Eindelijk verdwijnt met Merkel de slechtste en schadelijkste bondskanselier sinds Hitler

(Door: “KEWIL” – Vertaling: E.J. Bron)

Aanstaande donderdag vindt er een grote taptoe plaats bij het aftreden van Angela Merkel. Eindelijk verdwijnt dan hopelijk dit linkse wijf voorgoed uit beeld. Merkel was de ergste kanselier sinds het voormalige monster Hitler. Geen enkele kanselier heeft sindsdien de autochtonen meer biljoenen gekost en het land meer kapot gemaakt dan zij. De afgelopen 16 jaar waren één enkele catastrofe. Ter herinnering:

Terwijl Merkel aan het begin van de wereldwijde bankencrisis vanaf 2007 eerst hoogstens beschuldigd kan worden van onervarenheid en lichtzinnigheid, ontaardde het geheel in een gigantische staatsschuldencrisis, waarin Merkel onder het breken van de EU-verdragen van Maastricht en Lissabon en haar eigen verkiezingsbeloftes volledig illegaal honderden miljarden aan het buitenland schonk ter redding van failliete landen zoals Griekenland. Eigenlijk tot op de dag van vandaag.

Daarna volgde de “alternatiefloze” redding van de euro. Herinnert dient te worden aan het Europees Financieel Stabiliteitsfonds (EFSF), het Europees Stabiliteitsmechanisme (ESM), de fiscale unie, uitbreiding van de rechten van de Europese Centrale Bank, de Europese Bankenunie en aan alle euro beschermingsregelingen. De belastingbetaler zal daar geen cent van terugzien. Merkel heeft daarbij miljarden over de balk gesmeten, het volk werd ondemocratisch en illegaal nooit gevraagd.

Uitsluitend onder haar leiding werd het geld van de Duitse belastingbetaler zonder controle aan Brussel overgemaakt en EU-bonzen bepalen wat ermee gebeurt. Ook de krankzinnige geldschepping van de ECB onder Draghi – whatever it takes – en Lagarde komt grotendeels op rekening van Merkel, die elke Duitser op de zetel van president van de ECB heeft verhinderd.

Op dit moment hebben we 6% inflatie en 1% negatieve rente, waardoor het tegoed van Duitse spaarders met min 7% per jaar vervliegt. Bondskanselier Merkel bleef passief, wat een ongehoorde smeerlapperij is. Griekenland heeft nu meer schulden dan ooit tevoren en de euro is niet gered. Integendeel.

In het jaar 2011 heeft de fysica Merkel illegaal vanwege een overstroming in Japan plotseling haar kerncentrales aan de Rijn en de Neckar zonder bevoegdheid uitgeschakeld en is helemaal alleen de mislukte energietransitie gestart, die ons eveneens biljoenen kost.

Nu worden elk jaar miljarden kostende kerncentrales van het net gehaald en opgeblazen. En in plaats daarvan bouwt men duizenden windmolens. Een idiotie die haar weerga niet kent! Geen betrouwbare stroomvoorziening meer, in plaats daarvan dreigt de Blackout.

In het jaar 2015 kwam dan de vluchtelingencrisis. Ook daar heeft Merkel als staatschef volledig gefaald, de grenzen geopend en iedereen zonder papieren en controles binnengelaten die wilde. Merkel is voor dit totale falen van de staat met alle gevolgen van dien verantwoordelijk. Ze heeft haar eed als bondskanselier gebroken.

Deze invasie van twee miljoen mensen uit de hele wereld was niet “voor het welzijn van het Duitse volk”, maar een niet te repareren schade voor volk en staat. Ze heeft niets “geschafft”, maar sindsdien weer minstens een biljoen euro weggegooid. De helft van de door Merkel binnengehaalde mensen, 1 miljoen dus, heeft op dit moment een Hartz-IV-uitkering!

Zoals inleidend geschreven: Geen enkele kanselier na 1946 heeft zoveel biljoen euro nutteloos verkwist als Merkel, geen enkele kanselier heeft ons autochtonen bijna crimineel zoveel schade toegebracht als dit gestoorde wijf, dat al haar beslissingen altijd tegen de autochtone burgers heeft genomen. Bij de grote taptoe wil ze graag het lied “Voor mij moet het rode rozen regenen”. In elk normaal land ter wereld behalve Germoney zou Angela Merkel al lang in de bak zitten.

Bron:
pi-news.net
Door: “KEWIL”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Eindelijk verdwijnt met Merkel de slechtste en schadelijkste bondskanselier sinds Hitler

 1. J.A. Kapteyn zegt:

  Tekst uit het hart gegrepen, maar Merkel heeft het natuurlijk niet in haar eentje gedaan. Met steun van CDU/CSU partijgenoten en natuurlijk de coalitiepartijen.
  Ze zijn in Duitsland al net zo dwaas als hier.

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  En als ze campagne had gevoerd voor nog een termijn, zou ze herkozen zijn. De meeste van mijn landgenoten zijn mentaal verblind als het op leiderschap en gezag aankomt. Ik denk dat het gevaarlijk is, maar het is mijn land. Ik ga er niet in mee en ik zeg het ook.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ droevige mof op 28-11-2021 om 21.45 u.
   Ik begrijp uw houding volledig……..omdat ’t uw land is ;
   ’t is toch om droevig van te worden !
   Om uw woorden te gebruiken : ik voel mij een “échte droevige NL’er”.
   Met een “regering” als de huidige kan een mens toch alleen maar droevig zijn ?!

   Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  En de lapzwans Rutte deed voor Nederland hetzelfde..

  Geliked door 3 people

 4. Lee zegt:

  Het mocht tijd worden inderdaad dat dit minkukel vertrekt maar juich niet te vroeg. M.i. is de persoon die haar gaat vervangen nog een tandje erger en behoorlijk links. Donkere tijden voorzie ik voor de Duitsers maar ook voor ons. In Nederland is de democratie/rechtstaat namelijk al een tijdje geleden overleden.

  Geliked door 2 people

 5. Gerda zegt:

  Hier een filmpje hoe strontvlek merkel blij het Paard van Troy binnenhaal om haar eigen autochtone burgers kapot te maken .

  https://www.bitchute.com/video/mhg85N8jtI7E/

  Geliked door 2 people

  • Willem zegt:

   Geweldige video, uit 2016. Veel negatieve resultaten wordt niet door de media weergegeven, aanslagen, mes aanvallen etc. Resultaat nu, de oproep tot gebed door luidsprekers in vele steden. Toekomst, energie problemen en nog meer islamisering, doel Germanistan en Nederstan. Wie schreef/zingt het nummer?

   Like

 6. pepo Copyright zegt:

  Kan ze nu “rustig” gaan leven op haar landgoed in Paraguay 🇵🇾.
  Met Obama als buurman.
  Ze hebben alles jaren geleden al netjes voorbereid.

  Geliked door 1 persoon

 7. oudmarinier zegt:

  Is nog maar AFWACHTEN. NIET te vroeg juichen Men weet NIET wat voor halve zool er in de plaats komt. Kan zelfs nog veel gestoorder zijn.

  Geliked door 5 people

 8. Qvic zegt:

  We moeten afstappen van het idee dat de leiders van de landen democratisch gekozen worden, zij worden daar gewoon geplaatst van hoger hand die alles bepaald. De zogenaamde leiders hebben de taak dat zij hun opgedragen scripts er doorheen krijgen in de regering en het volk doet er niet toe. De verkiezingen zijn enkel een illusie speciaal voor het volk, zodat het volk denkt dat zij een keuze hebben. Maar dit toneelstukje opvoeren is er voor dat er geen opstanden in het land komt. Want het stond al bij haar aantreden als bondspresident vast dat zij t/m 2021 aan de macht bleef. Haar opvolger zal haar nog in de schaduw gaan zetten, wat nu al min of meer bekent is. Wat zijn weerga niet kent ooit in de geschiedenis is voor gekomen. Dat geldt ook voor Rutte, die een bepaalde tijd zijn opdrachten er door heen moet drukken. Vandaar nu het zogenaamde noodkabinet die met discreet regeert en de koning op een zijspoor heeft gezet, want hij dient de WEF. Dat de regering nu in opdracht van een andere macht dient, noemen we landverraad. De desbetreffende kamerleden plegen stuk voor stuk hoog verraad. Als we echte oppositie leden hadden, hadden zij ontslag genomen. Maar we hebben enkel gecontroleerde oppositie, dit moet het idee geven aan het volk dat er discussie plaats vindt in de kamer. Zodat het net lijkt alsof het democratisch is.

  Geliked door 5 people

 9. Steven zegt:

  Den je dat we wat beters terug krijgen dan?
  De volgende zal ook wel uit het landverziekers klasje van Schwabber komen!

  Geliked door 2 people

  • Kraftavilqa zegt:

   Natuurlijk krijg je er niet iets beters voor terug. Als links eenmaal aan de macht is kom je nooit meer van hun af. Je zal ze met de bajonet op het geweer moeten verdrijven. Niet eenvoudig want ze zullen de volledige staatsmacht inzetten om hun positie te behouden. En die staatsmacht zullen ze op voorhand flink uitgebreid hebben want links is inherent dictatoriaal en totalitair.

   Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Is Rutte en zijn linkse bende dan een haar beter dacht het niet. Het enige wat hij heeft gedaan is de hielen likken van Merkel en Nederland mede overspoelt met het Merkel ideaal wir schaffen das zodat EU aanhanger Rutte meer en meer miljarden heeft toegestopt om de stroom van de massale asielinvasie te bekostigen. Het is ook onder het bewind van Rutte een dermate wanbeleid waar ze nu geen uitweg meer voor hebben en de AZC’s uit hun voegen barsten en zelfs gemeenten sportzalen, etc. beschikbaar moeten stellen voor de opvang van de dagelijks binnenstromende massa profiteurs. Ook in Duitsland zal de situatie absoluut niet verbeteren dus prijs de dag maar niet voordat het avond is.

  Like

 11. saddy zegt:

  Echt niet. Er wordt een kantoorpand voor haar gehuurd en ze houdt 9 personeelsleden.
  Je gaat de komende tijd zien wie haar nog gunsten verschuldigd is.

  Like

 12. Bas zegt:

  Maar we mogen natuurlijk géén vergelijking maken….

  De nieuwe Duitse regering zal aandringen op een constitutionele conventie om Europa tot een federale staat te brengen

  Duitsland wordt weer een aanjager van de Europese integratie.

  https://pbs.twimg.com/media/FE96GNZXsAgr7Di?format=jpg&name=900×900

  Like

 13. Ben zegt:

  Meer schade aan Europa aangebracht dan de Keizer en de Feldwebel.
  Een tribunaal heeft ze wel verdiend.

  Like

 14. koosv8 zegt:

  De wisseling zal er net zo uit zien als overal. Niet door verkiezingen, de bevolking weet wel wie ze willen, maar dat stemmen tellen deugd niet meer. Overal zitten de zelfde lijkenpikkers, allen vaccinatie DICTATORS. Ook in het oostblok. En Poetin eveneens. Allemaal, misschien in de oppositie wereldwijd een paar die aan de volkse kant staan, maar die worden door de grootste leugenaars verketterd,, DE MEDIA ,, die zal wereldwijd moeten boeten, en wel voor de camera. REVOLUTIE MAAR DE JEUGD DOET NIKS!!!!

  Like

 15. Kees zegt:

  Een of ander pulp blad zal haar nog “vrouw van het jaar” maken en ze zal nog wel ergens een eredoctoraat krijgen, zo proberen ze alles een beetje te legitimeren.

  Like

 16. Torsten Himmelstoss zegt:

  Hoog tijd voor een daverende lachsalvo…!

  Like

 17. ronjaspers zegt:

  De enigste reden dat vrijmetselaar en stasi/nazi zwijn merkel opstapt is omdat ze haar taak volbracht heeft.Duitsland en de de duitsers slopen, in opdracht van de werkelijke machthebbers de NWO kliek.Haar opvolger gaat de genadeklap geven aan de duitsers en duitsland.

  Geliked door 1 persoon

 18. Ravian zegt:

  Voor “wir schaffen das” hadden pek en veren misschien nog volstaan, maar de lengte van het strafblad is sindsdien meer dan genoeg gegroeid om een enkeltje schavot te rechtvaardigen.

  Geliked door 1 persoon

 19. Wolf zegt:

  De ARD enZDF zijn ook onder haar bewind het volk in Duitseland gaan vergiftigen ,net als die vervloekte nos en po in,NL.

  Like

 20. alwine kerkhof zegt:

  Ik woon nu 20 jaar in Duitsland. Onze dochter was toen 10 jaar en het eerste wat de buurvrouw zei was, ach een meisje met blond haar en blauwe ogen. Sommige dingen veranderen nooit in Duitsland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s