Vergelijking . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Ineke Magrijn)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Vergelijking . . .

 1. Dijkstra zegt:

  Zou het tijdens WO 2 of tijdens de Weimar Republiek ook gevaarlijk geacht zijn geweest om vergelijkingen met WO 1 te maken? Dan weten we nu waarom.

  Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  In het verleden zijn genoeg rechtse politici en stemmers onterecht voor nazi,s uitgemaakt en de holocaust erbij gehaald wat nergens op sloeg.Nu word terecht de vergelijking met de 2e wereldoorlog erbij gehaald ook door joden die de holocaust hebben overleefd of mee te maken hebben gehad.En nu schreeuwen de hypocrieten en landverraders moord en brand.

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Het is zoals het is het fascisme is gelijk aan WOII. Helaas het is een feit https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/peiling-maurice-de-hond-corona-extremisten-sjoerdsma-paternotte-en-kaag-slopen-d66/ Hoogste tijd dat de huilende Sjoerdsma en Paternotte de geschiedenisboeken eens gaan raadplegen misschien snappen ze het dan. Stel D66 domme onbenullen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Gerrit zegt:

  Zag op Arte de reportage Hoe de Nazi”s aan de macht kwamen. Stap voor stap. Maar heel doordacht. Op een school moesten de kinderen een borstel en zeep mee naar school nemen om de stoelen waar Joodse kinderen op gezeten hadden schoon te maken……Niemand kwam een Joodse winkel binnen want voor de deur stond iemand met een bord “Koop niet bij Joden” en hij stuurde de mensen weg bij de winkel. Met succes is toen de bevolking stapelgek gemaakt met propaganda.
  Als er een mooie zonnige dag was sprak men van “Hitler weer!!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s