Duitse fondsdoctoren willen zichzelf beschermen: Wij vaccineren kinderen pas na aanbeveling door de permanente vaccinatiecommissie

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoiets noemt men “tijd trachten te winnen”, want de beslissing is al lang gevallen. Het gaat hier alleen nog maar om formaliteiten. Men wil zichzelf gewoon indekken:

De Duitse fondsdoctoren willen kinderen vanaf 5 jaar pas vaccineren met het vaccin van BioNTech wanneer er een desbetreffende aanbeveling van de permanente vaccinatiecommissie voorligt. “Handelingsmaatstaf voor ons als artsen is een aanbeveling van de permanente vaccinatiecommissie”, zei de chef van de fondsdoctoren Andreas Gassen tegenover het “Redactienetwerk Duitsland”. De komende week wordt de toelating van het BioNTech-middel voor de leeftijdsgroep van 5 tot 11 jaar verwacht.

“De politiek mag niet opnieuw, zoals bij de 12- tot 18-jarigen, met overhaaste vaccinatieaanbiedingen of vaccinatiedruk de ouders onzeker maken”, aldus de voorzitter van de landelijke vereniging van fondsdoctoren (KBV). Daarvoor zou hij alleen maar nadrukkelijk kunnen waarschuwen, maande Gassen. Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) wil waarschijnlijk eind komende week beslissen over de toelating van de het corona-vaccin van BioNTech voor kinderen vanaf 5 jaar.

Het onderzoek van de data zou goed opschieten, had het EMA donderdag in Amsterdam verklaard. Het vaccin is in de EU tot nu toe alleen voor mensen vanaf 12 jaar toegelaten. In Israël en de VS mogen kinderen vanaf 5 jaar al met het Pfizer/BioNTech-preparaat gevaccineerd worden.

Als dit er eenmaal door is, dan nemen ze de 0- tot 5-jarigen onder handen. De hebzucht van de farmaceutische concerns is per slot van rekening onverzadigbaar. Het kan zijn dat ze op een bepaald moment ook de embryo´s onder handen nemen. Alleen, dan is het de beurt aan vrouwenartsen en niet aan kinderartsen. Dat zou desondanks lukken, want ook de artsen verdienen ijverig mee.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Duitse fondsdoctoren willen zichzelf beschermen: Wij vaccineren kinderen pas na aanbeveling door de permanente vaccinatiecommissie

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. droevige mof zegt:

  In de Duitse deelstaat Saksen, waar ze met ijzeren vuist regeren, zijn 400 politieagenten ziek van covid, 600 zijn besmet, 80% zijn zogenaamd gevaccineerd, wat mij laag lijkt, omdat de politieagenten onder enorme druk worden gezet om zich te laten vaccineren.
  Nu is er een hoop gezeur, de staat heeft niet genoeg agenten om de macht veilig te stellen.
  https://www.spiegel.de/politik/deutschland/sachsen-polizei-droht-corona-kollaps-gewerkschaft-spricht-von-inzidenz-4000-a-ad435826-5993-451b-9e2a-fb34511a3025

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Like

 4. Bas zegt:

  MYOCARDITIS!!!
  MRNA vaccin Moderna én mRNA vaccin Biontech/ Pfizer

  https://www.merkur.de/leben/gesundheit/corona-impfung-mrna-risiko-herzmuskelentzuendung-hoeher-als-urspruenglich-vermutet-tn-91122543.html

  Na coronavaccinatie: kans op hartspierontsteking hoger dan aanvankelijk aangenomen

  Het risico op myocarditis na een mRNA-vaccinatie lijkt hoger dan eerder werd aangenomen, vooral bij adolescenten en jonge mannen.

  Frankfurt – Het mRNA-vaccin van de Amerikaanse fabrikant Moderna* wordt sinds vrijdag (5 november 2021) in IJsland helemaal niet meer gebruikt, zo maakte de gezondheidsdienst van het land bekend op haar website Covid.is. In Zweden en Finland mag het coronavaccin* voorlopig niet meer worden toegediend aan mannen onder de 30 en in Noorwegen en Denemarken niet meer aan mannelijke adolescenten onder de 18 jaar. In Groot-Brittannië, Hong Kong en Noorwegen zijn er volgens een bericht in de “New York Times” ook overwegingen om het mRNA-vaccin van Biontech / Pfizer * slechts in beperkte mate aan adolescenten toe te dienen – namelijk: om slechts een enkele dosis en geen dubbele vaccinatie

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Ondertussen weet de speklap Bruls te vertellen dat als het slapend volk zich niet aan de regels houd we een Lockdown gaan krijgen die de hele winter gaat duren.
  Maar ben je een beetje wakker dan gebeurd dat toch wel als dat politiek zo uit komt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bert zegt:

  Hebben ze daar dan ook niet iets als het OMT of RIVM?
  Of is alles daar tijdelijk bezig met corona praatjes aan de bevolking te verkopen.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Weet Ik eigenlijk niet Bert.
   Maar zo ver Ik weet is niemand verantwoordelijk voor de bijwerkingen van de spuit, behalve degene die de spuit in een arm plaatst. Zo gek als dat overigens klinkt.
   Daarom zullen ze bezig zijn zich in te dekken.
   De muntjes moeten natuurlijk wel blijven rollen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s