Het lage aantal gevallen van het zwarte continent – met boerenverstand tegen corona

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl in Europa de regeringen elkaar met dictatoriale en gezien de grondwet uiterst twijfelachtige maatregelen tegen de bevolking bijna dagelijks proberen te overtreffen, gaat dit in Afrika heel anders.

Verzonnen horrorscenario niet ingetreden

In het begin van de pandemie werd van de kant van Europese experts het horrorscenario van de verbreiding van het virus in Afrika bijna dreigend verzonnen. Er was sprake van het gevaar van de slums, onwetendheid over afstandsregels, mondkapjes, en het gevaar van de onderschatting van het virusgevaar op grond van ontbrekend onderwijs van de bevolking, een desolaat gezondheidssysteem en wat dies meer zij. Catastrofaal hoge sterftecijfers en een tikkende tijdbom werden door “experts” in paniek bezworen.

Op het zwarte continent leven nu naar schatting 1,3 miljard mensen in 55 landen. Minder dan 6% van de bevolking is gevaccineerd. Per 14-11-2021 zijn er in heel Afrika in totaal 8,5 miljoen corona-gevallen in alle 55 landen. Dit zorgt niet alleen voor verbazing, maar roept veelmeer de vraag op “hoe doen ze dat?”

Geen behoefte meer aan Covid-afdelingen in ziekenhuizen

He tin 1930 opgerichte Meghji Pethraj Hospital, nu M.P.-Shah-Hospital, als grootste en modernste ziekenhuis van Oost-Afrika, heeft zijn Covid-afdeling op grond van het uitblijven van patiënten gesloten.

De besmetting van de bevolking zou volgens een schatting van Keniaanse virologen ongeveer 70% kunnen bedragen. De snelle besmetting van de bevolking viel nauwelijks op, temeer daar hierover nauwelijks geloofwaardige uiterst lage cijfers van de Keniaanse regering bestonden. In de talrijke slums werd bijvoorbeeld nauwelijks getest.

Jet totaal aantal sterfgevallen door Covid kan in heel Afrika, op grond van het ontbrekende en niet nauwkeurige aantal meldingen, slechts ongeveer te becijferen. Men komt daarbij tot een waarde van slechts ongeveer 221.000 sterfgevallen op het hele continent.

Antilichamentest bevestigen besmettingen

Nieuwe onderzoeken van Oost-Afrikaanse virologen hebben aan de hand van antilichamentests de besmettingsgraad van de bevolking bewezen. Dr. Isaac Ngere, een van de onderzoekers, heeft in meerdere fasen o.a. duizenden inwoners uit de slums van Nairobi getest. Een groot deel van de patiënten had helemaal niet gemerkt dat ze besmet waren.

Voor diegenen die zich dit nog herinneren, was bij ons in Europa in het begin van de pandemie door de “experts” sprake van een bereikte groepsimmuniteit van 70%. Die zou, zo zei men destijds, zowel door genezing als door vaccinatie, in combinatie bereikt worden.

Nu zijn er Europese landen zoals Denemarken met een vaccinatiepercentage van 86%. Daar neemt het aantal besmettingen echter weer drastisch toe.

Sterfelijkheid in Afrika 20 keer lager

Een ander verbazingwekkend aspect van het onderzoek van Dr. Ngere is een 20 maal lagere ster4felijkheid dan in andere landen in de wereld. De vraag, ook voor de wetenschappers, was waarom het daarbij niet tot het grootst denkbare ongeluk kwam betreffende het sterftecijfer of tot dramatische toestanden zoals in India.

Een mogelijke verklaring daarvoor zou de lagere gemiddelde leeftijd van de bevolking kunnen zijn. Daar valt echter weer tegenin te brengen dat men in Europa sinds kort ook van een zwaar ziekteverloop bij kinderen en jongeren intensief weet te berichten.

Civilisatieziektes zoals diabetes zouden in Afrika niet zo verbreid zijn, wat waarschijnlijk wel klopt. Bij overgewicht zou men echter moeten relativeren, want een echte “dikke” Afrikaanse mama moet, om te voldoen aan het gangbare schoonheidsideaal, “wel een beetje vlees op de botten hebben”.

Zijn Afrikanen over het algemeen resistenter tegen virussen?

Veelmeer moet waarschijnlijk als plausibele verklaring een bepaalde algemene resistentie van de bevolking tegen agressieve virussen erkend worden. Volgens het onderzoeksteam zou de mogelijkheid bestaan dat men bijvoorbeeld een soort kruis-immuniteit ontwikkeld zou hebben die nu oog gewoon werkzaam zou kunnen zijn tegen het Covid-virus. Zo zou op dit moment ook de mogelijkheid dat malaria, als Afrikaanse “volksziekte”, tegen zware Covid zou kunnen beschermen. [Ivermictine!?]

De door malaria gevormde antilichamen zouden veel lijken op die van Covid. Voor een Europeaan kan malaria echter een doodvonnis worden. Ter afsluiting dient nog gezegd te worden dat de daadwerkelijke Covid-sterftecijfers van Afrika volgens schattingen tot driemaal zo hoog zouden kunnen zijn. Maar dan nog zou dit aantal onder dat van de westelijke wereld liggen.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het lage aantal gevallen van het zwarte continent – met boerenverstand tegen corona

 1. Johan P zegt:

  Of nog simpeler. Door blootstelling aan het virus gewoon weer herstellen, al dan niet mbv ivermectine en/of hydroxychloroquine die beide al grootschalig worden gebruikt.
  Koppel dat met verl buiten zijn in de zon, lichaamsbeweging en niet injecteren met een gifcocktail die ‘vaccin’ wordt genoemd en je hebt je antwoord.

  Andere, meer sinistere verklaring; blanke bevolking over de hele wereld loopt voorop met de prikken. Die wordt uitgeroeid door de bijwerkingen. Hier staat dus de toekomstige bevolking van Europa, minder blanken, meer mogratie.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk zegt:

   de testen zijn fake bewezen door de toen der tijd president van Tanzania die zelf
   les gaf de beste man wist dat die test fake was hij werd terug gevloten door WHO
   joost mag weten onder welke dreiging wel gek dat de beste man kort daarna dood ging
   door een hart probleem, zo werd het gebracht, hij was een harde maar eerlijke president
   De Afros kunnen veel meer hebben dan wij het water wat zij kunnen drinken daarvan
   liggen wij binnen een uur onder de zoden, malaria medicatie is voor een groot deel wel aanwezig maar niet het geld daarvoor dus vaak word 1 pil gekocht terwijl er 4 nodig zijn
   maar het werkt ook tegen covid je moet er wel vroeg bij zijn, ik heb het gehad longen
   vol vocht ik kan het daar ik vroeger dit tich keer per jaar had na amandelen late pellen
   op late leeftijd 30 nu 35 jaar later kwam het terug covid zegd men kan zijn malaria kuur
   genomen met een antibiotica in een week tijd dronk ik weer een biertje aande bar.
   een lachertje van een linkse snowflake die maakte zich grote zorgen om de afros
   die had nog nooit gehord van telefoon en internet, mensen zijn gewoon dom als ik denk dat ik malaria krijg dan neem ik direct een kuur die heb ik in vooraad maar de toerist
   klaagt een week lang en denkt dan aan een dokter een ander voorbeeld van een snow flake, zit met twee vrienden aan de bar komt snow flake naar ons toe en vraagd hoe kan hij weten dat hij malaria heeft goed uitgelegd vraag aan hem hoelang ben je in Africa
   toen bleek dat hij een paar uur eerder uit de UK was aangekomen juist ja snowflake
   waarom erzitten twee weken tussen infectie en uitbraak, wat doe je bij hoofd pijn ? niets
   of zeg je ik neem wel een panadol van avond en blijft leker de gehele dag met koppijn lopen en de snowflake uithangen biertje? nee ik heb hoofd pijn dat is dus vragen om
   medelijden nou niet van mij.

   Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat natuurlijk ook het geval zou kunnen zijn is dat de aantallen in Europa en met name de USA kunstmatig opgeschroefd werden en worden maar door geen hond benoemd worden

  Like

 3. saddy zegt:

  Eerlijke wetenschapper ioannidis heeft 48.000 “”besmette”” jongeren gevolgd : geen enkele dode. Je kunt dus ook spreken van een jongeren wonder, blank en kleurtje.

  Jonge kinderen, blank en kleurtje, gaan vaker dood aan griep dan aan cojona: Het wonder van cojona?

  Jaar geleden een filmpje gezien van afrikaans jongetje van 12 of 13 die ebola meegemaakt had in afrika en nu in amerika zat. Zijn commentaar over cojona: “”Ik heb ebola gezien. Hier is helemaal geen crisis, niemand gaat dood, niemand ligt op straat. Rot op met je crisis””

  Aan het begin van de hoax heeft iemand eens gezegd: Als niemand het woord cojona had genoemd dan had niemand wat gemerkt. Onder de streep is er niets abnormaals te zien.

  Het wonder van afrika is meer dat er daar minder TV’s zijn. Een paar posts terug staat op deze site een leuke foto met de volgende tekst:
  “Als je naar de tv kijkt, dan zit je midden in een dodelijke pandemie. Als je geen tv kijkt, is het gewoon zaterdag.”

  Dat is volgens mij het wonder van afrika, india, mormonen, eskimo’s, oerwoud-indianen, mongolen, madagaskar en urk.

  Geliked door 2 people

  • jaap kooiman zegt:

   en DAT is dus ook precies waarom het schaduwtuig/”elite” IEDEREEN aan het internet, smartphone en tv wil hebben !
   want hoe kan je propaganda voeren als de mensen geen internet, smartphone en tv hebben !
   zonder die 3 bullshit dingen zou je eigenlijk veel gelukkiger zijn denk ik.

   Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  In Afrika wordt je zonder goed immuunsysteem niet oud.
  En medicatie tegen parasitaire infecties, zoals malaria, die ook goed tegen covid blijken te werken, zijn er ruim voorradig.
  Het Nederlandse verbod om medicijnen zoals Ivermictine aan corona patiënten uit te schrijven veroorzaakt zodoende een enorme stapel lijken, en de “mensen” die daar achter zitten verdienen het dus om heel langzaam opgehangen te worden, zodat ze dezelfde lijdensweg mogen ondergaan als hun vele slachtoffers.
  Oog om oog, tand om tand.
  Het is enkel jammer dat je ze maar één keer kunt ophangen…

  Geliked door 2 people

 5. vangie1206j zegt:

  Hoor hoor Lothar Wieler Duitsland waarschuwt komt een vijfde golf corona covid19 aan als we ons niet meer laten vaccineren.
  Bron Telegraaf zondag.
  Die hufter moet eens zijn oproerkraaiers bek houden.
  Weer een nieuwe paniek golf.
  Laat die brulboei eens informeren over de reeds vol gevaccineerden die zijn het probleem en niet de ongevaccineerden.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   vangie1206j Daarna de zesde, daarna de zevende, etc. golf. Het is een levenslange veroordeling voor de algehele samenleving en de big pharma en aandeelhouders lachen zich inmiddels rot. Geloof ook maar dat die oproerkraaiers er zelf een flink graantje van mee plukken. Miljarden wordt er verdient aan dit gif. Hopen dat miljoenen mensen dit spel nu eens doorkrijgen, geen waarde meer hechten aan de linkse propaganda media en de blinddoeken afwerpen en vooral al die smerige oproerkraaiers de bek voor goed snoeren en massaal hun vrijheid terug pakken. Het is nu of nooit want het fascistisch gif verspreidt zich met de dag verder en wordt met de dag erger. Dit gif moet koste wat het kost worden verdelgd niemand met gezond verstand wil toch een herhaling van de vreselijke misdaden tegen de menselijkheid en het uitsluiten van groepen tijdens WOII. WAKE UP en STA OP.

   Geliked door 2 people

   • vangie1206j zegt:

    Helaas Julia je hebt 100% gelijk maar het volk lijkt wel in een diep coma.
    Jij en ik wij zijn de misdadigers en een gevaar voor HUN GEZONDHEID.

    Like

 6. Jan zegt:

  Ach wie had dat gedacht? En maar door blijven prikken.

  UK Health Security Agency publiceert gegevens waaruit blijkt dat de meeste COVID-19-sterfgevallen in Engeland volledig zijn gevaccineerd

  De UK Health Security Agency heeft op 18 november 2021 (week 46) zijn wekelijkse COVID-19-vaccinbewakingsrapport in Engeland uitgebracht. De gegevens zijn opgedeeld in leeftijdsgroepen van 10 jaar. Vanaf de leeftijdsgroep van 50 jaar en ouder waren er meer COVID-19-sterfgevallen van mensen die volledig waren gevaccineerd dan niet.

  Op pagina 21 van het rapport worden de COVID-19-sterfgevallen weergegeven (a) binnen 28 dagen en (b) binnen 60 dagen na positief monster of met COVID-19 gerapporteerd op overlijdensakte, naar vaccinatiestatus tussen week 42 en week 45 van 2021

  Uit bovenstaande gegevens blijkt dat er op de leeftijd van 50 jaar en ouder meer sterfgevallen werden gemeld binnen 28 dagen na een positieve COVID-19-test na injectie met de tweede dosis COVID-19-vaccins op of na 14 dagen vóór de monsterdatum. Bij de leeftijdsgroep van 50 tot 80 jaar die volledig waren gevaccineerd, werden in totaal 2.823 sterfgevallen gemeld, vergeleken met 587 sterfgevallen die niet waren gevaccineerd. De meeste mensen die stierven waren in de kwetsbare 80+ leeftijdsgroep.
  (grafiek op betreffende site)
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/uk-health-security-agency-releases-data-shows-deaths-england-fully-vaccinated/

  Like

 7. Jan zegt:

  Mengele adviseert nu baby’s en kleuters kapot te prikken

  dr. Fauci zei deze week dat baby’s en peuters van 6 maanden tot 5 jaar in het voorjaar van 2022 in aanmerking kunnen komen voor Covid-vaccins.
  “Hopelijk zal het binnen een redelijk korte periode, waarschijnlijk begin volgend jaar in 2022, in het eerste kwartaal van 2022, voor hen beschikbaar zijn”, vertelde Fauci aan Insider.

  Volgens ABC Tampa wordt verwacht dat Pfizer deze maand FDA-goedkeuring zal aanvragen voor hun Covid-vaccin voor baby’s en peuters.

  De CDC heeft onlangs Covid-vaccins goedgekeurd voor kinderen van 5-11 jaar, hoewel kinderen vrijwel geen risico lopen om te overlijden aan het Chinese Coronavirus.

  Jaarlijks overlijden er ongeveer 500 kinderen aan de seizoensgriep.

  Elk jaar komen meer dan 1200 kinderen om bij verkeersdoden.

  En ongeveer 700 kinderen verdrinken.

  Candace Owens loste een waarschuwingsschot: “Wacht maar tot ze je baby’s komen halen met mandaten!”

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/fauci-says-babies-toddlers-eligible-covid-vaccine-spring-2022/

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Nexit Denktank
  @nexitdenktank
  De sterfgevallen aan het coronavirus zijn in Afrika 3% van de hele wereld. In Europa zijn de overlijdens aan corona 27% van de hele wereld. Afrika heeft drie keer de bevolking van de EU.

  In Afrika is 4% volledig gevaccineerd, in de EU is gemiddeld 70% volledig gevaccineerd.

  https://pbs.twimg.com/media/FEuJd5OWQAEQFDN?format=jpg&name=900×900

  Like

 9. vangie1206j zegt:

  Het lijkt wel God is dood en de duivel regeert anders anders had hij dit nooit toegestaan.

  Like

 10. Svalbard zegt:

  Is Afrika niet ook het continent waar malaria veel voorkomt?
  En dus wordt Hydroxychloroquine daar veelvuldig verstrekt. Je weet wel, dat medicijn waar huisarts Rob Elens een aantal patiënten mee genezen heeft van Covid-19.
  Maar dat mocht niet, en hij moest hier mee stoppen.
  Ook Ivermectine blijkt een goed middel te zijn, waarmee met name in India en Japan goede resultaten worden behaald. En dus is dit hier ook verboden. En zo’n overheid moeten wij vertrouwen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s