Brussel zou achter de hybride oorlog in Oost-Europa kunnen zitten

(Door: László Földi – Vertaling: E.J. Bron)

Het belang van Brussel in de Oost-Europese regio zou teruggevoerd kunnen worden op de Europese Unie. Hij wordt niet met conventionele middelen van oorlogsvoering gevoerd, maar door propaganda en de inzet van technieken, die geschikt zijn om mensen te misleiden. Vanuit het oogpunt van de machthebbers is dat heel effectief, want ze brengen mensen ertoe bepaalde beweringen te geloven, die op een tweede idee berusten. Dit is echter niet zichtbaar en kan alleen maar door een grondige analyse vastgesteld worden. Op deze wijze bereiken zij het doel dat ze voor zichzelf gesteld hebben.

Aan de Pools/Wit-Russische grens zijn veel elementen van de hybride oorlogsvoering te vinden, veel problemen die zich toespitsen.

In de eerste plaats gaat het niet om een Pools/Wit-Russisch probleem. Aan Wit-Rusland werden door de EU sancties opgelegd. Deze situatie werd door diegenen gecreëerd, die de macht van Loekasjenko niet willen erkennen. Ze oefenen met alle middelen druk op Wit-Rusland en zijn bevolking uit om het Wit-Russische regime ten val te brengen, onafhankelijk van de uitslag van de verkiezingen. De leiding in Minsk reageert daar op door o.a. de invasie in de EU te ondersteunen. Want het gaat niet om migratie, zelfs niet eens om illegale migratie, maar om een invasie tegen de normaliteit, de waarden en de stabiliteit van Europa.

Het andere element zijn de voor de invasie gebruikte massa´s, die door d eEuropeanen met allerlei mogelijke beloftes gelokt werden. Die op hun beurt moeten rekening houden met conflicten, niet alleen aan hun grenzen, maar ok daarna. Dat hebben we de afgelopen zes jaar in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en ander elanden duidelijk gezien.

De volgende pointe is dat van de machten op de achtergrond, die Polen weer tegen Rusland willen opstoken. Het bestaande Pools-Russische probleem wordt door de bewering verscherpt dat Moskou achter de door de Wit-Russen veroorzaakt emigratiedruk zou zitten. In plaats van dat de Europese landen zich bewapenen voor de verdediging van Europa, verscherpen ze bestaande interne spanningen en creëren spanningen waar die er voordien niet waren, zie: Russisch-Poolse, Pools/Wit-Russische en Wit-Russisch-Russische problemen.

Dan is het de vraag: Waarom bestaat er eigenlijk illegale migratie, waarom willen mensen uit Irak, Afghanistan of Syrië hun landen verlaten en naar Europa komen? Dat komt door het feit dat in deze landen onnodige oorlogen uitbreken, die de oorlogsindustrie nodig heeft. En diegenen die de emigratie-industrie ondersteunen, hebben de massa´s nodig die komen. Er zijn dus veel componenten, die verdergaan dan een eenvoudig Pools/Wit-Russisch grensconflict.

De migratie is deel van de hybride oorlogsvoering, die door diegenen wordt aangewakkerd die er belang bij hebben Europa te veranderen, natiestaten te ontbinden en vraagtekens te plaatsen bij de normaliteit. Zij veranderen veel levenssituaties, die tot nu toe als normaal golden, met verschillende tactieken, waarop Europa nog niet kon reageren. In de West-Europese landen is de levenskwaliteit, die voor 2015 acceptabel was, veranderd, en een van de belangrijkste oorzaken daarvoor is de begonnen invasie (datgene wat wij illegale migratie noemen). Dit is een gepland, bewust voorbereid proces om Europa in chaos te storten.

Het is vreselijk moeilijk om je daar effectief tegen te weren, omdat er zo veel collaborateurs zijn die het achterland aanvallen. Wat de verdediging voor Europa nu onmogelijk maakt, is het feit dat een groot deel van de Europese politieke elite, met voorop Brussel, gewoon een reservemacht is. Het gaat er niet om Europa te verdedigen, maar om de doelen te behalen die voortkomen uit deze hybride oorlog, vaak openlijk of bedekt. De moeilijkheid bij de oplossing van dit probleem bestaat erin dat de politieke beleidsmakers samenwerken met de vijand. Dit heeft tot gevolg dat anders te verdedigen systemen – zoals legers, NAVO-troepen, grensbewakingsorganisaties – niet de juiste bevelen krijgen om zichzelf te verdedigen, maar dat er in plaats daarvan een onacceptabele levenssituatie wordt gecreëerd. Het probleem is niet dat er geen verdediging is, maar dat de politiek haar niet toestaat.

Ook in de EE is sprake van hybride oorlogsvoering, maar de Brusselse bureaucratie beweert dat Rusland de spanningen tussen Wit-Rusland en Polen aanwakkert, dat de EU door Loekasjenko en zijn troepen op bevel van Rusland aangevallen wordt. Dit is niet het geval. Het is exact de logica van de hybride oorlog da tik de aandacht op iemand anders vestig, van iemand anders de zondebok maak, terwijl ik zelf de schuldige ben.

Want het feit dat er onnodige oorlogen bestaan, die migratie veroorzaken, dat de invasie niet gestopt wordt aan de grenzen van Europa, dat er spanningen tussen de Europese regeringen en Rusland ontstaan, is geen aanval van Rusland, maar gewoon een collaboratie van de Brusselse bureaucraten.

(Bron: Magyar Nemzet)

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: László Földi

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Brussel zou achter de hybride oorlog in Oost-Europa kunnen zitten

 1. Andre, zegt:

  Vergeet Ukraine niet. Er zitten rond de 4 miljoen nu in Polen en een kleine 3 miljoen in Rusland. Dit zijn allemaal werkende mensen die nu niet meer in Ukraine zitten en staat dus op instorten. Tot nu is in Polen nog alles open zonder QR code en gekke poppenkast. Duitsland dus de EU staat onder curatele van Washington met hun failliete oorlog vehikel NATO en Polen mag het kennelijk niet zeggen maar de huidige EU gaat klappen.

  Geliked door 2 people

 2. saddy zegt:

  Brussel zit toch ook achter de afrikaanse variant? Dacht dat het een heel doorzichtig grapje was maar voor d66 is blijkbaar geen leugen te doorzichtig.

  3 vliegen in 1 klap:
  -een excuus dat de proefprikken niet werken, dat komt natuurlijk door nieuwe varianten. Bij delta hebben ze dat ook geprobeerd alleen spraken de verschillende landen elkaar tegen.
  -in afrika zijn weinig dombo’s die zich hebben laten genmuteren, dus kan brussel zeggen: zie je wel, te weinig prikjes, daardoor krijg je nieuwe varianten. (In theorie is het net anders maar logica was eens)
  -climate change, afrika, mutatie, vul maar in.

  Volgend jaar de eskimo’s maar de schuld geven? (Daar ontdooien de ampullen niet, dus helaas)

  En dat er veel kleine kinderen om gaan vallen is de schuld van climate change uiteraard. Heeft echt niets te maken met prikjes.

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Stel je toch eens voor dat de groeiende volkswoede en het onderhuidse ongenoegen, de opgelegde frustraties, zich niet laten kanaliseren, zich zullen richten op één of meer doelen of groepen,……..dat is toch een uiterst gevaarlijk spel dat het kabinet speelt…..levensgevaarlijk.

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Daarom zeg ik een grote bom op dat EU paleis weg met dat ongekozen EU schorem en dus we met dictator F Timmermans.

  Geliked door 3 people

 5. ronjaspers zegt:

  Goede analyse,de leugen regeert en niets is wat het lijkt.Dit is een garantie voor een oorlog in europa.

  Like

 6. Sinyo zegt:

  Tja Onverdroten gaat Europa regelrecht naar de #$%^#@
  Noot: aantal tekens klopt met het aantal letters die er zouden moeten staan [6 ;o)]
  Gaan we uit van de ouderwetse St. Nicolaasviering en de rijmelarij zijn de lezers hier intelligent genoeg om het bovenstaande zelf in te vullen.
  Tipje: zes verschillende letters uit het alfabet. Dit woord is ook in de DvD vermeld.

  Like

 7. Horatius zegt:

  Waren de sancties van de EU tegen Wit-Rusland nu echt nodig?

  Wit-Rusland valt al eeuwenlang onder de invloedssfeer van Rusland, dus als daar de verkiezingen niet volgens onze normen verlopen is dat niet ons probleem maar een lokaal cultureel fenomeen.

  En volgens Brussel worden in Wit-Rusland ook de mensenrechten overschreden, als we ieder land op dit punt streng de maat gaan nemen blijven er verdacht weinig landen over om nog zaken mee te kunnen doen.

  Loekasjenko mag dan geen schoolvoorbeeld zijn van een verlichte dictator maar is zeker niet zo gek om Polen binnen te vallen. Zijn politiek is gebaseerd op intimidatie, chantage en slim gebruik maken van de tweedracht die er overduidelijk heerst binnen de EU over de illegale migratie van miljoenen militante moslims vanuit het Midden-Oosten.

  De collaboratie van de Brusselse bureaucraten is gebaseerd op de Verdragen die al in de jaren 70 van de vorige eeuw werden gesloten na de oliecrisis in 1973; betaalbare olie in ruil voor het toelaten van migranten uit het Midden-Oosten met alle nodige voorzieningen zoals moskeeën en bijbehorende imams. Nederland startte toen met de gezinshereniging van de hier aanwezige Turkse en Marokkaanse gastarbeiders.

  In Berlijn woonden in de jaren 80 net zoveel Turken als in de grote Turkse steden en de rest is geschiedenis. Vanaf die periode was de islam volgens Brussel een wezenlijk onderdeel van de Europese cultuur en die lijn zijn ze blijven volgen tot op de dag van vandaag.

  Niks geen invasie van militante moslims maar een wereldwijd vluchtelingenprobleem waar een humane oplossing voor moet worden gevonden met uiteraard desastreuze gevolgen voor Europa waar de autochtone bevolking de rekening voor moet betalen op alle mogelijke gebieden.

  Wie zijn er bij gebaat? De wapenfabrikanten, de grootindustrielen, en de bankiers die op de achtergrond aan de touwtjes trekken. Met als triest voorbeeld Afghanistan waar 20 jaar lang goed geld is verdiend met het leveren van o.a. militair materieel en als uitkomst een overhaaste aftocht en de machtsovername door de Taliban, met wie we op goede voet moeten komen om nog enkele tienduizenden tolken (inclusief gezinshereniging) hier liefderijk te mogen opnemen.

  Veel gekker moet het niet worden maar in Brussel en Den Haag kijken ze niet op een tolk meer of minder.

  Like

 8. Bob zegt:

  Vroeger lieten de elite gewapende
  conflicten uitvechten door het voetvolk(burger).
  Zulke gewapende conflictenwordt voor de elite
  knap gevaarlijk omdat die heden ten dage met
  de computer worden uitgevochte.
  Oorlogsvoering nieuwe orde is chaos scheppen
  bij wie je je vijand noemt.
  De kudde gelooft de elite op hun woord
  als die maar vertelt dat aan de ander ligt.

  Like

 9. Ronald B zegt:

  De moslims willen allemaal naar Europa en het liefst naar de UK vanwege de hoogste uitkeringen, gratis woningen, gratis zorg en natuurlijk het UK paspoort …Dat de UK niet gewoon in een wet regelt, dat als je al veilig in andere Europese landen was, je GEEN recht maakt op asiel!!! Dan maakt niemand meer de oversteek!!!
  Het COA in Nederland krijgt geld per asielzoeker, dus hoe meer asielzoekers, hoe meer geld!!! Er wordt niet meer gekeken of deze lui al door en langs vele veilige landen zijn gereisd! Het COA voor het gerecht dagen vanwege valsheid in geschrifte bij het maken van statushouders die immers ergens anders in Europa en DAARBUITEN al veilig waren!!! De manier hoe het hoort!!!

  Like

 10. jetse47 zegt:

  Wij weten toch allang dat de EU achter de genocide, import van de vredelievende islam en nog meer van die regels/wetten zit, de Eu beslist toch alles wat kwaadaardigheid,dictatuur en verderf betreft!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s