Doodsbedreigingen: WEF zegt openbare bijeenkomsten in Davos af

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Bij het volgende Wereldeconomieforum in Davos (Zwitserland) in januari 2022 komen de openbare bijeenkomsten vanwege doodsbedreigingen, die uit de scene van de samenzweringsgelovigen, samenzweringsideologen, samenzweringstheoretici en de “Querdenker” zouden komen, die niet alleen het corona-virus ontkennen, maar ook over een Nieuwe Wereldorde fantaseren. Zijn deze moorddreigingen daadwerkelijk van al deze samenzweringsfanatici afkomstig, of is het alleen maar een bewering om een complete beweging en de ongevaccineerden zwart te maken?

Samenzweringstheorieën? Veel van deze theorieën werden de laatste tijd als realiteit en feiten blootgelegd, steeds opnieuw komt een laboratorium in Wuhan in de focus, waaruit het virus afkomstig zou zijn.

“The New World Order” – daarvan sprak de voormalige Amerikaanse president George Herbert Walker Bush al in januari 1991 en beschouwde dit als een fantastisch idee.

De website van het WEF bevat een groot aantal horrorvisies, die verkocht worden als vooruitstrevendheid. En al te vaak worden ze waar. Denk alleen maar aan Event 201, het gezamenlijke theoretisch model van het WEF en de Gates Foundation, waarin “de pandemie” al voor haar uitbraak werd doorgespeeld. Een van die visies is de transhumane mens- “Het internet van de lichamen” zou ons leven veranderen, verklaart het WEF. Lichaamsdata dienen via “geïmplanteerde, ingeslikte of gedragen” apparaten verzameld te worden. Daarvoor moet de databescherming “te boven gekomen” worden.

Spiegel Online”:

Bij het volgende Wereldeconomieforum in het Zwitserse Davos in januari komen de openbare bijeenkomsten te vervallen. De beslissing zou genomen zijn, omdat er onlangs herhaaldelijk doodsbedreigingen van samenzweringsideologen tegen medewerkers van het Wereldeconomieforum zouden zijn geweest, berichten meerdere Zwitserse media.

“Moorddreigingen zijn aan de orde van de dag, het werd ongezellig”, zegt WEF-directeur Alois Zwinggi. “We konden ons niet voorstellen dat we in het vizier van samenzweringstheoretici terecht zouden kunnen komen.” Er zou dagelijks sprake zijn van tientallen gevallen.

In “Querdenker”-kringen en bij andere samenzweringsgelovigen is een verhaal rondom het Wereldeconomieforum sinds het begin van de pandemie wijdverbreid. Dientengevolge zou het corona-virus of helemaal niet reëel zijn of alleen maar gekweekt, opdat zogenaamd geheime genootschappen en elites een autoritaire wereldregering na kunnen streven – de “New World Order”. De naam van de zogenaamde Nieuwe Wereldorde wordt nauw verbonden met het Wereldeconomieforum: het forum had het initiatief “Great Reset” verkondigd om de statengemeenschap na de pandemie tot meer coöperatie en een betere klimaatbescherming te bewegen.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Doodsbedreigingen: WEF zegt openbare bijeenkomsten in Davos af

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Hopernlijk lukt het om Schwapp de mond te snoeren

  Geliked door 1 persoon

 2. Joop zegt:

  Dat die WEF varkens en hun collaborateurs nog steeds vrij rondlopen….

  Geliked door 1 persoon

 3. Joop zegt:

  Het WEF en collaborateurs,
  de ware opvolgers van de NAZIS.
  Stop dit verachtelijke ranzige tuig.

  Geliked door 1 persoon

 4. Alex Delarge zegt:

  Het komt dus als een boemerang terug.

  Geliked door 1 persoon

 5. Vilseledd zegt:

  Ik heb al eens op Google Earth in Davos ‘rondgewandeld’. Als iets makkelijk te beveiligen is, is het Davos wel. Twee toegangswegen door nauwe passen en perfect in de gaten te houden vanaf hoge bergen en door de duurte van het land niet makkelijk door iedereen te bereizen. Een hoax dus om de ‘wappies’ in een kwaad daglicht te zetten of hoopporno.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Dat is correct. Davos is al tientallen jaren een zwaarbeveiligd gebied. Je kunt je haar daar niet krabben zonder dat het gefilmd wordt. Veel politie in burger en privé beveiliging.
   Het probleem voor het WEF ligt elders.
   Volgens recente opiniepeilingen is bijna de helft van de Zwitsers tegen de verscherpte covid-maatregelen. Vandaag is er een referendum van de burgers, in tegenstelling tot D, NL, B en A waar zelfs de parlementsleden niet worden gevraagd.

   Like

 6. Boike zegt:

  Ach guttegut. de duivel wil graag zijn als god. Maar helaas kan satan zijn kornuit, de swabberklaas, niet beschermen. Swabbertje zit nu met al zijn bezit opgesloten in zijn kasteel in de Zwitserse bergen. Hij durft zich niet meer in de openbaarheid te vertonen. Wat zal de klaas nu gelukkig zijn.

  Like

 7. Max Q zegt:

  Vergeet niet dat veel politiek kartel leden lid zijn van het wef evenals leden van het koninklijk huis.
  Er bestaat natuurlijk een kans dat alle leden van het wef straks door een eventueel Neurenberg tribunaal 2 worden veroordeeld aangaande genocide. De huidige doodsbedreigingen richting wef stellen eigenlijk weinig voor vergeleken wat de gevolgen van zo’n tribunaal kunnen zijn: Alle leden aan de atlas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s