Servië oriënteert zich aan Hongarije: Meer geld voor Servische kinderen

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse regering laat al geruime tijd met succes zien dat bevolkingsafname geen natuurwet is. De regering-Orbán heeft een serie wetgevende maatregelen besloten om gezinnen en stellen de beslissing om kinderen te nemen gemakkelijker te maken. De effecten zijn inmiddels niet meer weg te discussiëren.

Nu volgt Servië en oriënteert zich aan het Hongaarse voorbeeld. De dalende geboortecijfers moeten vanaf 2022 door grotere financiële hulp van de staat weer omgebogen worden – jonge ouders moeten in plaats van tot nu toe € 850,- voor het eerste kind een bedrag van € 2550,- krijgen. De nieuwe regeling dient al per 1 januari 2022 in werking te treden.

Servië heeft nu iets minder dan zeven miljoen inwoners. Volgens de officiële statistiek werden vorig jaa rin Servië bijna 62.000 kinderen geboren, bijna tweemaal zoveel mensen – bijna 115.000 – stierven daarentegen. Volgens het Bureau voor de Statistiek werden er in 2019 nog meer dan 63.000 kinderen geboren, terwijl er ruim 100.000 personen overleden.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Servië oriënteert zich aan Hongarije: Meer geld voor Servische kinderen

 1. Speedflyer zegt:

  Hoe en hij wil iedereen vaccineren Agenda 2030 500 miljoen mensen op aarde Clowns

  Like

 2. Ravian zegt:

  In Nederland gebeurt exact het omgekeerde.
  Jonge autochtone Nederlanders worden middels een torenhoge belastingdruk, onbetaalbare kinderopvang, en het ontbreken van een dak boven het hoofd, het krijgen van kinderen onmogelijk gemaakt.
  En daarna wordt dit dan, om de verachting voor het eigen volk er nog even in te wrijven, ook nog eens misbruikt om het vervangen van de autochtone bevolking door volksvijandige islamieten te legitimeren.
  Volksvijandige islamieten die dan vervolgens van een gratis inkomen, een gratis dak boven het hoofd, en een gratis interieur worden voorzien, om het fokken van anti-Nederlanders maar vooral geen strobreed in de weg te leggen.
  De heersende socialistische elite heeft het Nederlandse volk de oorlog verklaart, maar dat schijnt maar niet tot de kudde door te willen dringen.
  Stockholm syndroom noemen ze dat geloof ik.
  En het fraaiste is nog wel dat, in een overbevolkt land als Nederland, bevolkingsaanwas eigenlijk zowel onnodig als onwenselijk is…

  Geliked door 2 people

  • de barbaar zegt:

   Tel daarbij op dat indien er toch op een zolderkamertje het woord de daad doet volgen…..er een gifspuit ingezet gaat worden zodra de kleine ademhaalt.
   Ook vooraf bij de met big zittende gewoon de gifspuit erin van hugo mengele.
   En uiteraard mochten de tweel gevaxxineerd zijn komt er iets uit wat de krulstaartpopulatie doet groeien.
   Al met al kijken daarbij de artsen schielijk weg, ook het verplegend personeel in de ziekenhuizen kijken weg….je zou bijna denken aan het uitsterven en versterven van ons als volk.

   Like

   • Ravian zegt:

    Yep, het aantal miskramen en doodgeboren kinderen bij vrouwen die zo dom zijn geweest zich de gifspuit te laten zetten is aanzienlijk.
    Het mag duidelijk wezen dat hier een plan uitgevoerd wordt om de wereldbevolking flink uit te dunnen, en hoe minder blanken er overblijven hoe beter blijkbaar…
    En al die imbecielen laten zich maar paaien met een paar avondjes op stap kunnen.
    Dit volk is werkelijk de zuurverdiende welvaart en vrijheid die hun voorouders hen nagelaten hebben niet waard.

    Like

 3. Marc zegt:

  Wat Servië kan, kan Nederland ook: investeren in je eigen bevolking in plaats van massa-immigratie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s