergang van het CDA is veel interessanter. Onder Omtzigt hadden ze een serieuze kans om de premier te kunnen leveren, en uit de negatieve spiraal te klimmen. Maar ze kozen voor Flupke. Wel wetende dat ze in de komende verkiezingen niet veel meer dan DENK gaan scoren. Waarschijnlijk minder. Waarom? Omdat ze letterlijk liever kapot gaan dan met de PVV samenwerken. Dus een coalitie zit er voorlopig niet in. Onafhankelijke media en rechters hebben we ofwel nooit gehad, ofwel allang niet meer. Ook zo’n punt waarop je kan scoren.

 • Schaf de publieke omroep af

In het verleden moest je lid worden van een omroepvereniging om eigenlijk één reden: ze hadden het monopolie op de radiobode. Als je de rest van de week wilde weten wat er op de buis kwam, moest je lid worden. De religieuze redenen zijn allang verleden tijd. Zelfs mijn streng katholieke moeder zaliger gedachtenis las liever de Avrobode dan KRO Studio. Alleen bestaan die omroepen niet meer. Ze zijn allemaal opgegaan in min of meer gelijke gedachtegroepen. De gelijke gedachte hier is in alle gevallen socialisme. Inhoudelijk is er bijzonder weinig verschil. Ze zijn allemaal even politiek correct. Is geen probleem, maar doe dat wel op eigen kosten. Dus niet bezuinigen op het omroepbestel, maar regelrecht afschaffen. Als jullie zo onafhankelijk en belangrijk zijn als jullie beweren, dan moet het niet moeilijk zijn om je eigen broek op te houden. Enig idee hoeveel reclame de omroepen dan gaan maken voor de PVV? Veel! Enorm veel!

Nogmaals Geert: je scoorde uitstekend toen je iedereen boven op de kast joeg. De partijen die niet met je willen samenwerken, doen dat toch niet. Voor de rest maakt het weinig uit. Voor die partijen maakt het totaal niet of je de Kamer in de gordijnen jaagt. Netjes je werk doen als Kamerlid levert niemand wat op, de PVV het allerminst. Da’s precies wat de partijen die nooit met de PVV samenwerken willen zien. Dus jaag ze allemaal zo hoog mogelijk op de kast. Niet door grof te worden. Doodeenvoudig door te prikken waar het ongelofelijk zeer doet. Daar zijn vooral linkse partijen en omroepen enorm gevoelig voor. Wat kunnen ze u maken als u ze dwingt om gratis reclame voor de PVV te maken? Wegzetten als de nieuwe Hitler? Dat hebben ze al gedaan, zonder veel succes. Nu doen ze dat met Thierry Baudet om ‘m te kortwieken. Na pak ‘m beet 15 jaar oppositie beginnen veel gewone Nederlanders het een beetje moe te worden. Met flink wat vuurwerk schrikt de Kamer wakker, en werkend Nederland ook.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Meer vuurwerk, Geert!

 1. Bert zegt:

  Nice try.
  Maar je vergeet 1 ding, Geert is niet zo geïnteresseerd in de mening van andere.
  En waarom horen we Geert nooit over Artikel 50 om uit de EU te treden?
  Ook Geert heeft trouw gezworen aan willem de overbodige.
  Als ie van ze vakantie terug komt staat hij daar om willem een flesje wijn te brengen.
  Dat wordt nog wel eens vergeten. Net zo als de rest trouwens.

  Like

 2. Ziijlstra zegt:

  Die Ankie Broekers-Knol moeten ze door een mannelijke minister vervangen, van vrouwen accepteren ze in het MO sowieso niets en dan ene die met de vuist op de tafel weet te slaan, stelletje labbekakken!

  Like

  • Bert zegt:

   Dat zal weinig uitmaken zolang je hetzelfde beleid vertegenwoordigd wie ze op die plek zetten.
   Of dacht je dat ze uit haar eigen mening daar iets probeert.

   Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Afghaanse tolken hoeven we helemaal niet binnen te laten.
  Het zijn ordinaire collaborateurs. Die voor goede en regelmatig betaalde zilverlingen hun land hebben verraden. Of is er iemand die denkt dat ze voor Nederland gingen werken omdat ze ons zo aardig vinden? Of omdat ze zo ontzettend democratisch gezind zijn?
  De Amerikaanse TV-psycholoog Dr. Phil heeft gezegd: If they do it WITH you, they’ll do it TO you. We kunnen er dus van uitgaan, dat diezelfde Afghaanse tolken ons ook zullen verraden, als ze ergens een mogelijkheid zien om een nog beter leven te verkrijgen. De betekenis van het woord loyaliteit kennen ze niet.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 4. Horatius zegt:

  Ik heb gisterenavond heel toevallig de uitzending gezien; ‘Bram Vermeulen reist naar het verdeelde eiland Cyprus’.

  Sinds 1974 wordt dit eiland via luchtbombardementen gedeeltelijk bezet door Turkije en deze agressieve bezettingsstrategie wordt nog steeds door de EU getolereerd en doodgezwegen. Het betreft hier immers een prominent lid van de NAVO die onmisbaar zou zijn voor de verdediging van Europa tegen een eventuele aanval van Rusland.

  Als we afhankelijk zijn van Turkije wat betreft onze veiligheid dan staan we bijzonder slecht voor, want dit land o.l.v. dictator Erdogan zal ten allen tijden zijn eigen agenda blijven voeren en dat is o.a. het doorsluizen van miljoenen moslims richting West-Europa.

  De z.g. Turkije-deal is een lachertje geworden, het geld opstrijken en intussen gewoon de mensensmokkelaars hun gang laten gaan.

  Een lachertje is eveneens het sprookje dat alle Afghaanse asielzoekers een rol als tolk hebben vervuld, dan zou dit land honderdduizenden tolken in dienst van de VN hebben gehad, want zoveel van die creaturen zijn onderweg naar Europa of zijn inmiddels al opgehaald.
  Als het zou gaan om gynaecologen of professoren zou dit exact hetzelfde resultaat hebben opgeleverd want de naïviteit van onze regering is alom bekend.

  Om een land als Marokko te dwingen haar uitgeprocedeerde asielzoekers als de gesmeerde bliksem terug te nemen is het volgende middel zeer geschikt; bij geen medewerking het per direct stopzetten van de Ontwikkelingssamenwerking en de AOW-uitkeringen aan de Marokkanen die daar van hun pensioen genieten en nooit dood gaan, want de administratie is daar wat ‘primitief’ en daar profiteren hun familieleden van tot in lengte van dagen.

  Afgewezen asielzoekers moeten in preventieve detentie worden genomen onder zeer sobere omstandigheden: dus geen mobiele telefoon, geen TV, één geit per 10 individuen voor wat afleiding en amusement (we zijn tenslotte geen onmensen), en alleen bezoek ontvangen van de ambassades van de landen van herkomst om hun terugkeer te regelen.

  Werk aan de winkel dus voor Oom Geert en uiteraard maling hebben aan die linkse goedmensen die pas tevreden zijn als de Troonrede wordt voorgelezen door een Groot-Moefti omdat ons Koningshuis naar elders is vertrokken om van daaruit de strijd voort te zetten.

  Het gaat allemaal goed komen als hier vandaag of morgen de pleuris uitbreekt en Henk & Ingrid de straat opgaan om op niet politiek-correcte wijze onze normen en waarden te handhaven en Achmed & Fatima hun koffers gevuld met boerka’s, bomvesten, bomgordels en ingelopen bomschoenen pakken en richting Mekka afreizen.

  Met goed gevulde geldbuidel, want werken en sparen voor hun oude dag is hun met de paplepel ingegoten!

  Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   ”Wensdroom”’…..Achmed en consorten” gaan inderdaad met ”goed gevulde buidel” op vacantie in hun geboorte woestijn…….maar komen mooi terug naar hun”bron van inkomsten”,met nog een paar achter/achter ”familieleden” in de aanbieding.Uiteraard zónder papieren….Kan allemaal in ”kommaarbinnenlandje”.

   Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade had de monden vol over polarisatie door rechtse oppositiepartijen, maar kijkend naar de huidige samenleving hebben de socialistische regeringspartijen met hun politiek van verbinding en inclusiviteit de maatschappij aardig doeltreffend verdeeld en zelfs tegen elkaar opgezet……saamhorigheid finaal afgebroken.
  De misdaad tiert weliger dan ooit tevoren, de mes/steek/pijn-incidentjes aan de orde van de dag, de daders steeds jonger en het gebruik en handel in verboden genotsmiddelen omgekeerd evenredig aan de demonisering van alcohol en tabak……
  (zelfs een vergelijking met het fascisme over het gebruik van gas werd al gemaakt, nu gebruikt men liever lachgas of drijfgas…..)
  Dit land verdient zoveel beter dan deze linksche untergang, zoveel meer dan uitgemolken te worden en monddood verklaard te worden, gechanteerd middels afpersing door de Brusselése Maffia …….Nexit Nu!

  Like

 6. Verwardeman zegt:

  Als Geert een TE grote bek krijgt , stopt Willem de
  overbodige zijn beveiliging .

  Like

 7. fredjohan zegt:

  De PVV heeft goud in handen als ze op dit moment de juiste aanval kiezen. De linkse Corona en klimaat agressie loopt op z’n eind. Dus de PVV heeft nu de kans om de grootste te worden. Actie Geert !

  Like

  • Bert zegt:

   Lezen ze hier wel eens iets?
   Fleur ziet een booster als enige oplossing voor iedereen boven de 60.
   Anders worden ze ziek en gaan dood.
   Geert wist zelf niet hoe snel hij die gif prik moest ophalen.
   En hoeveel nog meer daarna is nooit bekend geworden.
   Heeft zelf gestemd voor een medische apartheid systeem
   Nee, met de PVV komen we er wel in dit corona gezeik.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Bert 20 november 2021 om 18:09

    “Fleur ziet een booster als enige oplossing voor iedereen boven de 60.”

    Als Fleur dit echt heeft gezegd (ik volg die ‘politieke’ troep allang niet meer), is ook zij niet goed snik, net als haar baas, die stond te drammen over snel beginnen met ‘vaccineren’.
    Weten die verraders(?) dan niet hoe schadelijk die spuiten zijn? Dan zijn ze wel héél ontzettend dom. En als ze het wél weten, zijn ze net zo kwaadaardig als de rest.

    Like

   • Bert zegt:

    Tis, ik had deze hier al geplaatst. NUL reacties op, want PVV.
    Het is nog veel erger. Lees maar de reden.
    Het hele bericht is erg vreemd, ze vind dat het niet goed werkt, maar het gaat dus om een veilig gevoel. Niet omdat je er iets aan hebt.
    Dus wat zegt ze dan eigenlijk? Volgens mij ben je dan niet helemaal goed bij je hoofd.

    “Die vaccins zijn niet heel erg goed,” zei ze. Maar, voegde ze toe, ze wil er wel voor zorgen dat met name ouderen die bang zijn voor corona zo snel mogelijk een boostershot kunnen krijgen, opdat ze zich in ieder geval veilig kunnen voelen. ”
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/fleur-agema-pvv-die-vaccins-zijn-niet-heel-erg-goed/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Bert 21 november 2021 om 08:48

    Wat een kromme redenering van Agema! Ze heeft zich totaal niet verdiept in de gevaren van die spuit.
    Ze kletst uit een gaatje in haar nek: “Ze raken op een gegeven moment uitgewerkt.” Wartaal! Ze zit er trouwens tamelijk ‘onzeker’ bij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s