Machtziek

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Machtziek

 1. saddy zegt:

  Ik weet niet of die volgzame en prestatie-zieke managers nog een keuze hebben. Als je weet wat klaus wil,en je leest je een beetje in, dan blijft er straks een klein groepje vrije mensen over. Als ik hoor welke steeds extremere onzin er uitgekraamd wordt door mensen die echt wel beter weten dan krijg ik stellig de indruk dat ze een wedstrijd houden om maar voor dat kleine groepje uitgenodigd te worden.
  Voorbeeld: Hugo is nu ook geselecteerd en dat is echt niet vanwege zijn intellectuele capaciteiten maar voor zijn rol in de grootste financiele roof ooit.

  Ik zie de banken niet als slachtoffer want heel erg onderbelicht maar duivels gevaarlijk is de net-zero-pledge van 450 financiele instellingen tijdens cop26. Binnenkort zit je tegenover een greta-kloon als je bij je bank moet zijn. Als ze je al te woord willen staan. En dan niet je social-credit-score vergeten mee te nemen.
  Dit nieuwe klimaat-stalinisme heeft de volgende naam gekregen:
  Glasgow Financial Alliance for Net Zero

  Iedereen denkt dat cop26 een mislukking was voor de global elite. . Dat is niet zo. Wie het geld heeft beheerst de wereld. Daarom is die Financial Alliance for Net Zero misschien al wel de genadeklap voor normale mensen. De kunst is om de verliezer niet te laten merken dat hij verloren heeft.

  Waarvan akte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s