Italië: Regering laat critici van de corona-maatregelen intimideren – huiszoekingen bij “vaccinatie-tegenstanders”

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse regering demonstreert nu al hoe men “vaccinatie-tegenstanders” onder het voorspiegelen van rechtsstatelijke methodes kan criminaliseren.

Bij 29 activisten, die op Telegram-kanalen tot verzet tegen de 3G-plicht in Italië hadden opgeroepen, werden nu huiszoekingen uitgevoerd. Die vonden in meerdere steden, waaronder Genua en Florence, plaats, deelde de politie mee. Maandag al was het tot de eerste huiszoekingen gekomen.

De betrokkenen behoren tot een op Telegram actieve groep vaccinatie-tegenstanders, die vooral met acties op internet tegen de vaccinatiecampagne protesteerden.

Groepen vaccinatie-tegenstanders hadden in de afgelopen dagen op Telegram-kanalen opgeroepen tot demonstraties voor de woning van minister-president Draghi. Ze hadden ook het adres van Draghi in de nobele Romeinse wijk Parioli gepubliceerd.

De acties van de vermeende “vaccinatie-tegenstanders” zijn echter alleen maar de reactie op voortdurende aanscherpingen van de corona-restricties door de regering van Draghi. Sinds midden oktober geldt in Italië ook de 3G-regel op de werkplek.

Dat het corona-kritische verzet zich door huiszoekingen laat intimideren, valt te betwijfelen. Gisteren vond er op het Circus Maximus in Rome opnieuw een grote manifestatie tegen de groene pas plaats, waaraan duizenden mensen deelnamen.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Italië: Regering laat critici van de corona-maatregelen intimideren – huiszoekingen bij “vaccinatie-tegenstanders”

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Joe zegt:

  Ss deden dezelfde praktijken in de oorlog

  Geliked door 2 people

 3. Wappieman zegt:

  Dat volk verdient zoveel beter , zo’n cultuur , zo’n
  keuken , zo’n muziek !!!
  Wat is dat toch dat ze altijd van die Maffioze
  klootzakken als leiders krijgen ?
  Een oud gezegde luid : alles van waarde is
  weerloos .
  Zou dat de reden zijn ?

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Ja ik vrees dan toch dat burgers zichzelf moeten gaan bewapenen. Het is werkelijk niet normaal hoever de elitaire machtswellustelingen gaan. SS ers moet men zoveel mogelijk buiten de deur houden gevaarlijk volk dat nimmer een kans moet krijgen een voet over de drempel te zetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s