Krankzinnig!

“Röntgenfoto´s van asielzoekers maken om hun leeftijd vast te stellen, is een te grote ingreep in de lichamelijke integriteit.”

“Vaccinatieplicht onder bedreiging met een geldboete beschouw ik als een belangrijke stap.”

(Frank Ulrich Montgomery, president van de Duitse federale artsenvereniging)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Marlies“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Krankzinnig!

 1. droevige mof zegt:

  Ik zeg het nogmaals: het gedrag van de meeste artsen in de Corona-crisis zal op hen hetzelfde effect hebben als de pedofilieschandalen hadden op katholieke priesters.
  Artsen zullen ervan worden verdacht onbetrouwbare, potentieel gevaarlijke en zakkenvullende schurken te zijn. Dit doet helaas groot onrecht aan de rechtschapen, moedige en gewetensvolle artsen. Het is hetzelfde met de priesters.

  Geliked door 6 people

  • D.G.M.Holland zegt:

   De mens met zijn ongelofelijk sterke immuunsysteem is miljoenen jaren doorgekomen zonder vaccins en toch verder geevolueerd tot wat we nu zijn.
   Weet je dat er geen succesvolle dierproeven zijn geweest bij de ontwikkeling van dit vaccin? Dat is één van de vereiste regels om goedgekeurd te worden…
   Van de 4 eisen tot goedkeuring zijn ze gestopt bij fase 3…. en TOCH is er goedkeuring aan gegeven. Dit toont de verrotting aan van onze goedkeurings-instanties.

   Elke arts die dit in spuit, voldoet niet aan zijn eed van Hypocratis, want wegens de tijdelijke goedkeuring KAN een dokter niet weten, of het goed is voor zijn patient.
   Hij GOKT gewoon op de goede afloop op langere termijn…
   Dit wetend en dan toch doorgaan met vaccineren van zijn patienten spuit elke arts zijn eigen morele kompas kapot.
   Hij kan zich dan voegen tot het rijtje van alle andere kwakzalvers.

   Het vaccin is samengesteld uit cellen van geaborteerde foetussen…
   Moet ik me in de toekomst verplicht laten vaccineren met cellen van geaborteerde foetussen, die niet eens mochten opgroeien tot een nieuw mensje????

   Geliked door 2 people

 2. hans zegt:

  Maar 1 reactie mogelijk voor dit soort TUIG!
  Kan iedereen garanderen dat dit land zeer klein is en dat men er zeer snel achter komt waar onze verraders wonen. Het is hier geen Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk of Italie.
  Als ze zo doorgaan met hun absolute terreur dan komen er nog veel meer rellen!
  Er is een druppel en die is niet ver meer. Zeker ook niet in bovengenoemde landen.
  Met hun desinformatie van zoveel procenten die hun gifspuit zouden hebben ontvangen!?
  Waarom dat gedram dan, want ze hebben haast namelijk. Alles wat nu in het ziekenhuis ligt zijn geen mensen die deze spuit niet hebben gehad en Covid zouden hebben,
  NEE, er liggen mensen die wel die spuit hebben gehad met complicaties hiervan!!
  Dit kan niet echt langer meer verborgen worden gehouden dus vandaar die haast.
  Ze zijn echt van het padje af, want dan geschokt zijn over rellen terwijl je mensen hun lichamelijke integriteit bedreigt en ze ook sociaal economisch wil bedreigen en dan mogen wij niet DREIGEN!!?? HA HA HA!

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   hans Het is allemaal tuig. Waarom denk u dat Rutte en De Jonge het zover hebben laten komen en nu als de zogenoemde besmettingen zo oplopen zo lang wachten met de persconferentie vol dreigingen en leugens. De reden is dat de fascisten Rutte en De Jonge dit rekken totdat inderdaad het 2G zo snel mogelijk kan worden ingevoerd. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/coalitiepartijen-vormen-kamermeerderheid-en-gaan-wetsvoorstel-2g-beleid-doordrukken-er-is-geen-tijd-te-verliezen/ Puur tijd rekken dus om dat achterlijke nu al niet werkende 2G ausweis er door te drammen. Het huidige demissionaire zooitje kun je onder groot tuig rekenen dat er alles aan doet om iedereen te verplicht te onderwerpen aan het vaccinatieterreur. Maar denk er om het woord tribunaal mag in de Eerste Kamer niet meer worden gebruikt maar wat mij betreft is het de hoogste tijd om de smerige trekpoppen van het WEF Rutte, De Jonge en de trawanten binnen het OMT zo snel mogelijk voor een tribunaal te dagen omdat zij heel wat op hun geweten hebben en de samenleving zowel economisch als maatschappelijk zwaar hebben ontwricht en beschadigd. De ellendelingen hebben alles bewust kapot bezuinigd de zorg, de politie waarvan nu het voorstel van de dwazen D66 is om vrijwilligers of mensen met bijv. een horecaschool opleiding achter de balie te zetten om aangiftes op te nemen. Hoe ziek kan een door en door rot zooitje in Den Haag zijn, de veiligheid is in gevaar om dat ook de brandweer is kapot bezuinigd en ga zo maar door maar ondertussen zitten er al weer 600 gelukzoekers in Ter Apel te veel, Het welkomshotel klapt wederom uit zijn voegen. Maar ja we hebben uiteindelijk Broekers-Knol de machteloze onbenul. Knettergek. Die blauwe kamer in Den Haag is te vergelijken met een open inrichting vol met psychopaten.

   Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   hans Een weldenkend mens weet dat we worden geregeerd door leugens, het zijn inderdaad niet alleen ongevaccineerden maar het is een feit dat het experimenteel goedje heel veel bijwerkingen veroorzaakt en nog maar moeten afwachten wat de schadelijke bijwerking op langere termijn zullen zijn. Maar deze gigantische prik blunder zal nimmer worden toegegeven sterker nog het miljardenverdienmodel moet meer en meer groeien door jaarlijks nog meer gifprikken te verplichten. Dat bespaart in de toekomst veel geld want de kwetsbaren, ouderen zullen vroeger overlijden door het gif, daarbij zal de onvruchtbaarheid toenemen als men nu ook al hele jonge gezonde kinderen gaan injecteren en dat is de bedoeling om de wereldpopulatie te verminderen. Het is een heel smerig plan dat al jaren in voorbereiding is en nu ten uitvoer wordt gebracht. Een agendapunt van de agenda NWO. Ik hoor virologen en artsen beweren dat de bijwerkingen nihil zijn maar ze zeggen er wel achteraan wat het in de toekomst zal doen dat weten ze dan nog niet. Dus puur experimenteel en ook De Jonge en trawanten zullen iedereen verplichten om zich te onderwerpen aan dit experiment. Het begint binnenkort met 2G om nog meer mensen over te halen om zich te laten prikken of anders geen deelname meer aan de samenleving. Noem het dwans of verplichting het komt op hetzelfde neer. Het wordt van kwaad tot erger en jaarlijks terugkerend.

   Geliked door 1 persoon

 3. Marijke zegt:

  Ik zeg maar 1 ding: discriminatie!!!

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Die schoft moeten ze ophangen aan een hijskraan 20 meter hoog.

  Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:

  Oostenrijk en het herlevend fascisme. Let op wat de vrouw zegt die in het begin geïnterviewd wordt. Zij die weigeren het gif te nemen zijn idioten. Even later is een ander vrouw aan het woord en voor haar is het compleet nieuw dat geprikten nog steeds anderen kunnen besmetten. Dit geeft ook direct aan dat men geen benul heeft wat er werkelijk aan de hand is en men geïndoctrineerd is door de kolder die politici uitkramen (wat blijkt uit antwoorden van anderen, inclusief van de professor (die er goed aan zou doen zijn titel in te leveren)

  Mia en Christopher zijn Oostenrijkse circusartiesten. Vanuit hun huis in Wenen gaan ze samen met hun hond Magic op pad om deel te nemen aan grote en kleine theatervoorstellingen in heel Europa, van de Royal Albert Hall tot privéfeesten, soms jonglerend met vuur, soms trapeze, soms gewoon met verbluffende vertoningen van balans en kracht.

  Misschien wel het minst interessante aan dit getalenteerde jonge stel is dat ze niet zijn ingeënt tegen Covid-19. Als ik ze ontmoet in hun huis in een bosrijke buitenwijk buiten Wenen, schaam ik me bijna om ernaar te vragen. Maar ze leggen zorgvuldig uit hoe ze, om redenen van wantrouwen, voorzichtigheid en, zoals zij het zien, integriteit, hebben besloten het Covid-vaccin niet te nemen – en hoe dit feit plotseling hun hele leven bepaalt.

  Geliked door 2 people

 6. Wappieman zegt:

  MOSSELKONTENLIKKER .

  Geliked door 2 people

 7. Jan J zegt:

  Het lijkt er op dat met uitzondering van Hongarije idioten en landverraders zitten.
  Hoe is het ooit zover kunnen komen?

  Geliked door 1 persoon

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. Torsten Himmelstoss zegt:

  Túúrlijk, IMPFUNG MACHT FREI,
  analoog naar ARBEIT MACHT FREI..!!!

  Geliked door 2 people

 10. Joepiedepoepie zegt:

  Dat is nogal contrasterend beleid?

  Like

 11. Bas zegt:

  Ziekenhuisbezetting hetzelfde als een jaar geleden zónder ‘vaccin’….

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  Fake nieuws ??? of “Al is de leugen nog zo snelde waarheid achterhaald hem wel” .
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/11/24/covid-vaccin-in-slovenie-aan-de-code-kun-je-zien-of-en-waaraan-je-doodgaat-code-01-is-placebo-voor-bobos/

  Als het klopt zullen er velen eindigen op het schavot van het tribunaal, mits het volk op tijd ontwaakt.

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Like

 15. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

 16. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Hoezo covid aanpraten….

  Geliked door 2 people

 18. Bas zegt:

  GELOGEN, GELOGEN EN NOG EENS GELOGEN!!!

  Like

 19. Bas zegt:

  Stemrecht afgenomen!!!
  Afgesplitst, dan is stemmen nu verboden….

  Geliked door 1 persoon

 20. Jan zegt:

  Nieuwe studie uit Duitsland bevestigt hogere vaccinatie-dekking –> hogere oversterfte

  De Harvard-studie toonde aan dat vaccinatie de zaken erger maakt wat betreft gevallen. Deze nieuwe studie uit het Duits toont aan dat hoe meer je vaccineert, hoe meer mensen er worden gedood. Geen verrassing voor mij.

  Ik heb net een nieuwe studie gekregen van een vriend in Duitsland (Max Langen).

  Wat deze nieuwe Duitse studie laat zien is: hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe hoger de oversterfte.

  Ik kan niet zeggen dat ik verrast ben. Dit is het dodelijkste vaccin in de menselijke geschiedenis met een factor van meer dan 800. Maar het is altijd fijn om bevestiging te krijgen van meerdere bronnen die geen conflicten hebben.

  De auteurs schrijven (vertaald in het Engels): “De correlatie is + .31, is verbazingwekkend hoog en vooral in een onverwachte richting. Eigenlijk zou het negatief moeten zijn, zodat je zou kunnen zeggen: hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe lager de oversterfte. Het tegenovergestelde is echter het geval en dit moet dringend worden opgehelderd. Oversterfte kan worden waargenomen in alle 16 landen…”

  In gewoon Nederlands: vaccinatie maakt het erger, niet beter.

  Klik om toegang te krijgen tot GermanAnalysis.pdf

  De Duitse studie:
  Deelstaten met een hoge vaccinatiegraad hebben de hoogste oversterfte
  “Hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe hoger de oversterfte”

  De natuurkundige dr. Ute Bergner, voorheen lid van de FDP-fractie in het Thüringer deelstaatparlement, is inmiddels overgestapt naar de partij “Burgers voor Thüringen”, die op 17 november werd gehouden. Een toespraak voor het deelstaatparlement van Thüringen waarin ze een analyse presenteerde die ze had laten uitvoeren.

  Ze liet twee statistici onderzoeken of er een verband is tussen de vaccinatiegraad en de oversterfte in de 16 deelstaten.

  Hier de toespraak in twee delen:
  video

  prof.dr. Rolf Steyer en dr. Gregor Kappler analyseerde de periode van week 36 tot week 40.

  De resultaten zijn alarmerend. In de samenvatting van de analyse staat:

  Oversterfte komt voor in alle 16 landen. Het aantal door het RKI gerapporteerde Covid-doden in de verslagperiode vertegenwoordigt consequent slechts een relatief klein deel van de oversterfte en kan vooral het kritieke probleem niet verklaren:

  Hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe hoger de oversterfte.

  De meest directe verklaring is:
  ・ Volledige vaccinatie verhoogt de kans op overlijden.

  Natuurlijk zijn er meer indirecte verklaringen mogelijk:
  ・ Hoe hoger het aandeel ouderen, hoe hoger de vaccinatiegraad en de oversterfte. Daarom correleren de vaccinatiegraad en de oversterfte ook. (Deze verklaring is echter niet erg plausibel, aangezien het aandeel ouderen tussen 2016-2020 enerzijds en 2021 anderzijds aanzienlijk zou moeten zijn veranderd.)

  ・ Hogere vaccinatiegraad wordt bereikt door verhoogde stress en angst in het betreffende land, en dit laatste leidt tot hogere aantallen sterfgevallen.

  Verdere uitleg is geenszins uitgesloten. Deze kan worden ondersteund met cijfers en moet verder worden onderzocht.

  De statistische evaluatie geeft het volgende beeld: De y-as geeft de oversterfte in procenten weer. Zo staat 110,0 voor een oversterfte van 10%. 100,0 betekent geen oversterfte en is het gemiddelde van 2016 tot 2020. Op de x-as staat de vaccinatiegraad van de staat in procenten.

  Thüringen (4%) en Saksen (2%), de twee landen met de laagste vaccinatiegraad, hebben ook de laagste oversterfte. Koploper is Mecklenburg-Vorpommern met een vaccinatiegraad van 66% en een oversterfte van 16%. De grotere deelstaten hebben allemaal een oversterfte van 10% met vaccinatiepercentages van 66 tot 71%.

  Oversterfte onder 15- tot 44-jarigen
  Op dit punt willen we kijken naar de huidige oversterfte onder 15- tot 44-jarigen in Duitsland en Europa. In onderstaande grafiek is de sterftetrend van de afgelopen jaren weergegeven. In de rode cirkel zien we het jaar 2021, dat vrijwel constant een oversterfte laat zien onder 15- tot 44-jarigen. Meestal schommelt de grafiek veel meer tussen onder- en oversterfte. Dit jaar niet (rode ellips aan de rechterkant).

  Overal in Europa zien we een hoge oversterfte in de leeftijdsgroep:

  Terwijl er vorig jaar al een oversterfte was van 3.000 doden, is de oversterfte in Europa dit jaar bijna 5.000.
  Steve Kirsch
  https://reitschuster.de/post/bundeslaender-mit-hoher-impfquote-haben-hoechste-uebersterblichkeit/

  Geliked door 2 people

 21. Jan zegt:

  Duitse gekte op niveau van nazi-tijdperk

  Deskundige op het gebied van staatsrecht: ‘Gevangenisstraf en gedwongen vaccinatie mogelijk voor wie weigert zich te laten vaccineren’
  Niet denkbeeldig dat de politie je geboeid naar de prikkende arts sleurt

  Het is ongelofelijk hoe snel vermeende complottheorieën werkelijkheid dreigen te worden. In mei 2020 zond de door luister- en kijkgeld gefinancierde ZDF een artikel uit met de kop “Doomsday and Forced Vaccination” en de kop “Zijn complottheorieën typisch Duits?”.

  Minder dan anderhalf jaar later, op 23 november 2021, publiceerde het redactienetwerk Duitsland een artikel met de kop: “Deskundigen op het gebied van het staatsrecht over verplichte vaccinatie: gevangenisstraf en gedwongen vaccinatie mogelijk voor wie zich niet wil laten vaccineren”. Er staat ook:

  Verplichte vaccinatie is volgens deskundigen ook denkbaar om een ​​algemene vaccinatieplicht door te voeren. Thiele uit Göttingen acht gevangenisstraf en gedwongen vaccinatie mogelijk.
  Staatsrechtdeskundige Pestalozza had eerder bij het RedaktionsNetzwerk Deutschland (RND) de mogelijkheid van verplichte vaccinatie benadrukt.

  Ook is hij van mening dat zware sancties mogelijk zijn, bijvoorbeeld boetes en bij herhaalde overtredingen hoge boetes. Als laatste stap moet ook uitsluiting worden overwogen. ‘Dat betekent dat iemand door de politie voor de prikker wordt gebracht’. In een democratie mag het echter niet zover komen.”

  Stelt u zich eens voor: iemand brengt serieus het gesprek ter sprake dat in Duitsland en/of Oostenrijk – met hun geschiedenis – mensen gedwongen worden naar een vaccinatiedokter te gaan en daar tegen hun wil ingespoten worden met een vaccin dat slechts voorwaardelijke goedkeuring heeft.

  https://www.rnd.de/politik/staatsrechtler-zu-impfpflicht-freiheitsstrafen-und-zwangsimpfung-fuer-impfunwillige-moeglich-VLTTNMEY73VXYBBKNWGVDZQUQU.html

  https://reitschuster.de/post/staatsrechtler-freiheitsstrafen-und-zwangsimpfung-fuer-impfunwillige-moeglich/

  Geliked door 1 persoon

 22. Jan zegt:

  Ook de Duitse staats-tv bestaat uit imbecielen en mafkezen

  WDR-uitzending prijst Chinese dictator – “Mao had echt een vooruitziende blik”
  In een uitzending op WDR werd de Chinese dictator Mao Tse-tung geprezen als een vooruitziende staatsleider. De economische successen van de Volksrepubliek worden toegeschreven aan haar socialistische plannen, maar haar misdaden worden genegeerd.
  https://www.welt.de/vermischtes/article231418847/WDR-Sendung-preist-China-Diktator-Mao-hatte-echten-Weitblick.html

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s