Het “corona-leiderschap” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het “corona-leiderschap” . . .

 1. Bob Fleumer zegt:

  Onvoorstelbaar dat in die hele persconferentie over de corona problemen met geen woord over Ivermectine werd gesproken het enige middel dat de problemen in een paar weken kan oplossen.
  Onze regering is echt gek geworden

  Geliked door 2 people

 2. The Fix zegt:

  Zijn dat niet Mengele en Göring?

  Geliked door 2 people

 3. oudmarinier zegt:

  Dat is nogal ZACHT uitgedrukt.

  Geliked door 2 people

 4. saddy zegt:

  Ik denk dat klaus en soros hier anders over denken. Alles gaat precies volgens plan toch?
  Vooral de omvolking en het grote onteigenen liggen ver voor op schema.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Gisteravond NPO 1 gekeken, waarbij 1 vrouw lid is van het OMT. Ook Fleur Agema zat aan tafel. Nu kwam Fleur vrij zwakjes over vond ik, maar de vrouw, die lid is van het OMT evenzeer. Je ziet ook bij die vrouw de enorme zwakheid. Dat toonde ze door het minzame lachje toen Fleur aan het woord was en haar zienswijze liet horen. Ook de andere vrouw, die erbij zat had datzelfde trekje. Het is een race lijkt het tussen deze mensen om hun gelijk te krijgen en te houden, Dat doen ze dus op die ontzettende zwakke manier, waarbij ze eerder min respect krijgen dan respect. Althans bij mij in ieder geval wel. Maarten van Rossem deed ook nog een gooi naar zijn gelijk en deed daar ook nog even enorm zn best voor. Fleur die hem gerust wilde stellen door te zeggen we zitten meer op 1 lijn dan je denkt. Hemel je snapt nu ook hoe het daarin in het OMT aan toe gaat en ook hoe het in Den Haag ook toe gaat. Iedereen wil zn plas over de corona doen. Ik heb gelijk lekker puh en jij lekker niet (minzaam lachje erbij) Triest om te zien dat dit volwassen mensen zijn, die ons land leiden en het eigenlijk niet op een wijze manier kunnen.

  En niemand durft hardop te zeggen: laten we accepteren dat er doden gaan vallen. Veel doden. Veel zwakke mensen. Het is erg en heel naar en ook mij kan het treffen wat betreft mijn leeftijd, maar ik accepteer het leven zoals het komt. Gooi die handel open en houdt in godsnaam op met dit zeer zeer onnatuurlijke gedrag. Ik merk aan mezelf al dat ik moeizamer een lach kan produceren dan anders. De samenleving zal door deze tegenslag wel weer het besef krijgen dat niet alles maakbaar is en leren omgaan met tegenslag. De mensen zullen er wat prettiger door worden in de omgang. Nu moet direct eisen ingewilligd worden. Het moet direct nu ik wil ik wil ik wil nu dit en dat. Vreselijk. Omgaan met tegenslag kunnen de meeste mensen niet meer. Te verwend. Vooral in de top. De top moet het voorbeeld geven en het voorbeeld wat ze geven is in alle lagen van de bevolking doorgesijpeld. Vreselijk

  Like

 6. saddy zegt:

  Ik vroeg me vorige week al af waarom ze nog geen nieuwe mutaties bedacht hadden, et voila.
  De zuid afrikaanse variant valt me echter vies tegen. Ze zijn helemaal vergeten dat alleen besmettelijk niet genoeg is, je moet er ook ziek van worden. En dat gebeurt niet. Wat een afgang. (Terwijl het zuidafrikaanse parlement toch het goede voorbeeld geeft met hun: Kill all whities)

  De naam is echter wel goed gekozen: hoe lang is iets wat niet bestaat?
  Inderdaad: 0 (nul) micrometer, vandaar de naam 0micron

  Omdat de NCTV hier vast ook meeleest: Ik ben beschikbaar om voor uw werkgever eindelijk weer eens een echt gevaarlijke mutatie te bedenken. U kunt me bereiken op het bij u bekende IP-adres.

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Wat een in en in incapabel trieste bende. Nu die mislukte onbenul Grapperhaus weer de ene dreiging na de andere vliegt de samenleving om de oren. https://www.ninefornews.nl/grapperhaus-dreigt-met-nieuwe-avondklok-als-mensen-niet-naar-kabinet-luisteren-totaal-absurd-en-ongepast/ Wat een leiderschap toch weer. U dient allen gvd te luisteren zo niet dan gaat Grapperhaus ons allen straffen. Hoe lang duldt een bevolking dit soort kwakbollen nog. Hun eigen falen heeft de zorg naar het faillissement gebracht waar nu duizenden burgers de dupe van worden. Dan wederom gisteravond dat walgelijke linkse Op1 ik vraag mij toch werkelijk af wat een 78 jarige verzuurde onbenul een historicus dus deed gisteravond aan deze linkse tafel. Hij wat uiteraard puur voor de versterking om als Fleur Agema tussendoor te blèren en deze vrouw continu te onderbreken. Hij verlangt zo naar zijn boosterprik nou oude verzuurde fles azijn dan moet je bij uw vriend De Jonge zijn die u zo hoog heeft staan. Dan nog de pretentie hebben om ongevaccineerden de schuld te geven van de desastreuze afschaling van de zorg is helemaal de grootste nonsens. Ik raad deze zuurpruim eens aan als hij zo bang is om dood te gaan dat hij als hij praat een mondmuil gaat dragen die man verspreid tijdens zijn onderbrekingen te veel bacteriën. https://www.ad.nl/video/productie/pvv-kamerlid-agema-de-jonge-te-laat-gestart-met-boosterprik-266694 Maar ja aan het onbeschofte gedrag van Rutte en De Jonge zijn we inmiddels gewend dus het is een normaal gegeven dat ook een dergelijk onbeschoft gedrag van linkse gasten normaal aan het worden is. Laat iemand eerst eens uitpraten nooit geleerd. Maar ja typisch NPO als men PVV of FvD onderuit kan trappen zal men het niet nalaten. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/nilufer-gundogan-gaat-vol-fascist-tegen-thierry-baudet-als-er-spuitjes-tegen-fascisme-waren-zou-ik-je-dagelijks-spuiten/olt Maar ja deze vrouw vol haat heeft flink wat frustratie overgehouden vanwege haar gewelddadige vader. Maar ja als men een ander veroordeelt tot fascist dan moet je zelf dit soort uitspraken niet maken want juist dat toont haar eigen fascisme. Kortom wat zit er een groot aantal links gevaarlijk gif in het hoofdkwartier van Den Haag waar de NPO vervolgens de spreekbuis van is. Geen wonder dat Nederland te samen met haar zorg, defensie en veiligheid volkomen naar de klote is.

  Like

  • de barbaar zegt:

   Terugkerend gegeven is dat ook fleur agema de boosterprik wel ziet zitten in al die oudjes…die daarna eenzaam wegkwijnen achter hun raampje 4 hoog in een (ver)zorg(!) instelling.
   Doodgeprikt worden met mede weten van de directie aldaar en agema cs.

   Like

 8. Harry zegt:

  Er zijn onder Rutte al zóveel ministers weggestuurd , Zijlstra al voor één leugen , als ik me goed herinner .
  Waarom kunnen deze twee BLIJVEN FALEN , LIEGEN EN GEWOON BLIJVEN ZITTEN ?

  Like

 9. Julia zegt:

  Meer en meer druk wordt opgelegd op de burgers. Je zou maar een gezin hebben daarbij moeten werken en nog vaak kinderen thuis en moeten ondersteunen met lessen en dan nog opa, oma, vader en moeder in huis halen een prima idee toch om de zorg nu af te schuiven omdat die falende bende in Den Haag alles kapot heeft bezuinigd, gebrek aan opvang hebben om herstellende mensen op nemen maar het wel druk hebben met AZC’s vol te stampen en nog beroep moeten doen op gemeenten voor meer opvangplaatsen. Nou dan stel ik maar voor ook een steunpakket voor mensen die deze zorg wel willen doen maar dan geen tijd meer hebben om te werken. Het is een schande een ooit welvarend land waar de belastingen flink hoog zijn en het miljarden hebben verspild aan bodemloze putten en het wanbeleid rondom migratie dan zullen we het nog maar niet hebben over de miljoenen aan nodeloze subsidies. Dat is het leiderschap. Hoeveel overbetaalde en overbodige politici voorzover je deze hier onder kunt scharen zitten er in Huize de Blauwe Zetel. Zoveel partijen en alsnog een land in verval dat langzaamaan zinkende is. Misschien ook een idee om de duur betaalde zorgpremie met meer als de helft te verlagen want velen komen überhaupt niet meer in aanmerking voor zorg of behandelingen. Tot op heden geen nood hospitals voor Corona patiënten en geen cent er bij voor de algehele zorg. Ongelooflijk wat dit land op dit moment voor een enorme schade is opgelopen door een stel slapjanussen zonder enige leiderschap of capaciteit. Een schoolmeester op de verantwoordelijke post van minister van Volksgezondheid is natuurlijk al om moeilijkheden vragen. Weer zo een staaltje wanbeleid winkels en horeca, theaters, etc. om 17.00 uur dicht nou dat zet zoden aan de dijk als dat het alleen drukker wordt in de winkels vanwege de beperkte openingstijden. Ja je moet er maar opkomen. Maar laten we wel wezen dit zwabberbeleid is een voorloper om alles tijdens de Kerst tot zeker eind januari lock down te gooien zodat het nu al falende 2 G beleid daarna definitief kan worden doorgevoerd ook dan zijn we er nog lang niet. Kortom er wacht de komende winter een zeer zwart scenario die nog tot zeker eind volgend jaar gaat duren. Nog zo een zwabberbeleid vluchten uit Zuid Afrika te stoppen wat te denken als mensen vanuit Zuid Afrika vliegen en overstappen in een ander land die vluchten komen dan toch alsnog aan. Tijd om Huize de Blauwe Zetels flink schoon te vegen.

  Geliked door 1 persoon

 10. duinsnip zegt:

  Zou u aub geen aanstootgevende afbeeldingen meer op uw site willen plaatsen.
  Ik wordt er ziek van en dan duurt het weer een jaar voor het geneest.

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  Leiderschap ha, ha, ha te ziek voor woorden angst en paniek rondom code zwart zorg. Wat nu we gaan vrolijk verder De aankomst op Schiphol van de twee laatste vluchten vanuit Zuid-Afrika is gisteren ronduit chaotisch verlopen. Reizigers – die ellenlang moesten wachten op de luchthaven – klagen achteraf over de belabberde communicatie, te weinig eten en drinken, slechte hygiëne en een gebrek aan aparte ruimtes voor besmette passagiers. Uiteindelijk mocht een deel van de positief geteste passagiers. Hoe serieus moet je dit mislukte clan demissionair nog nemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s