Viktor Orbán: “Wij willen geen dictators in Brussel”

(Vertaling: E.J. Bron)

Hongarije wil de EU redden van huichelaars

Tijdens een persconferentie maakte de Hongaarse minister-president Viktor Orbán duidelijk dat zijn regering niet van plan zou zijn om de EU te verlaten. Men zou zich op grond van de ervaringen uit het verleden met het communisme opstellen tegenover een nieuwe dictatuur, die deze keer uit Brussel komt. Het beginsel van Orbán is om de EU te redden van huichelaars.

De Hongaarse minister-president vormt voor de EU een echte uitdaging. Ondanks veelvuldige pogingen hem “op koers” van de Brusselse en Berlijnse welkomstpolitiek voor economische en sociale migranten te brengen, houdt Orbán vast aan zijn eigen politiek voor de mensen in zijn land. Noch de aangekondigde en opgelegde sancties noch de uitzetting van zijn partij uit de fractie van de “Europese Volkspartij” (EVP) hebben Orbán tot nu toe op de knieën gedwongen.

In een toespraak voor leden van zijn partij Fidesz heeft Orbán ondubbelzinnig aangekondigd niet van plan te zijn om van deze politiek af te wijken. “We willen de EU helemaal niet verlaten, ons raken ze niet zo snel kwijt”, zei hij. En voegde er aan toe: “We willen onze soevereiniteit behouden en we willen onszelf niet terugvinden in een Verenigde Staten van Europa.”

Met het oog op het verleden zei Orbán: “Na de communistische heerschappij willen we geen nieuwe dictatuur, ook niet eentje uit Brussel.” Verder: “We zullen het recht niet opgeven onze grenzen te verdedigen, migranten te stoppen. We staan erop dat het huwelijk in Hongarije tussen man en vrouw plaatsvindt, een vader een man en een moeder een vrouw is. Bovendien moet Brussel onze kinderen met rust laten.”

Afgelopen zomer had de Nederlandse minister-president Mark Rutte hardop verklaard dat Hongarije niet langer in de EU zou horen. De Hongaarse minister van Justitie, Judit Varga, had geantwoord dat Hongarije de EU niet zou willen verlaten. Integendeel, “wij willen de EU redden van de huichelaars.” Deze eis werd door Orbán in zijn toespraak nog een nadrukkelijk onderstreept.

Viktor Orbán en Judit Varga.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Viktor Orbán: “Wij willen geen dictators in Brussel”

 1. sweetheart zegt:

  Hij verplicht niet het vaccin maar heeft wel gezegd of het vaccin of corona dood, hij gelooft zelf helaam in he tvaccin helaas

  Like

 2. koosv8 zegt:

  Dat is geen makkelijk standpunt, maar samen met Polen, en misschien nog andere landen moet het kunnen. Of de EU barst van eigen onkunde uiteindelijk toch uit elkaar.

  Like

 3. Eppo zegt:

  Het ziet er steeds meer naar uit dat We bevrijd worden door de Oostblokkers..
  Volgens de PvdA zijn we bevrijd door de Murken in 45 en Jeroen Krabbe bevestigd dat .

  Like

 4. Jan zegt:

  Nog meer smerige praktijken, het doorverkopen van wattenstaafjes met DNA

  GENETISCHE OOGSTEN: Covid-testbedrijf geeft toe covid-wattenstaafjes met klant-DNA aan derden te hebben verkocht

  Cignpost Diagnostics, een door de overheid goedgekeurde leverancier van de Wuhan coronavirus (Covid-19) “Express Test”, heeft aangekondigd dat het van plan is om wattenstaafjes met DNA van klanten te gaan verkopen aan derden.

  Een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde waakhondgroep voor gegevens-privacy is een onderzoek gestart naar de ontwikkeling, die in strijd is met tal van privacywetten. Het bedrijf beweert ondertussen dat de nieuwe winstgevende inspanningen nodig zijn om “meer te leren over de menselijke gezondheid” om nieuwe geneesmiddelen te kunnen ontwikkelen.

  Een groot probleem met dit alles is dat Cignpost nooit iemand op de hoogte heeft gesteld van haar bedoelingen, de uitstrijkjes doorverkopen. In plaats daarvan deed het bedrijf alsof het gewoon aan het testen was op de aanwezigheid van Chinese ziektekiemen.

  Cignpost, dat 71 inlooplocaties in het Verenigd Koninkrijk heeft, zou sinds juni 2020 maar liefst drie miljoen Fauci Griep-tests hebben afgeleverd. Elke test, van de PCR-variant, kost tussen £ 35 (ongeveer $ 47) en £ 120 (ongeveer $ 162).

  Met ongeveer drie miljoen en nog steeds betekent dit dat Cignpost ergens tussen de $ 141 miljoen en $ 486 miljoen heeft binnengehaald.

  Is covid-testen een massale DNA-oogst, winstgenererend schema in vermomming?
  21 oktober is de laatste keer dat Cignpost zijn “informatieblad voor onderzoeksprogramma’s” heeft bijgewerkt. De nieuwste versie geeft aan dat het bedrijf klantgegevens bewaart, waaronder ‘biologische monsters’ en ‘het DNA dat uit dergelijke monsters is verkregen’.

  Cignpost bewaart ook “genetische informatie die is afgeleid van het verwerken van uw DNA-monster”, luidt het document nu, eraan toevoegend dat dit wordt gedaan “met behulp van verschillende technologieën zoals genotypering en gehele of gedeeltelijke genoom-sequencing.”

  Ook opgenomen in het Cignpost-beleidsdocument is een waarschuwing over hoe de DNA-monsters van klanten en andere persoonlijke informatie zullen worden gedeeld met “medewerkers” die met het bedrijf of onafhankelijk werken. Deze medewerkers zijn onder meer universiteiten en particuliere bedrijven, die volgens Cignpost “een vergoeding kunnen ontvangen” in ruil voor hun medewerking aan de regeling.

  “Het is onduidelijk hoeveel monsters door Cignpost zijn opgeslagen en of ze tot nu toe zijn verkocht of gebruikt voor enig onderzoek, maar het beleid zegt dat gegevens van al degenen die een uitstrijkje hebben voor onbepaalde tijd worden bewaard”, voegde The Central London eraan toe.

  Voor alle duidelijkheid: de $ 141- $ 486 miljoen aan winst die door Cignpost wordt gegenereerd, is alleen voor de normale testprocedure. Deze verkoop door derden van de wattenstaafjes en hun DNA aan derden is extra winst die het bedrijf onder verborgen voorwaarden in zijn privacybeleid binnenhaalt.

  “Laat me je een idee geven van wat hier aan de hand is”, meldde Verum Et Inventa.

  “Familiehistorische bedrijven hebben al DNA-monsters van mensen genomen en het gerucht gaat dat ze de informatie ook zouden kunnen verkopen. The Powers That Be willen deze samples in handen krijgen, maar waarom? OMDAT ZE IEMAND OF ÉÉN SPECIFIEKE GENOOM VAN MENSEN ZOEKEN.”

  Wat zou dit specifieke genoom kunnen zijn? De jury is er nog steeds niet over uit, maar meer mensen stellen in ieder geval vragen en dat is een stap in de goede richting.

  “En elk bedrijf dat bloed, urine of andere lichaamsvloeistoffen doet, gaat niet door China?” vroeg een commentator bij Natural News.

  “Ja, lees de kleine lettertjes als je naar een dokter gaat”, antwoordde een ander.
  https://www.revivalnewstoday.com/genetic-harvesting-covid-testing-firm-admits-to-selling-covid-swabs-containing-customer-dna-to-third-parties/

  Zie ook: China Wants Your Data — And May Already Have It
  https://www.npr.org/2021/02/24/969532277/china-wants-your-data-and-may-already-have-it

  China’s gene giant harvests data from millions of women
  https://www.reuters.com/investigates/special-report/health-china-bgi-dna/

  Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  Die heer Orbán toch. Geweldige leider !

  Like

 6. PR zegt:

  Zijn opvattingen omtrent de vaccinatiedwang/Corona hebben zijn masker voor mij doen vallen: Ook Orbán is evenals Boris Johnson en (Donald Trump!) een ‘controlled-opposition’ gebleken in de pocket van de vrijmetselaar-globalisten die de burger valse hoop moet geven, maar uiteindelijk het spelletje van zijn meesters meespeelt. Een droevige constatering.

  Like

 7. Horatius zegt:

  Victor Orbán laat zich niet intimideren, ondanks het dreigen met sancties. Zelfs de uitzetting van zijn partij uit de fractie van de Europese Volksverraders Partij (EVP) kan hem niet van zijn standpunten afbrengen.
  Wat heeft de dictatuur vanuit Brussel de Europese bevolking per saldo opgeleverd?

  1. Een stapsgewijze islamisering.

  2. Een groot aantal terreuraanslagen gepleegd door moslims vermomd als asielzoekers.

  3. Talloze grensincidenten veroorzaakt door het Wir Schaffen Das-project van Angela Merkel.

  4. Een omvolkingsproces aangewakkerd door gedateerde vluchtelingenverdragen en gefinancierd door de argeloze belastingbetaler en een zekere George Soros.

  5. Talloze getto’s die worden bevolkt door radicale moslims, medicijnmannen, drugsbendes, radicale imams, verwarde mannen en andere criminelen.

  6. Het verdwijnen van de nationale identiteit en cultuur die worden vervangen door de eenwording van kerk en staat. Dus een islamitisch kalifaat met zijn religieuze extremiteiten zoals vrouwenbesnijdenis, eerwraak, veelwijverij en kinderhuwelijken etc.

  7. Het uitsluiten van de z.g. populistische partijen door een vanuit Brussel opgelegd cordon sanitaire om dergelijke partijen te demoniseren en buitenspel te zetten.

  8. Voorbereidingen voor het oprichten van een Europees leger. Niet om onze buitengrenzen te beschermen, maar om eventuele massale opstanden van de autochtone bevolking bijtijds de kop in te drukken en haar leiders te elimineren.

  9. Voorbereidingen voor het oprichten van een Verenigde Staten van Europa naar Amerikaans voorbeeld. De VS werden echter pas één geheel na de Amerikaanse Burgeroorlog van 1861-1865, dus dan weten de voormalige Oostbloklanden waar ze aan toe zijn…

  10. Het niet respecteren van de traditionele invloedssferen van Rusland door Brussel en de VS door zich te bemoeien met de conflicten van de Oekraïne met Rusland. Wat levert dit op behalve het risico van een gewapend conflict wat kan escaleren tot een wereldoorlog?

  Geliked door 1 persoon

 8. Bert zegt:

  Hongarije stapt niet uit de EU.
  Ze kunnen dat gratis geld heel goed gebruiken.

  Like

 9. Jan zegt:

  De sombere ellende van een linkse Thanksgiving
  Door JB Shurk

  Voor gelovige mensen biedt Thanksgiving een dag om alles te vieren wat we hebben, hoe veel of hoe weinig dat ook is. Het is een dag waarop eenvoudige gemakken hun verdienste krijgen. Een warm vuur, warm eten en warme vriendschappen zijn het enige dat er echt toe doet, en voor een dag verdwijnt al het andere in de wereld achter deze eeuwenoude waarheden.

  Voor een linkse moet Thanksgiving het ergste zijn wat er is. Dankbaar zijn… is er iets dat meer in tegenspraak is met het wereldbeeld van links? Achter elke hoek schuilt denkbeeldig onrecht. Onbewuste vooroordelen tasten elke goede daad aan. Elke gezonde traditie ondersteunt de ‘suprematie’ van een onwaardige cultuur. Nee, nee, wie kan daar dankbaar voor zijn? Mensen opdelen alsof het een sport betreft en volhouden dat ze zich ellendig voelen zijn beide zaken die de linkse macht voortstuwen. Er moet altijd iets mis zijn en er moet altijd ergens iemand de schuld van krijgen. Wanneer het leven wordt gezien als niets meer dan een reeks veldslagen op het bloedige pad naar ‘progressieve’ Utopia, moet elke dag eindigen in een mislukking – en wat voor soort mens zou daar dankbaar voor kunnen zijn?

  “Voordat we de tofu-kalkoen doorgeven, laten we Karl Marx bedanken.”

  ‘Misschien moeten we eerst onze excuses aanbieden aan Moeder Aarde voor de schade die we haar hebben aangericht.’

  “Ik denk dat we allemaal rond de tafel moeten gaan en vertellen hoe we het afgelopen jaar werden onderdrukt, behalve Shaun, aangezien hij blank is.”

  “Eigenlijk zie ik mezelf nu als zwart.” (Overigens hebben diverse politieke figuren zich decennia lang uitgegeven voor zwart of indiaan)

  “Oké, dan verdient degene die de meeste koppeltekens in zijn/haar/xir/hun geslachtsvoornaamwoorden heeft, het eerst te gaan.”

  ‘Zouden we iedereen die ongelukkig is gewoon vragen om een ​​hand op te steken?’

  Het is niet moeilijk om te zien hoe leeg het leven van een linksmens is. Niet in staat tot oprechte dank en niet in staat tot echt geluk, gaat de zin in het leven verloren. Politieke gemeenplaatsen zijn het enige dat overblijft. Dus is linksisme een ziekte die de menselijke ziel verrot? Het is zeer zeker. Ten eerste ontneemt het de getroffenen iets “goeds” in de wereld te zien. Dan verhardt het hun hart op zo’n wijze dat daden van haat als vriendelijkheid worden gerechtvaardigd. En ten slotte, in naam van het bestrijden van dood en ellende, begonnen ongeneeslijke linksen zich wijd en zijd te verspreiden. Links vreet aan iemands menselijkheid totdat er slechts een skelet overblijft, schreeuwend: “Alles wat ik heb gedaan is voor je eigen bestwil.” En meer dan honderd miljoen vermoord in de afgelopen eeuw en miljarden anderen die hebben geleden en de wreedheid van links hebben doorstaan ​​onder het mom van “gelijkheid” of “eerlijkheid” getuigen van de waarheid dat alleen dood en verderf volgen waar linksisme zich verspreidt.

  In plaats van dankbaar te zijn voor het leven, is een linksist dankbaar voor abortus. In plaats van dankbaar te zijn voor het gezin, is een linksist dankbaar dat het traditionele kerngezin nog nooit zo verzwakt is geweest. In plaats van dankbaar te zijn voor de menselijke vindingrijkheid die de levensstandaard dramatisch heeft verhoogd en welvaart over de hele wereld heeft verspreid, is een linksist dankbaar dat een kleine groep globalistische elites heeft beloofd de industrie en persoonlijk eigendom de kop in te drukken in zijn Quichot-campagne tegen slecht weer.

  In plaats van dankbaar te zijn dat individuele rechten en constitutioneel republicanisme de menselijke gelijkheid hebben bevorderd, is een linksist dankbaar dat een internationale heersende klasse opnieuw in opstand komt om macht uit te oefenen over een planeet van lijfeigenen. In plaats van dankbaar te zijn voor de koolwaterstoffen onder hun voeten, vervloekt een linkse de energiebronnen die de beschaving overeind houden. In plaats van dankbaar te zijn voor het leven in een land dat vrijheid en vrijheid heeft verspreid voor zover dat ooit heeft bestaan, vervloekt een linkse de grondbeginselen van de Amerikaanse onafhankelijkheid.

  In plaats van dankbaar te zijn dat verdienste en persoonlijk karakter de huidskleur van een persoon hebben verdrongen als bewijs voor zijn waarde, vervloekt een linkse de goede wil onder de mensen en predikt hij de verdeeldheid van onbewuste vooroordelen, onzichtbare vooringenomenheid en verborgen raciale suprematie. In plaats van dankbaar te zijn dat goede mensen elke dag opstaan ​​om te werken en te strijden en hun families met zweet en bloed te onderhouden, vervloekt een linkse persoon de productieven onder ons en verdeelt hij hun inspanningen over degenen die ervoor kiezen om niets te produceren. In plaats van dankbaar te zijn dat er mensen zijn die de wereld in trekken om iets nieuws te bouwen, volgt een linkse in hun sporen, roepend van achteren: “Je hebt dat niet gebouwd”. (Obama: “Jij hebt dat niet gebouwd maar de staat”)

  Met andere woorden, het enige waar linkse mensen dankbaar voor zijn, is dat ze absoluut geen reden hebben om dankbaar te zijn. Dat is linksisme!

  Met andere woorden, het enige waar linkse mensen dankbaar voor zijn, is dat ze absoluut geen reden hebben om dankbaar te zijn. Dat is linksisme!

  Is het dan een verrassing dat links zijn collectieve verstand verliest als normale, opgewekte mensen erop staan ​​alles te vieren wat ze hebben? De grote meerderheid van de Republikeinen heeft de propaganda en censuur doorzien en weet dat de verkiezingen van vorig jaar een schijnvertoning waren. Toch hebben ze, in plaats van zich te wentelen in tranen en verdriet, geweigerd toe te geven aan de onwettige regering in D.C.

  Het is duidelijk dat het DOJ, de FBI en de inlichtingendienst de nationale veiligheidstoezichtstaat hebben omgebouwd om zich te richten op politieke tegenstanders van de heersende regering. De afdeling “Justitie” schaamt zich er niet voor om ouders als “binnenlandse terroristen” aan te vallen omdat ze de racistische marxistische indoctrinatie van scholen weigeren te accepteren. Toch blijven vrijheidsgezinde Amerikanen de aanvallen van hun regering gestaag opnemen en blijven ze spreken. Het is duidelijk dat, terwijl de binnenlandse terroristen van Black Lives Matter en Antifa actief worden ondersteund door de FBI en de bredere federale overheid, MAGA-kiezers die vorig jaar protesteerden tegen de verkiezingen het doelwit waren van een corrupt strafrechtsysteem dat de geesten van Trump-aanhangers wil verpletteren . Tot op de dag van vandaag, terwijl vermeende moordenaars en verkrachters op borgtocht vrij rondlopen en wel van kust tot kust, is de heersende klasse aan het werk gegaan met het arresteren van politieke tegenstanders en gooien “overtreders” van het Capitool in een zwart gat zonder zonder zich aan de grondwet te houden, alleen maar om macht uit te oefenen over haar ideologische vijanden. Toch schreeuwen Amerikanen met een hartelijke geest en een onoverwinnelijke wil uit volle borst: “Let’s Go Brandon!” zodat elke vijand van vrijheid in Washington hun verzet hoort.

  Mensen die weten hoe en wanneer ze moeten bedanken voor wat ze hebben, weten ook hoe en wanneer ze moeten opkomen voor alles wat ze weigeren te laten ontglippen. Mensen die weten hoe ze plezier moeten hebben, zelfs als het slecht gaat, zijn dezelfde mensen die nooit helemaal verslagen kunnen worden. Die mensen die alleen zichzelf kunnen bedanken, hebben echter geen vaste voet voor als het moeilijk wordt. Ze verwelken bij het zien van strijd. Geen wonder dus dat linksen een hekel hebben aan Thanksgiving, omdat het een feestdag is die het beste in mensen naar boven haalt, terwijl ze vastbesloten zijn om alleen het slechtste te zoeken.

  Vrolijke Thanksgiving!
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/11/the_bleak_misery_of_a_leftist_thanksgiving.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s