Het zijn maar clowns?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik hoor om mij heen ineens opdoemen dat ‘we niet boos moeten zijn op hufters als *Rutte, De Jonge of Kaag,omdat het maar clowns zijn” die door een hogere macht (VN/EU/WEF) zijn ‘opgeleid’ en ingezet om te bereiken wat deze ‘hogere macht’ ofwel; de nieuwe wereldorde, ofwel; het vierde rijk nastreeft. Totale controle! Na de Tweede Wereldoorlog echter was het ‘excuus’ van al die beesten die vol enthousiasme hadden meegewerkt aan de genocide op de Joodse en andere bevolkingsgroepen: “Ich habe es nicht gewußt” en/of nóg erger: “Befehl ist Befehl”… en zo ook de *WEF-genomineerde ‘clown’ Rutte en zijn misdadige, corrupte ‘gevolg’/‘kabinetten’.

HOEZO moeten we (met deze historische feiten in het achterhoofd!) deze ‘clowns’ alleen maar uitlachen? Waar komt dìt nou weer vandaan? Om de doorzichtigheid en totale arrogantie waarmee ze hun domheid openbaren, zou ik nog kunnen lachen, maar zij werken wel degelijk HÉÉL bewust mee aan de prik-genocide op ONZE kinderen en de mensheid en zijn daarmee gelijkwaardig aan elke oorlogsmisdadiger die heeft meegewerkt aan welke genocide op welke schaal dan ook! Tevens is iedereen die meewerkt aan het bewust zaaien van haat, angst en tweespalt (zoals D66 en Bij1), én iedereen die daarvan wegkijkt en/of die dat ‘beleid’/ideologie verdedigt – daarbij denk ik aan de vazallen in de gerechtelijke ‘macht’ en de mainstream media, ofwel zij die ‘krom’spreken en zij die zich laten gebruiken voor dagelijkse indoctrinatie, hersenspoeling en daarmee opzettelijk leugens verspreiden (voor het behoud van hun zielige baantje/en derhalve geld) – mijns inziens mededader en daarmee medeschuldig aan deze ‘Great Reset’ ofwel de (injectie-)genocide op de mensheid. Hoezo zou ik ze alleen maar moeten uitlachen? Wanneer ik lach? Als deze corrupte lieden massaal worden opgepakt, worden veroordeeld en levenslang uit de samenleving worden genomen wegens misdaden tegen de mensheid en menselijkheid. En NIET met z’n allen ‘gevangen’ zetten op een eiland of in een Nederlandse viersterrenhotel cel, maar ergens ver weg in een donkere, koude, vochtige ruimte waar het stikt van het ziekten verspreidende ongedierte met als enige uitweg een zelf besloten (eigen verantwoordelijkheid /eigen keuze – net als de ‘vaccinatie’) sprong in een ijskoude, rotsachtige diepte waar nooit meer iemand levend uit komt. Uitlachen? Niks uitlachen! Massaal oppakken, veroordelen en de klus grondig afmaken.

Hoe ziek is de wereld?

Zo ZÍÉK, dat de FDA in 2009 na 25 (!) ‘vaccinatie’-doden de stekker uit het ‘Mexicaanse-griep-vaccinatie-project’ trok en er miljarden claims betaald moesten worden aan gedupeerden… maar er NÚ (in de media uiteraard VERZWEGEN!) door dit ‘prikje’ al ruim twaalfduizend (!) doden zijn gevallen (waaronder 39 (!) kleine kinderen) ***terwijl uit onderzoek is aangetoond dat slechts tussen de 1 en 10% officieel gemeld wordt. De rest wordt gewoonweg afgedaan als ‘onderliggend lijden’, terwijl de farmaceuten gevrijwaard blijven van schadeclaims, omdat het naar vermeend ‘uw eigen’ verantwoordelijkheid betreft…Zo ZIEK, dat men bomen (de longen van de wereld, die via fotosynthese CO2 omzetten naar zuurstof) wereldwijd blijft kappen om ze voor biomassa-energie in speciale centrales op te stoken, maar daarvoor in de plaats luchtzuiveringsstations (als in IJsland) bouwt om de lucht te zuiveren… Waar men zeer schadelijke elektrische auto’s BLIJFT promoten boven de ontwikkeling van fossiel-vrije brandstof waar men bijvoorbeeld (EINDELIJK!) binnen de MotoGP en de Formule-1 wereld aan zegt te gaan werken. Zo ZIEK, dat uitsluitend het zwarte leed van slavernij besproken mag worden, maar welk ander menselijk ras dat onder slavernij heeft moeten leven daar klaarblijkelijk niet onder geleden mag hebben. Een zieke wereld waar honden, katten en andere dieren op specifieke kenmerken worden onderverdeeld in rassen, maar waar mensen naar vermeend allemaal gelijk zouden zijn ‘zonder’ specifieke raciale kenmerken… Waar ‘oude’ stripverhalen moeten worden verwijderd en vernietigd, omdat ze ‘racistisch’ zouden zijn wegens de getekende karikaturen, maar men vergeet dat karikaturen nu juist getekend en geaccentueerd worden op basis van die specifieke kenmerkende eigenschappen zoals bijvoorbeeld huidskleur, grote oren, een grote neus of dikkere lippen. Waar pubers getransformeerd moeten kunnen worden tot wat ZIJ maar willen …en weer terug als het ze in hun grilligheid door rond razende hormonen niet meer bevalt… en wat dat de zorg allemaal mag kosten! Waar een met keiharde feiten aangetoonde waarheid een complottheorie is… maar manipulatie, hersenspoeling en leugens de nieuwe waarheid zijn geworden… en de grote massa gewoon meeloopt en mee kwaakt …

Marvel en Disney

Al eerder heb ik Marvel series als metafoor aangeduid, waarin we kunnen zien waar we inmiddels mee te maken hebben en terugkijkend zijn we al decennialang voorbereid op de ‘nieuwe’ wereld(orde). Marvel, die mensen met speciale gaven als ‘mutanten’ aanduidt die door de duistere mens niet worden geaccepteerd en waar jacht op gemaakt wordt. In het begin zag ik het niet, maar de laatste jaren kan ik dit niet anders meer zien dan een bewuste voorbereiding op de acceptatie van transgenders etc. Net als alle Marvel en Disney films de laatste decennia allemaal een bepaalde boodschap moeten uitdragen. Veruit de SLECHTST (!) ‘geacteerde’ Marvel Film was die van de zwarte panter, maar omdat vrijwel alle acteurs zwart waren, was dit naar vermeend ‘de beste Marvel film ooit’… (KOEKOEK! mag ik even een teiltje?) Idem de Donald Duck en al die andere inmiddels politiek-correcte kinder-hersenspoel-stripverhalen die onze kinderen en kleinkinderen moeten voorbereiden op wat er (nog) komen gaat in deze steeds geestesziekere wereld van De Nieuwe Wereldorde, Het Vierde Rijk, het ‘nieuwe normaal’ waar we “NIET normaal moeten maken wat NIET normaal is”… De holle woorden van het ons, excuus dat ik het niet anders meer kan zien, opgedrongen ‘staatshoofd’/leeghoofd.

Inzien lijdt tot moreel handelen

Diederik Gommers lijkt mij inmiddels wél een eerlijk man die inziet wat er daadwerkelijk aan de hand is en inziet dat hij daarvoor is misbruikt. Voor mensen als Gommers, die het inzien, zich daarmee niet kunnen vereenzelvigen en er derhalve van weg stappen, heb ik groot respect. Hulde meneer Gommers, en dat meen ik oprecht. Het is wat laat, maar het laat mijns inziens zien hoe slinks tóch intelligente mensen ge- en misbruikt (kunnen) worden, maar ALS ze dan gegrepen worden door hun geweten, uiteindelijk de juiste keuze maken. Nu de rest (oproerpolitie, rechters, journalisten en de écht oprechte politici – in navolging van Mona Keijzer) nog! Koning Willem Alexander misschien…? Waar is uw mannelijkheid? Waar is uw trots?

Door:
Drs. E.N. Schilder

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het zijn maar clowns?

 1. Helemaal eens, nu de oplossing nog.
  In Gods Koninkrijk vind je niets en niemand van dit tuig terug,
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr.pastor)
  tora-yeshua.nl voor info over de oplossing.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Hallo Ben Kok, daar zou u zich wel eens lelijk in kunnen vergissen. De god van de christenen is de god van liefde en de vergeving. Het is toch wel mogelijk dat de grootste misdadigers (rutte.c.s.) hun zonden worden vergeven en alsnog in hun hemel komen?
   Ik charcheer maar wat ik weet het maar dat wat ik hier schrijf heeft men mij vroeger wijs gemaakt en met de palepel ingegoten. Ik weet zeker dat u een antwoord weet te verzinnen waarin mijn bewering onmjuist blijkt te zijn. Doe geen moeite mij te antwoorden want ik kan er toch niets mee.

   Like

   • Bert zegt:

    Hij zal je wel uitnodigen om zijn site te bezoeken en te lezen.
    Zo pakt ben het dan altijd aan.
    En Ben heeft overal een antwoord op en dat je ze fantasie vriend moet leren kennen omdat weten.
    Met een link naar een mooi verhaal op zijn site.
    Totaal zinloos om daar op in te gaan. Nou weet ik het wel.
    Die man is een wandelend reclame bord voor ze eigen kerkje.

    Like

 2. BigLJohn zegt:

  ….Diederik Gommers lijkt mij inmiddels wél een eerlijk man….Hij wel. Beste mijnheer Schilder, heeft u zijn laatste uitspraak al gehoord ? Deze;

  https://www.nu.nl/coronavirus/6169459/gommers-roept-op-tot-harde-lockdown-code-zwart-dreigt-binnen-tien-dagen.html

  Diederik Gommers probeert ons op het verkeerde been te zetten, hij spreekt met twee monden !

  En inderdaad, Rutte en de Jonge zijn geen clowns, zij maken de toehoorders niet blij zoals echte clowns maar zetten psychologie in om de bevolking middels grove leugens te misleiden en te dwingen tot nare maatregelen,

  De koning kan er ook wat van met zijn uitspraken; NIET normaal moeten maken wat NIET normaal is. En dat terwijl zij vrouw Maxima een vaste bezoekster is bij het WEF van Klaus Swab. Ook sprak hij een voorstander te zijn van een betere wereld, Deze zou gecreeerd moeten worden via….Build Back Better….Ook een idee van; Klaus Swab.

  Zodat mijn eindconclusie is; koning keizer admiraal, verneuken doen ze ons allemaal.

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Volgens mij beweerd Gommers dat omdat het personeel ontbreekt om al die bedden te vullen.
   Bedden zijn er nog wel, maar geen personeel.
   En dat levert code zwart op.

   Like

 3. vangie1206j zegt:

  Ik gebruik het woord wel VOLKSTRIBUNAAL voor al die politieke monsters regering Rutte tweede kamer eerste kamer OMT.
  Justitie met kaal hoofdman Grapperhaus.
  En niet te vergeten de leugen pers en MSM.
  Voor mij mag het volk zich op hen uitleven zo als zij zich uitleefden op het volk.

  Geliked door 1 persoon

  • de barbaar zegt:

   Een MILITAIR tribunaal a.u.b.
   Onder militair gesteld gezag dat tribunalen opricht waarbij de DOODSTRAF opgelegd mag worden en uitgevoerd.
   Deze zeer ernsige strfbvare feiten gepleegd door rutte cs…mede door de msm,ggd,huisartsen,rivm,omt,ziekenhuizen,uitvoerders in het algemeen bij deze gepleegde genocide.
   Ik heb mijn uniform al afgestoft en wacht op mijn oproep door een kundige commandant van een gevechts-onderdeel.

   Geliked door 1 persoon

 4. Sinyo zegt:

  This kind of Clown
  Not for fun.
  Take them Down
  With sword or gun
  Put them in a grave
  So we can feel save

  Geliked door 3 people

 5. Julia zegt:

  Rutte en De Jonge kunnen wat mij betreft morgen nog gaan hemelen. Onvergeeflijk wat zij gewetenloos de samenleving hebben aangedaan en al veel doden op hun geweten hebben. Het zijn inderdaad twee fascisten die met liefde de agenda NWO in opdracht van de smerige machtswellustelingen binnen de VN en het WEF uitvoeren. Die De Jonge liegt er flink op los het is een stuk eigenwijs vreten die zelfs wetenschappers en professoren tegen spreekt wat voor een opleiding heeft deze onbenul als basisleraar en dan ben je zomaar gebombardeerd tot minister van Gezondheid, Welzijn en Sport Nou aan de gezondheid van de algehele samenleving heeft hij een broertje dood maar door dat vaccinatieterreur wat deze fascist voert zullen nog veel slachtoffers vallen, welzijn daar heeft deze rotzak maling aan hij onderdrukt met plezier de samenleving en maakt het leven voor velen tot een hel en sport ja dat mag als je straks volledig bent gevaccineerd of genezen bent van het in stand gehouden virus corona zo niet niets sport, niets alle vrijheid om te reizen en ga zo maar door. Mag hopen op een snelle invoering van een tribunaal en laat de straffen a.u.b. beslist niet mild zijn vanwege de enorme misdaad tegen de menselijkheid, discriminatie en ontwrichting van het maatschappelijk leven. Dan nog die smeerlap Rutte die 10 jaar de gezondheidszorg heeft kapot bezuinigd nu dus heel veel op zijn geweten heeft zoals mensen die vervroegd komen te overlijden door uitgestelde urgente behandelingen een samenleving op slot moet gooien door het armoedige aantal van IC bedden en ziekenhuiscapaciteit geen flikker aan gedaan om eens de capaciteit op te krikken terwijl de bevolkingsgroei enorm is en Nederland inmiddels bijna 18 miljoenen inwoners heeft. Dit tweetal wordt door velen niet voor niets uitgekotst met hun zwabberbeleid al die maatregelen slaan allemaal nergens meer op en hebben geen donder uitgehaald als dat het niet om het virus gaat maar om het verwezenlijken van de agenda NWO.

  Like

 6. Joe zegt:

  Doet mij aan Clockwork Orange denken!
  Total los van de werkelijkheid

  Like

 7. Bas zegt:

  Nieuwe coronavariant

  TimeforThorium:
  Laat me raden, deze nieuwe variant veroorzaakt myocarditis, embolie, trombose….

  AD.nl
  In Zuid-Afrika is een nieuwe coronavariant ontdekt. B.1.1.529 heeft volgens wetenschappers een “extreem hoog” aantal mutaties. ,,We kunnen zien dat de variant de potentie heeft zich zeer snel te verspreiden”, zegt viroloog Tulio de Oliveira. https://ad.nl/dossier-coronavirus/live-nieuwe-coronavariant-opgedoken-in-zuid-afrika-iets-meer-coronapatienten-op-de-ics~a7adb3ec/

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Nee de zoveelste leugen om de bevolking te onderdrukken.
   Zie eerst variant DELTA toen ineens DELTA+ en nu variant 1 tot 10 !!!!!!
   Smerige rot ratten zijn het.

   Like

 8. Bob zegt:

  In elk sprookje, zwart gallige film zie
  dat het kwaad erg sterk is,
  Het lijkt dat het slechte in de mens
  naar boven komt, meestal bij personen
  met een of andere minderwaardigheids
  complex, zodra zij de gelegenheid
  hiertoe krijgen.
  Zo krijgen zij voor zich zelf het gevoel
  boven de ander te staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s