Terreur . . .

(Door: “Balkanske priče”)

De wereld wordt nu geregeerd door een stel psychopaten. Het verspreiden van terreur (door het creëren van een angstcultuur) om een politieke ondemocratische agenda uit te rollen, is bij uitstek het kenmerk van terrorisme…

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Terreur . . .

 1. Bert zegt:

  JA-HA. We hebben deze tweet over dat Franse artikel gezien dat claimt dat “de politievakbond” en “de strijdkrachten” van Oostenrijk weigeren de lockdown voor ongevaccineerden in Opper-Oostenrijk te handhaven en zaterdag zelfs meedoen op een grote demonstratie tégen de lockdown. Maar dat is echt te kort door de bocht, want het zit dus als volgt.
  https://www.geenstijl.nl/5162128/factcheck-oostenrijkse-politie-en-leger-in-opstand-tegen-lockdown-voor-ongevaccineerden/

  Like

  • droevige mof zegt:

   Prachtig, ze hebben zoveel geregeld dat het niet meer uitvoerbaar is. En morgen zullen we zien hoe de politie zich gedraagt bij de grote demonstratie in Wenen. De Oostenrijkse politie wordt als gematigd beschouwd, in tegenstelling tot de Duitse en, helaas, de Nederlandse.

   Like

 2. droevige mof zegt:

  Een Britse verslaggever interviewde gevaccineerde Oostenrijkers over de lockdown voor de ongevaccineerden.
  Wat hij hoorde bevestigde de ergste vermoedens: Een Oostenrijker die misschien in 1945 in Berlijn stierf, heeft diepe sporen nagelaten bij zijn kleinkinderen.

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  We hebben te maken met ongekende meedogenloze politieke terroristen. Ongelooflijk hoe een relatief klein aantal ziekelijke psychopaten een wereldoorlog WOIII hebben veroorzaakt en dit ongestraft kunnen doorvoeren. Flinke straffen dienen te worden ingesteld. Het is toch ook bij ons in de blauwe kamer triest gesteld want als een kamerlid harde kritiek uit is de boel beledigd en voelen de politieke daders die mede deze algehele ellende hebben veroorzaakt zich bedreigd. Ze mogen in hun handen wrijven dat het bij een bedreiging blijft na wat ze de samenleving inmiddels al hebben aangedaan en nog meer plannen in petto hebben om de bevolking te verplichten aan een experimenteel vaccin te voldoen. Ondertussen hebben ze heel wat op hun geweten overlijden, mensen diep in depressies die niet geholpen kunnen worden, zelfmoord onder jongeren. Over de grote eenzaamheid nog maar niet te spreken. We zullen zeggen een weldaad voor de volksgezondheid.

  Like

 4. Bas zegt:

  Zó ver drijven ze de mensen…

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5268166/coronafeestjes-webites-jezelf-besmetten-met-corona-de-inspectie

  Jezelf besmetten met corona? De inspectie waarschuwt

  Op sociale media en via speciale websites kun je zogenoemde ‘coronakits’ kopen om jezelf te besmetten met het coronavirus. De Inspectie van Gezondheidszorg en Jeugd maakt zich hier grote zorgen over en waarschuwt voor dit soort initiatieven. Een website die zulke spullen aanbiedt, is offline gehaald.

  Met de invoering van mogelijk 2G-beleid zou een groeiend aantal niet-gevaccineerden zichzelf expres met corona laten besmetten. Als ze corona hebben gehad, kunnen ze een herstelbewijs krijgen en daarmee toch naar binnen als het 2G-beleid wordt ingevoerd.

  Bij 2G krijg je alleen nog een QR-code als je bent gevaccineerd of genezen van corona. En dus niet meer na een negatieve test.

  Like

 5. Bas zegt:

  https://www.rijnmond.nl/nieuws/1431769/Actievoerders-tegen-coronamaatregelen-aanwezig-op-Maasvlakte-ook-acties-op-ring-verwacht

  Actievoerders tegen coronamaatregelen aanwezig op Maasvlakte; ook acties op ring verwacht

  De Maasvlakte is onbereikbaar vanwege een actie tegen de nieuwe coronamaatregelen. Het gaat om twee groepen actievoerders, van in totaal 150 tot 200 actievoerders. Eén groep loopt rond op het terrein, de andere groep blokkeerde de poort van de ECT Delta-terminal en de Hutchinson APM 1-terminal.

  Door de barricade stond er in totaal zeven kilometer file op en rond de Maasvlakte. Na gesprekken met de politie besloten de actievoerders te wijken, waardoor het verkeer nu langzaam op gang komt. De actie wordt in verband gebracht met plannen voor een protesttocht van truckers, tijdens de avondspits op de ring van Rotterdam. Ze willen met opzet heel langzaam rijden, om zo hun onvrede kenbaar te maken.

  DOCKERS UNITED
  Gisteren 18-11-2021 hebben de Dockers op de Maasvlakte drie uur lang een vuist gemaakt richting werkgevers en overheid en Nederland.
  Dit was slechts een waarschuwing.
  Een schot voor de boeg.
  Voor ons is de maat vol!
  Genoeg is genoeg!

  https://pbs.twimg.com/media/FEgaLukXMAkz1G5?format=jpg&name=900×900

  Like

 6. Bas zegt:

  We don’t need no vaccination
  We don’t need no thought control
  No manipulation in the classroom

  Hey teacher (Hugo)!
  Leave them kids alone!

  https://pbs.twimg.com/media/FEd4HQuXEAgygI3?format=jpg&name=900×900

  Like

  • Bas zegt:

   Levensgevaarlijk!!!

   Dr Zev Zelenko en Dr Mike Yeadon hebben een bericht voor u: “de corona-prik is 172 keer dodelijker voor kinderen dan COVID-19

   Like

 7. Bas zegt:

  Like

 8. Johan zegt:

  De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. De Oostenrijkse regering heeft er nu toe besloten om de vaccinatie verplicht te stellen voor iedereen. Per februari 2022.
  Het is nu interessant om te zien : Haalt de Oostenrijkse regering die datum nog of is dat incompetente zootje tegen die tijd al lang afgezet ?

  Straks ook in Nederland ?

  Like

 9. Bas zegt:

  Binnenkort gaan we over op 2G beleid.
  Dan wordt er veel minder getest en dus zullen de cijfers op “wonderbaarlijke” manier dalen.
  Trap er dus niet in!

  https://pbs.twimg.com/media/FEiRMaOWQAAUx3l?format=jpg&name=900×900

  Like

 10. Bas zegt:

  Like

 11. Bas zegt:

  WTF!!!

  De telegraaf stelt mensen die welbewust geen vaccin tegen covid19 willen gelijk aan complotdenkers.
  En die laatsten worden weer op één lijn gesteld met schizofrenen.

  Weet u nog in welk land andersdenkenden ook ‘mentaal ziek’ werden verklaard?

  https://pbs.twimg.com/media/FEji59fXEAI1IE1?format=jpg&name=900×900

  Like

 12. Bas zegt:

  Like

 13. Blaffertje zegt:

  Het psychologische spel word zeer vakkundig gespeeld.
  Het is jammer dat er veel te weinig mensen zijn die het door hebben.
  Kijk maar naar de reacties van de gevaccineerden en de tweespalt die dat veroorzaakt.

  Veel gevaccineerden zullen zich bedonderd voelen omdat de mooie beloftes van Rutte en de Jonge niet zijn waargemaakt en de besmettingscijfers door het dak gaan ondanks alle maatregelen en hoge vaccinatiegraad.
  Er werd immers gesuggereerd door Pinokkio en bloemschoen dat wij met een vaccinatiegraad van ruim 70% van het virus af zouden zijn, maar niets blijkt minder waar.

  Ik zou me dan ook bedonderd voelen als ik dan de prik heb genomen.

  Maar die massa’s besmettingen komen echt niet hoofdzakelijk door de ongevaccineerden want anders waren de besmetttingscijfers veel hoger geweest in het begin van de uitbraak toen er nog geen vaccin was.
  Het is natuurlijk makkelijk om met de beschuldigende vinger naar de ongevaccineerden te wijzen dat zij de schuld hebben aan deze malaise.
  Maar ook zij, op een enkele dwazen na, hebben zij zich ook aan de maatregelen gehouden en zitten net zo goed in de lockdown en vinden dat ook geen feestje.

  En dan het gelul dat het virus nu dodelijker is dan in het begin is larie.
  Deze bewering heeft maar één doel, de angst onder de bevolking hoog houden.

  Like

 14. Bob zegt:

  Alsje vergelijongen maakt met de geschiedenis
  moet het in de tijdgeest zien,vertaling uit het verleden
  naar het heden is kennis hebben van de geschiedenis,
  althans van dat deel waarmee je het vergelijkt.
  Iedereen die in de geschiedenis heeft gezeten
  van deze vergelijking wordt net als in de huidige politiek
  weggejouwd.
  In de 30er jaren werd een mindeheid als ziekmakend
  genoemd, als er wetenschappelijk woord en weerwoord
  was gegevenhad men tot een concensus kunnen komen.
  In de 39er jaren waren er alleen verdacht makingen van de
  toenmalige regering en de massa media.
  Nu zijn de tegenstandanders, iemand met een ander
  mening of kritische mening al meteen uitgesloten.
  Dit lijkt veel op de NSB mentaliteit van toen,
  Deze nieuwe NSBerszijn net zo intollerant als die uit de tijd
  40-45. Net als toen loopt de massa die denken gevaarlijk
  vinden achter de belhamel aan.
  De tweedracht is door deze nieuwe NSB en
  hun redeloze kudde geschapen en wordt
  langzamerhand versterkt.

  Like

 15. Jan zegt:

  Wij leven in een gekkenhuis of in al de hel
  video

  Like

 16. Julia zegt:

  Het fascistisch regime in de EU is wederom opgestaan namelijk Oostenrijk. De geschiedenis herhaalt zich maar pas op men mag het hier binnen de blauwe zetels niet vergelijken met WOII. Sorry maak mij maar duidelijk en leg eens uit wat het verschil is. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/oostenrijk-geregeerd-door-fascisten-iedereen-in-lockdown-vaccinatieplicht-vanaf-februari/ Dit smerig fascistisch regime mag blijkbaar deel uit maken van de EU en men lees nog niets over een reactie vanuit Brussel hierover. Een zeer gevaarlijke ontwikkeling dus die EU breed zal worden uitgerold en ons niet in de koude kleren zal gaan zitten. Het is niet alleen een zwart scenario voor de zorg maar een diep zwart scenario voor de algehele samenleving.

  Like

 17. Meneer de Uil zegt:

  In een debat deze week legde Baudet nog maar is een keer uit, dat de vergelijking met de Joden alleen gebaseerd is op uitsluiting van algehele deelname in de maatschappij. De andere gruwelijkheden zijn niet van toepassing.

  Het opgegraven kadaver Joba van den Berg (CDA) vond het nodig om prive/familie omstandigheden uit de periode 40-45 erbij te halen. Om Baudet duidelijk te maken dat de vergelijking walgelijk is. Totaal irrelevant. Bij een eenmalige uitzondering legde Baudet uit wat “Duitsland” voor hem en zijn familie betekende en nog steeds betekent.

  Uiteraard hebben die hypocriete, achterbakse D66, CDA, VVD en CU hufters, een gepantserde plaat voor hun pleuris schedel dat ze de apartheids-pas zullen blijven steunen.

  Nota bene van Haga was het eens met het hypocriete zooitje, dat de vergelijking met de Joden ongepast is. Die had ik hoog zitten. Nu dus niet meer. Als 1 iemand Baudet zou moeten begrijpen, dan had dat van Haga moeten zijn. Helaas.

  Zelfde geld voor Fleur Agema. In een ander debat. Wat een slap gelul er uit haar mond kwam. Totaal niet overtuigend en geen overwicht. De opmerking dat de vaccins niet zo goed werken ( nee, echt?) maar vervolgens het verzoek om zo snel mogelijk te “boosteren”. Sorry Geert, ook jou partij kan in de stront zakken. Alleen voor het feit dat jou partij voor vaccineren is. Jammer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s