“Vaccineren of sterven”: Orbán dwingt Hongarije in corona-dictatuur

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Beroepsgroepen demonstreren tegen vaccinatieplicht

Nu heeft ook de Hongaarse minister-president Viktor Orbán (foto) zich aan het wereldkartel van de vaccinatiedictators onderworpen. In zijn wekelijke radio-interview maakte hij vorige week duidelijk: Alleen de vaccinatie zou beschermen tegen een Covid-19-ziekte. Alle ongevaccineerden zouden in “dodelijk gevaar” verkeren en bedreigen niet alleen zichzelf, maar ook anderen. “Op een bepaald moment zullen de vaccinatiesceptici inzien dat ze óf de vaccinatie nemen of sterven”, zei Orbán.

Aanvallen tegen vaccinatiesceptici

Beperkende maatregelen bieden geen bescherming tegen het virus, maar zouden alleen maar de verbreiding in de bevolking vertragen. De “immunisering” zou zes maanden na de tweede vaccinatie afnemen, daarom zou een booster-shot gerechtvaardigd zijn. “Als iedereen gevaccineerd zou zijn, zou er geen vierde golf zijn en deze zou geringer zijn”, zei Orbán. Als iedereen gevaccineerd zou zijn, zou er geen vijfde golf komen. Uiteindelijk zou dus iedereen gevaccineerd moeten zijn. Diegenen die de vaccinatie wantrouwen, zou men ermee kunnen overtuigen dat ze in hun jeugd tegen de bof of de mazelen gevaccineerd werden. Orbán, die anders glashelder en scherp analyseert, is op dit punt wellicht opzettelijk zeer onnauwkeurig: de vaccinaties in de kinderjaren waren noch mRNA- noch vector-vaccins, dus geen gen-technologische behandelingen.

Vaccinatiecampagne en kindervaccinatie

Nu begint in Hongarije een vaccinatiecampagne: in 1010 ziekenhuizen kunnen mensen, zonder registratie van tevoren, de eerste, tweede of derde vaccinatie halen. Hongarije zou op dit moment over 10 miljoen vaccin-doses beschikken, dat zou niet alleen voldoende zijn voor booster-shots, maar ook voor een 4e prik voor iedereen, zei Orbán. Tot december zullen gezondheidsdeskundigen bovendien beslissen of kinderen tussen 5 en 12 jaar de Covid-19-vaccinatie moeten krijgen. Zoja, dan kunnen ouders hun kinderen laten vaccineren. Ondertussen wordt de vaccinatieplicht sluipend ingevoerd.

Demonstratie tegen vaccinatieplicht voor leraren

Tot midden december moeten werknemers in de openbare dienst de eerste prik gehad hebben. Daarna hebben ze nogmaals twee weken de tijd. Zijn ze dan nog niet gevaccineerd, dan kunnen ze op onbetaald verlof gestuurd worden. Na een jaar kan hun arbeidscontract nietig verklaard worden. De lerarenvakbond wijst een vaccinatieplicht (nog) af. Diegenen die tot nu toe een vaccinatie afwezen, zullen dat later ook doen, is ze van overtuigd. Het werk in veel scholen en kleuterscholen zou dan niet meer mogelijk zijn. Het vaccinatiepercentage onder leraren zou weliswaar zeer hoog zijn, in menig regio echter maar 50-60%. De vaccinatieplicht geldt niet in kerkelijke en privé-instellingen. Niet gevaccineerde leerkrachten zouden daar naartoe kunnen gaan, wat het openbare schoolwerk enorm zou kunnen verstoren. De vakbonden appelleerden aan de regering om de wet te overdenken. Na aanvankelijke afwijzing zullen er nu toch gesprekken plaatsvinden. De leraren willen in ieder geval de straat opgaan. Ook werknemers van ondernemingen waar de vaccinatieplicht moet gelden, willen meedoen.

Situatie van ziekenhuizen onduidelijk – geen statistieken

Hoe de actuele situatie in de Hongaarse ziekenhuizen daadwerkelijk is, kan niet beoordeeld worden. De regering-Orbán stelt geen statistieken beschikbaar die onderscheid maken tussen ziekenhuisopnames of IC-opnames tussen gevaccineerden en ongevaccineerden. Deze data zouden echter heel belangrijk zijn om uitspraken te kunnen doen over de werkzaamheid van de Covid-19-vaccinatie. In november besloot de regering om data te publiceren over personen die besmet waren met corona. Ze zijn echter niet volledig, niet in de context en zouden daarom misleidend kunnen zijn.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op “Vaccineren of sterven”: Orbán dwingt Hongarije in corona-dictatuur

 1. Edwin Lauxen zegt:

  Ik heb Viktor Orbán heel hoog zitten, maar als dit waar blijkt te zijn is hij nu van zijn voetstuk gevallen voor mij !

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Wat heb ik mij vergist in deze man. Hieruit blijkt dat al die politici gewetenloze en schaamteloze fascisten zijn. Niet zo vreemd dat inmiddels al heel veel mensen het totale vertrouwen in de politiek hebben verloren. Zij blijken duivels des doods te zijn die met de dag gevaarlijker worden. Tijd voor een hele grote opstand kun je niet meer uitsluiten. Het is niet meer te bevatten dat de misdaden zoals zij in de WOII hebben plaatsgevonden in 2021 herhalen en het wordt tijd dat miljoenen mensen gaan beseffen hoeveel slachtoffers tijdens deze gruwelijke oorlog zijn gevallen. Orban met zijn grote mond richting EU maar hij heeft blijkbaar door dat hij de EU centen hard nodig heeft en danst dus in volle vaart met de gewetenloze machtswaanzinnigen mee. Ik hoop dat de Hongaren hebben geleerd van de opstand in 1956. De opstand begon als een vreedzame betoging van enkele duizenden studenten van de Technische universiteit van Boedapest, die hun solidariteit wilden betonen met de inwoners van het Poolse Poznań, waar een bloedige opstand in juni was neergeslagen.[1] Aanvankelijk werden (voorzichtige) leuzen geroepen over steun aan de Poolse betogers maar naarmate de sfeer grimmiger werd werden directe anti-Sovjetleuzen geroepen zoals “Russen naar Rusland” en “Imre Nagy aan de macht”. Ondertussen hadden tienduizenden inwoners van Boedapest zich spontaan aangesloten bij de studenten, die richting het parlement liepen.
  Vlaggen met het staatswapen werden neergehaald en het embleem van de volksrepubliek werd eruit geknipt. De gehate rode sterren op officiële gebouwen werden neergehaald.
  Op het centrale Heldenplein in Boedapest werd het standbeeld van Stalin omvergehaald. Partijleider Ernő Gerő hield op de radio een toespraak die de vlam in de pan deed slaan en van de betoging een revolutie maakte. Gerő noemde de betogers volksvijanden die er enkel op uit waren om de “macht van de arbeidersklasse te ondergraven” en “de banden tussen onze partij en de roemrijke Sovjet-Unie te verbreken”.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   De Hongaren die toen in die koude winter het land uitvluchten, waren dus wel VLUCHTELINGEN.
   Niet degenen die ze nu bij de 1000-den in een overbevolkt land als Nederland binnenlaten.

   Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Wat mij bevreemdt is ‘t feit dat de NL-media hiervan nog geen melding heeft gemaakt, terwijl deze media er normaliter als de kippen bij zijn om dhr. Orbán te demoniseren.

  Geliked door 2 people

 4. Fran zegt:

  Uiteindelijk blijkt Orban ook maar een ordinaire en gekochte pharma-nazi-hond te zijn.

  Geliked door 3 people

 5. R Thomasson zegt:

  In sommige landen zou men zeggen dat de urine is naar zijn kop gestegen. Zijn houding m.b.t. gevaccineerden/ongevaccineerden houdt kennelijk verband met een woord: OMKOPING. Viktor Orban heeft net zoveel verstand van immuniteit en biologie als een gemiddelde Hongaar van sushi of Astrofysica. Hij weet het! Maar geld heeft voor hem meer waarde dan het leven van zijn volk; inclusief kinderen. Er wordt, onophoudelijk, gewaarschuwd door betrouwbare en onbaatzuchtige medici en wetenschappers voor het vaccineren van jongeren, tieners en kinderen. Onder deze wetenschappers zijn Robert Malone, de ontdekker van de mRNA-technologie, https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=robert+malone+, Sucharit Bahkdi en Nobelprijs winnaar Luc Montagnier. Verder worden ontelbare gevallen vermeld van tieners en jongeren die ziek worden of doodgaan aan myocarditis, trombose en andere verschrikkelijke bijwerkingen. Er wordt gewaarschuwd voor steriliteit en voor mislukte zwangerschappen. En toch worden gewetenloze politieke leiders misleid hun eigen volk te onderwerpen aan de “Kiss of Death”, voor een handjevol dollars of Euro’s. Zijn woorden : “Op een bepaald moment zullen de vaccinatiesceptici inzien dat ze óf de vaccinatie nemen of sterven”, moeten de alarmbellen bij de Hongaren laten rinkelen. Zo’n leider gaat straks ongehoorzame ongevaccineerden naar concentratiekampen sturen. De Hongaren moeten van hem af voor dat te laat is.

  Like

 6. Vrijheid zegt:

  En dan heb je nog die zeikerds van: “Het is toch een vrije keuze?” Ja, maar wel een keuze tussen dood gaan door de gifprik of dood getreiterd worden in een kamp.

  Geliked door 3 people

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Tjonge, eerst wa Orban hier een gerespecteerde leider onder het motto “Hadden wij maar zo iemand”en nu bij heg min ste zuchtje tegenwind is die ineens een monster, een diktator, een meeloper., enz.enz., Het kan verkeren zei Brero. Ik denk dat rutte er stiekum op hoopt datook hij door het nlvolk nog eens in genade zal worden aangenomen. Zalk niket gebeuren. Zeker weten.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Zoals de anschluss van Oostenrijk bij Duitsland (tweede wereldoorlog), zo voegt orban van Hongarije zich stiekum bij de Coronaschoften. Zo gaat het duidelijk de verkeerde kant op. Nu maar een kijken wat Polen en Tsjechie in de toekomst gaan doen.

  Geliked door 2 people

  • Willie zegt:

   John, Die zijn en doen t zelfde, trouwens als die pollakken echt eerlijk waren hadden ze al lang bekend gemaakt dat die cojona FAKE is !! , En zeker hadden ze die US raketten rotzooi en die us militairen al lang t land uitgeschopt , niet ?? Dus ????

   Geliked door 1 persoon

 9. Willie zegt:

  Tiens ?? Begint men hier EINDELIJK het licht te zien over die kerel ?? Schreef ik hier al meerdere keren : voor t geld en de macht danst blijkbaar elke beer, ook die goelash-vreter dus

  Geliked door 1 persoon

 10. Riche zegt:

  Dus als je je laat vaccineren zul je never nooit sterven of wat? Portugal ondanks hoge vacinatie weer lockdownmaatregelen. Blijkbaar is het vaccin eventjes uitstel van het onvermijdelijke. Er is maar 1 weg om hier echt uit te komen en dat is stoppen met angst. Van daaruit kijken hoe we het best ouderen en kwetsbaren kunnen beschermen en de rest gewoon door kan met leven. In vrijheid met eigen cultuur. Maar ja the great reset kan niet zonder angstporno. Dat is me wel duidelijk.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Riche. Men zegt dat 85% van de Nederlandse bevolking is gevaccineerd. De rest 15% bestaat uit 10 of 12% kinderen beneden de 12 jaar oud. Kan iemand even uitleggen hoe 3 of 4% Ongevaccineerden kan zorgen voor volle IC’s, en paniek in ziekenhuizen? Waar is de kuddeimmuniteit? Wie eigenlijk wordt hier ziek? De gevaccineerden die, dankzij de heilbrengende wondervaccin, immuun zijn voor COVID-19. Zij kunnen de ziekte ook niet aan anderen brengen! Kinderen en (ook ongevaccineerde)jongeren hebben een uitstekende immuunsysteem, en zo goed als niet ziek worden. Dus, waar zijn wij bang voor? Voor wie? Voor wat?

   Geliked door 1 persoon

   • Qvic zegt:

    In de ziekenhuizen vindt er geen controle plaats van wie wel of niet geprikt is, maar dit geeft wel de mogelijkheid om te speculeren over de percentages.

    Geliked door 1 persoon

 11. Kijk je moet de dingen in de juiste context bekijken.
  De troep die ze alle mensen in willen spuiten is niet voor iedereen slecht (negatief)
  Voor een selecte groep mensen is het goedje wel heel positief en zeker nadat ze lobbyisten van de Pharma industrie op bezoek hebben gehad want dan wordt er met 100.000 den gestrooid.
  Dus dan zal het wel een goed goedje zijn.
  Dan heb je Pharma zelf die momenteel miljarden binnen harken evenals hun investeerders, dus nog steeds goed.
  Dan heb je dagdwazen die vinden dat er teveel volk op de wereld rondloopt en je er een hele hoop mee op kunt ruimen, dus nog steeds goed.
  Maar dan verder hebben de sukkels die niet hard genoeg weten te lopen om hun spuit te halen, dus nog steeds goed totdat ze echte last gaan krijgen.
  En dan heb je een minderheid die zegt bekijk het maar met je troep dus niet goed, maar die worden voorlopig wel flink onder druk gezet om zich ook maar te laten spuiten, dus heel slecht.
  En ondertussen scheppen de klootzakken die zwaar geld verdienen aan alle bijkomende troep als maskers PCR tests en dergelijke ook flink poen.
  Daarbij zijn er nog steeds sukkels die denken dat die spuiten gratis zijn en er tegelijkertijd geen erg in hebben dat het gewoon een hele grote koek van eigen deeg is betaald uit belasting gelden.
  Tja wie zijn dan slim en wie zijn stom???

  Kijk deze nog maar eens maar dan in de juiste context.

  Like

 12. Eric zegt:

  Goed dat we ook die laatste illusie netjes kunnen opbergen. De revolutie en de afrekening zullen van het volk moeten komen, op politici van welke zijde ook zullen we niet moeten rekenen. Integendeel, het is met hen dat definitief moet afgerekend worden. Én met de gekochte hoernalisten, én met de ingehuurde virologen. Ik herhaal: Definitief !

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan of Bas vroeg zich af of er eventueel een pokkenvirus losgelaten zou kunnen worden.

  Even ter verduidelijking.
  Ik weet niet of onderstaand klopt maar wat wel klopt is dat in Philadelphia inderdaad flesjes met monsters van een pokkenvirus gevonden zijn die dit Ziekenhuis laberatorium helemaal niet in hun bezit mocht hebben omdat dat spul maar op twee plaatsen in de wereld opgeslagen mag worden.
  Dan kom Ik dit tegen en zoals Ik al aan gaf Ik weet niet of het klopt maar het zou je zo maar aan het denken kunnen zetten.

  https://www.bioterrorism.news/2021-11-18-smallpox-biowar-globalists-prepare-perfect-scheme-to-cover-up-vaccine-deaths-epidemic.html
  Om het fiasco van covid te coveren.

  Like

 14. koosv8 zegt:

  Ongelofelijk, ik weet niet hoe hij ineens zo dom kan reageren, maar hij vergooit hiermee zijn eigen toekomst, en doe van zijn eigen bevolking die hem op handen dragen voor zover. Grote vijand van SOROS en hem nu op een verschrikkelijke manier in de kaart spelen.
  ONVOORSTELBAAR!!!

  Like

 15. Ton Ruygrok zegt:

  Oh, oh.., die Orban toch, ook al behekst door de virus Tovenaars van de WHO e.a.., gaat lekker zo ..
  Zat er over na tedenken om naar Hongarije te verkassen.., maar ja met zulke fratsen daar heeft dat ook weinig zin.
  We zijn er mooi klaar mee met al die ” virus dokters” aan de macht..
  We gaan nog hele vervelende omstandigheden beleven als je niet naar hun vaccin pijpen danst..beschaafd uit gedrukt.., zelf denk ik dat er verschrikkelijke tijden voor de deur staan.. met al die hysterische idioten overal aan het roer van de macht en het gros van de mensheid die als lemmingen er achteraan strompelen.
  Ton Ruygrok

  Geliked door 1 persoon

 16. Frits zegt:

  Oeps. Dat gaat Orbán opbreken. De Hongaar zit niet te wachten op een nieuwe dictatuur. Wie wel??

  Like

  • Willie zegt:

   @Frits : opbreken zeg je ?? Nou nee hoor, die smeerlap is baas voor t leven daar dacht ik ?

   Like

  • Steven zegt:

   … Nederland. Want zolang ze nog naar voetbal en koken met sterren kunnen kijken met een biertje erbij, zal het ze allemaal worst wezen wat er gebeurt. Ohh ja.. en voor een vakantie doen ze hier ALLES… al moeten ze hun moeder erbij lappen! KUT VOLK!

   Like

 17. Andre zegt:

  Wat een vaag artikel uit het engste land van de EU Oostenrijk. Wizz Air is een Hongaarse lowcost vlieg maatschappij zonder poppenkast en gaat heel goed wat je van de KLM met zn vega hamburgers niet kan zeggen met hun cojona staatssteun. Juist Hongarije heeft zelfstandig onderzoek gedaan naar alle mogelijke vaccines om toegelaten te kunnen worden als goed of niet goed. Onze demissionaire minister Hugo de clown verkoopt alleen maar wat hij moet verkopen in opdracht van big pharma Bill Gates. Welke vaccines bedoelt het artikel dan? Nu weet je het in deze tijden natuurlijk nooit maar we gaan het zien maar het westen aat in iedergval alles op slot houden met dwang die eraan komt.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Jammer ik had hem slimmer ingeschat !!! Blijkbaar is toch iedereen te koop !!!!

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Koddebeier; Nu is Orban gezwicht. De eerste keer was hij niet overstag gegaan voor de honderden miljoenen die ze hem boden. Maar ja, het gaat er hetzelfde toe als bij het Amerikaans worstelen; eenieder heeft zijn prijs…Ze zullen hem een nog groter fortuin aangeboden hebben om ook zijn land naar de kloten te helpen.

   Geliked door 1 persoon

 19. vangie1206j zegt:

  Geachte Hr.Victor Orban het is dan niet of maar en…….

  Like

 20. Boike zegt:

  Is dit echt waar, of is het “fake news” ??? Ik kan nergens een bevestiging vinden.

  Like

 21. Bert zegt:

  Als Orban volgende week weer iets zegt over mossels, dan zijn de meeste alles alweer vergeten.
  En is het weer een held.
  Zo gaat het hier al jaren.
  En wie de held is? Dat wisselt om de paar weken hier.
  1 uitspraak kan voldoende zijn.

  Like

 22. Qvic zegt:

  Vergeet niet dat ook Orban door het WEF is op geleidt en met een beetje chantage middel van als hij niet meewerkt met het coronavaccinatie dan verliest hij de verkiezingen volgend jaar. Dan zijn machtsgeile mensen zo weer in het gelid. Daar hij wel een optie overlaat door je laten vaccineren of dood gaan aan covid-19. Waarvan hij van weet dat covid-19 niets meer is dan een lichte griep. Dan zullen er tig aantallen zich toch niet laten inenten, want de Hongaren hebben standaard weinig vertrouwen in de politiek. Daar ook de meeste huizen in het buiten gebied niet eens beschikken over internet of TV, maar wel bijna overal 4 G ontvangst. De Hongaren leven in het buitengebied veelal nog zelfvoorzienend, dus daar zullen ze weinig last krijgen van die QR codes. Daar ze ook veel meer gemeenschappelijk zijn dan hier, je waant je daar alsof je in de jaren ’70 bent van de vorige eeuw. De achterdocht van hier, bestaat daar niet echt. Tenminste ik heb er nooit maar de geringste gevoel van gehad, als je daar was.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s