Pseudo-wetenschappers willen de AfD de schuld van de besmettingspercentages in de maag splitsen!

Stephan Brandner (AfD)

(Door: Stephan Brandner – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals de MDR bericht, zou een onderzoek van het Instituut voor Democratie en Burgersamenleving (IDZ) uit Jena een verband tussen corona besmettingscijfers en de instemming voor de AfD ontdekt hebben.

De plaatsvervangend landelijk woordvoerder van de AfD, Stephan Brandner, die ook rechtstreeks gekozen parlementariër uit Thüringen is, noemt de resultaten belachelijk. Per slot van rekening zou al lang tot over de grenzen van Thüringen heen bekend zijn dat het door de omstreden Amadeus-Antonio-Stiftung geïnitieerde IDZ door met links-radicale krachten doorspekt en zijn belangrijkste taak het zwartmaken van de AfD zou zijn.

Brandner letterlijk: “Het is meer dan verachtelijk om nu met pseudo-wetenschappelijke onderzoeken de schuld van de hoeveelheid corona-zieken de AfD in de maag te willen splitsen. Maar zo werkt het IDZ al jaren, haar is geen spreuk tegen de AfD te gek. Afgezien van het feit dat op dit moment Beieren, waar de AfD helaas niet al te groot is, de allerhoogste incidentie meldt, zou men eerst eens het politieke falen van de regerenden in de staat en de deelstaten moeten analyseren.

Dat er vanuit een zogenaamd instituut, waarvan de directeur de voormalige medewerker van een links-radicale afgevaardigde van het parlement van Thüringen is, niets anders dan hetze is te verwachten, verbaast vast en zeker niemand. Men zou echter ideologie en wetenschap nooit met elkaar moeten verwisselen en daarom dergelijke instituten niet moeten geloven.”

Bron:
afdkompakt.de
Door: Stephan Brandner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Pseudo-wetenschappers willen de AfD de schuld van de besmettingspercentages in de maag splitsen!

 1. karton zegt:

  Lijkt mij vrij logisch dat de AfD de schuld van de besmettingspercentages krijgt ! Logisch toch ?! Denk en doe links, en u zal niets overkomen ! De heren Wilders en Baudet zijn de schuldigen van de pandemie in Nederland , logisch toch ? Zij denken en doen NIET links, helemaal fout ! Zijn zij ook schuldig a.h. woningtekort in dit “rijke” landje, roepen zij ook niet steeds dat álle “vluchtelingen” in dit propvolle hartelijk welkom zijn ? Kots- en kotsmisselijk word ik van dat linkse schorem !

  Geliked door 5 people

  • Bert zegt:

   Alleen Terry, Geert niet.
   Fleur wil alle oudere boosteren, voor het veilige gevoel,
   En Geert gaat voor de gif prikken.
   Alleen Terry is tegen elke vorm van gif prikken en maatregelingen.

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Alleen zul jij vast NOOIT toegeven dat je zelf niet lief, aardig, perfect, volmaakt en zonder enige zonden bent! In de Bijbel staan trouwens ook genoeg filosofische wijsheden en een daarvan was dat koning Salomo al zei dat je beter door een ander kunt worden geprezen en niet door je eigen mond! Zelfs Jezus Christus gaf een vergelijking aan dat een Farizeeër zichzelf in een tempel arrogant ophemelde en deed of hij geen fouten bezat maar een tollenaar wel!
    En als je toevallig een hekel aan sprookjes hebt dan had je nog beter door middel van een tijdmachine kunnen terugkeren om Perrault, de gebroeders Grimm en Andersen hier de les over te lezen daar zij namelijk sprookjes hebben uitgevonden en niet ikzelf dus! Veel sprookjes gaven bovendien voldoende filosofische levenslessen aan al ben ik zeker NIEtTeen fan van Roodkapje en Doornroosje omdat het eerste sprookje de haat tegen de wolf heeft aangewakkerd en het tweede sprookje veel te snel gaat met een prinses die veel te snel leeft en lang slaapt!

    Like

  • Jules Vismale zegt:

   Daarom hoop ik ook dat deze akelige linkse klootzakken (het zijn inderdaad GEEN wetenschappers!) zelf eens een keer het coronavirus oplopen ofschoon er al genoeg walgelijke en verderfelijke mensen op deze aardbol rondlopen die ik dit toewens!
   Hoewel ik zelf de toekomst niet kan voorspellen en niet helderziend ben had ik allang het vermoeden gekregen dat er ooit een soortgelijke epidemie zou gaan uitbreken, door de overbevolking, en vooral in Rusland gaat de bevolking daar sneller achteruit dan men had voorzien!
   En wat zou het voor zin hebben om de AfD te beschuldigen van de corona-besmettingen? Willen ze dan soms complete heksenjachten gaan houden op hun aanhangers on die in showprocessen e berechten om hen daarna terecht te stellen? Dat links en de islam maar zelf langzaam ten gronde gaan aan het coronavirus omdat ze thans veel meer kwaad aanrichten dan de rechtsextremisten!

   Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    En toch denk ik dat jij je “vaccin” keurig opgehaald hebt.
    Moet je zelf weten verder, maar toch.
    Jou geloof dat het bestaat is erg groot. Dat merk je gewoon.
    Gewoon goed lezen wat en hoe jij iets schrijft.
    Maar een antwoord geef jij toch nooit. Akelig hoor.

    Like

   • Bert zegt:

    Maar nou vraag ik mij wel vaker iets af als ik een reactie van jou lees Jules.
    Pas jij je nou aan met een overdreven beschaaft woord gebruik qua taal gebruik.
    Of praat jij nou echt zo in de real world.
    Ik kan het mij nauwelijks voorstellen dat er mensen bestaan die zo praten tegen andere.
    Zelfs de meest truttige en burgerlijke Nederlander klets niet zo als jij.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Bert, ik ga er natuurlijk vat vanuit dat jij, gelijk naar de Boze Koningin of beter gezegd de stiefmoeder van Sneeuwwitje, vast voor een toverspiegel zou gaan staan en daar aan vraagt wie het meest perfect, volmaakt, lief, aardig, zonder fouten en zonden etc. van het hele land is! Als die spiegel zou antwoorden dat jij dat inderdaad bent dan zou hij feitelijk liegen omdat vrijwel geen hele mens ter wereld dat is en jij dus helemaal niet!
    Maar ik ga er vast ook niet vanuit dat jij ooit een voormalige huisgenoot van mij bent tegengekomen die altijd in het openbaar preoccupeert op Bassie & Adriaan, Heidi in de bergen, trolleybussen, collega’s enz. op het werk waar hij zeer slechte herinneringen aan heeft!
    Want het is ook totaal onmogelijk om te denken dat als je de slagzinnen van een bepaalde tekst niet begrijpt om daar maart commentaar op te gaan leveren terwijl je niet naar jezelf kijkt! Bovendien is het verloochenen van anderen stukken gemakkelijker dan jezelf verloochenen en hoe ik praat en schrijf dat heb ik grotendeels juist van anderen overgenomen!

    Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Dat bedoel ik nou.
    Antwoorden in fantasie verhaaltjes en sprookjes, en dan ook nog toegeven dat je grotendeels alles van andere over genomen heb,
    Ja, dan blijft er weinig van jezelf over.
    Zo een vermoeden had ik dus al. Een nepperd noemen we zo iemand.
    Maar het is mij geheel duidelijk Jules.

    Like

   • Bert zegt:

    Het is moeilijk bescheiden te blijven, wanneer je zo goed bent als ik ………………………

    Maar laten we er maar mee ophouden.
    Lees jij nou maar weer een sprookje voor het slapen gaan.

    Like

 2. Bas zegt:

  Don’t mention the war…

  Bitte Ausweis.
  Eintritt nur für Geimpfte oder Genesene….

  https://pbs.twimg.com/media/FEtMXxuWQAIiH40?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat is het verschil met de rest van Europa dan.
  Elke partij aan de rechterkant van het politieke spectrum heeft het label extreem rechts al gekregen in de media met het gevolg dat er naar hartelust gedemoniseerd kan worden. Het gevolg van deze aperte leugens is dan wel weer dat de leden van deze partijen eenvoudig fisiek aangevallen worden wat dan weer door dezelfde Edina verzwegen word dan we gebagatelliseerd.
  Dat is dan ook de reden dat Ik met name de media zie als een criminele organisatie zie die geweld tegen politieke tegenstanders.eenvoudig aangewakkerd.

  Geliked door 2 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  links is de kanker van de samenleving. Waarom? Omdat de links geindoctrineerde mens in zijn denkvermogen geen plaats meer heeft om iets anders dan links te denken en daarnaar te handelen. Dus is links zijn is een afschuwelijke dodelijke ziekte. Die ziekte zal ons allemaal, ook de niet linksen, de das om doen.

  Geliked door 2 people

 5. Blaffertje zegt:

  Ik zei het al van het begin af aan.
  Het gaat helemaal niet om het virus, het draait allemaal om controle en macht over ons burgers.

  Geliked door 4 people

 6. Andre zegt:

  Ja dit kwam gister voorbij op de radio in Jena. Letterlijk werd er een verband gelegd tussen AfD en anti vaxers en besmettingen. Iedereen die denkt dat NL het afvoerputje is nou Duitsland doet er niet voor onder.

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Extreem links draait altijd alles om,alles waar extreem links zich schuldig aan maakt geven ze rechts de schuld van.Extreem rechts bestaat niet,als je een leugen lang genoeg blijft herhalen dan gaan mensen er vanzelf in geloven,joseph goebbels nazi minister van propaganda.

  Like

 8. Jan zegt:

  Die Amadeus-Antonio-Stiftung gedraagt zich net als moslims in Israël. Om de zoveel maanden komen zij weer aanzetten met beschuldiging dat Joden hun waterbronnen vergiftigen
  https://tinyurl.com/frkcynat

  Wie Anetta Kahane in der DDR Juden denunzierte
  https://www.pi-news.net/2021/01/wie-anetta-kahane-in-der-ddr-juden-denunzierte/

  Verrotte kliek

  Like

 9. Jan zegt:

  Geïnjecteerd met het niet-werkend vaccin, op schoolreisje gestorven

  19-jarige middelbare scholiere sterft op schoolreisje in Berlijn – verband met coronavaccinatie wordt gecontroleerd
  https://corona-blog.net/2021/11/17/19-jaehriger-abiturient-stirbt-bei-klassenfahrt-in-berlin-zusammenhang-mit-corona-impfung-wird-geprueft/

  Like

 10. Bob zegt:

  Het nazistisch denken is niet alleen in
  Duitsland maar globaal weer uit zijn
  slaap gehaald,
  Verover de wereld koste wat het kost.
  Vernietig de Bierkaai en je houd wat
  zich elite noemt over.
  In Neurenberg werden alleen de
  onbelangrijke misdaigers veroordeeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s