Uitroeien met wortel en tak! . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Uitroeien met wortel en tak! . . .

 1. Jan zegt:

  Gevaccineerde Engelse volwassenen onder de 60 sterven tweemaal zo vaak als niet-gevaccineerde mensen van dezelfde leeftijd en dat al zes maanden lang.
  Deze grafiek lijkt misschien ongelooflijk of onmogelijk, maar het is correct, gebaseerd op wekelijkse gegevens van de Britse regering.

  De bruine lijn vertegenwoordigt de wekelijkse sterfgevallen door alle oorzaken van gevaccineerde mensen van 10-59 jaar, per 100.000 mensen.

  De blauwe lijn vertegenwoordigt de wekelijkse sterfgevallen door alle oorzaken van niet-gevaccineerde mensen per 100.000 in dezelfde leeftijdscategorie.
  https://alexberenson.substack.com/p/vaccinated-english-adults-under-60?r=sl8h5&utm_campaign=post&utm_medium=web&utm_source=copy

  Like

 2. Julia zegt:

  We moeten nu werkelijk oppassen voor de doorgeslagen linkse ziekelijke waanzin van o.a. D66 https://mail.niburu.co/binnenland/16869-ze-zijn-begonnen-met-opsluiten-van-complotdenkers Een zeer gevaarlijke ontwikkeling hopen dat partijen als FvD en PVV hun rug recht houden en zich zeer strijdbaar blijven opstellen tegen de Duivels des Doods D66. Woorden kunnen niet meer hard genoeg zijn het komt neer op daden. Dat soort schorem komt de komende vier jaar in onze regering tijd om op te staan het is niet meer menselijk wat deze club mede veroorzaakt voor de algehele samenleving. Dit geldt uiteraard ook voor het CDA Hoekstra die mede heeft geholpen duizenden gezinnen de vernieling in te helpen vanwege de toeslag affaire, Grapperhaus die zelf alles aan zijn laars heeft gelapt voor wat betreft de corona maatregelen maar nu 5000 NSB BOA-s wil gaan werven om eigen bevolking mede te onderdrukken en vooral De Jonge de meester in fascisme allemaal CDA dus. Dan VVD niet te vergeten die kans heeft gezien gezonde multi nationals zoals Unilever en Shell uit het land te verjagen bedrijven die voor een enorme werkgelegenheid hebben gezorgd waardoor een groot aantal banen op de tocht komen te staan en is gebaseerd op regeren door uitsluitend liegen en bedriegen, de gezondheidszorg totaal kapot hebben bezuinigd en daar bovenop een onderkruipsel Segers die zogenoemd niet achter het 2G staan maar ondertussen als een blad aan een boom omslaan om in de formatie te blijven. Tja we zijn als Nederland gezegend met dit soort demissionair gajes die er alles aan doen de WEF agenda uit te voeren en de samenleving totaal naar de klote te helpen. De komende vier jaar worden een complete hel voor de algehele samenleving gevaccineerd of niet.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Julia.Oei,nu moet ik als complot onderzoeker zeker ook bang worden net als vele nederlandse angsthazen al een paar jaar zijn voor de corona griep hoax.Ik ga net als vele nederlandse angsthazen grootverpakking pampers halen zodat ik van angst iedere dag mijn pampers vol kan schijten.Whahahaha.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s