Ooit was er sprake van lichamelijke integriteit . . .

Politici. Jullie regeren het land. Maar mijn lichaam is niet jullie land

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Ladybug QR weigeraar“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Ooit was er sprake van lichamelijke integriteit . . .

 1. Bert zegt:

  En wij maar naar spannende sciene fiction films kijken als the invasion of the body snatchers.

  De body snatchers waren er al.
  Ze vielen alleen nog niet zo op.

  Invasion of the Body Snatchers – Full Movie | 1956

  Like

 2. Bob zegt:

  Mijn lichaam maar ookmijn vrijheid is van mij
  mits ik maar geen criminele daad verricht.

  Like

 3. R Thomasson zegt:

  Deze video is bijzonder belangrijk voor iedereen hier op de site https://www.bitchute.com/video/FUgausR68aum/?fbclid=IwAR2uD4ftpDB7liT4kqfV7ow9TGrvS95kCFR7ks4qlrgeLkGMsUB5OcLPS9c Advocaat Reiner Fuellmich, ze zijn een heleboel fouten aan het maken, we zijn dicht bij het einde

  Geliked door 1 persoon

 4. BosscheBol zegt:

  De lichamelijke integriteit staat in de grondwet in artikel 11. Het gemak waarmee de grondwet aan de kant geschoven wordt, laat zien hoe diep Nederland al is weggezakt omdat een stel psychopaten van Nederland een totalitaire staat aan het maken zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @BosscheBol. De zin “omdat een stel psychopaten van Nederland een totalitaire staat aan het maken zijn” is niet correct. Het moet zijn: “omdat een stel Nederlandse laffe hazen HELPT van Nederland een totalitaire staat te maken”. Het klein grut van Rutte’tje, de Kaagedisje, Hoekstra’tje, Grapperzootje, en de kleine stinkertje v.d. CU, Seger’tje, is hier niet de baas! Wij worden al tientallen jaren geregeerd door lamlendige welwillende hulpjes van gedegenereerde, en zeer gevaarlijke, BUITENLANDSE PSYCHOPATEN. Monsters die continue bezig zijn met projecten, zonder basis logica, die maar een doel hebben; zo veel mogelijk schade aan de Nederlandse- en tevens de wereldbevolking toe te brengen. Tussen het benuttigen van lijnen cocaïne door, slikken van amfetaminen, en het zuipen van flessen dure whisky en champagne, bedenken ze hoe zij de globale heerschappij kunnen overnemen. Zij zien zichzelf als meesters van de wereld. Hun laatste vaccinatieproject en psychologische angst aanjagen in de bevolking d.m.v. een ‘pandemie’ – die gelijk staat aan een zware griep – hopen ze een dystopische wereld van totalitaire dictatuur te creëren. Of het ze zal lukken? Dat hangt af van onze reactie. Wij moeten in gedachten houden dat zij ook bang zijn. Al hun boosaardige projecten zijn tot heden mislukt. Zo ook project Afghanistan. Na 20 jaar en ontelbare dode Amerikaanse en andere soldaten, gaven ze opdracht het land met bibberende kloten uit te vluchten.

   Like

   • BosscheBol zegt:

    Eens. Rutte cs. zijn slechts hoge lakeien. Wie de echte bovenbazen zijn? Ik denk mensen als Bill Gates, Elon Musk en Jeff Bezos. Zij willen de absolute macht. Het volk gaat behandeld worden als in een intensieve menshouderij.
    Dan zal er nog een kleine tussenlaag zijn: bijv. om de “orde” te bewaren en om de kinderen van de machthebbers op te voeden en nog wat administratieve taken. Velen hopen (door het overal mee eens te zijn) dat ze hiertoe mogen gaan behoren, maar slechts weiningen zullen geroepen zijn.

    Like

 5. Jan zegt:

  EXCLUSIEVE VIDEO: Dr. Zelenko aan The Gateway Pundit: CDC’s reactie op COVID-19 “Een misdaad tegen de menselijkheid. Massa moord. En genocide…’

  Hoogtepunten uit de video:
  TGP: Wat waren uw eerste gedachten over hydroxychloroquine?
  “Mijn eerste gedachten, gebaseerd op klinische ervaring bij het behandelen van duizenden patiënten, is dat het absoluut levensreddend is. Het is veilig. Ik heb het gebruikt bij zwangere vrouwen, kinderen, moeders die borstvoeding geven…”

  TGP: Heeft u een prijs betaald voor uw steun voor het gebruik van hydroxychloroquine?
  “… Ik sprak mij uit tegen het overheidsbeleid en bood hoop en een oplossing voor deze wereldwijde crisis – dit heeft blijkbaar bepaalde belanghebbenden geïrriteerd en boos gemaakt…”
  TGP: Wat zijn uw huidige gedachten over hydroxychloroquine? Zijn ze veranderd?
  “Hydroxychloroquine is een van de krachtigste en meest effectieve zink-ionoforen – of zinkafgiftesystemen – of het mechanisme waardoor ik zink in de cel kan krijgen om virale replicatie te remmen, maar er zijn andere …”

  TGP: Hoe zit het met ivermectine?
  “Ik ben een clinicus. Ik definieer succes als het bovengronds houden van mijn patiënten… Ivermectine houdt mijn patiënten in leven, dus het is een zeer goed medicijn… als je een goedkope, generieke oplossing vindt voor een wereldwijde crisis, de belanghebbenden die de vaccin-hoek hebben verdrongen en de behandeling in een ziekenhuis erg boos op je worden omdat je hun marktaandeel aan het verkleinen bent.”

  TGP: We kennen allemaal senioren die wisten dat ze COVID hadden maar geen behandeling kregen – nu zijn ze dood. Wat zegt hij hiervan?
  “Misdaad tegen de menselijkheid. Massamoord. En volkerenmoord…”
  TGP: Zijn CDC en Fauci aansprakelijk voor hun dood?
  “…Ik vertrouw de CDC niet. Ik vertrouw de aanbevelingen van de regering niet omdat ze consequent in strijd zijn met de belangen van het publiek.”

  TGP: Plotseling hebben de regering en de farmaceutische bedrijven het over behandeling ipv vaccin… Wat is er veranderd nu de overheid en farmaceutische bedrijven behandeling aandringen?
  “Wat veranderd is, is dat mensen beginnen te erkennen dat de vaccins meer kwaad dan goed doen…”
  TGP: Is het behandelingsmedicijn van Merck hetzelfde als ivermectine?

  “Het is een variant van ivermectine. In plaats van $ 20 per pil te kosten, geloof ik dat ze $ 750 per pil vragen. Dus daarom wordt het als effectief beschouwd – het is het prijskaartje … ”
  TGP: Wat vindt u van de Indiase aanpak van COVID met ivermectine en hydroxychloroquine?
  “Het werkt. Vooral…”

  TGP: Praat met ons over Z-Stack.
  “Z-Stack was een geschenk van God. En de manier waarop het evolueerde was dat ik in april 2020 hydroxychloroquine en zink en azithromycine gebruikte om mijn patiënten in leven te houden. De griezel – en ik noem hem een ​​griezel: Cuomo – die verantwoordelijk is voor de dood van bijna 20.000 verpleeghuisbewoners – vaardigde een uitvoerend bevel uit dat apotheken blokkeerde van het verstrekken van hydroxychloroquine aan patiënten. Dat was een directe aanval op mijn patiënten en mijn praktijk. De reden waarom ik dat zeg is dat ik op dat moment de enige in de staat was die dat medicijn in die context gebruikte… dus ik was gedwongen om te innoveren. En ik vond op de NIH-servergegevens en peer-reviewed papers die lieten zien dat een stof genaamd quercetine* samen met vitamine C werkt als een effectief zinkafgiftesysteem…

  *(Quercetine is een antioxidant en ruim vertegenwoordigd in het plantenrijk. Het staat ook wel bekend als een zogenoemde flavonoïde. Quercetine wordt in tal van voedingsmiddelen aangetroffen, waaronder uien, appels, thee, bessen, groenten van de koolfamilie, zaden en noten.)

  …Maar wat er gebeurde, was dat de meeste mensen de puzzelstukjes om verschillende redenen niet in elkaar konden zetten. Ten eerste waren de verschillende verbindingen of aspecten van deze benadering niet allemaal op dezelfde plaats beschikbaar. Nummer twee, er zijn zoveel varianten van zink en vitamine C en verschillende doseringen van D en verschillende varianten van D en verschillende vormen van quercetine en mensen konden de puzzel niet effectief en in het juiste tijdsbestek in elkaar zetten dat het hen klinisch zou helpen.
  Zo werd ik meerdere keren benaderd dat ik het de mensen makkelijker moest maken door alles in één flesje te doen. In de juiste dosering. Dus dat is precies wat ik deed. En het was consistent met mijn protocol – het protocol dat ik had ontworpen en vond dat de dosering geschikt was … de prijs is vergelijkbaar als je elk ingrediënt afzonderlijk zou kopen. En mensen vonden het geweldig vanwege het gemak, de toegang. En ik denk dat ze zich beter voelden omdat mijn naam erop stond…”

  Geef niet toe aan de angst. Isoleer jezelf niet van de mensen van wie je houdt. Omdat angst en isolatie de psychologie van een mens vernietigen. En tot slot, neem niet het gif-doodschot. Kies er niet voor om een ​​executiekamer binnen te lopen en te vragen om vergiftigd te worden … als u in de hogere risicocategorie van patiënten zit, moet u een preventieve of wat profylactische antivirale behandeling wordt genoemd om te voorkomen dat u COVID krijgt. En als je COVID krijgt, want niets is 100 procent, dan moet je de behandeling onmiddellijk starten binnen de eerste paar dagen na het begin van de symptomen. En als je die drie dingen doet, keer je af van het slechte. Goed doen. Je zal leven.”
  Dus ik ben eigenlijk heel, heel optimistisch en hoopvol over de toekomst.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/exclusive-video-dr-zelenko-gateway-pundit-cdcs-response-covid-19-crime-humanity-mass-murder-genocide/

  Like

 6. Julia zegt:

  Inderdaad wat denken die ziekelijke machtswellustelingen wel de dag dat er ook maar iemand ongewenst aan mijn lichaam komt is de dag dat ik niet meer voor mij zelf in sta. Het is een schande waar Rutte en De Jonge de gore moed vandaan halen om zelfs mijn lichamelijke integriteit af te pakken. Ze spuiten zichzelf maar lek maar ze blijven met hun handen en hun spuit van mijn lichaam af. Ik bepaal welke behandelingen ik onderga en ik bepaal zelf of ik mee doe aan een experimenteel vaccin of niet. Ik beroep mij op de grondwet namelijk Het recht op lichamelijke integriteit betekent dat je niet zonder toestemming of goede reden aan iemands lichaam mag komen. Dit recht, dat ook is vastgelegd in de Grondwet, biedt mensen bescherming tegen ongewenste (medische) ingrepen aan hun lichaam. Een experimenteel goedje is een ongewenste medische ingreep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s