Spotprent . . .

Door:
“Scarface”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Spotprent . . .

 1. Jan zegt:

  Grammaticaal wel fout. Impfung is vrouwelijk, dus wordt het ‘die’ (ihr is het onderwerp van de zin)

  Like

  • Bert zegt:

   Je hebt nog gelijk ook Jan.
   Nu zie ik het ook. Ik twijfelde nog een beetje.
   Dat mij dat niet eerder opgevallen was.

   Like

   • Jan zegt:

    Het geheel wordt dan: Wollt ihr die totale Impfung?

    Aangezien ‘Impfung’ vrouwelijk is en dit woord lijdend voorwerp is, staat het in de 4e naamval (Accusatief object). Het bijwoord ‘total’ wordt dan ‘totale’ (is immers een bijvoegelijk naamwoord) dat bij ‘Impfung’ hoort en daarom is het ‘totale Impfung’
    (ihr is het onderwerp in de vraagzin)

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Moeilijke taal dat Duits !, met al die naamvallen.
    16 als ik me goed herinner die je vroeger op school allemaal moest leren.
    Maar toen waren de 3 [4] talen ook verplicht, nu mogen ze zelf kiezen als ik ’t goed heb…..

    Like

   • Bert zegt:

    Delamontagne, 12 naamvallen als ik het mij herinner.
    Ik vond dat Duits op school al verschrikkelijk.
    Wat een verschrikkelijke lelijke taal is dat. In alles.
    Frans en Engels vond ik veel leuker. En ook veel logischer.

    Like

  • Scarface zegt:

   Klopt, ik wilde echter zo dicht mogelijk bij de originele tekst blijven: “Wollt ihr den totalen Krieg?”

   Maar naamval fout of niet, voorlopig zitten we in hetzelfde moeras als Duitsland in de nazi-jaren. Angst en hetze. Dit is enkel een noodkreet om aandacht te vragen voor het doodenge beleid. Geen Duitse les, behalve dan een Duitse geschiedenisles.

   18 februari 1943
   Propaganda-minister Joseph Goebbels hield op 18 februari zijn Sportpalastrede, waarin hij het Duitse volk opriep tot de totale oorlog.
   https://jalta.nl/geschiedenis/18-februari-1943-wollt-ihr-den-totalen-krieg/

   “Ich frage euch: Wollt ihr den totalen Krieg? Wollt ihr ihn, wenn nötig, totaler und radikaler, als wir ihn uns heute überhaupt erst vorstellen können?”
   Vertaling:
   “Ik vraag u: Wilt u de totale oorlog? Wilt u het, indien nodig, totaler en radicaler dan we ons nu kunnen voorstellen?”

   Vervang hier Krieg door Impfung en de de nazi-vlaggen door virussymbolen
   en veel Nederlanders schreeuwen hier dus gewoon massaal: JA!

   Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    Dat begreep ik wel.

    Like

   • Jan zegt:

    Daarom dient dan wel degelijk gerefereerd te worden aan nazi-Duitsland.
    Aangezien nu ook reizigers in treinen en in bussen en automobilisten aangehouden worden en gecontroleerd kan men ook naar de DDR wijzen om vervolgens te zeggen dat zij een opvolging was van nazi-Duitsland met dezelfde repressie en uitsluiting. Ben benieuwd wat Bergkamp dan te mekkeren heeft. Misschien ook verboten van haar want haar sekte bestaat uit linkse gekken

    Like

  • Bert zegt:

   Jan, wat weet ik nou Duits.
   Ik kan het niet lezen en niet verstaan.

   Like

 2. Jan zegt:

  Alle socialisten zijn als het er op aankomt antisemieten

  Verslaggever Avi Yemini gewelddadig aangevallen door ANTIFA
  Een kleine, gewelddadige groep tegendemonstranten haalt uit naar onafhankelijke media terwijl honderdduizenden zich verzamelen tegen pandemische machten.

  Een kleine groep zelfverklaarde ‘antifascisten’ (gewoonlijk Antifa genoemd) verzamelde zich in het weekend in Melbourne om een ​​tegenprotest te vormen tegen de grootste Vrijheidsbijeenkomst tot nu toe.

  De antiracisme-demonstratie ging uit van de bizarre veronderstelling dat de vrijheidsdemonstranten nazi’s, blanke supremacisten, racisten en fascisten waren.

  Velen in de groep zeiden dat zij behoren tot Antifa. Antifa werd opgericht als een communistische jeugdhandhavingsgroep in Duitsland onder leiding van Stalin die het kapitalisme als ‘fascisme’ (evenals als feitelijk fascisme) beschouwde. Begonnen in oppositie tegen nazi-Duitsland, beschuldigen ze vaak iedereen die niet extreem links is een ‘nazi’ te zijn.

  Vandaag de dag blijven ze een politieke beweging die wordt gedomineerd door jonge socialistische, marxistische en communistische studenten. In Amerika zijn ze gefilmd terwijl ze stadsstraten overnamen en burgers aanvielen, wat ertoe leidde dat mensen een verzoekschrift bij de Amerikaanse regering hadden ingediend om hen aan te merken als een binnenlandse terroristische organisatie.

  In het weekend waren de Australische Antifa-demonstranten niet zo extreem. Hun antiracisme-demonstratie bestond het schreeuwen van godslastering en beledigingen – vaak tegen zwarten – waaronder verschillende journalisten.

  “Ya f***ing zionistische k**t!” schreeuwde een demonstrant, die vervolgens probeerde een microfoon te pakken voordat hij Rebel News-verslaggever Avi Yemini probeerde omver te duwen.

  “Ik maak deel uit van het protest dat tegen de nazi’s is …” zei een ander, die de Freedom-demonstranten beschreef.

  “Ben je daar geweest [naar het Vrijheidsprotest]?” vroeg Avi.

  “Ach nee. Ik heb alleen gezien wat de media vertellen […] Ik ben persoonlijk een marxist, ja.”

  Het is moeilijk uit te leggen waarom deze protestgroep ervoor kiest om een ​​pro-vrijheid, pro-choice, anti-government control rally ‘fascist’ te beschrijven, behalve om te zeggen dat dit historische politieke overtuigingen zijn die uit hun verband worden herhaald. Fascisme is een vorm van vakbondsgericht totalitarisme dat rond 1919 door Mussolini in Italië werd gecreëerd. Het heeft op geen enkele manier betrekking op een pro-vrijheidsdemonstratie tegen dictatoriale pandemische wetgeving.

  “Jullie zijn anarchisten – waarom kiezen jullie de kant van de staat?” vroeg Avi, wijzend naar een andere demonstrant die een Antifa-shirt droeg.

  In dit geval zou Antifa correcter kunnen worden gedefinieerd als separatisten, niet als anarchisten, aangezien zij regimes in communistische stijl steunen. Dit zou kunnen verklaren waarom ze de kant hebben gekozen van de Victoriaanse premier Daniel Andrews en zijn stuk wetgeving dat is bekritiseerd vanwege het creëren van een effectieve dictatuur.

  “Racistisch. fascistisch. Je hoort hier niet thuis’, zei een andere demonstrant tegen Avi (die een gekleurde persoon is).

  Toen een Antifa-aanhanger probeerde een andere microfoon te pakken, duwde de politie Avi terug en schreeuwde: “Ga hier nu weg!” Een andere officier beschuldigde Avi van het ‘aanzetten tot rellen’ omdat hij demonstranten interviewde.

  Een derde politieagent zei dat de aanwezigheid van Avi de rust verstoorde.

  “Ik wil begrijpen waarom, in de afgelopen anderhalf jaar, toen ze de reguliere media aanvielen, jullie de reguliere media niet hebben verwijderd?” zei Avi.

  “Als je niet verder gaat, weet je wat er gaat gebeuren”, antwoordde de Victoria-politieagent.

  “Je kunt het slachtoffer van geweld niet verwijderen. Zo werkt het niet’, zei Avi later, nadat de politie was vertrokken. ‘We weten dat de politie van Victoria weet hoe ze stoer menen te moeten zijn. In de afgelopen twee jaar hebben ze rubberen kogels afgevuurd, pepperspray gebruikt en hebben zij het leger op burgers in onze straten ingezet. Ze hebben het terrorismebestrijdingsteam in onze straten ingezet.”

  Waarom gaat de politie van Victoria niet in op het geweld in Antifa-protesten? De politie vroeg Avi om uit het zicht te gaan om het protest mee te laten gaan, zodat ze ‘niet meer te maken krijgen met schermutselingen’.

  https://www.rebelnews.com/full_video_reporter_avi_yemini_attacked_by_antifa

  Like

 3. boorzalf zegt:

  En de schapen bleerden, ja ja ja!!!!

  Like

 4. reageerbuis zegt:

  … die totale Impfung!

  Like

 5. karton zegt:

  Ik zie een foto die mij sterk doet denken aan Hugo Mengele in z’n camouflage-pakje + platte pet ! Zou de man in dakje al geoefend hebben in de zg Parade-pas, vóór de klas van de Cristelijke School “Rehoboth” waar hij ooit onderwijzer was ? In nazi-Duitsland werd de zwaarste crimineel “general-oberst” gemaakt waarom in NL dan niet een “meester” bevorderen tot “minister” ?

  Like

 6. Torsten Himmelstoss zegt:

  Ten tijde van Goebbels en Hitler heette het…
  ARBEIT MACHT FREI.
  Als Rutte en De Jonge het op hun heupen krijgen is het morgen…
  IMPFUNG MACHT FREI.
  Kom in verzet tegen deze (booster)prik-waanzin.!!!

  Like

 7. Klaas zegt:

  Like

 8. droevige mof zegt:

  Wat zegt de beruchte leraar Duits als hij dit leest? “JULLIE HEBBEN ALLEMAAL EEN ONNVOOOLLDOENDEEEEE behalve één, die het wist.”
  Wollt ihr die totale Impfung? Accusatief, enkelvoud
  (Ik spreek zelf gebrekkig Nederlands en heb geen reden om over taalfouten te klagen. Wie in een glazen huis woont, mag niet met stenen gooien.)

  Like

 9. Bas zegt:

  We zijn dus allemaal test-personen ( lab-ratten )

  We zitten nog in de testfase van de vaccins….we weten nog heel veel NIET …

  Like

 10. Bas zegt:

  Ze verliezen hun geduld met de ongevaxxineerden…

  Like

 11. pepo Copyright zegt:

  ? Duits?

  Like

 12. Bas zegt:

  Onverantwoord!!!

  Het Hartinfarct, twee dagen na de 2e vaccinatie, heeft volgens deze arts, die verder niks weet van deze mevrouw, niets met de vaccinatie te maken….

  Ze moet gewoon voor de derde prik gaan, zegt die arts…..

  Haar zoon had trouwens 4 dagen na de vaccinatie een hartinfarct en is sindsdien halfzijdig verlamd en in revalidatie…

  Beiden hebben ze pfizer gehad

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Reichskommissar Hugo of Mark Seyss-Inquart als vaccinazi-hardliners, verantwoordelijk voor het neerschieten van ongewapende betogers, voor het neerhalen van de grondwet, dwangarbeid (thuiswerken), avondklok en repressieve maatregelen als Veiligheidsketen om de samenleving te ketenen………..
  Het censureren en deporteren van niet-gevaccineerde Nederlanders gebeurt later.

  Like

 14. Rensk. zegt:

  In Duitsland hebben ze het 2G beleid en toch lopen ook daar de besmettingen weer flink op. Wanneer komt het besef dat ze maatregelen kunnen nemen tot ze een ons nemen. Een IC arts van het Amsterdamse UMC is de eerste arts, die ik zinnige dingen hoorde zeggen op de buis. Nuchter zonder paniek en met voorstellen. Meer dan wat die man voorstelde kun je gewoon niet doen. Ook niet met al die symbolische maatregelen. Het maakt het alleen maar erger erger en nog erger. Dat besef is er absoluut niet. Met een gehele LOck Down zullen heel waarschijnlijk de besmettingen afnemen en als de boel weer opengaat begint de riedel weer overnieuw. We kunnen zo nog jaren doorgaan totdat het leven zo slecht is dat leven eigenlijk geen leven meer is.Enorme tegenslag maakt mensen ook weer meer mens. Het is maar hoe je de dingen bekijkt. Paniek leidt tot niets en angst al helemaal niet.

  Like

 15. Bob zegt:

  Door slechte geschiedenis op scholen is
  dit voor de meeste een onbekend begrip.
  Zelfs degene die rabijn Benima veroordelen
  zouden hun geschiedenis moeten opkrikken.

  Like

 16. Jan zegt:

  Stasi maakt weer jacht op mensen

  Duitsland: OV-passagiers moeten COVID-certificaten tonen

  Alle passagiers die gebruikmaken van het Duitse openbaar vervoer kunnen willekeurig worden gescreend door beveiligings- en veiligheidspersoneel na de aanhoudende toename van COVID-gevallen als de vierde golf van de pandemie toeslaat.

  In navolging van de Infectiebeschermingswet, aangenomen op 19 november, zullen vanaf woensdag steekproeven worden uitgevoerd door personeel van de Duitse spoorwegen.

  “Er zullen 4.200 DB Security-medewerkers aanwezig zijn, naast de ongeveer 5.000 DB-medewerkers en ook de bedrijven die we contracteren voor deze controles op forenzentreinen, dat wil zeggen op lokale treinen, regionale sneltreinen en regionale treinen”, zei een DB woordvoerder.

  De nieuwe regeling geldt alleen voor mensen ouder dan zes jaar. Semi-particulier vervoer zoals schoolbussen en taxi’s worden vrijgesteld van de nieuwe maatregelen.


  https://vladtepesblog.com/2021/11/24/the-death-of-merit-and-a-few-words-about-what-we-post-and-why-links-2-november-24-2021/

  (Iedere vergelijking met de 2e WO berust op toeval)

  Like

 17. Jan zegt:

  Europese Commissie: coronapas straks niet meer geldig zonder booster
  De Europese Commissie wil de boosterprik verplicht stellen voor een geldig coronacertificaat dat reizen in de EU aanzienlijk vergemakkelijkt. Zonder booster vervalt de geldigheid van het certificaat dan negen maanden nadat de tweede vaccinatie is verkregen.
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/europese-commissie-coronapas-straks-niet-meer-geldig-zonder-booster~b982c929/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Like

 18. Jan zegt:

  Ungeimpfte haben keinen Zutritt! Sterben sollt ihr!

  2G in de supermarkt: vanaf december geen toegang voor niet-gevaccineerde mensen?

  door Arabella Mba Mombe
  25-11-2021, 7:10 uur
  Steeds meer deelstaten willen nu de 2G-regel in de supermarkt handhaven. Moeten niet-gevaccineerde mensen nu buiten blijven?

  Mocht het scenario zich voordoen dat naast restaurants en andere vrijetijdsbestedingen nu ook de 2G-regel geldt in de supermarkt, dan kunnen niet-gevaccineerde mensen straks niet meer winkelen. Maar velen vinden deze stap te ingrijpend en zien het als een beperking van grondrechten. Hier lees je in welke deelstaat de 2G-regel vanaf december echt ingevoerd zou kunnen worden in de supermarkt.

  De supermarktketens Aldi, Lidl, Rewe en Co. hebben besloten deze optie niet te volgen. In plaats daarvan zullen ze blijven vertrouwen op afstands- en hygiëneregels.

  https://www.wmn.de/buzz/2g-supermarkt-kein-zutritt-fuer-ungeimpfte-ab-dezember-id255227

  Like

 19. Bert zegt:

  En wat moeten we hier dan weer van denken.

  Pokken waren toch al in 1980 uitgeroeid? Waarom kocht de VS dan onlangs voor miljoenen aan pokkenmedicijnen in?
  Miljardair-eugenist Bill Gates kondigde vorig jaar met een grijns aan dat ‘als de eerste pandemie u niet overtuigt’ (om u met genmanipulatie ‘vaccins’ te laten injecteren), dan de tweede wel.’ Enkele maanden geleden opperde hij dat de volgende plandemie wel eens met het Marburg virus zou kunnen worden, maar niet lang daarna wijzigde hij dat in een terugkeer van de gevreesde pokken. Volgens Natural News staat de Amerikaanse regering Biden nu op het punt om met dit ‘Engel des Doods’ biowapen de hele wereldbevolking aan te vallen (1). In september kocht de overheid namelijk voor miljoenen aan speciale pokkenmedicijnen.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/regering-vs-staat-klaar-om-door-gates-aangekondigde-engel-des-doods-pokkenvirus-los-te-laten/

  Like

 20. Jan zegt:

  Een ‘Alleen voor gevaccineerden’ huurbeleid wordt geïmplementeerd door de grote huisvestingsmaatschappij in Alberta
  ‘We zijn er trots op. Ben er erg trots op. En we zouden graag zien dat andere verhuurders hetzelfde beleid implementeren’, zegt Chief Operating Officer Tracey Steman.
  https://www.rebelnews.com/vaccinated_only_rental_policy_being_implemented_by_major_alberta_housing_provider

  Like

 21. Franco zegt:

  Is vrouwelijk! Wollt ihr die totale Impfung!!

  Like

 22. de barbaar zegt:

  Paternotte met pet…..

  Like

 23. Vrijheid zegt:

  Nein, wir wollen totale frieden und freiheit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s