VIDEO Geert Wilders: “Is de minister helemaal gek geworden?”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO Geert Wilders: “Is de minister helemaal gek geworden?”

 1. Peter. zegt:

  Ze zouden zich over het erk en huizen voor jongeren moeten hebben ,maar het gaat alleen over een griep die 99500 van de 100,000 niet hebben .

  Like

 2. Andre zegt:

  Amerika heeft 9 miljard usd gejat uit Afghanistan. De Taliban daar weer in het zadel gezet door Doha zegt natuurlijk wij willen ons geld terug maar dit gebeurt natuurlijk niet ze krijgen een handje geld (rente) toegeworpen vanuit ons belastinggeld. Knettergek! De Commerz bank in Duitsland heeft 700 miljoen van deze gejatte eigendommen in beheer. Wat zegt de Taliban? Wij gaan jullie vluchtelingen sturen. Wat een zooitje wat een puinhoop.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rene zegt:

  Schande verhaal, Nederlands geld voor Nederlanders, gvd..!!

  Like

 4. Jan zegt:

  Buiten de Taliban om iets doen is net zoiets als buiten Hamas om iets doen. Het is duidelijk, het gekkenhuis regeert bv Nederland

  Like

 5. Marijke zegt:

  Wat een smerige leugenaar die Knapen! Diplomaten gaan naar de taliban om te onderhandelen over een vrije uittocht en nu durft hij te beweren dat hij Nederland een dienst bewijst om te voorkomen dat Afghanen vluchten vanwege de honger daar. Wilders heeft gelijk!

  Like

 6. Bert zegt:

  Wat wil je, hij is van het CDA.
  En dan is iedereen zielig en moet geholpen worden.
  Dat hou je toch met die geloof gekkies.

  Like

 7. Joepiedepoepie zegt:

  De moraalridders, dit vertoon is afleiding van de terreur, die ze over eigen volk uitspreiden!

  Like

 8. Sinyo zegt:

  Dit landje aan de Noordzee is enkele eeuwen geleden al ermee geconfronteerd, dat met de kwaadaardige islam domweg NOOIT te onderhandelen valt. Dit onderhandelen wordt door hen gezien als je reinste onderwerping. Hier noemen wij het buigen voor de islam. Je aanpassen in wat zij willen. Eerlijk gezegd “Ze lache der eigen kapot”, Die goedgelovige Thomasjes die Kafirs.
  Wat een naïeveling is deze demissionair.

  Like

 9. Kees zegt:

  Totaal van de pot gerukt. Ook dit is landverraad verstopt achter een drogreden. Steek dan dat geld van de INTERNATIONALE GEMEENSCHAP, dat alles op een hoop is een heleboel geld, in het leger(migranten hierheen sturen is ook een aanval op ons en chantage en daar hoort de VN op te reageren) en flikker die Taliban lui er uit. Neem wat Amerika daar heel bewust expres verknald heeft over. Spoor ze op en sluit die gasten maar op in kampen. Wat is dit voor betutteling van terroristen? Aanpakken die handel, ze kunnen nooit, nooit of te nimmer van ons winnen als het om gaat om de directe confrontatie. Ze zijn technisch inferieur……

  Like

 10. Julia zegt:

  Wilders heeft gelijk gewoon knettergek. Dus m.a.w. we laten ons afpersen om de Taliban te strelen. Sorry hebben die idioten nog niets geleerd van hoe Erdogan de boel chanteert. Ze laten dus wel de oren hangen en zich onderdrukken door o.a. dit soort smerige dictators maar luisteren niet naar miljoenen Nederlanders daar steken ze een middenvinger voor op en zorgen er zelfs voor dat onderwijs ondermaats blijft en de zorg strak de algehele reguliere zorg plat moet gooien. Ik blijf zeggen in Den Haag zitten meer gekken dan normaal denkende die zijn nog op één hand te tellen. Niet zo vreemd dat Nederland compleet naar de klote is. Het trieste is zij beseffen niet met wat voor wandaden ze bezig zijn en zien nog kans om hun falen op eigen burgers af te schuiven. Dat demissionaire zooitje handelt puur uit wanhoop om dat zij de enorme chaos die zij hebben veroorzaakt niet meer aan kunnen en puur machteloos zijn. Vandaar dat zij ook geen enkele verantwoordelijkheid meer kunnen nemen zij zien het blijkbaar niet meer zitten en gaan nu als dolle honden tekeer waar onze eigen samenleving zwaar de dupe van is.

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Men maakt zich druk over de stijgende zeespiegel, maar het blijft dweilen met de kraan open want de polder stroomt over van de immigranten en er komen meer huizen (geen banen) bij, hoe meer vis, hoe droever water, binnenkort verzuipen we in eigen polder terwijl de bewoners gods water over gods akker laten lopen….de vertering moeten betalen, niet enkel zijn eigene, ook die van anderen…..terwijl de salarissen dalen en het leven onbetaalbaar wordt.
  Nu pompt het kabinet nog eens jaarlijks vele miljoenen in een terroristische woestijnideologie, op zoek naar nuance bij de moedjahedien, da ’s wiggesmeetn geld, geld in het water gooien, die het daar vervolgens even snel wegsluizen naar buitenlandse bankrekeningen, de steun gebruiken voor wereldwijde terreur, Hun Corebusiness!!. Het water loopt altijd naar de zee…water naar de zee dragen..een vreemd soort van Hollands Watermanagement.
  Het is hoogtij om de waarheid boven water te halen, maar voel al aan m’n water wat er gaat komen.. Arabisch onderwijs op Nederlandse scholen, meer moskeeën …(zucht)

  Like

 12. Bob zegt:

  Dit kabinet weet leugens mooi te verkopen.
  Geen geld naar terroristen.
  De steun aan de UNWRA gaat via een omweg
  naar de terroristen blijkt uit stuk bij Brabosh.
  De duivels van 666 hebben veel contacten
  met terroristische organisaties.

  Like

 13. Wappieman zegt:

  Geert heeft natuurlijk nog nooit gehoort van het
  Coudenhove Kalergi – plan .
  En Geert heeft ook nog nooit gehoord van de
  Bilderbergers waarvan onze ” koning ” deel uitmaakt ,
  die Bilderbergers die zo gecharmeerd zijn van
  Coudenhove Kalergi .
  Tsja Geert , als je dat allemaal niet weet snap je
  natuurlijk niet waarom deze dingen – deze omvolking – gebeurt .
  Of weet je het WEL , en doe je een beetje
  comedie voor de bühne he ?
  Doe je ons een beetje aan het lijntje houden ?
  Een beetje blij maken met dode musjes ?
  Doe niet de groeten aan de ” koning ” Geert !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s