Ebru Umar waarschuwt: “Mark en Hugo lachen ons uit, rellen geven hen de ammunitie die ze willen om ons te onderdrukken”

(Door: Michael van der Galien)

Ebru Umar is wakker. Heel wakker. Wakkerder dan wakker. En zoals we gewend zijn van deze heldin betekent dit dat ze geen blad voor de mond neemt. Op Twitter laat ze al langer geen spaan heel van het wanbeleid van het kabinet, maar nu is ze wel héél duidelijk: ze heeft terecht geconcludeerd dat het geen “dommigheid” is van het kabinet, maar bewuste opzet. Het doel van het coronabeleid is om een totalitaire controlestaat op te richten. En dat betekent ook dat we deze fascistjes heel slim moeten bestrijden.

Zo! Ebru Umar is lekker fanatiek aan het twitteren geslagen over de fascistische natuur van het gajes dat ons regeert. En ja, ze doet dat op de voor haar gebruikelijke manier: direct en in-your-face.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Ebru Umar waarschuwt: “Mark en Hugo lachen ons uit, rellen geven hen de ammunitie die ze willen om ons te onderdrukken”

 1. Bert zegt:

  De heftige beelden van de gewelddadige rellen in Rotterdam gingen de hele wereld over. In tal van andere landen waren eveneens grootschalige protesten tegen de fascistische vaxpas / lockdown tirannie waarmee bijna alle overheden hun bevolkingen onderdrukken.

  ‘Agents provocateurs?’
  ‘Wij wijzen alle geweld van de hand, maar moeten daar ook een kanttekening bij maken,’ zegt Peter Baars. Zo lagen er in een zijstraat van de Coolsingel stapels met gebroken stenen klaar (een kopie van wat eerder in de VS werd gedaan), De vraag is dus of ook het geweld in Rotterdam ‘is aangestoken door agents provocateurs. Dan kun je je ook afvragen aan welke kant deze uitlokkers staan.’

  ‘Een hele zwarte bladzijde in de Nederlandse geschiedenis is dat de politie… ook gericht heeft gevuurd op een aantal mensen. Een van hen kreeg een kogel door zijn buik. Die stond daar volgens veel omstanders slechts te filmen.’

  Deze rellen zijn wellicht uitgelokt om de afkeur van het publiek voor (nieuwe) demonstraties te krijgen. ‘Onder de relschoppers hebben zich misschien wel Romeo’s verborgen gehouden. Dat is vaker voorgekomen. Het geeft aanleiding om noodmaatregelen en misschien wel de noodtoestand af te kondigen, om nog meer macht naar de regeringen te trekken… We moeten daar werkelijk rekening mee houden.’

  Eurogendfor agenten gezien en gefilmd: indicatie dat rellen zijn uitgelokt.
  Baars wijst er bovendien op dat er opnames zijn van agenten en mannen in het zwart met wapenstok met het embleem van de Europese organisatie van gendarmes (/marechaussee / militaire politie), Eurogendfor. Naar schatting 8000 gendarmes zijn daarbij aangesloten. Eurogendfor werd opgericht om rellen in elkaars landen neer te slaan. Motief: een Roemeense gendarme zal wel bereid zijn op Nederlanders te schieten, maar een Nederlandse marechaussee mogelijk niet (en omgekeerd).

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/kunnen-de-massale-protesten-in-het-westen-de-great-reset-staatsgreep-tegen-onze-samenleving-nog-stoppen/

  Maar laten we burgers maar de schuld geven, dan heeft rutte ook ze zin weer gekregen.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Bert. Die straatstenen in een zijstraat zeggen mij helemaal niks. Bij de verkiezingen in Amerika reden vrachtauto’s vól met stembiljetten vóór Trump vanuit Amerika naar Canada teneinde aldaar die biljetten te vernietigen. Honderden, zoniet duizenden getuigen “zagen het gebeuren”, nóóit meer iets van vernomen. Voor mij is dat nepnieuws.

   Like

   • Bert zegt:

    Maar daar ben ik dan ook helemaal niet verbaasd over dat jij dit nep nieuws vind.
    Je had het niet eens hoeven melden van mij.
    En die man op de foto, die had een sticker op ze mauw geplakt.
    Maar dat had jij ook wel begrepen.

    Like

 2. saddy zegt:

  Ik wil wel eens meer weten over die rellen, Ebru vraagt helemaal niet door. Er moeten filmpjes zijn van de auto’s die die stenen neergelegd hebben. ( in amerika waren het ook agenten zelf die stenen neergelegd hebben in een zelfde scenario) Opeens staat er een europese politiemacht? Grapperhaus: We waren er op voorbereid. Waarop dan? Waarom dan? Waar zijn de drone-filmpjes met de politiebewegingen? Welke bevolkingsgroepen precies hebben van een demonstratie een avondje nieuwe cultuur gemaakt?
  Waarom is er precies geschoten? Wie was er in levensgevaar?
  40 Jaar lang gehoord: straffen heeft geen zin, en dan nu opeens met scherp schieten?

  Ik snap best dat aboutaleb met zijn camera-misdrijf uit de schijnwerpers gehaald moest worden, knuffel-marokkanen zijn immers altijd onschuldig, maar dit gaat wat ver. Of heeft hij het zelf georganiseerd?

  Of nemen ze aboutaleb toevallig mee in een poging om de proefprik-twijfelaars weer eens negatief in het nieuws te brengen?

  Like

 3. h zegt:

  Het is inderdaad een controlesysteem. Als 80-jarige, met diverse onderliggende gezondheidsproblemen, vergat ik bij de eerste vaccinatie toestemming te geven mijn gegevens aan het RIVM door te geven. Omdat ik geen Digid (controlemiddel) heb en geen moderne Smart telefoon kreeg ik geen Covidbewijs …… Fijn toch, zit nu al 1,5 jaar binnen ….

  Like

 4. karton zegt:

  Ik vraag mij af of de werkelijke redenen voor deze rellen de “corona-maatregelen” zijn. Gevoelsmatig is er m.i. véél meer mis in de NL-maatschappij waaraan de rellen zijn op te hangen. Bijv. : jongeren die 10–tallen jaren op een woning moeten wachten ; onderwijs dat geheel naar de knoppen is ; een “ regering” die als énige prioriteit “vluchtelingen” heeft en de NL-bevolking verwaarloost. Er zijn veel redenen voor de rellen, alleen erg spijtig dat er zoveel schade is veroorzaakt. Men zou bijv. in diverse plaatsen, tegelijkertijd, de zg “elite” , als burgemeester, wethouders enz. voor de voeten kunnen gaan lopen, hinderen enz. Ook dat zal bezwaren opleveren maar de schade voor burgers is nihil !

  Geliked door 1 persoon

 5. Donald Duck Parkeerd zegt:

  Andere koffie kopen Umar Ebru, rellen geven Rutte geen voer, want nu de politie heeft geschoten is er een grote kans dat bij volgende rellen dat door twee partijen word gedaan. Zoals is geschreven, er is een grens overschreden….de vrijheid van demonstratie, hoe krom deze ook mag lopen, is geen reden tot het gericht schieten op willekeurige demonstranten en omstanders omdat het uit elkaar slaan niet en zelfs averechts werkt. Ga je in dit spoor door kun je iedereen die na 21.00 buiten loopt neerschieten omdat het wel eens inbrekers kunnen zijn, en ieder tussen 07.00 en 21.00 omdat het wel eens winkel overvallers kunnen zijn…door gericht te schieten op demonstranten is het recht op terug schieten gecreerd. ( handvest rechten van de mens.)

  Het opzettelijk creeren van ene file om dieven te stoppen waardoor mensen op het eidn van die file eitelijk een schild worden is trouwens ook internationaal verboden, maar in Nederland mag de politie het…..en ben jij toevallig de laatste in de rij en rijd iemand op je in heb jij pech, maar de politie heeft eenn dader gestopt. Waar eindigt dit totale etaleren van onvermogen…?

  Dus waar die koffie op Rutte’s molen is weet ik niet, zijn wanbeleid zal ongetwijfeld wel voor een rechtbank komen, maar hij zal zichzelf daarvoor verhangen met een stropdas in de kledingkast en de broek op de enkels. En dat is Rutte ook, een vluchter. Hij weet dus donders goed dat zijn terreur uit de hand loopt. Het is de agent die de klappen krijgt voor het wanbeleid van regering op regering.

  De opzet van Euro Gendfor is verkapt die van een moordcommando, de absurditeit dat een Spaanse agent een Griekse bejaarde wezenloos mag meppen en een Griekse agent een Geel hesje in Parijs van twee meter afstand met een traangas geweer een hand af mag schieten is reden om alle leiders van de EU door te lichten, dit soort terreur is onwaardig aan een democratie of een vrij land. enkel in dictaturen treft men dit soort uitwassen. Wanneer politie in eigen land niet in staat is de orde normaal te handhaven, dan moet de politiek worden doorgelicht want geweld hoeft niet, het is net als terroisme (behalve islamitisch) een gevolg van….

  Ja, ik leef in een angst voor de eigen politie, omdat ze losgeslagen is en wet en recht ziet als flexibele geweldsmiddelen en niet als basis van een samenleving. Ik zie machtsmisbruik het nieuwe normaal worden, het wisselgeld van de overheid. En met mij langzamerhand 17 miljoen andere zielen, de een wat eerder dan de ander.

  Willen wij dit?

  Geliked door 1 persoon

 6. vangie1206j zegt:

  Ebru heeft gelijk lees de Telegraaf Rutte overweegt weer een nieuwe lockdown vanwege de “griepgolf” van nu.
  December is een wraak maand voor Rutte 5 Dec. Sinterklaas 25 Dec. Kerst 31 Dec. Oud jaar.
  Kan die smerige schoft al deze leuke dagen voor het volk verpesten.
  En mijn mening “RELSCHOPPERS” verniel niet andermans eigendommen maar val direct de politie en ME aan die terroriseren in opdracht van de schoften Rutte de Jonge de bevolking op een misdadige manier.

  Like

 7. Ravian zegt:

  Allemaal leuk en aardig, maar het zijn niet enkel de demonstranten die bepalen of een demonstratie vreedzaam verloopt.
  In het recente verleden zijn het aantoonbaar Antifa en agenten in burger geweest die vreedzame “rechtse” demonstraties op geweld hebben doen uitlopen.
  En ook nu is er weer sprake van door overheidsagenten geïnitieerd geweld.
  Ze zegt dus feitelijk dat we maar moeten ophouden met demonstreren, en de witte vlag maar moeten hijsen.
  Ik ben daar eerlijk gezegd niet zo goed in, in dat hijsen van witte vlaggen.
  En nu is er dus zelfs door overheidsagenten gericht met scherp op demonstranten geschoten.
  En dat in een land waar de doodstraf zelfs voor de meest walgelijke seriemoordenaars taboe is.
  Maar als je in het openbaar voor een het partijkartel niet bevallende mening uitkomt dan mag je blijkbaar gewoon standrechtelijk geëxecuteerd worden
  Verder blijken de betreffende “agenten” dan uit oost Europa afkomstig te zijn, waaraan je dus kunt zien dat het gebruik van excessief geweld blijkbaar van te voren was gepland.
  De tijden van Josef Stalin herleven in de “democratie” der “vrije” Nederlanden…
  Het ontgaat Ebru blijkbaar dat ons indirect de oorlog verklaart is.
  En het enige correcte antwoord daarop is het hijsen van de oorlogsvlag.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Ravian. Waaruit blijkt dat het hier om oost-Europese agenten zou gaan ? Ik heb dat nog nergens gehoord/gelezen. Wél heb ik agenten in zuiver Nederlands horen vloeken tijdens de rellen.

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Dat heb ik getuigen horen vertellen op YouTube…
    En erg vreemd is dat niet, want in Parijs hebben ze ook van de EU knokploegen op de gele hesjes losgelaten.

    Like

   • karton zegt:

    @ Ravian. Oké. Zouden ‘t ook Turkse- of Marokkaans-Nederlandse agenten kunnen zijn geweest ? Velen van hen spreken zeer gebrekkig Nederlands ! 😂🥷🏿

    Like

   • vangie1206j zegt:

    Knokploegen???? Maar dat kunnen wij toch ook.
    Ga even op visite bij een paar hooligans die zijn vaak voor een stevige knokpartij te porren.

    Like

   • Ravian zegt:

    Jaja, die pet past ECHT iedereen tegenwoordig.
    Ook het grootste gajes…

    Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Michael:

  Als ze je kunnen verplichten om een ​​vaccin te nemen, kunnen ze je ook verplichten om je te laten steriliseren, te euthanaseren of op verzoek een orgaan af te staan.

  Het belang van geïnformeerde vrijwillige toestemming wordt door weinigen begrepen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Bizar
  De Duitse minister van Volksgezondheid zet de 2G-samenleving in een stroomversnelling.
  Wie in december niet gevaccineerd of genezen is, zal waarschijnlijk dood zijn, kondigt hij aan.

  https://pbs.twimg.com/media/FE3rD-wXoAA2X5W?format=jpg&name=900×900

  Like

 10. Bas zegt:

  Rellen op bestelling…

  https://pbs.twimg.com/media/FE3pISQXoAIcQJ2?format=jpg&name=medium

  Like

 11. Bert zegt:

  Hoe laag zijn we hier al niet verzonken als toch zelfs sinterklaas een kogel vrij vest moet gaan dragen.
  Wilders durft al jaren geen stap meer buiten te zetten zonder zo’n vest.
  Maar wat een mooi land zijn we toch.

  Like

 12. Bob zegt:

  De methoden die bij de rellen worden gebruikt
  zijn dezelfde als bij Hitler en de NSB .
  Zet provocaceurs tussen de demonstrantranten
  en je kan de nood toestand uitroepen en de wet
  dus de vrijheid totaal inperken.
  De body snatchers hebben dan volkomen vrij spel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s