VIDEO-boodschap van de Poolse minister-president Mateusz Morawiecki: “We defend Europe!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO-boodschap van de Poolse minister-president Mateusz Morawiecki: “We defend Europe!”

 1. Rene zegt:

  Wie schaffen das

  Like

 2. karton zegt:

  Inderdaad , dát deed Polen !! De Poolse regering toonde aan dat ze zijn gekozen door de Polen en er niet voor Jan Lul zitten ! Dit i.t.t. de “regering” in Nederland, Duitsland enz. Stelletje blaaskaken/wegkijkers/leugenaars/ landverraders/minderwaardige creaturen/dementen !!!

  Geliked door 5 people

 3. koosv8 zegt:

  Waarom kan ik dit verhaal niet geloven. Wie stuurd die moslims naar Wit Rusland? Poetin? Ik denk de zelfde klootzakken die ze invliegen in Amerika, of op de boot zetten in de Middellandse zee, nu hier ook actief zijn. Tevens wordt hier getracht ruzie te maken met Rusland, Morawiecki, gelooft te makkelijk de smerige tactieken van, EU , NAVO, UK. en USA. Ik ga maar verhuizen naar Rusland, ik denk dat hij minder kwalijke bedoelingen heeft dan die Westerse idioten.. dat zou nog niet zo erg zijn, maar dat er zoveel mensen intuinen is mij een raadsel. Ofschoon dat misschien ook wel meevalt, maar de Media is de grootste boosdoener, dat is heel duidelijk nu.HOREN, ZIEN , ZWIJGEN, EN MANIPULEREN. Zelfs het weerpraatje is verneukt.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ koosv8 op 21-11-2021 om 12.12 u. Naar Rusland emigreren ? Kennie Russisch dan ?

   Like

   • koosv8 zegt:

    Nederlanders en aanpassen, ik weet dat er ook heel veel een beetje Engels kunnen. Pools kan ik ook niet, maar het is een geweldig mooi land, met echte mensen, en je kan het uiteraard leren. Maar ik ben nog niet weg hoor.

    Like

   • Lot zegt:

    Eigen samenleving opzetten in letland of karelia of ten oosten van litouwen. Waarin dan Engels bijvoorbeeld gesproken wordt. Je kunt ook iemand inhuren om iedereen Russisch te leren. Spreken ze ook in Kroatie en Servie.
    Was er jaren geleden niet een Duits gezin dat aan Rusland asiel vroeg en kreeg, nadat zij door buitenlanders werden aangevallen.
    De mensen uit Belarus verstoppen zich vaak in de bossen en zo hebben ze vijandige invallen van de bolsjewieken overleeft. Achter een paar struiken en dan ben je weg. En daar kun je boerderijen beginnen tussen de bomen. Bij permacultuur heb je geen rijen die je uit de lucht kunt zien. En als je met velen bent. Verder wil Putin graag mensen hebben in Siberie, dat op dezelfde breedtegraad ligt als Nederland. Maar of je helemaal in het oosten wil wonen. In Belarus staan veel huizen leeg vanwege de kerncentrale wat een grote hoax was. Er wonen nog steeds meerdere mensen in die gebieden en die zijn niet ziek. Zie Youtube kanaal ‘bald and bankrupt’.

    Like

   • Lot zegt:

    Deze bald en bankrupt is overigens wel ene douchbag! Een zak, daarom ben ik gestopt met kijken. Hij deed uitgebreid verontschuldigingen over flirten met een (heel kort in beeld) chechnische islamische vrouw in de trein.
    Maar wil je wat weten over belarus, kun je die videos even zien.

    Like

   • karton zegt:

    @ koosv8 op 21-11-2021 om 18.11 u. Jazeker, Polen is een schitterend land ! Ben er diverse keren geweest , spreek ook geen woord Pools ,alleen “nazdrovje” o.i.d. , zou iets moeten betekenen als : “proost” (geloof ik). Goed dat u nog niet weg bent !

    Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Ondertussen is al duidelijk dat de Poolse min pres kan zeggen wat hij wil maar in Brussel weten ze al te vertellen dat de Poolse regering tegen de rechten van de mens in gaat door.die profiteurs niet door te laten. Dus zal het vervolg wel zijn dat Polen voor het Europese hof gedaagd gaat worden wegens mensenrechten schending zodat de profiteurs links of rechtsom gewoon binnen gehaald gaan worden. Met andere woorden. Europa moet naar de kloten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Andre zegt:

  Moet hij dit van Merkel zeggen? De euro moet Polen invoeren het recht moet overgeheveld worden naar Bruxxel. Merkel praat nu wel ineens met Belarus zonder Polen in te lichten of erin te betrekken Polen mag zn eigen kolen niet meer stoken en daarnaast invsteert de EU vrijwel niets in Polen. China wel en Rusland heeft genoeg te bieden. Het kan wel eens het failliet van de EU worden. Ik zie Polen ook niet meer in het cojona verhaal meelopen net als Belarus. Alles is gewoon open of cojona niet bestaat.

  Geliked door 1 persoon

 6. boorzalf zegt:

  Hoe creëer je een 3de wereld oorlog, nou gewoon poetin en loekastjenko de schuld geven.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Wie is er in 2015 begonnen met het binnenhalen van miljoenen soldaten van allah,merkel m.b.v. de extreem linkse multimiljardair george soros (bilderberger) Het uiteindelijke doel van deze islamitische invasie een oorlog tussen de moslims en europeanen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s