Aan de Kamerleden

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Kamerleden,

Lekker makkelijk om ‘verbijsterd’, ‘woedend’ en ‘geschokt’ te reageren op het gajes dat gisteravond huishield in Rotterdam. Lekker makkelijk om te wijzen naar volksmenners als Thierry Baudet en Willem Engel, die een businessmodel hebben gemaakt van het opruien van hun achterban.

Eerlijk gezegd geloof ik niet dat het de door Baudet en Engel aangestuurde ‘wappies’ waren die van Rotterdam een slagveld maakten. In de mensen op de foto hierboven bijvoorbeeld, van een door de politie neergeschoten ‘demonstrant’, zie ik geen Baudet-stemmers of Engel-donateurs. Ik zie wat media en jullie ‘jongeren’ noemen. Die niet helpen, maar filmen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Aan de Kamerleden

 1. Hovawart zegt:

  Men heeft kennelijk niets opgestoken van de rellen in de Franse Banlijeux, van de burgeroorlogen in de VS, waar mensen met een kleurtje door politieagenten werden neergeschoten en dat aanleiding was voor massale plunderingen en terreuraanvallen op de vooral blanke samenleving,….of wenst men hier ook een machtsgreep, was de verdwaalde kogel een ‘bewussie’, een reden voor harde maatregelen, wetswijzigingen omdat dat met de Carolaterreur niet echt van de grond komt…….?
  Wij zijn benieuwd naar de aanpak en zalvende woorden van de burgervader van Rotterdam…hallo.

  Like

 2. Bas zegt:

  Gelezen:
  Cameraman Marco Buis van Onrecht TV is vanavond gericht in de borst geschoten door de politie. Ligt nu op de operatietafel in het Erasmus
  #2gprotest #rotterdamprotest

  Like

 3. Bas zegt:

  Like

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Claudia Millenaar zegt:

  Wat heeft meneer Dijkgraaf het toch weer bij het rechte eind. Dat eisen in ziekenhuizen gebeurt overigens allang en inderdaad dat zijn in de regel, niet de oorspronkelijke bewoners van NL. Hoewel, vlak sommige niet uit…

  Ons lontje is toch een stuk langer, bovendien heeft het voor ons vaak weer wel, heel vervelende consequenties. Als jij immers een strafblad krijgt, kan de werkgever je van de één op de andere dag ontslaan. Met dat in het achterhoofd, denk je meestal eerst toch nog een keer na of je vermijdt situaties en ook mensen, waarvan je weet dat ze tot jouw ‘ontploffing’ zouden kunnen leiden…

  Ik heb ook het gevoel dat het nu gewoon te laat is. De jarenlange heelmeesters hebben stinkende, etterende wonden veroorzaakt en zie de geest maar weer in de fles te krijgen. Ik denk ook dat mensen er goed aan doen, huis en haard te gaan beschermen. Vermoedelijk helpen hier alleen goed gesmede en verankerde traliehekwerken, dus voor het vak smid zie ik een grote toekomst.

  Het gaat hard achteruit en mijn hart huilt!

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  We must prepare for an angrier world…

  Like

 7. Bas zegt:

  Like

 8. Bas zegt:

  Heel toevallig? Iemand laat zien dat de bakstenen klaar liggen…..

  Like

 9. Bas zegt:

  Gericht geschoten!!!

  Like

 10. Bas zegt:

  Wat voor een agenten zijn dit, welke logo’s dragen ze?

  https://pbs.twimg.com/media/FEnaiHRWUAM9Erz?format=jpg&name=900×900

  Like

 11. Bas zegt:

  Rotterdam heeft in strijd met de wet filmende auto’s ingezet om corona-overtreders op te sporen. Dat was onrechtmatig, oordeelt de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) probeert de publicatie van het rapport tegen te houden.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2021/11/17/rotterdam-schond-privacy-burgers-met-camera-autos-a4065950

  Rotterdam schond privacy burgers met camera-auto’s

  Autoriteit Persoonsgegevens Rotterdam filmde met camera-auto’s om te zien of burgers afstand hielden. Volgens privacywaakhond AP is dit onrechtmatig.

  Like

 12. Bas zegt:

  Verschrikkelijk!!!

  https://www.rtdutch.net/update-meerdere-doden-tijdens-demonstratie-in-rotterdam-vannacht

  Update: Meerdere doden tijdens demonstratie in Rotterdam.
  De eerste dodelijke slachtoffer heet Amir Yousef. Hij stierf ter plekken aan zijn verwondingen na dat hij in zijn been was geraakt Eén andere jonge man, waarvan de Identiteit onbekend is, kreeg een kogel in zijn rug en is met een auto weggebracht maar heeft het helaas niet overleefd. Ook werd een jongen onder een ME bus zeker 50 meter meegesleept en raakte gewond.

  Marco van onrecht tv in de buik geschoten inmiddels van het OK. Er is een stuk darm weg gehaald en maag dicht gemaakt. De kogel zit nog in zijn lichaam en daar kunnen ze niet bij. Er zijn veel organen geraakt zijn maar nu moet hij eerst rusten voor de operatie verder kan gaan.

  Er word al gesproken over een rebound, maar dan in Amsterdam. Velen zullen verzamelen in de binnenstad als wraak op hoe het vannacht is afgelopen in Rotterdam.

  Het leek wel een slagveld.

  Like

 13. Bas zegt:

  https://www.rtdutch.net/update-meerdere-doden-tijdens-demonstratie-in-rotterdam-vannacht

  Update: Meerdere doden tijdens demonstratie in Rotterdam.

  De eerste dodelijke slachtoffer heet Amir Yousef. Hij stierf ter plekken aan zijn verwondingen na dat hij in zijn been was geraakt Eén andere jonge man, waarvan de Identiteit onbekend is, kreeg een kogel in zijn rug en is met een auto weggebracht maar heeft het helaas niet overleefd. Ook werd een jongen onder een ME bus zeker 50 meter meegesleept en raakte gewond

  Marco van onrecht tv in de buik geschoten inmiddels van het OK. Er is een stuk darm weg gehaald en maag dicht gemaakt. De kogel zit nog in zijn lichaam en daar kunnen ze niet bij. Er zijn veel organen geraakt zijn maar nu moet hij eerst rusten voor de operatie verder kan gaan

  Like

 14. Horatius zegt:

  Een vreedzame demonstratie (niet van te voren aangemeld) is totaal uit de hand gelopen en in het buitenland is er zelfs sprake van een burgeroorlog.

  Politici en bestuurders reageren geschokt en spelen de zwarte piet toe aan de z.g. ultrarechtse populisten, terwijl er hier overduidelijk sprake is van zeer militante relschoppers van overwegend allochtone signatuur die brandstichtend en plunderend aan het oefenen zijn voor een echte burgeroorlog die bij ongewijzigd asielbeleid op de langere termijn onvermijdelijk is.

  Niks geen demonstranten, maar al of niet uitgeprocedeerde asielzoekers, gesteund door linkse beroepsactivisten die uit zijn op grootschalige rellen die al eerder plaatsvonden in de voorsteden van o.a. Parijs en Londen.

  De politie is eigenlijk niet op haar taak berekend op dit soort slagvelden, te veel gewend aan de-escalatie, politiek-correct optreden tegen de ‘kwetsbare moslimjongeren’, pappen en nathouden en vooral niet benoemen door de corpschefs die af en toe een moskee bezoeken, vooral niet discrimineren en zeker niet op etnische gronden controleren bij stations en vliegvelden etc.

  Om een lang verhaal kort te maken: mocht de zaak verder uit de hand lopen dan zal het leger ingezet moeten worden om de orde doeltreffend te kunnen handhaven. In de grote steden een samenscholingsverbod invoeren, en de in hechtenis genomen reljongeren opsluiten in kampementen. Waarna er een screening zal plaatsvinden op het gebied van verblijfsstatus, strafblad en eventuele uitwijzing naar het land van herkomst.

  Zo niet, dan staan ons zeer zware tijden te wachten…

  Geert Wilders, Pim Fortuyn en in een grijs verleden Hans Janmaat hebben hier al uitdrukkelijk voor gewaarschuwd en het huidige en zeker voor discussie vatbare coronabeleid van onze regering is alleen maar een excuus om te kunnen rellen, te plunderen en ons te intimideren als we niet meer respect tonen voor de alsmaar in omvang toenemende moslimpopulatie in ons land.

  Like

 15. Harry zegt:

  Ijzersterk verhaal van Dijkgraaf !
  Duw die lui maar met hun neus op de feiten .
  De mentaliteit van de meeste politici is bloedstollend , ze nemen praktisch nooit ook maar énige verantwoordelijkheid . Maar wél meespelen met de kartelplotters .
  Dan ben je níks méér dan een handlanger .
  Eigenlijk hebben we een héleboel Sjoerd Sjoerdsma’ tjes .
  Van die omhooggevallen niksnutten die net als S.S. de illusie hebben een wereldleider als Putin op zijn vestje te kunnen tikken .
  En dan stom gaan staan kijken als je dat land niet in mag !
  Hoe goochem ben je dan ?
  Laf hypocriet en arrogant tuig van de richel .
  Nooit meer op stemmen , mensen !

  Like

 16. Julia zegt:

  Eigen verantwoordelijkheid nemen bij dat demissionair zooitje komt niet in de woordenboeken voor. De maatregelen wat puur wanbeleid is worden doorgeschoven naar burgemeesters. De kapot bezuinigde zorg die nu onder zware druk staat wordt nu in de schuld geschoven in de schoenen van ongevaccineerden en ga zo maar door. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/filmpje-diederik-gommers-gaat-los-op-rutte-en-de-jonge-en-voegt-toe-maakt-niet-uit-of-je-gevaccineerd-bent-of-niet/ De leugen regeert maar daadkracht tonen en eigen verantwoordelijkheid nemen ho maar. De huidige schaamteloze politiek heeft heel wat te verantwoorden vanwege dat zij het voor elkaar hebben gekregen om de algehele samenleving te ontwrichten, te discrimineren en te onderdrukken en veel mensen die vervroegd zullen overlijden door uitgestelde zorg op hun geweten hebben. De schade die de politieke WEF uitvoerders inmiddels al hebben aangericht is enorm en niet meer te vergeven. Hoogste tijd voor een Neurenberg tribunaal.

  Like

 17. Harrie Vaes zegt:

  Chapeau Jan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s