Duitse minister Spahn: “Waarschijnlijk iedereen straks ingeënt, genezen of dood”

De Duitse Hugo de Jonge: minister van Volksgezondheid Jens Spahn

De Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn voorziet dat bijna al zijn landgenoten persoonlijk worden geraakt door het corona-virus. „Waarschijnlijk is vrijwel iedereen in Duitsland gevaccineerd, genezen of dood voor het eind van de winter, zoals soms cynisch wordt gezegd”, voorspelt minister Jens Spahn. Dat komt volgens hem door de „zeer besmettelijke Delta-variant”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Duitse minister Spahn: “Waarschijnlijk iedereen straks ingeënt, genezen of dood”

 1. Janman zegt:

  Dood is zeker vermoord door de politie.

  Like

 2. Julia zegt:

  Dan hoop ik dat de eerste dodelijke slachtoffers de politieke fascisten zijn. Dat zou een weldaad zijn voor de algehele samenleving. Echte is mijn vrees dat dit soort fascisten niet hebben deelgenomen aan het experimenteel vaccin.

  Like

 3. Jan zegt:

  Ik denk dood

  Zijn de Covid-19-vaccins verantwoordelijk voor een enorme stijging van het aantal sterfgevallen dit jaar?

  Volgens statistieken van sterfte door alle oorzaken is het aantal Amerikanen dat is overleden tussen januari 2021 en augustus 2021 16% hoger dan in 2018, het pre-COVID-jaar met de hoogste sterfte door alle oorzaken, en 18% hoger dan het gemiddelde sterftecijfer tussen 2015 en 2019. Gecorrigeerd voor een bevolkingsgroei van ongeveer 0,6% per jaar, ligt het sterftecijfer in 2021 16% boven het gemiddelde en 14% boven het percentage van 2018.

  De voor de hand liggende vraag is: waarom stierven er in 2021 (januari tot en met augustus) meer mensen ondanks de uitrol van COVID-injecties in december 2020? Heeft COVID-19 het dodental verhoogd ondanks massale vaccinatie, of sterven mensen in een hoger tempo vanwege de COVID-prikken?
  ….
  https://dailyexpose.uk/2021/11/22/are-the-covid-19-vaccines-responsible-for-a-huge-rise-in-excess-deaths-this-year/

  Ontvolkingsagenda – De meeste gevaccineerde landen hebben allemaal te maken met een buitengewone stijging van het aantal overmatige sterfgevallen
  https://dailyexpose.uk/2021/11/21/depopulation-agenda-most-vaccinated-countries-are-all-suffering-an-extraordinary-rise-in-excess-deaths/

  Pfizer zegt dat het gebruik van zijn Covid-pil met hiv-medicatie het risico op overlijden tot 89% vermindert; is dit een erkenning dat de Covid-vaccins Acquired Immunodeficiency Syndrome veroorzaken?
  Pfizer sloot hiv-positieve mensen en zwangere vrouwen enz. uit van het onderzoek. Dus hier is Pfizer die een hiv-medicijn gebruikt om Covid-19 aan te pakken.

  Pfizer zegt: “Gelijktijdige toediening met een lage dosis Ritonavir helpt het metabolisme of de afbraak van PF-07321332 te vertragen, zodat het voor langere tijd actief blijft in het lichaam bij hogere concentraties om het virus te helpen bestrijden.” – https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizers-novel-covid-19-oral-antiviral-treatment-candidate

  Dat is waar omdat bekend is dat ritonavir een goede CYP3A-remmer is en het lichaam de CYP3A-route gebruikt om medicijnen zoals PF-07321332 af te breken. Maar Pfizer verzuimt om het primaire doel van Ritonavir te vermelden, namelijk dat van een gevestigde, door de FDA goedgekeurde proteaseremmer die wordt gebruikt om HIV te behandelen.

  Ritonavir heeft TWEE functies. Het remt zelf proteasen (enzymen die eiwitten afbreken) net als PF-07321332, en het remt de CYP3A-route.

  Dus als we onszelf toestaan ​​te zeggen wat Pfizer weigert te zeggen in hun huidige verkoopblunder, maar wat overduidelijk blijkt uit het grote succes van proteaseremmers als hiv-therapieën, dan realiseren we ons dat hiv-proteaseremmers zelf de virale replicatie van Covid vertragen. De studie claimt 89% werkzaamheid bij het verminderen van ziekenhuisopname of overlijden bij Covid-patiënten
  …..
  https://dailyexpose.uk/2021/11/20/pfizer-says-using-its-covid-pill-with-hiv-drug-cuts-the-risk-of-death-by-up-to-89-is-this-an-admission-that-the-covid-vaccines-cause-acquired-immunodeficiency-syndrome/

  Het gaat van kwaad tot erger. ’s Avonds ga je nog gezond naar bed, maar ’s ochtends sta je dood op

  Geliked door 1 persoon

 4. Andre zegt:

  Ja en de eerste 2 spuiten werken niet meer daarom een booster impfung. Maar als je zegt ok doe mij dan maar die booster en laat die eerste 2 maar zitten want deze werken niet meer dan zegt Spahn nee die moet je ook nog nemen. Is Spahn nazi of gewoon idioot. Wie het weet mag het zeggen.

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Spahn beleeft de shitstorm van zijn leven in de online kranten die een commentaarfunctie hebben.
  Het artikel in de krant Die Welt is zojuist verwijderd nadat er zo’n 300 beledigingen waren binnengekomen. Mensen zijn gewoon kwaad.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  ….de „zeer besmettelijke Delta-variant”…Het gaat hier om een verzonnen virus wat dus niet bestaat maar dat wel zeer besmettelijke varianten zou kennen. Smerig varken. Weer een aartsleugenaar ala Rutte die iedereen onnodig doodsbang probeert te maken. Ik laat geen Spahn heel van die smerige vent !

  Geliked door 1 persoon

 7. Ravian zegt:

  Laat dat “ingeënt” maar weg, die vallen straks namelijk allemaal onder “dood”…

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Je kon er op wachten

  Mainstream media geeft “klimaatverandering, “gebroken hartsyndroom* en “pandemische angst” de schuld voor de plotselinge toename van hartaandoeningen en niet de levensgevaarlijke injecties
  https://www.revivalnewstoday.com/mainstream-media-blaming-climate-change-broken-heart-syndrome-pandemic-anxiety-anything-but-the-injections-for-sudden-surge-in-heart-disease/

  * Het takotsubo-syndroom (TTS), ook wel het ‘gebroken hart-syndroom’ genoemd, ontstaat na een heftige negatieve emotionele gebeurtenis. De hartspier verzwakt, met pijn op de borst, ademnood en soms een hartaanval. Een nieuwe studie toont dat dit ook kan gebeuren na een zeer positieve gebeurtenis.

  Wij mogen wel uitkijken voor ons hart als Rutte en De Jonge het loodje leggen. ’t Moet nog wel gevierd worden

  Like

 9. Harrie Vaes zegt:

  Ik begin steeds meer te geloven dat het zogenaamde vaccin alle hersencellen aantast.

  Like

 10. Joepiedepoepie zegt:

  He he als ze pas na bijna 2jaar wakker worden?

  Like

 11. saddy zegt:

  Afgelopen jaar zijn er in duitsland 4000 ziekenhuisbedden verdwenen en in heel zuid-duitsland hebben ze daarnaast het aantal voor cojona gereserveerde bedden van 35% naar 10% gereduceerd.
  Ze vliegen ernstig zieken mensen uit zuid-oost europa in voor behandeling in de ziekenhuizen.
  Ze frauderen met het percentage positieve “”gevaccineerden””
  Hij heeft een persverbod ingesteld over het huis wat hij een tijdje geleden gekocht heeft en hoe dat gefinancierd is.
  Je kunt merken dat spahn uit de klaus schwab – school komt.

  Geliked door 1 persoon

 12. Blaffertje zegt:

  Goh, Spahn klinkt net als Piet Paulusma, die noemt ook alle mogelijkheden op tijdens zijn weerberichten.
  “Een beetje wind, een bui of een buitje, mogelijk een beetje zon, maar ook bewolking”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s