“Rutte persoonlijk verantwoordelijk voor het snel er doorheen drukken van de QR-code in Europa”

(Door: “9ForNews”)

Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Raymond Knops stuurde op 11 februari dit jaar een brief waarin hij de Tweede Kamer informeert over de Europese digitale identiteit.

“Digital Identity is niet alleen een speerpunt in de Digital Strategy van de Commissie, maar ook één van de belangrijke aandachtspunten van de Coalition of the Willing, waarbinnen Nederland samen met Finland trekker is van dit thema,” schrijft de staatssecretaris.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op “Rutte persoonlijk verantwoordelijk voor het snel er doorheen drukken van de QR-code in Europa”

 1. Bert zegt:

  Niks nieuws voor degene die rutte allang door hebben.
  Rutte heeft 2 gezichten. Hij weet het alleen heel goed te verbergen.
  1 naar Nederland waar ie de stoere verdediger is van ons belangen in de EU.
  En 1 naar de EU waar die zich op elke wijze binnen probeert te slijmen en alles ondertekend wat ze ‘m maar ze neus schuiven om er bij te horen.

  Geliked door 1 persoon

  • Fred F zegt:

   Als je oude videobeelden van Rutte bekijkt uit zijn jonge jaren, dan merk je dat hij nog niet wild lacht als the joker uit de jaren 60 Batman TV series. Dat is er dus pas later bijgekomen. Zet je toch aan het denken, of niet?

   Like

 2. Bert zegt:

  En morgen begint die 1,5m regel weer.
  Ik dacht dat dat al begonnen was maar het begint morgen dus pas weer.
  Gaan ze daar weer over lopen zeiken in de winkel.
  De ouderen zijn daar dan altijd het meest fanatiek in.
  Die kunnen echt knap vervelend zijn in regeltjes gezeik.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Ik heb een rolmaat in mijn zak en iedere keer dat er iemand ( meestal een vrouw ) begint te zeiken over afstand , dan pak ik dat ding en rol hem tot ruim anderhalve meter uit .
   En eerlijk gezegd is die anderhalve meter toch echt wat meer dan ik in mijn hoofd had !
   Moet dus altijd een stapje meer achteruit doen .
   Maar de opzet is natuurlijk om die zeikwijven te treiteren .

   Geliked door 2 people

   • Lily zegt:

    Meestal een vrouw, zoekend naar “veiligheid” om lekker “samen” te winkelen? Kiest u niet zelf voor een feminiserende samenleving, waar een pseudo kabinet alles doordrukt bij monde van “samen”, “voor elkaar”, “veilig”, en “handig”?

    Like

 3. Julia zegt:

  Rutte staat bekend als een rat die altijd het beste jongetje van de klas wil zijn. Ook is hij een ster in het achterbaks handtekeningen bij elk kruisje in Brussel te zetten en dat gaat dan vaak nog eens over miljarden van ons belastinggeld en deals te slaan. Rutte staat in dienst van Brussel en heeft er alles aan gedaan Nederland compleet kapot te bezuinigen zorg, defensie en politie zijn daar een goed voorbeeld van. Kortom die rat is onbetrouwbaar en het is in en in triest dat Nederland wederom wordt afgestraft met Rutte IV. Ongelooflijk dat dit überhaupt nog mogelijk is.

  Geliked door 4 people

 4. Bob Fleumer zegt:

  Rutte is de zwartste pagina in de Nederlandse geschiedenis, man ga toch koken misschien breng je daar meer van terecht!

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Team van 1000 advocaten en 10000 medische experts start proces Neurenberg 2 tegen wereldleiders voor misdaden tegen de menselijkheid

  Een team van meer dan 1.000 advocaten en meer dan 10.000 medische experts onder leiding van Dr. Reiner Fuellmich is een juridische procedure begonnen tegen de CDC, de WHO en de Davos Group wegens misdaden tegen de menselijkheid.

  Fuellmich en zijn team presenteren de defecte PCR-test en het bevel voor artsen om elk overlijden door comorbiditeit als een Covid-sterfgeval als fraude te bestempelen. De PCR-test is nooit ontworpen om pathogenen te detecteren en is 100% defect bij 35 cycli. Alle PCR-tests onder toezicht van de CDC zijn ingesteld op 37 tot 45 cycli. De CDC geeft toe dat alle tests van meer dan 28 cycli niet toelaatbaar zijn voor een positief betrouwbaar resultaat. Dit alleen al maakt meer dan 90% van de vermeende covid-gevallen / “infecties” ongeldig die worden opgespoord door het gebruik van deze defecte test.

  Naast de gebrekkige tests en frauduleuze overlijdensakten, is het “experimentele” vaccin zelf in strijd met artikel 32 van de Conventie van Genève. Op grond van artikel 32 van het Verdrag van Genève IV van 1949 zijn “verminkingen en medische of wetenschappelijke experimenten die niet noodzakelijk zijn voor de medische behandeling van een beschermde persoon” verboden. Volgens artikel 147 is het uitvoeren van biologische experimenten op beschermde personen een ernstige schending van het verdrag.

  Het “experimentele” vaccin is in strijd met alle 10 de Neurenbergse codes die de doodstraf opleggen voor degenen die deze internationale wetten willen overtreden.

  Het “vaccin” voldoet niet aan de volgende vijf vereisten om als een vaccin te worden beschouwd en is per definitie een medisch “experiment” en proef:

  Biedt immuniteit tegen het virus
  Dit is een “lekkende” gentherapie die geen immuniteit biedt tegen Covid en waarvan wordt beweerd dat het de symptomen vermindert, maar dubbel gevaccineerd is nu 60% van de patiënten die spoedeisende hulp of ICU nodig hebben met covid-infecties.

  Beschermt ontvangers tegen het krijgen van het virus
  Deze gentherapie geeft geen immuniteit en dubbel gevaccineerd kan toch het virus oplopen en verspreiden.

  Vermindert het aantal sterfgevallen door de virusinfectie
  Deze gentherapie vermindert het aantal sterfgevallen door de infectie niet. Dubbel-gevaccineerd besmet met Covid zijn ook overleden.

  Vermindert de circulatie van het virus
  Deze gentherapie maakt nog steeds de verspreiding van het virus mogelijk omdat het geen immuniteit tegen het virus biedt.

  Vermindert de overdracht van het virus
  Deze gentherapie maakt nog steeds de overdracht van het virus mogelijk omdat het geen immuniteit tegen het virus biedt.

  De volgende schendingen van de Code van Neurenberg zijn als volgt:

  Neurenberg Code #1: Vrijwillige toestemming is essentieel

  Niemand mag worden gedwongen om een ​​medisch experiment te doen zonder geïnformeerde toestemming. Veel media, politieke en niet-medische personen vertellen mensen dat ze de injectie moeten nemen. Ze bieden geen informatie over de nadelige effecten of gevaren van deze gentherapie. Het enige dat u van hen hoort is: “veilig en effectief” en “de voordelen wegen zwaarder dan de risico’s”. Landen gebruiken lockdowns, dwang en bedreigingen om mensen te dwingen dit vaccin te nemen of verbieden hen om deel te nemen aan de vrije samenleving onder het mandaat van een vaccinpaspoort of groene pas. Tijdens de processen van Neurenberg werden zelfs de media vervolgd en werden leden ter dood gebracht wegens liegen tegen het publiek, samen met veel van de artsen en nazi’s die schuldig werden bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid.

  Code #2 van Neurenberg: Lver vruchtbare resultaten die op andere manieren niet kunnen worden verkregen

  Zoals hierboven vermeld, voldoet de gentherapie niet aan de criteria van een vaccin en biedt het geen immuniteit tegen het virus. Er zijn andere medische behandelingen die vruchtbare resultaten opleveren tegen Covid, zoals ivermectine, vitamine D, vitamine C, zink en een versterkt immuunsysteem voor griep en verkoudheid.

  Neurenbergcode #3: basisexperimenten op resultaten van dierproeven en natuurlijke historie van ziekten

  Deze gentherapie sloeg dierproeven over en ging rechtstreeks naar proeven op mensen. In het mRNA-onderzoek dat Pfizer gebruikte – een studie naar mRNA met resusapen met behulp van BNT162b2-mRNA ontwikkelden alle apen longontsteking, maar de onderzoekers beschouwden het risico laag omdat dit jonge gezonde apen van 2-4 jaar waren. Israël heeft Pfizer gebruikt en het Internationaal Gerechtshof heeft een claim aanvaard dat 80% van de ontvangers met longontsteking geïnjecteerd zijn met deze gentherapie. Ondanks deze alarmerende ontwikkeling ging Pfizer door met het ontwikkelen van hun mRNA voor Covid zonder dierproeven.

  Neurenberg Code #4: Vermijd alle onnodig lijden en letsel

  Sinds de uitrol van het experiment en vermeld onder het CDC VAERS-rapportagesysteem, zijn er meer dan 4.000 doden en 50.000 vaccinletsels gemeld in Amerika. In de EU zijn meer dan 7.000 doden en 365.000 vaccinletsels gemeld. Dit is een ernstige schending van deze code.

  Code van Neurenberg #5: Er mag geen experiment worden uitgevoerd als er reden is om te denken dat letsel of de dood zal optreden

  Zie #4, gebaseerd op op feiten gebaseerde medische gegevens veroorzaakt deze gentherapie dood en letsel. Eerder onderzoek naar mRNA toont ook verschillende risico’s die zijn genegeerd voor dit huidige proefgen-experiment. Een onderzoek uit 2002 naar SARS-CoV-1 spike-eiwitten toonden aan dat ze ontstekingen, immunopathologie en bloedstolsels veroorzaken en de expressie van angiotensine 2 belemmeren. Dit experiment dwingt het lichaam om dit spike-eiwit te produceren dat al deze risico’s erft.

  Neurenberg Code #6: Risico mag nooit groter zijn dan het voordeel

  Covid-19 heeft een herstelpercentage van 98-99%. De vaccinverwondingen, sterfgevallen en nadelige bijwerkingen van mRNA-gentherapie zijn veel groter dan dit risico. Het gebruik van “lekkende” vaccins werd door de VS en de EU verboden voor gebruik in de landbouw vanwege de Marek Chicken-studie die aantoont dat er ‘hete virussen’ en varianten ontstaan ​​… waardoor de ziekte nog dodelijker wordt. Toch is dit door de CDC genegeerd voor menselijk gebruik, wetende dat het risico van nieuwe dodelijkere varianten voortkomt uit lekkende vaccinaties. De CDC is zich er volledig van bewust dat het gebruik van lekkende vaccins het ontstaan ​​van hete (dodelijkere) stammen faciliteert. Toch hebben ze dit genegeerd als het om mensen gaat

  Code #7 van Neurenberg: voorbereiding moet worden getroffen tegen zelfs de kleine kans op letsel, handicap of overlijden

  Er waren geen voorbereidingen getroffen. Deze gentherapie sloeg dierproeven over. De eigen Fase 3 menselijke klinische onderzoeken van de farmaceutische bedrijven zullen pas in 2022/2023 worden afgerond. Deze vaccins werden goedgekeurd op grond van een wet voor alleen gebruik in noodgevallen en werden opgedrongen aan een slecht geïnformeerd publiek. Ze zijn NIET door de FDA goedgekeurd.

  Neurenberg Code #8: Experiment moet worden uitgevoerd door wetenschappelijk gekwalificeerde personen

  Politici, media en actoren die beweren dat dit een veilig en effectief vaccin is, zijn niet gekwalificeerd. Propaganda is geen medische wetenschap. Veel winkels zoals Walmart & drive-through vaccincentra zijn niet gekwalificeerd om experimentele medische gentherapieën toe te dienen aan het ongeïnformeerde publiek.

  Code nr. 9 van Neurenberg: iedereen moet de vrijheid hebben om het experiment op elk moment te beëindigen

  Ondanks het protest van meer dan 85.000 artsen, verpleegkundigen, virologen en epidemiologen – wordt het experiment niet beëindigd. In feite zijn er momenteel veel pogingen om wetten te veranderen om naleving van vaccins af te dwingen. Denk hierbij aan verplichte en gedwongen vaccinaties. Experimentele ‘update’-opnamen zijn gepland voor elke 6 maanden zonder enige toevlucht te nemen tot het groeiende aantal doden en gewonden dat al door dit experiment is veroorzaakt. Deze ‘update’-shots zullen worden toegediend zonder enige klinische proeven. Hopelijk zal dit nieuwe proces van Neurenberg een einde maken aan deze misdaad tegen de menselijkheid.

  Code nr. 10 van Neurenberg: de wetenschapper moet het experiment op elk moment beëindigen als er een waarschijnlijke oorzaak is die letsel of de dood tot gevolg heeft

  Het is duidelijk in de statistische rapportagegegevens dat dit experiment dood en letsel tot gevolg heeft, maar alle politici, farmaceutische bedrijven en zogenaamde experts doen geen enkele poging om te voorkomen dat dit gentherapie-experiment schade toebrengt aan een slecht geïnformeerd publiek.

  Wat kunt u doen om een ​​einde te maken aan deze misdaad tegen de menselijkheid? Deel deze informatie. Houd uw politici, media, artsen en verpleegkundigen verantwoordelijk – dat als zij medeplichtig zijn aan deze misdaad tegen de menselijkheid, zij ook onderworpen zijn aan de wetten die zijn uiteengezet in de Conventie van Genève en de Code van Neurenberg en kunnen worden berecht, schuldig bevonden en ter dood worden gebracht. Juridische procedures vorderen, er is bewijs verzameld en een groot groeiend aantal experts luidt de noodklok.

  Bezoek de website van de Covid-commissie op: https://corona-ausschuss.de/ en als u door deze misdaad bent getroffen, meld het evenement, de betrokken personen en zoveel mogelijk details op de volgende website:

  https://www.securewhistleblower.com/

  Misdaden tegen de menselijkheid raken ons allemaal. Ze zijn een misdaad tegen jou, je kinderen, je ouders, je grootouders, je gemeenschap en je land en je toekomst.
  https://www.eutimes.net/2021/05/team-of-1000-lawyers-and-10000-medical-experts-start-nuremberg-2-trial-against-world-leaders-for-crimes-against-humanity/

  Geliked door 2 people

 6. Marc zegt:

  Tijd dus voor een tribunaal!

  Geliked door 3 people

 7. Jan zegt:

  Japan elimineert COVID-19 Delta in zijn geheel met ivermectine, ‘experts’ sloven zich uit om vooral andere redenen te vinden

  De vijfde golf van Covid-19 in Japan is vrijwel zo dramatisch verdwenen dat sommige wetenschappers zich afvragen waarom het gebeurde. Een team suggereert dat de zeer besmettelijke Delta-stam op het eiland is gemuteerd en uitgestorven is.

  Half augustus was in Japan een piek in Covid-19-infecties, met meer dan 23.000 nieuwe gevallen per dag. Nu ligt de statistiek rond de 170, waarbij de sterfgevallen die aan de ziekte worden toegeschreven deze maand nog geen 10 haalt.

  De daling is door velen toegeschreven aan hoge vaccinatiegraad, publieke acceptatie van maskers en andere factoren, maar sommige onderzoekers zeggen dat de daling uniek significant was in vergelijking met andere landen met vergelijkbare omstandigheden.

  Ituro Inoue, een geneticus aan het National Institute of Genetics, is van mening dat Japan het geluk had getuige te zijn van de Delta-stam die meestal andere varianten van het SARS-CoV-2-virus uitroeide voordat hij zichzelf uitroeide. Hij legde deze week de theorie van zijn team uit aan de krant Japan Times.

  Al enige tijd deden Inoue en zijn collega-wetenschappers onderzoek naar mutaties van SARS-CoV-2 en hoe deze worden beïnvloed door het eiwit nsp14, dat cruciaal is voor de reproductie van het virus.

  RNA-virussen, zoals degene die Covid-19 veroorzaakt, hebben over het algemeen een zeer hoge mutatiesnelheid, waardoor ze zich snel kunnen aanpassen aan veranderingen in de omgeving. Dit opent echter de deur voor een zogenaamde “foutcatastrofe”, wanneer slechte mutaties zich opstapelen en uiteindelijk de volledige uitroeiing van een soort veroorzaken. Het eiwit nsp14 lijkt een vorm van foutcontrole te bieden die het virusgenoom helpt onder de drempel van de “foutcatastrofe” te blijven.

  In het geval van de vijfde golf van Covid-19 in Japan faalde de nsp14 van de Delta-variant bij deze taak, meent Inoue, op basis van de genetische studie van exemplaren die van juni tot oktober zijn verzameld. In tegenstelling tot de verwachtingen van zijn team, was er een gebrek aan genetische diversiteit, terwijl veel monsters veel genetische veranderingen hadden op de site genaamd A394V, die is gekoppeld aan het foutherstellende eiwit.

  “We waren letterlijk geschokt toen we de bevindingen zagen”, vertelde de onderzoeker aan de Japan Times. “De Delta-variant in Japan was zeer overdraagbaar en hield andere varianten buiten. Maar naarmate de mutaties zich opstapelden, geloven we dat het uiteindelijk een defect virus werd en dat het niet in staat was om kopieën van zichzelf te maken.”

  De theorie zou relevant kunnen zijn voor de vorige SARS-stam, die in 2003 werd geïdentificeerd, en verklaart waarom het geen pandemie veroorzaakte. Maar dat zou moeilijk te bevestigen zijn, aangezien de uitbraak relatief snel eindigde en niet resulteerde in de enorme verzameling genetische gegevens die nodig zijn om de hypothese te testen.

  Het is niet duidelijk waarom Japan deze gelukkige wending had, maar er gebeurde niets vergelijkbaars in andere Oost-Aziatische landen zoals Zuid-Korea, waar de populaties genetisch dicht bij die van Japan liggen. In ten minste 24 landen zijn virusmutaties ontdekt die vergelijkbaar zijn met die welke door de wetenschappers zijn gesignaleerd, zei Inoue. Hij en zijn team zijn van plan om eind november een paper te publiceren met hun bevindingen.

  Zelfs als de theorie van natuurlijk uitsterven wordt bevestigd, is het op zijn best een tijdelijke uitstel voor het Japanse volk. Nieuwe, meer succesvolle soorten zullen waarschijnlijk uiteindelijk hun weg naar het land vinden, hoewel quarantainemaatregelen en immigratiecontrole de opkomst van nieuwe varianten in Japan kunnen vertragen, meent Inoue.

  Ondertussen zet Tokio zich schrap voor een nieuwe golf van Covid-19 deze winter en bereidt zich voor om met het virus te leven. De regering is naar verluidt van plan de reisbeperkingen te versoepelen door het aantal mensen dat het land per dag binnenkomt te verhogen van 3.500 naar 5.000.

  Japan elimineerde COVID-19 met hun eigen wonderbaarlijke medicijn, Ivermectin – MADE IN JAPAN! Ja, DIE Ivermectine die de domme socialisten “paardenontwormer” noemen…
  https://www.eutimes.net/2021/11/japan-eliminates-covid-19-delta-in-its-totality-with-ivermectin-experts-stumble-to-invent-other-reasons/

  Geliked door 3 people

 8. Jan zegt:

  Miskramen in India Verdrievoudigd sinds 2020, ICMR wijt Delta Variant

  Miskramen verdrievoudigden tijdens de tweede Covid-golf in India, en de Delta-variant zou de reden kunnen zijn voor meer foetale sterfgevallen, volgens een kleine studie uitgevoerd in Mumbai door de Indian Council of Medical Research.

  De studie gebruikt de term ‘spontane abortussen’ voor miskramen, wat betekent het verlies van een zwangerschap vóór 20 weken zwangerschap of een foetus die minder dan 500 gram weegt.

  Eerder onderzoek van het National Institute for Research in Reproductive Health van ICMR had aangetoond dat de tweede golf van de Covid-pandemie leidde tot een toename van moedersterfte in vergelijking met de eerste golf. De impact van de tweede golf op spontane abortussen was echter niet onderzocht.

  Voor deze studie, die maandag werd gepubliceerd in Ultrasound in Obstetrics & Gynecology, het officiële tijdschrift van de International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology, keek het team naar 1.630 Covid-positieve vrouwen die hadden geleden aan spontane abortussen in de B.Y.L. Nair Charitable Hospital in Mumbai van 1 april 2020 tot 4 juli 2021.

  Volgens de onderzoekers was het aantal spontane abortussen in de tweede golf zelfs 82,6 voor elke 1.000 geboorten, vergeleken met 26,7 in de eerste golf.

  De studie merkte op dat vóór de pandemie spontane abortussen vaker voorkwamen tussen februari en juli, in vergelijking met de periode van augustus tot januari. In 2021 duurde de tweede golf tussen februari en juli, wat betekent dat dergelijke abortussen in deze maanden significant hoger waren dan in de overeenkomstige maanden in 2017 en 2018.

  Delta-variant

  De onderzoekers zeiden dat de toename van spontane abortussen tijdens de tweede golf te wijten zou kunnen zijn aan de aanwezigheid van de zeer besmettelijke en virulente Delta-variant van het coronavirus.

  De SARS-CoV-2 kan de placenta infecteren en mogelijk ook de groei van de foetus beïnvloeden, zeiden ze.

  Bovendien was er, met hogere Covid-gevallen en reisbeperkingen, een afname van de toegang van zwangere vrouwen tot zorgbezoeken en voedzaam voedsel – factoren die ook hadden kunnen leiden tot meer spontane abortussen.

  Een van de beperkingen van het onderzoek is echter dat de onderzoekers geen SARS-CoV-2-tests op de foetussen konden uitvoeren. Het team was ook niet in staat om genoomsequencing uit te voeren om de SARS-CoV-2-stammen te identificeren.

  De onderzoeksresultaten geven aan dat vrouwen die tijdens de pandemie zwanger worden, moeten worden voorgelicht over de risico’s, vooral degenen die tijdens hun eerste trimester van de zwangerschap met de ziekte besmet raken.

  “Onze bevindingen zijn cruciaal voor het volksgezondheidsbeleid, vooral wat betreft het prioriteren van vaccinatie van zwangere vrouwen in India en andere lage- en middeninkomenslanden in het licht van de voorspelde derde golf van Covid-19-pandemie”, schreef het team in het onderzoek. .

  Eerder onderzoek heeft ook aangetoond dat Covid nadelige effecten heeft op zwangere vrouwen, vooral in lage- en middeninkomenslanden.

  Wat is het verschil tussen de eerste golf en de huidige deltagolf? In de eerste golf was er GEEN vaccin. Ze begonnen iedereen te prikken in 2021… dus laten we het samenvatten, in 2020 was alles OK, in 2021, TOEN MEN BEGON TE INJECTEREN, kregen ze drievoudige miskramen, maar Delta is de schuldige!
  https://www.eutimes.net/2021/11/miscarriages-in-india-tripled-since-2020-icmr-blames-delta-variant/

  Geliked door 1 persoon

 9. Wappieman zegt:

  Als hij straks in Neurenberg wordt opgehangen , hoop
  ik dat er zeer goede geluidsopnamen worden gemaakt .
  Het lijkt mij een genot te horen hoe zijn NEKSKE
  KNAKT !
  KNEP !….. …………….🤣🤣🤣🤣🤣

  Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Maak je maar geen illusies !
   Die NWO bende is ons continu een paar stappen vóór .
   Hoe wou je dat omkeren ?
   Het is een machtige denktank van zeer doortrapte , ervaren ,
   uitgekookte en machtige smeerlappen .
   En wij lopen voortdurend achter de feiten aan , om die bende te snappen en onderuit te halen .
   Maar zij zijn ons steeds minstens twee stappen vóór !
   Ik ben hier helemaal niet optimistisch over .
   Zonder een soort van burgeroorlog gaan we het niet redden , vrees ik .

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Harry 23 november 2021 om 20:34

    Geen enkele mens op deze aarde kan ons nog redden, Harry.
    Ooit zul je terugdenken aan alles wat ik heb gezegd en geschreven.

    Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    En god ook niet Tis.
    Want die bestaat niet.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Bert 24 november 2021 om 07:22

    “En god ook niet Tis.
    Want die bestaat niet.”

    Ik hoop voor jou dat je gelijk hebt, Bert.
    Mochten er plotseling veel mensen van de aardbodem zijn verdwenen, zoek dan op internet naar ‘Opname van de gemeente’ en naar ‘de grote verdrukking’.

    Sla deze reactie op. 🙂

    Like

   • Bert zegt:

    Tis, dat is een jehova gedachte zo als ze het daar leren en waarmee ze hun kinderen angst aanjagen.
    Of ben jij toevallig een jehova?
    Moet je nog zelf weten verder, maar zou mij wel tegen vallen als het zo zou zijn.
    Het zijn niet de slimste mensen die daar intrappen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Bert 25 november 2021 om 07:47

    Ik ben absoluut geen Jehovah’s Getuige!
    Jehovah’s Getuigen behoren tot een sekte.
    Ik wil niets te maken hebben met sekte en religie.

    Like

 10. Joepiedepoepie zegt:

  Idioter kun je niet bedenken, geef hem mart de ruimte mart zijn liegpraktijken!

  Like

 11. Johan zegt:

  Wat is die Rutte toch een geweldige leider.
  Ondertussen is gebleken, dat er niet vier, maar vijf mensen gewond werden door politiekogels op de Coolsingel.
  Er hadden dus met gemak 5 doden kunnen vallen bij de rellen in Rotterdam.
  Het enige wat de politie kan doen, is preventief proberen, potentiële opstootjes op te sporen via internet en deze op tijd in te dammen.
  Dat is echter niets meer of minder dan symptoombestrijding, maar helaas niet de bestrijding van de oorzaak.
  De gewelddadige demonstraties zullen hierdoor, net als het virus, niet verdwijnen.
  Wordt ongetwijfeld vervolgd. Je kunt immers niet iedereen inenten tegen demonstreren.

  Geliked door 2 people

 12. Jan zegt:

  Tribunaal: “Geen bedreiging als je geweten zuiver is” – Binnenhof Report met van Houwelingen (FVD)

  Like

 13. Jan zegt:

  Huge de Leugenaar ontkent code zwart prognose Gommers

  Like

 14. Jan zegt:

  Hugo de Zwetser denkt dat hij Kuzu een rad voor ogen kan draaien:

  Hugo: “Ik heb net uitvoerig gesproken over de EFFECTIVITEIT van 2G”…..de VERWACHTING die je er van ZOU MOGEN hebben”.
  Dat is een conjunctief, Hugo! (je hebt toch PABO?) Je was toch overtuigd van de effectiviteit? Verwachting echter spreekt HOOP uit, een VERMOEDEN; en SCHATTINGEN zijn GEEN FEITEN. En daar versprak de grote filosoof zich direct daarna: ….dat er steeds meer bekend komt, oeps, bekend is. Jammer Hugo, maar dat betekent nog steeds dat het twijfelachtig is, dat men hoopt, dat een deel ONBEKEND is.

  En zo zevert de Zwetser maar door; en op het moment dat hij er niet uitkomt (2:23) volgt de persoonlijke aanval, Kuzu stelt gemene vragen waarin een hoop verwijten schuilen.
  Als klap op de vuurpijl de leugen dat de NIET-GEVACCINEERDEN beschermd moeten worden.
  Tegen wie Hugo? De gevaccineerden besmetten toch niet meer anderen? (maar de ic’s lopen wel vol met nagenoeg alleen gevaccineerden, door wie worden die dan besmet? Volgens Hugo door de ongevaccineerden die niet weten dat zij besmet zijn en nog niet hersteld zijn. Vervolgens komen de niet gevaccineerden gezond binnen maar komen besmet weer buiten.
  En Hugo liegt maar verder over ‘transmissie’ van het virus door gevaccineerden. Hugo weet het precieze percentage, dat is 63% en voor 75% tegen infectie (Hugo’s duim wordt steeds grote)
  Daarna weet hij het niet meer zeker, neemt aan dat een maatregel effect sorteert.
  Raar. Een deel is gevaccineerd, een deel is genezen en dan is er nog een deel dat niet is gevaccineerd maar net zo goed immuun is. Daarvan gaat gekke Hugo niet uit. En hoe komt hij ineens aan 3 groepen, de gevaccineerden, zij die genezen zijn en de ongevaccineerden. Wie zijn dat die zijn ‘genezen’? Dat zijn de gevaccineerden, Hugo. niks drie groepen, dat is 1 groep.
  Hugo noemt zijn werkwijze ‘professionaliteitsoverweging’.
  En zo zevert gekke Hugo maar door. Weet niet waarover hij het heeft en spreekt zich en de feiten tegen, kortom, hij liegt er op los en daarom is het alsof je een waanzinnige voor je hebt.

  En Hugo heeft weer een woordje, ethisch. Ethische afwegingen zijn echter gebaseerd op een uitgebreide discussie en die is bij de Rutte-maffia afwezig, er zijn alleen dictaten, maar deze zijn volgens gekke Hugo, ‘veilig’, ‘eerlijk’

  Ik heb alle vertrouwen in Hugo, want de keuze (het dictaat) gaan WIJ (ja, WIJ), gezamenlijk maken.

  Kuzu (DENK) vs. Hugo de Jonge: ‘Wat is nou het wetenschappelijk bewijs van 2G?’

  Nog nooit zo’n S.H.I.T. in 7 minuten gehoord

  Like

 15. Bob zegt:

  In sprookjes is er meestal een kwade genius.
  Deze genius wordt meestal verslagen.
  Het genius wat er nu in de realiteit gebeurd
  is een virus.
  Het virus is tweeledig.
  !- De ziekte verwekker die slechts voor een
  zeer beperkt aantal mensen kwade gevolgen
  heeft. Dit een tijdelijk terugkerend fenomeen.
  2-De ziekte verwekker is een virus dat een bepaald
  gedeelte van bevat.Deze virusmensen zijn zo
  gevaarlijk dat ze alleen als rest via de
  Neurenberg code zich verzet zo verzwakt wordt
  dat het ongevaarlijk wordt.
  Het virusmensen kan ook onschadelijk gemaakt
  worden door het te doden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s