Keihard bewijs uit Tokyo (Japan): Ivermictine werkt!!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Keihard bewijs uit Tokyo (Japan): Ivermictine werkt!!!

 1. Julia zegt:

  Daar geloof ik zeer zeker in maar ja dan wurgen we natuurlijk de miljardenindustrie van vaccins en zijn aandeelhouders die rijkelijk mee profiteren de klos. Hier maar blijven roepen vaccineren, vaccineren, vaccineren totdat u er allen bij neer valt. Wie gelooft nog in dit vernietigende gif en wat is er bereikt meer en meer besmettingen terwijl het merendeel is gevaccineerd. Hou maar één ding voor ogen gevaccineerd of niet ze doen hun uiterste best om meer en meer ondernemingen en klein bedrijven naar de klote te helpen. Maar dat de huidige waardeloze demissionair bende daar goed in zijn dat zien we hoe ze de zorg totaal kapot hebben bezuinigd. En maar blijven dreigen als u dit niet doet en gehoorzaam bent en als u zich niet laat vaccineren dan gooien we de boel gewetenloos op slot. Financiéle compensatie die kennen we van deze trieste en waardeloze bende in Den Haag. Groningers die al heel lang wachten op schadevergoeding, Limburg mensen met zware overstromingsschade hebben totnutoe praktisch geen cent ontvangen, al jaren slachtoffers van een slepende affaire vanwege de toeslagenaffaire kunnen tot op heden nog fluiten naar hun geld. Nee wat flikt die gewetenloze smeerlap Rutte hij weet niet hoe snel hij jaarlijks extra miljoenen aan het zogenoemde koningshuis als verhoging schenkt dat uiteraard gretig door die Oranje graaiers wordt geaccepteerd. Miljarden naar bodemloze putten, miljarden aan het wanbeleid van migratie. Wat een ongekende gewetenloze schoften sorry ik heb er geen goed woord meer voor over.

  Like

 2. Jan zegt:

  In Japan heeft men door dat zij door de corona-cocktails gedecimeerd worden en de bevolking holt al achteruit

  Japanse bevolking daalt met record tot 126,65 miljoen te midden van pandemie

  De Japanse bevolking daalde op 1 januari tot 126,65 miljoen, een daling met het grootste aantal en de grootste marge sinds 2013, als gevolg van een daling van het aantal ingezeten buitenlanders als gevolg van strengere grenscontroles en als gevolg van de coronaviruspandemie, zo bleek woensdag uit overheidsgegevens.

  De bevolking kwam uit op 126.654.244, een daling met 483.789 of 0,38% ten opzichte van het voorgaande jaar, de grootste daling sinds 2013, toen de cijfers begonnen met het opnemen van ingezeten buitenlanders, volgens de gegevens die zijn vrijgegeven door het ministerie van Binnenlandse Zaken.
  ….
  Het jaarlijkse aantal pasgeborenen in Japan daalde tot een laagterecord van 843.321, terwijl het aantal sterfgevallen op 1.373.929 kwam, een lichte daling ten opzichte van het voorgaande jaar.
  ….
  https://www.japantimes.co.jp/news/2021/08/05/national/pandemic-population-drop/

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Zal niet gebeuren. Er moeten miljarden worden betaald voor de vaccins en denk eens aan de inlijving van iedereen in het grote paspoort-controleproces van de overheid genaamd “Big Brother is watching you”…weet je wel….!!!!

  Like

 4. saddy zegt:

  Op researchgate.net of nature.com kun je staafdiagrammen zien maar hier gaat het denk ik om:

  Ivermectin exhibited complete inhibition of SARS-CoV-2 3CLpro enzymatic activity

  Het gaat hierbij om “”ïn silico” bevindingen, maar mocht je in cojona geloven dan is dat geen probleem want sars cov 2, in welke variant dan ook, bestaat ook alleen maar in silico.

  Waarom interessant? Omdat pfizer zegt dat zijn product ook alleen via dit enzym werkt. Dan wordt het toch spannend of dat product, net als ivermectine , het enzym volledig remt. Beter dan ivermectine kan het dus in ieder geval NIET zijn.

  En daarom is het nog interessanter geworden waarom hugo ivermectine verboden heeft. De prijs is iets van 6 cent, het werkt minstens zo goed als het product van pfizer dat hugo straks ongetwijfeld niet gaat verbieden, het heeft een zeer beperkt bijwerkingen-profiel en inmiddels een bewezen staat van dienst.
  Mocht ik ook ooit op de IC komen met gemiddeld 2,91 ernstige ziektes en toevallig daarnaast een verkoudheidsvirus dan zou ik geen problemen hebben met ivermectine maar nog steeds geen genmodificatie willen.

  Japan zit eigenlijk in een 1G samenleving waarbij de G staat voor Geneesmiddel.

  Like

 5. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Natuurlijk werkt Ivermectine, dat weet iedereen. Maar dat is nu juist niet de bedoeling.
  En mocht je ooit op een IC terechtkomen en zogenaamd Ivermectine voorgeschreven krijgen,
  pas in ’s hemelsnaam op. Je kunt echt niemand vertrouwen en een etiket kan eenvoudig worden
  vervalst.

  Like

 6. Bob zegt:

  De bedoeling is dat het niet werkt. KASSA.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s