Franse top-infectieloog verlangt lockdown voor alle gevaccineerden

(Vertaling: E.J. Bron)

De gerenommeerde Franse infectieloog Perronne verklaart: Gevaccineerden, niet ongevaccineerden zijn het eigenlijke gevaar – medicijnen zouden het duidelijk meer doelgerichte en werkzame beginsel zijn.

Professor Christian Perronne (foto), een van de meest gerenommeerde Franse experts op het gebied van infectieziekten en langjarige regeringsadviseur, treedt al lange tijd als gedecideerd scepticus van de Covid-19-vaccinatiepolitiek op – en niet alleen in zijn vaderland. Met het oog op de situatie in Israël en Groot-Brittannië heeft Perronne er nu openlijk toe opgeroepen dat tegen Covid-19 gevaccineerde personen onder quarantaine gesteld en van de samenleving geïsoleerd zouden moeten worden; in feit zou dit dus een “lockdown voor gevaccineerden” zijn. De provocatieve eis vormt een omkering van het huidige narratief: niet ongevaccineerden, maar gevaccineerden zouden namelijk gevaarlijk zijn voor anderen. Juist in Israël en Groot-Brittannië, waar de wereldwijd grootste vaccinatieprogramma´s liepen, zou men ook de zwaarste Covid-gevallen onder gevaccineerden in de ziekenhuizen zien.

Perronne had zich in augustus al uitvoeriger – en nog explicieter – uitgelaten: in de historie van de infectiegeneeskunde zou het “nog nooit zijn voorgekomen dat een staat of politici systematisch vaccinaties voor miljarden mensen in de wereld tegen een ziekte hebben aanbevolen, waarvan het sterftecijfer op dit moment bij 0,05% ligt. Dat is een zeer laag sterftecijfer! En ze maken iedereen bang dat er een nieuwe zogenaamde ´Delta-variant´ uit India komt, maar in werkelijkheid zijn alle varianten steeds minder gevaarlijk, en we weten nu dat met dit zogenaamde ´vaccin´ in de bevolking, die over het algemeen bijna volledig gevaccineerd wordt, juist bij deze mensen de varianten ontstaan.”

Er bestaan functionerende therapieën!

Perronne destijds letterlijk verder: “Ik begrijp dus niet waarom de politici en de verschillende instanties in de verschillende landen massavaccinaties eisen, hoewel de ziekte zo mild verloopt. En we weten dat meer dan 90% van de gevallen bij zeer oude mensen optreden. En we kunnen ze behandelen: we hebben therapieën. Er zijn honderden publicaties, die aantonen dat vroege behandelingen functioneren: er is hydroxychloroquine, azithromycine, ivermictine, zink, vitamine D enz. – het functioneert! Er zijn publicaties! Al deze producten, zogenaamde ´ vaccins´, zijn dus nutteloos, want we kunnen een epidemie wel degelijk controleren.”

Perronne haalt betreffende dit alternatieve beginsel om de zogenaamde pandemie met medicijnen in toom te houden, het voorbeeld van India aan: “Daar wonen bijna anderhalf miljard mensen on veel verschillende deelstaten. In de deelstaten, waarin men de mensen met ivermictine, zink, doxycycline en vitamine D behandelde, bleef de epidemie op een zeer laag niveau: ze was tamelijk snel voorbij. Maar in de deelstaten, waarin ze deze antibiotische en antivirale behandelingen, die effect hebben op het virus, verboden hebben, en waar ze het ´vaccin´ en ook Remdesivir (uit Frankrijk en België komend, omdat Remdesivir zo giftig en niet effectief was: de Fransen en Belgen stuurden enorme hoeveelheden Remdesivir aan de Indiase bevolking!) gestimuleerd hebben, in deze gebieden, waarin ze ´vaccins´ en Remdesivir gebruikt hebben, kwam de epidemie terug, met nieuwe sterfgevallen. Dat is er het bewijs voor dat men met een vroegtijdige behandeling succes kan hebben en de epidemie heel snel voorbij zal zijn.”

Helaas moet gevreesd worden dat ook de woorden van deze echte expert in de wind geslagen zullen worden, omdat hij – net als zo veel andere vertegenwoordigers van de “dissenting votes” in deze corona-crisis – door de mainstream media evenals door de heersende lobbypolitiek, die uitsluitend de vaccinatieagenda in het belang van Big Pharma volgen, gemeden en doodgezwegen wordt.

Bron:
report24.news

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Franse top-infectieloog verlangt lockdown voor alle gevaccineerden

 1. saddy zegt:

  Een virus dat ongelofeloos virulent zou zijn maar geen enkel ziektebeeld geeft:

  Was hat es auf sich mit der Südafrika Variante? – in Afrika weiß man offensichtlich gar nichts davon

  Die neue „Omikron“ Mutante, wieder einmal aus Südafrika, wird nun durch die Medien getrieben. Karl Lauterbach und Markus Söder nutzen dies als Futter für ihre Social Media Kanäle. Doch Florian Arnoldson berichtet, dass die Menschen vor Ort offensichtlich davon gar nichts wissen. Dort herrscht die mildeste Lockdown Stufe und selbst Stufe 5 ist mit Deutschland nicht vergleichbar.

  Like

  • saddy zegt:

   Als aanvulling de volgende video:


   (Of zoek op: BETRUNKEN- alleine und hilflos auf WEIHNACHTSMARKT)

   Vanaf 4 min 30 sec tot 5 min.: De 0micron stond al op de planning maar pas voor mei 2022.! Zuid-afrika houdt zich netjes aan de WEF-planning blijkbaar en de landen die met de rug naar de muur staan, omdat niemand meer gelooft dat de proefprikken iets doen, hebben deze variant een half jaar naar voren gehaald.
   Klaus zal niet blij zijn met deze doorzichtige klucht.
   Uiteraard zal de huidige proefprik niet werken tegen deze variant maar de booster natuurlijk wel.

   Als je wilt weten welke andere varianten nog komen dan ook even kijken want de lijst gaat door tot feb 2023 !. Je bent dus ook volgend najaar verzekerd van de wekelijkse die-kleiboeren-geloven-toch-ook-echt-alles-show met mark en hugo.

   Geliked door 2 people

 2. Ravian zegt:

  Yep, de echte wetenschap zegt dat een virus, en al helemaal een artificieel virus zoals covid-19, normaal gesproken met elke mutatie zwakker wordt.
  En dat de genetisch gemodificeerde “gevaccineerden” waarschijnlijk broedplaatsen zijn voor mogelijk wel gevaarlijkere mutaties was ook al langer bekend.
  Deze idioten brengen dus niet enkel zichzelf in gevaar, maar ook de mensen met meer gezond verstand, ook wel bekend staande als “ongevaccineerden”, om hen heen.
  En deze waanzinnigen club begint inmiddels steeds harder te roepen dat alle “ongevaccineerden” desnoods maar met bruut geweld “gevaccineerd” moeten worden.
  Dat is dus bedreiging met dodelijk geweld, wat mij dan het recht geeft te hopen dat ze allemaal dood omvallen voordat ze hun dreigementen ten uitvoer kunnen brengen.
  To hell with them and the horse they rode in on…

  Geliked door 2 people

 3. Bert zegt:

  Met genezing krijg je de bevolking niet bang en angstig.
  Met genezing kan je geen macht uitoefenen of iets dwingend opleggen.
  Met genezing gaan ze nooit een Build Back Better wereld bereiken.
  En je wordt er ook geen multi miljonair mee. De verkoop houd dan op bij genezing.

  Like

 4. Julia zegt:

  Is voor mijn een reden mij absoluut tussen de massa meute te begeven. Het is een massa als een lopende bom want zij zijn juist de grootste besmettingshaarden niet voor niets vliegen dagelijks de besmettingen de pan uit zeer opvallend dat de besmettingen sinds het vaccinatieterreur in alle landen flink stijgt. Maar natuurlijk moeten niet gevaccineerde de schuld van de ellende in de ziekenhuizen in de schoenen worden geschoven dit is om het desastreuze falen van Rutte en De Jonge te verdoezelen . Het slaat natuurlijk nergens op want er zijn meer gevaccineerde schapen dan ongevaccineerden. De leugen van de politiek en de linkse media en de boel maar op fucken en meer en meer tweedeling veroorzaken puur een dwang om ongevaccineerden alsnog een spuit te kunnen geven. https://www.ninefornews.nl/arts-microbioloog-haalt-hard-uit-naar-hoofdredacteur-telegraaf-walgelijk/ Het is een walgelijke hetze dat zagen we ook aan de linkse praattafel Op1 waar een oude azijnpisser Maarten van Rossum zo nodig continu het gesprek van Fleur Agema verstoorde. Die betweterige linkse overjarige kwal was uiteraard bewust hier voor uitgenodigd.

  Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Ik had graag haar reactie nog even gehoord.
    Hoewel ze zelf ook een voorkeur voor gif prikken heeft en boosters.
    Wat dat betreft staat alleen het FvD aan de kant van de weigeraars.
    De PVV beslist niet.

    Like

   • de barbaar zegt:

    Ik zou kunnen reageren op deze groteske onzin maar gezien de aanwezigheid van ook de pvv als gecontroleerde oppositie, in de vorm van agema….laat ik het maar bij het volgende…..de pvv heeft totaal afgedaan bij de stemming om ook kinderen te kunnen vaccineren met de gifspuiten van hugo mengele, daarbij de wens en goedkeuring van de pvv om bij de ouderen de boostergifspuiten zo snel mogelijk te laten zetten.
    de pvv denkt….die oudjes stemmen toch niet op ons…weg ermee.

    Like

 5. Rensk. zegt:

  Heb het vaker gezien in mijn leven. Dat mensen hun gelijk willen bewijzen door meer van hun ongelijkgedrag te vertonen. Het zijn bepaald geen stabiele mensen, die dat doen. Rutte roept dat hij weigert ongevaccineerden uit te sluiten. Ongelofelijk dat die man dat nog durft te roepen. Hij en niemand anders dan hij is verantwoordelijk voor de uitsluiting die er nu gaande is. De man weet totaal niet wat verantwoording betekend. Hugo de Jonge een niet al te intelligente man is daar goed voor te gebruiken om alles op af te schuiven. Rutte is een ster in zijn straatje schoonhouden. Ontzettende rare glibberige vreemde snuiter.

  Geliked door 3 people

 6. Jan zegt:

  Iedere vergelijking met het verleden berust op toeval

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  De leugens over het vaccinatie experiment komt meer en meer boven. Daarbij zullen veel gevaccineerden nog eens flink spijt kunnen krijgen dat zij meegelopen hebben met het vaccinatieterreur. Maar dat zal binnenkort blijken. Het is te walgelijk voor woorden hoe mensen worden weggezet die hun lichamelijke integriteit beschermen tegen dit goedje waaruit blijkt dat er nog veel prikken moeten volgen omdat het niets uithaalt. Het enige is enorme schade en vernietiging van het eigen immuunsysteem een weldenkend mens stelt zich als hij of zij gezond is hier niet bloot aan. Daarbij is haat zaaien strafbaar http://www.wetboek-online.nl/wet/Wetboek%20van%20Strafrecht/137d.html Het openlijk haat zaaien gebeurt nu massaal zowel door de propaganda zenders als de linkse media waaronder zeer zeker De Telegraaf een uitblinker is.https://mail.niburu.co/binnenland/16890-het-haatzaaien-tegen-ongevaccineerden-neemt-ongekende-vormen-aan Het is nu de hoogste tijd dat ongevaccineerden massaal aangifte gaan doen tegen de openlijke haatzaaiers zoals De Telegraaf, artsen en virologen die continu de ongevaccineerden als schuldige van de besmetting wegzetten, en alle overige haatzaaiers. Het is te walgelijk en ongegrond om mede burgers buiten te sluiten van de samenleving terwijl de daadwerkelijke oorzaak het al jaren kapot bezuinigen van de zorg is waardoor een enorm tekort aan capaciteit is ontstaan en duizenden mensen zwaar de dupe van zijn door uitgestelde operaties en behandelingen. Een enorme misdaad tegen de menselijkheid de vraag is waar al de miljarden zijn gebleven die voor de zorg waren bestemd totaal verdampt en niet aan de zorg besteed. De gewetenloze fascisten en oorzaak van deze ongekende ellende zijn op de eerste plaats Rutte en op de tweede plaats De Jonge ook zij dienen voor een tribunaal te worden gedaagd vanwege het vele leed en de schade die zij binnen onze samenleving hebben aangericht en hier schaamteloos mee door gaan. Hiervoor dient de strengst straf te worden opgelegd.

  Geliked door 2 people

 8. Bob zegt:

  Als je je vindt dat je zwakke immuniteit hebt
  moet je beschermd worden.
  De gevaccineerde vinden zich onzeker omtrent
  hun gezondheids toestand.
  Om de zwakkere te beschermen moeten alle
  gevaccineerde in isolatie.
  Overdracht onmogelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s