Dr. Matthias Rath roept in brandbrief op te stoppen met corona-vaccins: “Potentieel verwoestende bijwerkingen”

(Door: “9ForNews”)

Arts Matthias Rath roept overheden in Europa en de Verenigde Staten in een brandbrief op om de coronavaccinaties per direct op te schorten. Hij verwijst naar baanbrekend nieuw onderzoek gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Viruses waaruit blijkt dat deze zeer experimentele middelen potentieel verwoestende bijwerkingen kunnen hebben.

Wetenschappers van de Universiteit van Stockholm en Universiteit van Umea hebben ontdekt dat het SARS-CoV-2-spike-eiwit in staat is om door te dringen tot de celkern en de reparatie van DNA-schade kan bemoeilijken. De reparatie van DNA is nodig om ons te beschermen tegen ziektes, waaronder kanker.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Dr. Matthias Rath roept in brandbrief op te stoppen met corona-vaccins: “Potentieel verwoestende bijwerkingen”

 1. Bob zegt:

  Behalve de ziekenhuis bacterie, die
  waarschijnlijk is ontstaan door slecht
  schoonmaken, en ressitent is tegen
  geneesmiddelen wordt via de Dr. Mengele
  methode een nog snellere ziekte maker
  gezocht die nog moeilijker te genezenis.
  De meewerkende artsen zien de kassa al
  rinkelen.

  Like

 2. Frits zegt:

  Laat dat nou net de bedoeling zijn😠😠

  Like

 3. Julia zegt:

  Laten we hopen dat de massa zelf eens huiswerk gaan doen en vooral onafhankelijke media en wetenschappelijke publicaties rondom vaccinaties en de in stand gehouden corona pandemie te lezen en niet alleen meer de oren laten hangen naar de leugens van Rutte, De Jonge, de staatspropaganda NPO en linkse bladen als o.a. De Telegraaf. Uiteindelijk heeft iedereen nu veel tijd omdat na 17.00 uur de boel op slot is gegooid. Haal uw kennis eens op en geloof niet langer meer in de leugens dagelijks worden leugens achterhaald nu weer De Jonge https://www.telegraaf.nl/nieuws/1489846952/de-jonge-zaait-verwarring-over-testen-passagiers-uit-zuid-afrika Stop met uw zelf nog langer in een vreselijke dwangbuis te laten dwingen en pak allen uw vrijheid terug. Dat de zorg is afgeschaald is alleen een grote schande te danken aan 10 jaar bezuiniging van Rutte ook voor corona waren de wachtlijsten voor zorg al lang en de capaciteit onder maats. Mensen wordt wakker doe die blinddoek af wij worden geregeerd door leugens. Het is toch niet te verklaren dat miljoenen inmiddels miljarden over de balk worden gesmeten aan mondmuilen, testen, niet werkende vaccinaties en het aantrekken van o.a. BOA’s om ons te controleren op een niet werkende QR code maar voor de zorg geen extra cent is besteed. Te triest voor woorden ons belastinggeld wordt over de balk gesmeten om ons volk meer en meer te onderdrukken door een fascistisch bewind. Kortom de onderdrukking betalen wij dus zelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s